Κι εγώ.
Κατά τα άλλα κάποιοι κράζουν το ελληνικό σύστημα υγείας σε σχέση με το αντίστοιχο των πολιτισμένων κρατών...
Κι εγώ.
καλή ανάρρωση.
Σωστά κατάλαβες.νύχτα έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 00:00εξαιτίας μου έφαγε μπαν, αλήθεια; είχα την εντύπωση πωςΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:53 Δεν νομίζω ότι ήταν πχορουμικό μυστικό, το δεύτερο προφίλ προέκυψε από την εξέλιξη των πραγμάτων. Εκτός αν θεωρείς σύμπτωση το ότι με το που διαγράφεται ένας λογαριασμός λόγω διαξιφισμού με τη νύχτα στη συγκεκριμένη περίπτωση, προκύπτει από το πουθενά ένας μεταχειρισμένος και όχι φρέσκος λογαριασμός που αρχίζει να βρίζει χυδαία τη νύχτα.![]()
άρχισε να βρίζει δεξιά αριστερά, όχι μόνο εμένα
Από ποιον;Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:53Καλύπτεται και με μια μαλακία.Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:52Κι όμως είναι. Το σεξ, πέρα από απόλαυση, είναι βιολογική ανάγκη.
είναι συνηθισμένη αντίδραση, χρόνια τώρα
Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι για κάποιο αδιευκρίνηστο προς το παρόν λόγο, την έχουν δει βασιλικοί πιγκουίνοι...
Έχω έναν φίλο, λίγο μεγαλύτερο απ' εμένα, που έχει να συνευρεθεί με τη γυναίκα του 12 χρόνια. 40 χρόνια παντρεμένοι, 4 παιδιά, ευπαρουσίαστοι κι οι δυο, οικονομικά εύρωστοι, υγιείς, πολύ αγαπημένοι. Απλά η γυναίκα δεν θέλει να κάνει σεξ. Ο άντρας εξακολουθεί να θέλει όμως. Τα βρήκαν όπως έγραψα, με διακριτικότητα και κατανόηση.Πασιφάη έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:54Καλώς δεν θα επιμείνω, απλά θεωρώ πως αν υπάρξει σωστή αντιμετώπιση εντός της σχέσης με προσπάθεια και υπομονή, αυτό μπορεί να αντιστραφεί σε κάτι όμορφο.Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:51Μην είσαι απόλυτη και μην κρίνεις απ' τον εαυτό σου. Πολλές γυναίκες χάνουν σε μεγάλο βαθμό ή και εντελώς την ερωτική επιθυμία, συνήθως μετά την εμμηνόπαυση. Γι' αυτές τις περιπτώσεις κουβεντιάζω.Πασιφάη έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:45
Εννοείς στη φάση της εμμηνόπαυσης το ανεπίστρεπτο; Αν όντως λες αυτό σε διαβεβαιώ πως δεν παίζει. Αν πάλι υπάρχει άλλος ιατρικός λόγος που συμβαίνει κάτι τέτοιο, τι να σου πω, δεν γνωρίζω πως πάει.![]()
Αυτή είναι μια περίπτωση που ειλικρινά με αφήνει άναυδη. Δεν ξέρω τι να σχολιάσω. Αλήθεια.Ναύτης έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 00:11Έχω έναν φίλο, λίγο μεγαλύτερο απ' εμένα, που έχει να συνευρεθεί με τη γυναίκα του 12 χρόνια. 40 χρόνια παντρεμένοι, 4 παιδιά, ευπαρουσίαστοι κι οι δυο, οικονομικά εύρωστοι, υγιείς, πολύ αγαπημένοι. Απλά η γυναίκα δεν θέλει να κάνει σεξ. Ο άντρας εξακολουθεί να θέλει όμως. Τα βρήκαν όπως έγραψα, με διακριτικότητα και κατανόηση.Πασιφάη έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:54Καλώς δεν θα επιμείνω, απλά θεωρώ πως αν υπάρξει σωστή αντιμετώπιση εντός της σχέσης με προσπάθεια και υπομονή, αυτό μπορεί να αντιστραφεί σε κάτι όμορφο.Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:51
