!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:40
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:37
Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:35
Ναι, γιατί όχι; Δεν είναι μέσα στο μυαλό σου για να ξέρει ότι δεν είσαι σε καλή φάση, αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακό να πεις σε μια συνάδελφο "είσαι πολλή όμορφη σήμερα", τι στο καλό ρομποτάκια πρέπει νά 'μαστε;
Γιατί εσύ πνιγεσαι και ο άλλος της ψωλής του το χαβά. Για αυτό!
Σου είπα όλα είναι θέμα πώς τα βλέπεις τα πράγματα. Αντί να χαλαστείς, μπορείς να το δεις σαν ευκαιρία να φτιάξεις τη διάθεσή σου. Στο τέλος-τέλος φιλοφρόνηση σού κάνει, δεν σου ζητάει δανεικά.
Γιατί πρέπει να μου τη πει εκείνη τη στιγμή που εγώ είμαι σε άλλη φάση; που είμαι σκυμμένη πάνω από χαρτιά ή έχει γίνει ο χαμός με τον προ και τρέχουμε όλοι πανικοβλητοι ή μιλάω στο τηλ και περιμένει να κλεισω και εγώ επισπευδω γιατί νομίζω έχει κάτι να μου πει για τη δουλειά κτλ κτλ; γιατί πρέπει να μου τη πει όταν του κατέβει; ας μου τη πει πιο μετά. Που θα είμαι και εγώ χαλαρή, να του χαμογελάσω να πω ευχαριστώ κτλ. Να σου πω εγώ γιατί . Γιατί έτσι του καβλωσε.

Ξαναλέω δεν εννοώ εμένα, γενικά μιλάω.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:11Για αυτό μόλις σας παντρευτούμε πάνε αυτά. Μας κυνηγάτε για σεξ και βαριόμαστε. Τόσο πολύ σε εκτίμηση τον έχουμε.
τον θες τον μένιο σου έτσι?
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

enaon έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:40
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:37 Γιατί εσύ πνιγεσαι και ο άλλος της ψωλής του το χαβά. Για αυτό!
αυτο ειναι γεγονός παντως, ο ανδρας μπορει να δουλεύει, να πνίγεται, αλλα σταματάει να δει τα βυζια και συνεχίζει. Η γυναικα δεν τα καταφέρνει, την επηρεάζει η εργασία, σαν να μην ειναι φτιαγμενη για αυτα τα πραγματα. Μηπως ηταν λάθος;
Της ψωλής του ο χσβας με άλλα λόγια.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

nowhere έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:45
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:11Για αυτό μόλις σας παντρευτούμε πάνε αυτά. Μας κυνηγάτε για σεξ και βαριόμαστε. Τόσο πολύ σε εκτίμηση τον έχουμε.
τον θες τον μένιο σου έτσι?
Αγόρι μου, μη τα λες σε μένα. Ρώτα αντρες παντρεμένους και γυναίκες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:46 Της ψωλής του ο χσβας με άλλα λόγια.
προσπαθουμε να σας κανουμε να νιώσετε όμορφα και ανετα με τον εαυτό σας, αλλα η δουλεια σας πνίγει. Ισως μόλις βρηκαμε μια ακρη στο πρόβλημα. !
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:45
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:37

Γιατί εσύ πνιγεσαι και ο άλλος της ψωλής του το χαβά. Για αυτό!
Σου είπα όλα είναι θέμα πώς τα βλέπεις τα πράγματα. Αντί να χαλαστείς, μπορείς να το δεις σαν ευκαιρία να φτιάξεις τη διάθεσή σου. Στο τέλος-τέλος φιλοφρόνηση σού κάνει, δεν σου ζητάει δανεικά.
Γιατί πρέπει να μου τη πει εκείνη τη στιγμή που εγώ είμαι σε άλλη φάση; που είμαι σκυμμένη πάνω από χαρτιά ή έχει γίνει ο χαμός με τον προ και τρέχουμε όλοι πανικοβλητοι ή μιλάω στο τηλ και περιμένει να κλεισω και εγώ επισπευδω γιατί νομίζω έχει κάτι να μου πει για τη δουλειά κτλ κτλ; γιατί πρέπει να μου τη πει όταν του κατέβει; ας μου τη πει πιο μετά. Που θα είμαι και εγώ χαλαρή, να του χαμογελάσω να πω ευχαριστώ κτλ. Να σου πω εγώ γιατί . Γιατί έτσι του καβλωσε.

Γιατί εκείνη την ώρα του βγήκε, για όνομα ρε συ. Πάντως, προσωπικά, κάθε φορά που κάνω μια φιλοφρόνηση σε συναδέλφισα εισπράττω χαμόγελο.
Άβαταρ μέλους
enaon

Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:44 Μπαίνει και σαν γύπας; Τρέμε ακτινίδιε, βρήκες ανταγωνιστή.
δεν ρώτησε ο βερια, ηταν ρητορικός, μας μαλώνει που λεμε σαλτσες, αλλά σκασίλα μας. :lol:
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:48
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:45

