!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σαμοθράκη: 3 ημέρες έμεινε χωρίς ρευμα, νερό, ιντερνετ, pos, ATM, πλοίο, τρόφιμα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Zundapp

Re: Σαμοθράκη: 3 ημέρες έμεινε χωρίς ρευμα, νερό, ιντερνετ, pos, ATM, πλοίο, τρόφιμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp »

foscilis έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 18:18
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 15:30 Έχει πάει κανείς; Λέει τπτ;
Ειναι σαν μινι ευβοια αλλα με κατσίκια αντι για αρβανιτες και θρακιωτικη πλεμπα αντι για αθηναϊκη
καμια σχεση με Θρακιωτες

παιζει πολυ μα παραπολυ αιμομειξια, οτι εχεις ακουσει για χωρια ειναι λιγο :)
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Σαμοθράκη: 3 ημέρες έμεινε χωρίς ρευμα, νερό, ιντερνετ, pos, ATM, πλοίο, τρόφιμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Zundapp έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 19:32
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 15:30 Έχει πάει κανείς; Λέει τπτ;
Ειναι σαν μινι ευβοια αλλα με κατσίκια αντι για αρβανιτες και θρακιωτικη πλεμπα αντι για αθηναϊκη
καμια σχεση με Θρακιωτες
Εννοουσα απο λαϊκο κοσμο που παει διακοπες.
Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp »

foscilis έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 22:11

καμια σχεση με Θρακιωτες
τοτε εισαι ακομα πιο λαθος
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Ωραία είναι. Ευτυχώς οι μπιχλωτοί είναι γκετοποιημένοι σε κάμπινγκ και θέρμα, οπότε μπορεί κανείς να απολαύσει απερίσπαστος το υπόλοιπο νησί. Βρήκα και ένα εξαιρετικό γίδινο τυρί από το βραβευμένο τυροκομείο παπανικολάου και έφερα και έναν επτάκιλο τενεκέ, έτσι για την αλητεία
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 12:37 Ευτυχώς οι μπιχλωτοί είναι γκετοποιημένοι σε κάμπινγκ και θέρμα, οπότε μπορεί κανείς να απολαύσει απερίσπαστος το υπόλοιπο νησί.
Γκετοποιημενοι δεν είναι, λεφτά δεν έχουν για να γυρίσουν το νησί :-)

Βλέποντας την κατάσταση με το ελεύθερο κάμπινγκ να έχει παραγίνει, άφησαν ελεύθερη την είσοδο στο κάμπινγκ οπότε μαζεύεται εκεί στο τζαμπέ αρκετός κόσμος για διακοπές..
Άβαταρ μέλους
Pillars
Phorum.gr user: Pillars

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pillars »

καμια σχεση με Θρακιωτες
Alternative σκηνίτες, μπάφοι, χίπηδες και αποκρυφιστές εμπνευσμένοι από τα καβείρια μυστήρια, ήταν μόδα στα 90s να πηγαίνουν και να κατασκηνώνουν δίπλα σε βάθρες, μέσα στο μεγάλο ποτάμι που κατεβαίνει από το πολύ εντυπωσιακό βουνό Βάος του οποίου η κορυφή πάντα καλύπτεται από σύνεφα. Μετά το 2000 έγινε πιο mainstream ο προορισμός μέχρι τα μεγάλα πάρτυ στο ποτάμι που λόγο της πολυκοσμίας και ανεπαρκών υποδομών δεν μπόρεσαν να τα υποστηρίξουν και μετά χάθηκε το momentum. :102:
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Pillars έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 14:49 βουνό Βάος του οποίου η κορυφή πάντα καλύπτεται από σύνεφα.
Σάος λέγεται το βουνό της Σαμοθράκης.
Άβαταρ μέλους
Pillars
Phorum.gr user: Pillars

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pillars »

Αλιόσα έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 14:51
Pillars έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 14:49 βουνό Βάος του οποίου η κορυφή πάντα καλύπτεται από σύνεφα.
Σάος λέγεται το βουνό της Σαμοθράκης.
:oops: Mybad, έχεις απόλυτο δίκιο.
Και μου άρεσε πολύ αυτό το βουνό. :romance-hearteyes:
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Pillars έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 14:49

