!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

sharp έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 00:00
nyxtovios έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:57
sharp έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:53

Συνήθως φεύγουμε από την Ελλάδα για τέτοια κι εσύ έρχεσαι;

Μια ζωή ανάποδος :011:
Για να λέμε την αλήθεια στο Βέλγιο θα μου λέγαν πάρε ένα ντεπον και ξαναελα σε 6 μήνες.
Τόσο πολύ ρε; Σού εύχομαι ολόψυχα ταχεία ανάρρωση! :hebit:
Κι εγώ. :)

Κατά τα άλλα κάποιοι κράζουν το ελληνικό σύστημα υγείας σε σχέση με το αντίστοιχο των πολιτισμένων κρατών...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

nyxtovios έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:58 Πονάει αρκετά
καλή ανάρρωση.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

νύχτα έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 00:00
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:53 Δεν νομίζω ότι ήταν πχορουμικό μυστικό, το δεύτερο προφίλ προέκυψε από την εξέλιξη των πραγμάτων. Εκτός αν θεωρείς σύμπτωση το ότι με το που διαγράφεται ένας λογαριασμός λόγω διαξιφισμού με τη νύχτα στη συγκεκριμένη περίπτωση, προκύπτει από το πουθενά ένας μεταχειρισμένος και όχι φρέσκος λογαριασμός που αρχίζει να βρίζει χυδαία τη νύχτα. :lol:
εξαιτίας μου έφαγε μπαν, αλήθεια; είχα την εντύπωση πως
άρχισε να βρίζει δεξιά αριστερά, όχι μόνο εμένα
Σωστά κατάλαβες.
Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I »

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:53
Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:52
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:50

Όχι.
Κι όμως είναι. Το σεξ, πέρα από απόλαυση, είναι βιολογική ανάγκη.
Καλύπτεται και με μια μαλακία.
Από ποιον;
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

nyxtovios έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:58
Περαστικά φίλε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

sharp έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 00:04 Σωστά κατάλαβες.
είναι συνηθισμένη αντίδραση, χρόνια τώρα

όλοι πιστοί στις νευρώσεις μας, σαν τους πιγκουίνους
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

νύχτα έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 00:08
sharp έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 00:04 Σωστά κατάλαβες.
είναι συνηθισμένη αντίδραση, χρόνια τώρα

όλοι πιστοί στις νευρώσεις μας, σαν τους πιγκουίνους
Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι για κάποιο αδιευκρίνηστο προς το παρόν λόγο, την έχουν δει βασιλικοί πιγκουίνοι... :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Πασιφάη έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:54
Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:51
Πασιφάη έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:45

Εννοείς στη φάση της εμμηνόπαυσης το ανεπίστρεπτο; Αν όντως λες αυτό σε διαβεβαιώ πως δεν παίζει. Αν πάλι υπάρχει άλλος ιατρικός λόγος που συμβαίνει κάτι τέτοιο, τι να σου πω, δεν γνωρίζω πως πάει.
Μην είσαι απόλυτη και μην κρίνεις απ' τον εαυτό σου. Πολλές γυναίκες χάνουν σε μεγάλο βαθμό ή και εντελώς την ερωτική επιθυμία, συνήθως μετά την εμμηνόπαυση. Γι' αυτές τις περιπτώσεις κουβεντιάζω.
Καλώς δεν θα επιμείνω, απλά θεωρώ πως αν υπάρξει σωστή αντιμετώπιση εντός της σχέσης με προσπάθεια και υπομονή, αυτό μπορεί να αντιστραφεί σε κάτι όμορφο. :102:
Έχω έναν φίλο, λίγο μεγαλύτερο απ' εμένα, που έχει να συνευρεθεί με τη γυναίκα του 12 χρόνια. 40 χρόνια παντρεμένοι, 4 παιδιά, ευπαρουσίαστοι κι οι δυο, οικονομικά εύρωστοι, υγιείς, πολύ αγαπημένοι. Απλά η γυναίκα δεν θέλει να κάνει σεξ. Ο άντρας εξακολουθεί να θέλει όμως. Τα βρήκαν όπως έγραψα, με διακριτικότητα και κατανόηση.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Ναύτης έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 00:11
Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:51
Μην είσαι απόλυτη και μην κρίνεις απ' τον εαυτό σου. Πολλές γυναίκες χάνουν σε μεγάλο βαθμό ή και εντελώς την ερωτική επιθυμία, συνήθως μετά την εμμηνόπαυση. Γι' αυτές τις περιπτώσεις κουβεντιάζω.
Καλώς δεν θα επιμείνω, απλά θεωρώ πως αν υπάρξει σωστή αντιμετώπιση εντός της σχέσης με προσπάθεια και υπομονή, αυτό μπορεί να αντιστραφεί σε κάτι όμορφο. :102:
Έχω έναν φίλο, λίγο μεγαλύτερο απ' εμένα, που έχει να συνευρεθεί με τη γυναίκα του 12 χρόνια. 40 χρόνια παντρεμένοι, 4 παιδιά, ευπαρουσίαστοι κι οι δυο, οικονομικά εύρωστοι, υγιείς, πολύ αγαπημένοι. Απλά η γυναίκα δεν θέλει να κάνει σεξ. Ο άντρας εξακολουθεί να θέλει όμως. Τα βρήκαν όπως έγραψα, με διακριτικότητα και κατανόηση.
Αυτή είναι μια περίπτωση που ειλικρινά με αφήνει άναυδη. Δεν ξέρω τι να σχολιάσω. Αλήθεια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I »

