Αυτό το παραμύθι δεν το λένε ούτε οι πιο φανατικοί Ισραηλινοί, απλά ισοπεδώνουν ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα , επειδή έχουν τις πλάτες, κι έτσι θα δημιουργήσουν απελπισία όπως και οργή κατά της Χαμάς. Μόλις σκότωσαν δύο δημοσιογράφους του Αλ Τζαζίρα με στοχευμένο που έπληξε το αυτοκίνητο τους, και οι κτηνωδίες είναι συνεχείς, απλά εκεί εγκρίνουν και βοηθούν οι μεγάλες δυνάμεις, άρα δεν είναι ζωές υπολογίσιμες.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:26Η Χαμάς όμως βασίζεται στους αμάχους. Αυτούς χρησιμοποιεί ως ασπίδες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:16 Ας σκοτώνει ο κάθε ηγετική ομάδα της κάθε χώρας την αντίστοιχη, ποσως μας ενδιαφέρει, τους αμάχους να αφήσουν ήσυχους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δολοφονήθηκε ο Χανιγια
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Δολοφονήθηκε ο Χανιγια
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Πρεπει να μαθω απο πια σιωνιστικα sites "ενημερωνεστε". Γιατι ολοι αναμασατε τις ιδιες μαλακιεςΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:26Η Χαμάς όμως βασίζεται στους αμάχους. Αυτούς χρησιμοποιεί ως ασπίδες. Και σ' αυτούς επιτέθηκε πρώτα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:16 Ας σκοτώνει ο κάθε ηγετική ομάδα της κάθε χώρας την αντίστοιχη, ποσως μας ενδιαφέρει, τους αμάχους να αφήσουν ήσυχους.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Από πού προκύπτει ότι απομονώνεται το Ισραήλ σε σχέση με τους ισλαμιστές, Νάνε; Από τα χασμουρητά της Σάτι ή τις συγκεντρώσεις τα σημαιάκια των Παλαιστίνιων "αγωνιστών" στα "πάμε πορεία" της Δύσης;Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:25Φυσικά υπάρχει, αλλά η δύναμη του δεν είναι ανεξάρτητη από την υλική πραγματικότητα. Αν οι ΗΠΑ δουν ότι χάνουν επιρροή ταυτιζόμενοι με ένα κράτος όλο και πιο απομονωμένο διεθνώς, θα σταματήσουν να το κάνουν. Και όταν είναι στα τελευταία του, δεν θα θέλουν τους Παλαιστίνιους να χρωστάνε την ελευθερία τους μόνο στους "Κακούς".sharp έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:14Θεωρείς δηλ. συνομωσιολογία την ύπαρξη ισραηλινού λόμπυ στις ΗΠΑ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:12
Να μου το θυμηθείς, την τελευταία μαχαιριά στην πλάτη του Ισραήλ οι ΗΠΑ θα τη δώσουν. Δεν γίνεται αλλιώς, αν θέλουν να έχουν λόγο στο μετά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σού απάντησα.Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:31Καλα ουτε και η Νοτια Αφρικη εξαφανιστηκε. Δεν μου απαντησες ομως. Τι γεωπολιτικα οφελη εχουν οι Ευρωπαιοι απο την υπαρξη του Ισραηλ? Συγκεκριμενα θελωsharp έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:28 Δεν πρόκειται να εξαφανιστεί ένα κράτος με πυρηνικά. Τουλάχιστον όχι μόνο του.
Εγώ δεν έχω την παραμικρή απορία για τα δικά σου, "ενημερωμένε".Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:33Πρεπει να μαθω απο πια σιωνιστικα sites "ενημερωνεστε". Γιατι ολοι αναμασατε τις ιδιες μαλακιεςΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:26Η Χαμάς όμως βασίζεται στους αμάχους. Αυτούς χρησιμοποιεί ως ασπίδες. Και σ' αυτούς επιτέθηκε πρώτα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:16 Ας σκοτώνει ο κάθε ηγετική ομάδα της κάθε χώρας την αντίστοιχη, ποσως μας ενδιαφέρει, τους αμάχους να αφήσουν ήσυχους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
προσπαθω να σε πιασω αλλα πραγματικα δεν μπορω οπως και οι περισσοτεροι εδωDwarven Blacksmith έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:25Φυσικά υπάρχει, αλλά η δύναμη του δεν είναι ανεξάρτητη από την υλική πραγματικότητα. Αν οι ΗΠΑ δουν ότι χάνουν επιρροή ταυτιζόμενοι με ένα κράτος όλο και πιο απομονωμένο διεθνώς, θα σταματήσουν να το κάνουν. Και όταν είναι στα τελευταία του, δεν θα θέλουν τους Παλαιστίνιους να χρωστάνε την ελευθερία τους μόνο στους "Κακούς".sharp έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:14Θεωρείς δηλ. συνομωσιολογία την ύπαρξη ισραηλινού λόμπυ στις ΗΠΑ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:12
Να μου το θυμηθείς, την τελευταία μαχαιριά στην πλάτη του Ισραήλ οι ΗΠΑ θα τη δώσουν. Δεν γίνεται αλλιώς, αν θέλουν να έχουν λόγο στο μετά.
