!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι »

Είμαι ένας σκοτεινός μάγος χεχεχε
sure...
(γελώ)
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι »

Μόνο αυτά τα υλικά, δεν έβαζες και ένα κιλο κιμά μέσα; :-?

Και τι ποσότητα είναι αυτή, τρώνε και οι γατες;
sure...
(γελώ)
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 10:07 Μόνο αυτά τα υλικά, δεν έβαζες και ένα κιλο κιμά μέσα; :-?

Για περίπτωση φιλοξενούμενου, :8)

Ό,τι μείνει στο ψυγείο, για κατανάλωση τη μεθεπόμενη.

Συνήθως τα κάνω σκέτα, δίχως κρέας. Άντε να προσθέσω ένα κολοκυθάκι αν μου βρίσκεται γιατί "γλυκαίνει" τα φασολάκια.
Πατάτα όμως, όπως και δήποτε (απαραίτητη για το "δέσιμο" της σάλτσας).
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

aLiCat έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 10:03
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 10:00
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 09:51

Μάρκο, ακούγεσαι σαν να καθαρίζεις φασολάκια παράλληλα. Μπαρμπούνια ελπίζω
Μια χαρά είναι τα φασολάκια. :)
:smt023

Και το καθάρισμά τους, επίσης. Αγχολυτικό. :wink
Όπως και το οτιδήποτε απαιτεί χρήση χεριών (λόγω επιλογής και όχι ανάγκης) και όχι την ευκολία του έτοιμου/συσκευασμένου.

Αυτή η γείωση είναι αγχολυτική. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 10:16
aLiCat έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 10:03
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 10:00

Μια χαρά είναι τα φασολάκια. :)
:smt023

Και το καθάρισμά τους, επίσης. Αγχολυτικό. :wink
Όπως και το οτιδήποτε απαιτεί χρήση χεριών (λόγω επιλογής και όχι ανάγκης) και όχι την ευκολία του έτοιμου/συσκευασμένου.

Αυτή η γείωση είναι αγχολυτική. :)
Έτσι. :g030:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 10:07
Ρε συ, δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία από το να ξοδεύεις χρόνο, ενέργεια κλπ για να κάνεις μία ή δύο μερίδες. Άλλο η φάση στα γκουρμέ εστιατόρια και άλλο η μαγειρική στο σπίτι. Και ναι, η κατάψυξη (όχι για όλα αλλά για πολλά φαγητά) είναι ιδανική λύση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Αισθάνομαι αηδιασμένη με κάτι σκουπιδοτύπισσες που μανουριάζουν για ''συμμαχίες'' και ξεχνούν πως οι ανθρώπινες σχέσεις, δεν είναι γνώρισμα κάποιας μανίας καταδίωξης, αλλά κατανοησης και σεβασμού. Όταν δώσεις στον άλλον την ευκαιρία να σου ανοίξει τα μύχια του, ό,τι και να πιστεύει ή όχι, είναι δευτερεύον.
Αηδιάζω επίσης με κάτι απογαμήδια που διατρανώνουν τον γαμωκατάλογό τους από γκομενέτε και θα πρέπει να τους κάνουμε ''τσιμπούκι'' στα λεγόμενά τους. Τελειωμένα αρσενικά λέμε.
Προσωπικά έχω φίλους εδώ μεσα, όπως τον Ασέβαστο, που ενώ διαφωνώ σε κάποια πράγματα,πολύ έντονα, δεν μπορώ να τον χαρακτηρίσω, κάπως επ'ουδενί ,διότι ξέρω το ποιόν του και τον αγαπάω σε ανθρώπινο επίπεδο.Να τονε βρίσω σε άλλη φάση, ναι, το ξεσταύρι μου μέσα.

Όσο για τον Χαό, παίχτηκε πουστιά άγρια χθες. Του τη γαμήσατε απ'όλες τις πάντες. Επιπροσθέτως οκ, είναι στους κανονισμούς ο αποκλεισμός μπαναρισμένου μέλους με κλώνους. Σεβαστό. Αλλά ήταν συγχορδία ωραία δομημένη.
Χαό μαλάκα, βρες τρόπο αν έχεις κάποιον φίλο εδώ μέσα να επικοινωνήσουμε. Θα χαρώ να σε ακούσω γιατί είσαι γαμωατομάρα.Από μένα θα έχεις πάντα ένα γαμωσέβας που δεν αντιλαμβάνονται οι πολλοί.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

μπράβο πασιφάη που κρατήθηκες και δεν έβρισες.έτσι να μιλάς πάντα
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Πασιφάη έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 13:22

Όσο για τον Χαό, παίχτηκε πουστιά άγρια χθες. Του τη γαμήσατε απ'όλες τις πάντες. Επιπροσθέτως οκ, είναι στους κανονισμούς ο αποκλεισμός μπαναρισμένου μέλους με κλώνους. Σεβαστό. Αλλά ήταν συγχορδία ωραία δομημένη.
Χαό μαλάκα, βρες τρόπο αν έχεις κάποιον φίλο εδώ μέσα να επικοινωνήσουμε. Θα χαρώ να σε ακούσω γιατί είσαι γαμωατομάρα.Από μένα θα έχεις πάντα ένα γαμωσέβας που δεν αντιλαμβάνονται οι πολλοί.
Βασει κανονισμων δεν θα επρεπε να ειναι καν σε θεση να "γαμηθει απ'ολες τις μπαντες" απο "συγχορδιες ωραια δομημενες".