Εγώ είχα συγγενή που μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του η γυναίκα του σταμάτησε να κάνει. Έμεινε πιστός, μετά 15 χρόνια από τότε τον χώρισε και μετά άλλα 6 χρόνια πέθανε από μαρασμό.
Είχα φίλο που μετά την πρώτη γέννα η γυναίκα του έκλεισε τα πόδια και μετά 15 χρόνια τα ξανάνοιξε για το 2ο τους παιδί και τα ξανάκλεισε. Μετά άλλα 12 χρόνια ο φίλος πέθανε από καρκίνο.
Αμφότεροι έμειναν πιστοί.

Ας τράβαγαν μαλακία θα έλεγε η άλλη... :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O I την 30 Ιούλ 2024, 00:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Πασιφάη έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 00:18
Ναύτης έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 00:11

Αυτή είναι μια περίπτωση που ειλικρινά με αφήνει άναυδη. Δεν ξέρω τι να σχολιάσω. Αλήθεια.
Συμβαίνει. Οι λύσεις είναι τρεις: ή δυστυχεί ο ένας απ' τους δυο ή το διαλύουν ή, εφόσον θέλουν να παραμείνουν μαζί, βρίσκουν μια λύση που ικανοποιεί και τους δύο.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι »

Εσύ έχεις γίνει κάτισαν τους ντράηβερς για τις κάρτες γραφικών της έηεμντη δικέ μου.

[user]sys3x[/user] ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος φορτωμένος, και μου ξέφυγε αυτό
τι εννοείς; :xena:
sure...
(γελώ)
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

aLiCat έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 10:13
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 10:07 Μόνο αυτά τα υλικά, δεν έβαζες και ένα κιλο κιμά μέσα; :-?

Και τι ποσότητα είναι αυτή, τρώνε και οι γατες;
Για περίπτωση φιλοξενούμενου, :8)

Ό,τι μείνει στο ψυγείο, για κατανάλωση τη μεθεπόμενη.

Συνήθως τα κάνω σκέτα, δίχως κρέας. Άντε να προσθέσω ένα κολοκυθάκι αν μου βρίσκεται γιατί "γλυκαίνει" τα φασολάκια.
Πατάτα όμως, όπως και δήποτε (απαραίτητη για το "δέσιμο" της σάλτσας).
γιατί όχι την επόμενη; :xena:
sure...
(γελώ)
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 10:16
aLiCat έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 10:03
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 10:00

Μια χαρά είναι τα φασολάκια. :)
:smt023

Και το καθάρισμά τους, επίσης. Αγχολυτικό. :wink
Όπως και το οτιδήποτε απαιτεί χρήση χεριών (λόγω επιλογής και όχι ανάγκης)
το έπιασα το υπονοούμενο για μένα :smt124

vagabondo έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:57
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:51
Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:46

δεν "πρεπει"

κουβεντα κανω, για τα καραγκιοζιλικια που βλεπω, δεν ειναι υποχρεωτικο να συμμετεχει οποιος δεν τον απασχολουν.
Ναι όταν λέω να μας απασχολούν εννοω και σένα. Τι σε νοιάζει τι φοράει η άλλη και αν το τραβάει να μακρύνει κτλ ; σε νοιάζει;
Και σένα το σε νοιάζουν, τα νοιαξηματα κάποιου ασεβαστου σε κάποιο φόρουμ;