δωσε και αλλη σκεψη μηπως καπου και μεις δουμε αυτο που εχεις δει εσυ
-
Στρακαστρουκας
Δεν μου απαντησες συγκεκριμενα. Μου ειπες γενικα και αοριστα για "ανασχεση μουσουλμανικης επεκτασης". Εστω οτι δεν υπαρχει το Ισραηλ. Πως θα μπορουσε να γινει μουσουλμανικη επεκταση στην Ευρωπη? Εχουν πλανο οι Αιγυπτιοι να κανουν ντου στην Κρητη?sharp έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:34Σού απάντησα.Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:31Καλα ουτε και η Νοτια Αφρικη εξαφανιστηκε. Δεν μου απαντησες ομως. Τι γεωπολιτικα οφελη εχουν οι Ευρωπαιοι απο την υπαρξη του Ισραηλ? Συγκεκριμενα θελωsharp έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:28 Δεν πρόκειται να εξαφανιστεί ένα κράτος με πυρηνικά. Τουλάχιστον όχι μόνο του.
Μου αρέσει πάρα πολύ η αντίστοιχη έμφαση ή εξομάλυνση που χρησιμοποιείτε για κάποιες φάσεις.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:31Αυτό το παραμύθι δεν το λένε ούτε οι πιο φανατικοί Ισραηλινοί, απλά ισοπεδώνουν ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα , επειδή έχουν τις πλάτες, κι έτσι θα δημιουργήσουν απελπισία όπως και οργή κατά της Χαμάς. Μόλις σκότωσαν δύο δημοσιογράφους του Αλ Τζαζίρα με στοχευμένο που έπληξε το αυτοκίνητο τους, και οι κτηνωδίες είναι συνεχείς, απλά εκεί εγκρίνουν και βοηθούν οι μεγάλες δυνάμεις, άρα δεν είναι ζωές υπολογίσιμες.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:26Η Χαμάς όμως βασίζεται στους αμάχους. Αυτούς χρησιμοποιεί ως ασπίδες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:16 Ας σκοτώνει ο κάθε ηγετική ομάδα της κάθε χώρας την αντίστοιχη, ποσως μας ενδιαφέρει, τους αμάχους να αφήσουν ήσυχους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Με μουσουλμανικές μεταναστευτικές ροές, που όλως τυχαίως συμβαίνουν εδώ και χρόνια όχι λόγω Ισραήλ αλλά καθαρά λόγω ενδοϊσλαμικών συγκρούσεων.Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:38Δεν μου απαντησες συγκεκριμενα. Μου ειπες γενικα και αοριστα για "ανασχεση μουσουλμανικης επεκτασης". Εστω οτι δεν υπαρχει το Ισραηλ. Πως θα μπορουσε να γινει μουσουλμανικη επεκταση στην Ευρωπη? Εχουν πλανο οι Αιγυπτιοι να κανουν ντου στην Κρητη?sharp έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:34Σού απάντησα.Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:31
Καλα ουτε και η Νοτια Αφρικη εξαφανιστηκε. Δεν μου απαντησες ομως. Τι γεωπολιτικα οφελη εχουν οι Ευρωπαιοι απο την υπαρξη του Ισραηλ? Συγκεκριμενα θελω
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Στρακαστρουκας
Τι να κανω αφου αναμασας την ιδια βλακεια που εχουν γραψει 3-4 αλλοι εδω περα. Προφανως καποιο site σας "ενημερωνει"
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αυτοί οι τύποι, σε λίγες δεκαετίες θα είναι κυβέρνηση. Φανατικοί θρήσκοι με πυρηνικά όπλα στα χέρια τους.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Στρακαστρουκας
Βεβαια ενδοισλαμικη συγκρουση ηταν η εισβολη στο Ιρακ. Η ο βομβαρδισμος της Λιβυης. Η ο πολεμος στο Αφγανισταν 20 χρονια...ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:40Με μουσουλμανικές μεταναστευτικές ροές, που όλως τυχαίως συμβαίνουν εδώ και χρόνια όχι λόγω Ισραήλ αλλά καθαρά λόγω ενδοϊσλαμικών συγκρούσεων.Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:38Δεν μου απαντησες συγκεκριμενα. Μου ειπες γενικα και αοριστα για "ανασχεση μουσουλμανικης επεκτασης". Εστω οτι δεν υπαρχει το Ισραηλ. Πως θα μπορουσε να γινει μουσουλμανικη επεκταση στην Ευρωπη? Εχουν πλανο οι Αιγυπτιοι να κανουν ντου στην Κρητη?
Μην τα γραφεις σε εμενα, στον Vantono πες τα, που βλεπει λαμπρο μελλον για την περιοχη.Nandros έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:42Αυτοί οι τύποι, σε λίγες δεκαετίες θα είναι κυβέρνηση. Φανατικοί θρήσκοι με πυρηνικά όπλα στα χέρια τους.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:34Από πού προκύπτει ότι απομονώνεται το Ισραήλ σε σχέση με τους ισλαμιστές, Νάνε; Από τα χασμουρητά της Σάτι ή τις συγκεντρώσεις τα σημαιάκια των Παλαιστίνιων "αγωνιστών" στα "πάμε πορεία" της Δύσης;Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Αύγ 2024, 13:25Φυσικά υπάρχει, αλλά η δύναμη του δεν είναι ανεξάρτητη από την υλική πραγματικότητα. Αν οι ΗΠΑ δουν ότι χάνουν επιρροή ταυτιζόμενοι με ένα κράτος όλο και πιο απομονωμένο διεθνώς, θα σταματήσουν να το κάνουν. Και όταν είναι στα τελευταία του, δεν θα θέλουν τους Παλαιστίνιους να χρωστάνε την ελευθερία τους μόνο στους "Κακούς".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 172 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
-
- 1 Απαντήσεις