Γιατί εκείνη την ώρα του βγήκε, για όνομα ρε συ. Πάντως, προσωπικά, κάθε φορά που κάνω μια φιλοφρόνηση σε συναδέλφισα εισπράττω χαμόγελο.
Οκ, ερώτηση. Βλέπεις την άλλη μες στο πανικό, να εχει φουλ δουλειά, να γινεται Ο χαμός από ολα και θα πας να τη διακόψεις να της πεις τη βρίσκεις σεξι;
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:44 Μπαίνει και σαν γύπας; Τρέμε ακτινίδιε, βρήκες ανταγωνιστή.
Ναι ρε, τόσα πολυπρόφιλα κυκλοφορούν εδώ μέσα,σιγά τα λάχανα. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:47 Αγόρι μου, μη τα λες σε μένα. Ρώτα αντρες παντρεμένους και γυναίκες.
τι να ρωτήσω?αν τα λέει καλά η φεμινίστρια?βασικά ότι θες πες αλλά λίγη συνέπεια,είσαι στα όρια της παλαβομάρας
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:40 Ε αυτό είπα μάνα μου. Ότι δεν είναι ο πότσος το ζητούμενο μας αλλά είναι μέρος του ζητούμενου μας που είναι ο άντρας ολόκληρος. Σχετικά με το γάμο τι να σου πω τσούπα μ' Δε ξέρω τι συμβαίνει και οι άντρες γκρινιάζουν ότι δε τους κάθονται οι γυναίκες τους όσο συχνά θα ήθελαν, ή πριν το γάμο. Άμα πιάσουν τα 40 και τα 50 δε, κλάφτα.
εσύ είπες πως μας είναι αδιάφορος, και ειδικά μέσα σε σχέση γάμου (ή πολύχρονη υποθέτω)
από κάποιο σημείο κι έπειτα μας κυνηγάνε και δεν τους θέλουμε

μετά είπες πως από μόνος του μας είναι αδιάφορος, και ρωτάω, εφόσον
εξακολουθούμε να είμαστε με τον άνδρα που μας ενδιαφέρει, πώς γίνεται
ο πούτσος του (που πάει πακέτο) να μας είναι αδιάφορος στην πορεία

και ποια η διαφορά γάμου-και πολύχρονης σχέσης/ συμβίωσης;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

nowhere έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:53
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:47 Αγόρι μου, μη τα λες σε μένα. Ρώτα αντρες παντρεμένους και γυναίκες.
τι να ρωτήσω?αν τα λέει καλά η φεμινίστρια?βασικά ότι θες πες αλλά λίγη συνέπεια,είσαι στα όρια της παλαβομάρας
Nowhere.η πραγματικότητα είναι. Θα αρνηθώ τι συμβαίνει για να πω όλα καλά και κομπλέ;
Άβαταρ μέλους
enaon

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:51 Οκ, ερώτηση. Βλέπεις την άλλη μες στο πανικό, να εχει φουλ δουλειά, να γινεται Ο χαμός από ολα και θα πας να τη διακόψεις να της πεις τη βρίσκεις σεξι;
ανάλογα, αν ας πούμε πανω στο αγχος της πεταχτεί μια ρόγα εξω, μετα σκύψει και σκιστει το μινι και βλέπουμε το στρινγκακι, δεν θα πουμε κατι, θα περιμένουμε υπομονετικά να τελειώσει, εχει δουλεία τωρα, σεβασμός.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

νύχτα έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:53
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:40 Ε αυτό είπα μάνα μου. Ότι δεν είναι ο πότσος το ζητούμενο μας αλλά είναι μέρος του ζητούμενου μας που είναι ο άντρας ολόκληρος. Σχετικά με το γάμο τι να σου πω τσούπα μ' Δε ξέρω τι συμβαίνει και οι άντρες γκρινιάζουν ότι δε τους κάθονται οι γυναίκες τους όσο συχνά θα ήθελαν, ή πριν το γάμο. Άμα πιάσουν τα 40 και τα 50 δε, κλάφτα.
εσύ είπες πως μας είναι αδιάφορος, και ειδικά μέσα σε σχέση γάμου (ή πολύχρονη υποθέτω)
από κάποιο σημείο κι έπειτα μας κυνηγάνε και δεν τους θέλουμε

μετά είπες πως από μόνος του μας είναι αδιάφορος, και ρωτάω, εφόσον
εξακολουθούμε να είμαστε με τον άνδρα που μας ενδιαφέρει, πώς γίνεται
ο πούτσος του (που πάει πακέτο) να μας είναι αδιάφορος στην πορεία

και ποια η διαφορά γάμου-και πολύχρονης σχέσης/ συμβίωσης;
Σαν σεξ. Ο μπαζουμπα εννόησε ότι αναζητουμε το πούτσο για το σεξ. Του είπα ότι δεν έχουμε τις ίδιες σεξουαλικές αναγκες και εμείς αναζητούμε τον άντρα στο σύνολο. Δεν γνωρίζω για ποιο λόγο μετά το γάμο οι γυναίκες "κόβουν" το σεξ σε σχέση με τους άντρες. Εδώ είναι παντρεμένοι ας με διαψεύσουν. Υποθέτω και σε μακροχρόνιες σχέσεις μπορεί να συμβεί αυτό.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

enaon έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:54
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:51 Οκ, ερώτηση. Βλέπεις την άλλη μες στο πανικό, να εχει φουλ δουλειά, να γινεται Ο χαμός από ολα και θα πας να τη διακόψεις να της πεις τη βρίσκεις σεξι;
ανάλογα, αν ας πούμε πανω στο αγχος της πεταχτεί μια ρόγα εξω, μετα σκύψει και σκιστει το μινι και βλέπουμε το στρινγκακι, δεν θα πουμε κατι, θα περιμένουμε υπομονετικά να τελειώσει, εχει δουλεία τωρα, σεβασμός.
:smt005:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”