καμια σχεση με Θρακιωτες
Alternative σκηνίτες, μπάφοι, χίπηδες και αποκρυφιστές εμπνευσμένοι από τα καβείρια μυστήρια, ήταν μόδα στα 90s να πηγαίνουν και να κατασκηνώνουν δίπλα σε βάθρες, μέσα στο μεγάλο ποτάμι που κατεβαίνει από το πολύ εντυπωσιακό βουνό Βάος του οποίου η κορυφή πάντα καλύπτεται από σύνεφα.
Ναι και αυτοι αλλα ταυτοχρονα σκεψου οτι για Κομοτηνη Αλεξανδρουπολη και γυρω χωρια ηταν κατι σαν την Αγια Αννα τους, οταν πηγαμε ως μπαφιοροι στα 20 η μονη που δεν ηρθε ηταν η Γκιουμουρτζινεζα της παρεας, "αφου εκει θα παμε με τους γονεις μου ολον τον Αυγουστο οπως καθε Αυγουστο, θελω να δω και κανα αλλο μερος!".
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Πήγα με τους γονείς μου οταν ήμουν 16. Σκηνή κάτω απο πλατάνια σε μια παραλία που δεν ήταν παραλία αφού οι πέτρες ήταν 20 πόντους η μια και ηθελε παπούτσια για να μπεις. Ακριβώς δίπλα υπήρχε πηγή με νερό, παντού είχε πηγές τότε. Σε ταβέρνα σε ένα ορεινό χωριό έφαγα το καλύτερο πράγμα που έχω φάει τη ζωή μου, κατσίκι ψητό. Τα κατσίκια ήταν ελευθερα στο βουνό, τα πιάναν και τα ψήναν. Στα ποταμάκια κατασκηνώναν οι νέοι που εγώ ακόμα ήμουν μικρός για να το ζήσω αυτό αλλά κατάλαβα τι γινόταν. Και Ελληνες και ξένοι. Υπήρχε και ένα δάσος για ελευθερη κατασκήνωση που τα φυλλώματα ήταν τόσο πυκνά που στην ουσία εκεί μέσα ήταν βράδυ ακόμα και το μεσημέρι. Κανένας δρόμος τότε δεν έφτανε σε παραλία με άμμο. Σκεφτόμουν οτι σε ένα δυο χρόνια θα πάω μόνςο μου να κάνω αυτά που έβλεπα. Εκεί διάβασα στην εφημερίδα για πρώτη φορά μια νέα ασθένεια που λεγόταν ειτζ. Πήγα μετά απο δέκα χρόνια και πάλι, δεν υπήρχε όμως τίποτε απο οσα είχα δει.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Σέλευκας έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 15:40 Πήγα με τους γονείς μου οταν ήμουν 16. Σκηνή κάτω απο πλατάνια σε μια παραλία που δεν ήταν παραλία αφού οι πέτρες ήταν 20 πόντους η μια και ηθελε παπούτσια για να μπεις. Ακριβώς δίπλα υπήρχε πηγή με νερό, παντού είχε πηγές τότε. Σε ταβέρνα σε ένα ορεινό χωριό έφαγα το καλύτερο πράγμα που έχω φάει τη ζωή μου, κατσίκι ψητό. Τα κατσίκια ήταν ελευθερα στο βουνό, τα πιάναν και τα ψήναν. Στα ποταμάκια κατασκηνώναν οι νέοι που εγώ ακόμα ήμουν μικρός για να το ζήσω αυτό αλλά κατάλαβα τι γινόταν. Και Ελληνες και ξένοι. Υπήρχε και ένα δάσος για ελευθερη κατασκήνωση που τα φυλλώματα ήταν τόσο πυκνά που στην ουσία εκεί μέσα ήταν βράδυ ακόμα και το μεσημέρι. Κανένας δρόμος τότε δεν έφτανε σε παραλία με άμμο. Σκεφτόμουν οτι σε ένα δυο χρόνια θα πάω μόνςο μου να κάνω αυτά που έβλεπα. Εκεί διάβασα στην εφημερίδα για πρώτη φορά μια νέα ασθένεια που λεγόταν ειτζ. Πήγα μετά απο δέκα χρόνια και πάλι, δεν υπήρχε όμως τίποτε απο οσα είχα δει.