Μην είσαι απόλυτη και μην κρίνεις απ' τον εαυτό σου. Πολλές γυναίκες χάνουν σε μεγάλο βαθμό ή και εντελώς την ερωτική επιθυμία, συνήθως μετά την εμμηνόπαυση. Γι' αυτές τις περιπτώσεις κουβεντιάζω.![]()
Συμβαίνει. Οι λύσεις είναι τρεις: ή δυστυχεί ο ένας απ' τους δυο ή το διαλύουν ή, εφόσον θέλουν να παραμείνουν μαζί, βρίσκουν μια λύση που ικανοποιεί και τους δύο.Πασιφάη έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 00:18Αυτή είναι μια περίπτωση που ειλικρινά με αφήνει άναυδη. Δεν ξέρω τι να σχολιάσω. Αλήθεια.Ναύτης έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 00:11Έχω έναν φίλο, λίγο μεγαλύτερο απ' εμένα, που έχει να συνευρεθεί με τη γυναίκα του 12 χρόνια. 40 χρόνια παντρεμένοι, 4 παιδιά, ευπαρουσίαστοι κι οι δυο, οικονομικά εύρωστοι, υγιείς, πολύ αγαπημένοι. Απλά η γυναίκα δεν θέλει να κάνει σεξ. Ο άντρας εξακολουθεί να θέλει όμως. Τα βρήκαν όπως έγραψα, με διακριτικότητα και κατανόηση.Πασιφάη έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:54
Καλώς δεν θα επιμείνω, απλά θεωρώ πως αν υπάρξει σωστή αντιμετώπιση εντός της σχέσης με προσπάθεια και υπομονή, αυτό μπορεί να αντιστραφεί σε κάτι όμορφο.![]()
Εσύ έχεις γίνει κάτισαν τους ντράηβερς για τις κάρτες γραφικών της έηεμντη δικέ μου.
γιατί όχι την επόμενη;aLiCat έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 10:13Για περίπτωση φιλοξενούμενου,λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 10:07 Μόνο αυτά τα υλικά, δεν έβαζες και ένα κιλο κιμά μέσα;![]()
Και τι ποσότητα είναι αυτή, τρώνε και οι γατες;![]()
Ό,τι μείνει στο ψυγείο, για κατανάλωση τη μεθεπόμενη.
Συνήθως τα κάνω σκέτα, δίχως κρέας. Άντε να προσθέσω ένα κολοκυθάκι αν μου βρίσκεται γιατί "γλυκαίνει" τα φασολάκια.
Πατάτα όμως, όπως και δήποτε (απαραίτητη για το "δέσιμο" της σάλτσας).
το έπιασα το υπονοούμενο για μένα
καλησπέρα,vagabondo έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:57Και σένα το σε νοιάζουν, τα νοιαξηματα κάποιου ασεβαστου σε κάποιο φόρουμ;Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:51Ναι όταν λέω να μας απασχολούν εννοω και σένα. Τι σε νοιάζει τι φοράει η άλλη και αν το τραβάει να μακρύνει κτλ ; σε νοιάζει;Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:46
δεν "πρεπει"
κουβεντα κανω, για τα καραγκιοζιλικια που βλεπω, δεν ειναι υποχρεωτικο να συμμετεχει οποιος δεν τον απασχολουν.
Έλεος κάπου με την χαζομάρα...
σε τι φάση είναι το διπλωματικό επεισόδιο που σίγουρα δημιουργήθηκε με την νύφη, δικέ μου;Στύξ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:57 H άλλη, η νεαρά προχτές σε γάμο ( χι,χι) φορούσε ένα δαντελωτό σχεδόν διαφανές φόρεμα κι από μέσα φαινόταν το στριγκάκι κι ένα ωραιότατο κωλαράκι.![]()
Εύγε.Κι εμείς οι παντρεμένοι έχουμε ψυχή.