Έλεος κάπου με την χαζομάρα...
καλησπέρα,
έχω αποστείλει αίτημα φιλίας.
Στύξ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:57 H άλλη, η νεαρά προχτές σε γάμο ( χι,χι) φορούσε ένα δαντελωτό σχεδόν διαφανές φόρεμα κι από μέσα φαινόταν το στριγκάκι κι ένα ωραιότατο κωλαράκι. :romance-hearteyes:
Εύγε. :smt023 Κι εμείς οι παντρεμένοι έχουμε ψυχή.
σε τι φάση είναι το διπλωματικό επεισόδιο που σίγουρα δημιουργήθηκε με την νύφη, δικέ μου;
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 18:59 Μα το πρόβλημα σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι οι αντιδράσεις της φεμινίστριας συνοδού του άντρα. Θα τη στηρίξουν τη συναγωνίστρια ή όχι; :lol:
της ποιας; :lol: :lol: :lol:
Airman68 έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 19:44 Σε ένα, δύο, τρία...
έχω φορέσει ζώνη, σε πόσα χιλιάδες πόδια;

enaon έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 20:03 νομιζω το περιγραφεις απλοικά λιγο; Είμαστε περίεργα ζωάκια, αισθανόμαστε ωραία για λογους σύνθετους, νομιζω ξέρουμε όλοι οτι "αισθάνονται ωραια με τον εαυτό τους"" όταν ειναι επιθυμητές ας το πουμε, αλλά αυτο δεν ειναι δίκαιο παιχνίδι κλπ για να εχει κανόνες σωστους. Αν κρατάει την ανάσα του ο ασεβαστος και μετα σε δευτερο χρόνο κλαψουρίζει εδώ για την υποκρισία, μια χαρά μετράει, τις επιθυμουσε και το ξερουν και οι πέτρες, αρκει.

https://www.youtube.com/watch?v=GNphfIGN5GE&t=100s
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος λαθρολάγνο κουρκουμπίνι την 30 Ιούλ 2024, 02:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sure...
(γελώ)
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 20:27
enaon έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 20:21 μην του απαντας τόσο πρόχειρα, ειναι πολυ εύστοχη ερώτηση, ισως αν το συζητήσουμε δουμε οτι δεν ειναι σημαντικό, ισως αλλάξει ο κόσμος. Ενας κόσμος χωρίς υποκρισία. :hebit:
Οι γυναίκες είναι συγκεκριμένες μέρες του κύκλου που έχουν την τάση αυτή. Και αλλάζει και το δέρμα μας γίνεται καθαρό λαμπερό, έχουμε καλή διάθεση, φουλ σεξουαλική διάθεση. Ειναι οι μέρες που θέλουμε να μας κάνετε μάνες. Αλλά δεν μένουμε εκεί, λόγω του λαιφστάιλ πλέον η γυναίκα καλείται να είναι μόνιμα στη τρίχα για να είναι αξιοπρόσεκτες. Πολλές το υιοθετούν, άλλες γραφουμε στα μεμέ μας το λάιφστάιλ.
μετάφραση:
ένας μπάρμπας bsμιάρης μου έδωσε και μένα σημασία, δεν βγαίνουν και τα έξοδα για τον ηλ. τζόγο, πού να τρέχεις για λάιφστάιλ
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:11
Bazoomba έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:03
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 20:51

Εσείς είστε αυτοί που θεωρείτε τον ποτσο σας σημαντικό ότι ντυνομαστε και στολιζομαστε για κεινον. Αν ίσχυε αγαπητέ δε θα παραπονιόσασταν δε σας κάθονται οι γυναίκες και είναι απλησίαστες,ξινες κτλ. Κάποτε είχε σημαντική αξία ο πότσος γιατί ήταν το εισητήριο της γυναίκας. Πλέον :e040:
Ναι αληθεια ειναι αυτη, ειμεθα υπερηφανοι για τον ΠΟΤΣΟ μας, συμβιωνουμε μαζι του ολη μας την ζωη, τον εξιδανικευουμε καπως.
Εσεις ομως τον λαχταρατε, σταθμιζεται την ζωη σας γυρω του . Μεσα απο αυτον διερχεται η αυτεπιβεβαιωση σας, καθε ποτσος που σας προσφερετε και απορριπτετε ειναι μια προσωπικη σας νικη, ετσι γινοταν παντα. Καθε λαγνο βλεμμα ειναι μια μικρη νικη, καθε λουομενος που πεφτει απο τα βραχια ειναξ μια νικη. Καθε σταλα ιδρωτα του ασεβαστου στο κοτερο ειναι μια νικη.
Μπα. Αδιάφορος μας είναι κατά κύριο λόγο. Δεν έχουμε τις ίδιες σεξουαλικές ανάγκες. Τον χρησιμοποιούμε απλά γιατί είναι μέρος της ζωής σας, βασικά σας κυβερνά τους περισσότερους. Για αυτό μόλις σας παντρευτούμε πάνε αυτά. Μας κυνηγάτε για σεξ και βαριόμαστε. Τόσο πολύ σε εκτίμηση τον έχουμε.
όπα άνοιξε το κουτάκι
πάμε

https://www.youtube.com/watch?v=QF3IXkYbxVU
sure...
(γελώ)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”