Ματριξ φιλε, αλλαξαν το σκηνικο χωρις να υπολογισουν αυτους που ειχαν δει πώς ηταν πριν.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Thor έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 15:53
Σέλευκας έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 15:40 Πήγα με τους γονείς μου οταν ήμουν 16. Σκηνή κάτω απο πλατάνια σε μια παραλία που δεν ήταν παραλία αφού οι πέτρες ήταν 20 πόντους η μια και ηθελε παπούτσια για να μπεις. Ακριβώς δίπλα υπήρχε πηγή με νερό, παντού είχε πηγές τότε. Σε ταβέρνα σε ένα ορεινό χωριό έφαγα το καλύτερο πράγμα που έχω φάει τη ζωή μου, κατσίκι ψητό. Τα κατσίκια ήταν ελευθερα στο βουνό, τα πιάναν και τα ψήναν. Στα ποταμάκια κατασκηνώναν οι νέοι που εγώ ακόμα ήμουν μικρός για να το ζήσω αυτό αλλά κατάλαβα τι γινόταν. Και Ελληνες και ξένοι. Υπήρχε και ένα δάσος για ελευθερη κατασκήνωση που τα φυλλώματα ήταν τόσο πυκνά που στην ουσία εκεί μέσα ήταν βράδυ ακόμα και το μεσημέρι. Κανένας δρόμος τότε δεν έφτανε σε παραλία με άμμο. Σκεφτόμουν οτι σε ένα δυο χρόνια θα πάω μόνςο μου να κάνω αυτά που έβλεπα. Εκεί διάβασα στην εφημερίδα για πρώτη φορά μια νέα ασθένεια που λεγόταν ειτζ. Πήγα μετά απο δέκα χρόνια και πάλι, δεν υπήρχε όμως τίποτε απο οσα είχα δει.
Ματριξ φιλε, αλλαξαν το σκηνικο χωρις να υπολογισουν αυτους που ειχαν δει πώς ηταν πριν.
εκείνη η δεκαετία ήταν καταστροφή
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Japetus έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 14:10
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 12:37 Ευτυχώς οι μπιχλωτοί είναι γκετοποιημένοι σε κάμπινγκ και θέρμα, οπότε μπορεί κανείς να απολαύσει απερίσπαστος το υπόλοιπο νησί.
Γκετοποιημενοι δεν είναι, λεφτά δεν έχουν για να γυρίσουν το νησί :-)
H αλήθεια είναι ότι λυμαίνονται και τις παρακείμενες βάθρες :011:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Δε με λέτε ρε παλουκάρια, ο ΣΑΟΣ ,ο σκυλοπνίχτης υπάρχει ακόμα; Έχω να πάω απ' το 2000. Πολύ κατσίκι ρε παιδιά , όχι άλλο κατσίκι για φαί . :lol:
Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

Σάος με κορυφή φεγγάρι! Μεγάλο αγγούρι στην κατάβαση.
Με πλοίο το εγ/ογ Αρσινόη που είχε μόνιμα στο γκαράζ του Βαρέλα μπετονιέρα που γύριζε πρωί βράδυ με τσιμέντο ταχείας πήξεως! Για μπαλώματα στο κύτος.
Η Μεγαλύτερη άγονη στη Ελλάδα της εποχής.
Αλεξανδρούπολη - Σητεία κυμαινόμενου χρόνου ταξίδι. Τρεις τέσσερις μέρες πληροφορούσαν οι ναυτιλιακοί πράκτορες! Και σκιαζότανε οι τουρίστες.
Ακόμα θυμάμαι θαμμένα καμουφλαρισμένα τανκ παντού, και τα κατσίκια να μασουλάνε το δίχτυ καμουφλαρισματος :P
Χασκογελάνε τα δάσα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”