της ποιας;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 18:59 Μα το πρόβλημα σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι οι αντιδράσεις της φεμινίστριας συνοδού του άντρα. Θα τη στηρίξουν τη συναγωνίστρια ή όχι;![]()
έχω φορέσει ζώνη, σε πόσα χιλιάδες πόδια;
enaon έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 20:03 νομιζω το περιγραφεις απλοικά λιγο; Είμαστε περίεργα ζωάκια, αισθανόμαστε ωραία για λογους σύνθετους, νομιζω ξέρουμε όλοι οτι "αισθάνονται ωραια με τον εαυτό τους"" όταν ειναι επιθυμητές ας το πουμε, αλλά αυτο δεν ειναι δίκαιο παιχνίδι κλπ για να εχει κανόνες σωστους. Αν κρατάει την ανάσα του ο ασεβαστος και μετα σε δευτερο χρόνο κλαψουρίζει εδώ για την υποκρισία, μια χαρά μετράει, τις επιθυμουσε και το ξερουν και οι πέτρες, αρκει.
μετάφραση:Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 20:27Οι γυναίκες είναι συγκεκριμένες μέρες του κύκλου που έχουν την τάση αυτή. Και αλλάζει και το δέρμα μας γίνεται καθαρό λαμπερό, έχουμε καλή διάθεση, φουλ σεξουαλική διάθεση. Ειναι οι μέρες που θέλουμε να μας κάνετε μάνες. Αλλά δεν μένουμε εκεί, λόγω του λαιφστάιλ πλέον η γυναίκα καλείται να είναι μόνιμα στη τρίχα για να είναι αξιοπρόσεκτες. Πολλές το υιοθετούν, άλλες γραφουμε στα μεμέ μας το λάιφστάιλ.enaon έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 20:21 μην του απαντας τόσο πρόχειρα, ειναι πολυ εύστοχη ερώτηση, ισως αν το συζητήσουμε δουμε οτι δεν ειναι σημαντικό, ισως αλλάξει ο κόσμος. Ενας κόσμος χωρίς υποκρισία.![]()
όπα άνοιξε το κουτάκιFata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:11Μπα. Αδιάφορος μας είναι κατά κύριο λόγο. Δεν έχουμε τις ίδιες σεξουαλικές ανάγκες. Τον χρησιμοποιούμε απλά γιατί είναι μέρος της ζωής σας, βασικά σας κυβερνά τους περισσότερους. Για αυτό μόλις σας παντρευτούμε πάνε αυτά. Μας κυνηγάτε για σεξ και βαριόμαστε. Τόσο πολύ σε εκτίμηση τον έχουμε.Bazoomba έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:03Ναι αληθεια ειναι αυτη, ειμεθα υπερηφανοι για τον ΠΟΤΣΟ μας, συμβιωνουμε μαζι του ολη μας την ζωη, τον εξιδανικευουμε καπως.Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 20:51
Εσείς είστε αυτοί που θεωρείτε τον ποτσο σας σημαντικό ότι ντυνομαστε και στολιζομαστε για κεινον. Αν ίσχυε αγαπητέ δε θα παραπονιόσασταν δε σας κάθονται οι γυναίκες και είναι απλησίαστες,ξινες κτλ. Κάποτε είχε σημαντική αξία ο πότσος γιατί ήταν το εισητήριο της γυναίκας. Πλέον![]()
Εσεις ομως τον λαχταρατε, σταθμιζεται την ζωη σας γυρω του . Μεσα απο αυτον διερχεται η αυτεπιβεβαιωση σας, καθε ποτσος που σας προσφερετε και απορριπτετε ειναι μια προσωπικη σας νικη, ετσι γινοταν παντα. Καθε λαγνο βλεμμα ειναι μια μικρη νικη, καθε λουομενος που πεφτει απο τα βραχια ειναξ μια νικη. Καθε σταλα ιδρωτα του ασεβαστου στο κοτερο ειναι μια νικη.