Γιατί πρέπει να μου τη πει εκείνη τη στιγμή που εγώ είμαι σε άλλη φάση; που είμαι σκυμμένη πάνω από χαρτιά ή έχει γίνει ο χαμός με τον προ και τρέχουμε όλοι πανικοβλητοι ή μιλάω στο τηλ και περιμένει να κλεισω και εγώ επισπευδω γιατί νομίζω έχει κάτι να μου πει για τη δουλειά κτλ κτλ; γιατί πρέπει να μου τη πει όταν του κατέβει; ας μου τη πει πιο μετά. Που θα είμαι και εγώ χαλαρή, να του χαμογελάσω να πω ευχαριστώ κτλ. Να σου πω εγώ γιατί . Γιατί έτσι του καβλωσε.Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:40Σου είπα όλα είναι θέμα πώς τα βλέπεις τα πράγματα. Αντί να χαλαστείς, μπορείς να το δεις σαν ευκαιρία να φτιάξεις τη διάθεσή σου. Στο τέλος-τέλος φιλοφρόνηση σού κάνει, δεν σου ζητάει δανεικά.Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:37Γιατί εσύ πνιγεσαι και ο άλλος της ψωλής του το χαβά. Για αυτό!Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:35
Ναι, γιατί όχι; Δεν είναι μέσα στο μυαλό σου για να ξέρει ότι δεν είσαι σε καλή φάση, αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακό να πεις σε μια συνάδελφο "είσαι πολλή όμορφη σήμερα", τι στο καλό ρομποτάκια πρέπει νά 'μαστε;
Ξαναλέω δεν εννοώ εμένα, γενικά μιλάω.