Προσωπικα μου ηταν συμπαθης, δεν με ενοιαζαν οι βρισιες. Αλλα αυτα που φανηκαν στις παραθεσεις οτι εχει γραψει ειναι αισχρα. Απεφυγες να τα δεις και τωρα σβηστηκαν, αλλα το να γραφεις πραγματα του τυπου " καλα να παθεις που σε χωρισε η γυναικα σου και σου πηρε τα παιδια" ή να κοροιδευεις τα ψυχολογικα προβληματα του αλλου οταν υποτιθεται οτι εισαι ψυχοτετοιος ή να φερνει εσενα στην κουβεντα οταν νιωθει οτι δεχεται επιθεση, ολα αυτα ειναι πουστικες αλητειες.

Κι ολα αυτα επειδη ηθελε να πεισει τους παντες οτι δεν εχει διπλους ενω ο κιοφτες δεν προσπαθουσε καν να το κρυψει.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

έχουν πολύ πλάκα οι παράξενες ομάδες ανθρώπων που υποτίθεται έχουν κάτι κοινό
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 00:51
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 00:41

Ε ούτε εμείς μοστραρουμε το απαυτό μας φάτσα φορα και να το μαζεύουμε κάθε λίγο και λιγάκι. Ούτε στη παραλία το έχουμε έξω. Η πλειοψηφία έτσι. Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις.
Επίσης να υπενθυμίσουμε κιόλας ότι τα βυζιά μας δεν είναι γεννητικό όργανο και δεν εξισώνονται με τη μαλαπέρδα σας.
τον κωλο παντως τον βγαλατε ολον εξω, σταδιακα την τελευταια 15ετια νομιζω. ακομη και τα μαγιω που δεν ειναι κορδονι, πλεον μπαινουν καταλαθος στην κωλοχαραδρα, και καθε λιγο τα στρωνετε, αλλα αυτα ξαναμπαινουν.
και εκτος παραλιας, οι φουστες ολο τραβιουνται να κατεβουν, και ολο ανεβαινουν μονες τους.

οχι ολες, πραγματι. αρκετες φορουν αυτο που επιλεγουν, ολα μεσα, ολα εξω η οτι στο ενδιαμεσο, και αισθανονται ανετα με αυτο, δεν κανουν δηθεν οτι το μαζευουν καθε λιγο.
Και γιατί πρέπει να μας απασχολεί αν οι φούστες ανεβαίνουν και τραβιουνται ή φοράνε κορδόνι κτλ κτλ;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μπήκε πάλι η τρελλή του χωριού και μοιράζει πόνο.

Κρίση είναι, θα περάσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:09 Μπήκε πάλι η τρελλή του χωριού και μοιράζει πόνο.
Ποια απ' όλες; :lol:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Πασιφάη έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 13:22 Αισθάνομαι αηδιασμένη με κάτι σκουπιδοτύπισσες που μανουριάζουν για ''συμμαχίες'' και ξεχνούν πως οι ανθρώπινες σχέσεις, δεν είναι γνώρισμα κάποιας μανίας καταδίωξης, αλλά κατανοησης και σεβασμού. Όταν δώσεις στον άλλον την ευκαιρία να σου ανοίξει τα μύχια του, ό,τι και να πιστεύει ή όχι, είναι δευτερεύον.
Αηδιάζω επίσης με κάτι απογαμήδια που διατρανώνουν τον γαμωκατάλογό τους από γκομενέτε και θα πρέπει να τους κάνουμε ''τσιμπούκι'' στα λεγόμενά τους. Τελειωμένα αρσενικά λέμε.
Προσωπικά έχω φίλους εδώ μεσα, όπως τον Ασέβαστο, που ενώ διαφωνώ σε κάποια πράγματα,πολύ έντονα, δεν μπορώ να τον χαρακτηρίσω, κάπως επ'ουδενί ,διότι ξέρω το ποιόν του και τον αγαπάω σε ανθρώπινο επίπεδο.Να τονε βρίσω σε άλλη φάση, ναι, το ξεσταύρι μου μέσα.

Μιλάς για τον άνθρωπο που είπε καρκινιάρα, να γαμήσει το σκελετό της μάνας του άλλου, εγώ που δεν έχω παιδιά τι θα κάνω στα γεραματα κτλ αυτή είναι η ψυχάρα; για ψυχάκι πιο πολύ μου κάνει.
Αν απευθύνεται με τόσο θυμό και κακία σε ένα φόρουμ σε άγνωστους, αν κραταει σταντ μπάι λογαριασμούς από το 2018 για να μπαίνει να συνεχίζει το έργο του βρισίματος,στη ρίαλ λάιφ τι παίζει στο μυαλό του; αντιλαμβάνεσαι;
Νομίζω το να του χαϊδεύεις τ αυτιά μόνο καλό δε του κάνεις.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”