καμια σχεση με Θρακιωτεςfoscilis έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 18:18Ειναι σαν μινι ευβοια αλλα με κατσίκια αντι για αρβανιτες και θρακιωτικη πλεμπα αντι για αθηναϊκη
παιζει πολυ μα παραπολυ αιμομειξια, οτι εχεις ακουσει για χωρια ειναι λιγο
καμια σχεση με Θρακιωτεςfoscilis έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 18:18Ειναι σαν μινι ευβοια αλλα με κατσίκια αντι για αρβανιτες και θρακιωτικη πλεμπα αντι για αθηναϊκη
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
τοτε εισαι ακομα πιο λαθος
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Γκετοποιημενοι δεν είναι, λεφτά δεν έχουν για να γυρίσουν το νησί :-)ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 12:37 Ευτυχώς οι μπιχλωτοί είναι γκετοποιημένοι σε κάμπινγκ και θέρμα, οπότε μπορεί κανείς να απολαύσει απερίσπαστος το υπόλοιπο νησί.
Alternative σκηνίτες, μπάφοι, χίπηδες και αποκρυφιστές εμπνευσμένοι από τα καβείρια μυστήρια, ήταν μόδα στα 90s να πηγαίνουν και να κατασκηνώνουν δίπλα σε βάθρες, μέσα στο μεγάλο ποτάμι που κατεβαίνει από το πολύ εντυπωσιακό βουνό Βάος του οποίου η κορυφή πάντα καλύπτεται από σύνεφα. Μετά το 2000 έγινε πιο mainstream ο προορισμός μέχρι τα μεγάλα πάρτυ στο ποτάμι που λόγο της πολυκοσμίας και ανεπαρκών υποδομών δεν μπόρεσαν να τα υποστηρίξουν και μετά χάθηκε το momentum.
Σάος λέγεται το βουνό της Σαμοθράκης.
Ναι και αυτοι αλλα ταυτοχρονα σκεψου οτι για Κομοτηνη Αλεξανδρουπολη και γυρω χωρια ηταν κατι σαν την Αγια Αννα τους, οταν πηγαμε ως μπαφιοροι στα 20 η μονη που δεν ηρθε ηταν η Γκιουμουρτζινεζα της παρεας, "αφου εκει θα παμε με τους γονεις μου ολον τον Αυγουστο οπως καθε Αυγουστο, θελω να δω και κανα αλλο μερος!".Pillars έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 14:49Alternative σκηνίτες, μπάφοι, χίπηδες και αποκρυφιστές εμπνευσμένοι από τα καβείρια μυστήρια, ήταν μόδα στα 90s να πηγαίνουν και να κατασκηνώνουν δίπλα σε βάθρες, μέσα στο μεγάλο ποτάμι που κατεβαίνει από το πολύ εντυπωσιακό βουνό Βάος του οποίου η κορυφή πάντα καλύπτεται από σύνεφα.
Ματριξ φιλε, αλλαξαν το σκηνικο χωρις να υπολογισουν αυτους που ειχαν δει πώς ηταν πριν.Σέλευκας έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 15:40 Πήγα με τους γονείς μου οταν ήμουν 16. Σκηνή κάτω απο πλατάνια σε μια παραλία που δεν ήταν παραλία αφού οι πέτρες ήταν 20 πόντους η μια και ηθελε παπούτσια για να μπεις. Ακριβώς δίπλα υπήρχε πηγή με νερό, παντού είχε πηγές τότε. Σε ταβέρνα σε ένα ορεινό χωριό έφαγα το καλύτερο πράγμα που έχω φάει τη ζωή μου, κατσίκι ψητό. Τα κατσίκια ήταν ελευθερα στο βουνό, τα πιάναν και τα ψήναν. Στα ποταμάκια κατασκηνώναν οι νέοι που εγώ ακόμα ήμουν μικρός για να το ζήσω αυτό αλλά κατάλαβα τι γινόταν. Και Ελληνες και ξένοι. Υπήρχε και ένα δάσος για ελευθερη κατασκήνωση που τα φυλλώματα ήταν τόσο πυκνά που στην ουσία εκεί μέσα ήταν βράδυ ακόμα και το μεσημέρι. Κανένας δρόμος τότε δεν έφτανε σε παραλία με άμμο. Σκεφτόμουν οτι σε ένα δυο χρόνια θα πάω μόνςο μου να κάνω αυτά που έβλεπα. Εκεί διάβασα στην εφημερίδα για πρώτη φορά μια νέα ασθένεια που λεγόταν ειτζ. Πήγα μετά απο δέκα χρόνια και πάλι, δεν υπήρχε όμως τίποτε απο οσα είχα δει.
εκείνη η δεκαετία ήταν καταστροφήThor έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 15:53Ματριξ φιλε, αλλαξαν το σκηνικο χωρις να υπολογισουν αυτους που ειχαν δει πώς ηταν πριν.Σέλευκας έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 15:40 Πήγα με τους γονείς μου οταν ήμουν 16. Σκηνή κάτω απο πλατάνια σε μια παραλία που δεν ήταν παραλία αφού οι πέτρες ήταν 20 πόντους η μια και ηθελε παπούτσια για να μπεις. Ακριβώς δίπλα υπήρχε πηγή με νερό, παντού είχε πηγές τότε. Σε ταβέρνα σε ένα ορεινό χωριό έφαγα το καλύτερο πράγμα που έχω φάει τη ζωή μου, κατσίκι ψητό. Τα κατσίκια ήταν ελευθερα στο βουνό, τα πιάναν και τα ψήναν. Στα ποταμάκια κατασκηνώναν οι νέοι που εγώ ακόμα ήμουν μικρός για να το ζήσω αυτό αλλά κατάλαβα τι γινόταν. Και Ελληνες και ξένοι. Υπήρχε και ένα δάσος για ελευθερη κατασκήνωση που τα φυλλώματα ήταν τόσο πυκνά που στην ουσία εκεί μέσα ήταν βράδυ ακόμα και το μεσημέρι. Κανένας δρόμος τότε δεν έφτανε σε παραλία με άμμο. Σκεφτόμουν οτι σε ένα δυο χρόνια θα πάω μόνςο μου να κάνω αυτά που έβλεπα. Εκεί διάβασα στην εφημερίδα για πρώτη φορά μια νέα ασθένεια που λεγόταν ειτζ. Πήγα μετά απο δέκα χρόνια και πάλι, δεν υπήρχε όμως τίποτε απο οσα είχα δει.
H αλήθεια είναι ότι λυμαίνονται και τις παρακείμενες βάθρεςJapetus έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 14:10Γκετοποιημενοι δεν είναι, λεφτά δεν έχουν για να γυρίσουν το νησί :-)ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 12:37 Ευτυχώς οι μπιχλωτοί είναι γκετοποιημένοι σε κάμπινγκ και θέρμα, οπότε μπορεί κανείς να απολαύσει απερίσπαστος το υπόλοιπο νησί.