Ονόματα δεν λέμε, αξιοσέβαστες πχορουμικές περσόνες με βαθύτατη ενσυναίσθηση και συνεχείς καταθέσεις ψυχής, δεν θίγουμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-Θα φας φασολάκια;
-Μπα όχι..
-(Bάζω τα φασολάκια να γίνονται και έχω υπολογίσει ποσότητα)
-Θα περισσέψουν καθόλου φασολάκια...;
-Μπα όχι..
-(Bάζω τα φασολάκια να γίνονται και έχω υπολογίσει ποσότητα)
-Θα περισσέψουν καθόλου φασολάκια...;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Και οι δικές μου σε ημιλυποθυμική φάση βρίσκονται και την αράζουν μονίμως σε γωνιές που έχει ρεύμα. Μακάρι να μπορούσα να κάνω το ίδιο.taliban έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:15 Σαν το γατί αισθάνομαι
[img]https://i.postimg.cc/cH3szVt5/2024 ... .jpg[/img]
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Sid Vicious
Εμένα με απασχολεί, να βλέπουμε όμορφα πράγματα γύρω μας να έχουμε όμορφη διάθεσηFata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:08Και γιατί πρέπει να μας απασχολεί αν οι φούστες ανεβαίνουν και τραβιουνται ή φοράνε κορδόνι κτλ κτλ;Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 00:51τον κωλο παντως τον βγαλατε ολον εξω, σταδιακα την τελευταια 15ετια νομιζω. ακομη και τα μαγιω που δεν ειναι κορδονι, πλεον μπαινουν καταλαθος στην κωλοχαραδρα, και καθε λιγο τα στρωνετε, αλλα αυτα ξαναμπαινουν.Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 00:41
Ε ούτε εμείς μοστραρουμε το απαυτό μας φάτσα φορα και να το μαζεύουμε κάθε λίγο και λιγάκι. Ούτε στη παραλία το έχουμε έξω. Η πλειοψηφία έτσι. Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις.
Επίσης να υπενθυμίσουμε κιόλας ότι τα βυζιά μας δεν είναι γεννητικό όργανο και δεν εξισώνονται με τη μαλαπέρδα σας.
και εκτος παραλιας, οι φουστες ολο τραβιουνται να κατεβουν, και ολο ανεβαινουν μονες τους.
οχι ολες, πραγματι. αρκετες φορουν αυτο που επιλεγουν, ολα μεσα, ολα εξω η οτι στο ενδιαμεσο, και αισθανονται ανετα με αυτο, δεν κανουν δηθεν οτι το μαζευουν καθε λιγο.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ξαπλωμένος πανω στο δροσερό πλακάκι?taliban έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:15 Σαν το γατί αισθάνομαι
[img]https://i.postimg.cc/cH3szVt5/2024 ... .jpg[/img]
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Fata_Morgana
Το όμορφο είναι υποκειμενικό.Sid Vicious έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:18Εμένα με απασχολεί, να βλέπουμε όμορφα πράγματα γύρω μας να έχουμε όμορφη διάθεσηFata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:08Και γιατί πρέπει να μας απασχολεί αν οι φούστες ανεβαίνουν και τραβιουνται ή φοράνε κορδόνι κτλ κτλ;Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 00:51
τον κωλο παντως τον βγαλατε ολον εξω, σταδιακα την τελευταια 15ετια νομιζω. ακομη και τα μαγιω που δεν ειναι κορδονι, πλεον μπαινουν καταλαθος στην κωλοχαραδρα, και καθε λιγο τα στρωνετε, αλλα αυτα ξαναμπαινουν.
και εκτος παραλιας, οι φουστες ολο τραβιουνται να κατεβουν, και ολο ανεβαινουν μονες τους.
οχι ολες, πραγματι. αρκετες φορουν αυτο που επιλεγουν, ολα μεσα, ολα εξω η οτι στο ενδιαμεσο, και αισθανονται ανετα με αυτο, δεν κανουν δηθεν οτι το μαζευουν καθε λιγο.
Και το άσχημο επίσης.Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:39Το όμορφο είναι υποκειμενικό.Sid Vicious έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:18Εμένα με απασχολεί, να βλέπουμε όμορφα πράγματα γύρω μας να έχουμε όμορφη διάθεσηFata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:08
Και γιατί πρέπει να μας απασχολεί αν οι φούστες ανεβαίνουν και τραβιουνται ή φοράνε κορδόνι κτλ κτλ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Έτσι είναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:40Και το άσχημο επίσης.Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:39Το όμορφο είναι υποκειμενικό.Sid Vicious έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:18
Εμένα με απασχολεί, να βλέπουμε όμορφα πράγματα γύρω μας να έχουμε όμορφη διάθεση
Ε ναι, στην τελική το πιο χαρακτηριστικό ανθρώπινο χαρακτηριστικό είναι το να θεωρείται ως "αντικειμενική" προσέγγιση η αμιγώς υποκειμενική προσέγγιση των πραγμάτων.Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:41Έτσι είναι.
Τα ζώα δεν έχουν τέτοια θέματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν "πρεπει"Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:08Και γιατί πρέπει να μας απασχολεί αν οι φούστες ανεβαίνουν και τραβιουνται ή φοράνε κορδόνι κτλ κτλ;Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 00:51τον κωλο παντως τον βγαλατε ολον εξω, σταδιακα την τελευταια 15ετια νομιζω. ακομη και τα μαγιω που δεν ειναι κορδονι, πλεον μπαινουν καταλαθος στην κωλοχαραδρα, και καθε λιγο τα στρωνετε, αλλα αυτα ξαναμπαινουν.Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 00:41
Ε ούτε εμείς μοστραρουμε το απαυτό μας φάτσα φορα και να το μαζεύουμε κάθε λίγο και λιγάκι. Ούτε στη παραλία το έχουμε έξω. Η πλειοψηφία έτσι. Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις.
Επίσης να υπενθυμίσουμε κιόλας ότι τα βυζιά μας δεν είναι γεννητικό όργανο και δεν εξισώνονται με τη μαλαπέρδα σας.
κουβεντα κανω, για τα καραγκιοζιλικια που βλεπω, δεν ειναι υποχρεωτικο να συμμετεχει οποιος δεν τον απασχολουν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Fata_Morgana
Ναι όταν λέω να μας απασχολούν εννοω και σένα. Τι σε νοιάζει τι φοράει η άλλη και αν το τραβάει να μακρύνει κτλ ; σε νοιάζει;Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:46δεν "πρεπει"Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:08Και γιατί πρέπει να μας απασχολεί αν οι φούστες ανεβαίνουν και τραβιουνται ή φοράνε κορδόνι κτλ κτλ;Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 00:51
τον κωλο παντως τον βγαλατε ολον εξω, σταδιακα την τελευταια 15ετια νομιζω. ακομη και τα μαγιω που δεν ειναι κορδονι, πλεον μπαινουν καταλαθος στην κωλοχαραδρα, και καθε λιγο τα στρωνετε, αλλα αυτα ξαναμπαινουν.
κουβεντα κανω, για τα καραγκιοζιλικια που βλεπω, δεν ειναι υποχρεωτικο να συμμετεχει οποιος δεν τον απασχολουν.
Εσένα σε νοιάζει αν κοιτάει ο δικός σου, κάποια που το τραβάει το κορδόνι ή τη φούστα;Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:51Ναι όταν λέω να μας απασχολούν εννοω και σένα. Τι σε νοιάζει τι φοράει η άλλη και αν το τραβάει να μακρύνει κτλ ; σε νοιάζει;Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:46δεν "πρεπει"Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:08
Και γιατί πρέπει να μας απασχολεί αν οι φούστες ανεβαίνουν και τραβιουνται ή φοράνε κορδόνι κτλ κτλ;
Αν δεν σε νοιάζει, κανένα πρόβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και σένα το σε νοιάζουν, τα νοιαξηματα κάποιου ασεβαστου σε κάποιο φόρουμ;Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:51Ναι όταν λέω να μας απασχολούν εννοω και σένα. Τι σε νοιάζει τι φοράει η άλλη και αν το τραβάει να μακρύνει κτλ ; σε νοιάζει;Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:46δεν "πρεπει"Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:08
Έλεος κάπου με την χαζομάρα...
Occasio facit furem