τι του έγραψες;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς να την προσεγγίσω;
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Re: Πώς να την προσεγγίσω;
εκτός και αν είσαι και εσύ σαν τον feindflug που δεν αποκαλύπτει τίποτα 
sure...
(γελώ)
(γελώ)
Εγώ την άλλη προτιμω ακόμα να σας πω την αλήθεια αλλά τι να κανω. Η ανάγκη.Γυφτάκι έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 20:34Kappa έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 21:39 Τα πράγματα κυλουσαν οκέι, είχαμε ξεκινήσει συζήτηση τύπου τι βιβλία μάς αρέσουν, μεχρι που της έγραψα ότι μου αρέσει ο Χαιντεγκερ και της είπα για τη μελέτη που γραφω απαντώντας σήμερα το πρωί στο χθεσινό της μήνυμα. Και μου απάντησε το εξης:"τρεχω με τη δουλειά, ακούγονται όλα πολύ ενδιαφέροντα, θα σου απαντήσω προς το βραδάκι " και κάτι emojis.
Είναι κακό αυτο; Έχουν περάσει εννέα ώρες έκτοτε. Δεν βρήκε το χρονο;
Άσε βρε τον Χάιντεγκερ , τα μπλαμπλά και τα σεντόνια γιατί στο τέλος θα σε βλέπει φιλικά και θα κλαίγεσαι πάλι .. Απλά κάνε ότι κάνει κάθε άντρας που γουστάρει μια γυναίκα ..Δείξτο ,φλέρταρε κι ότι κάτσει..
Και πώς να φλερτάρω αν απαντάει σε όλα με φωτογραφίες γατιων;
Κάτι τέτοιο είχε ποσταρει σε άλλο θέμαλαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 21:11τι φώτα κατά την σύλληψη;Kappa έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 20:11Δεν ξερω τι έγραψες και το έσβησες αλλά από το να αναπαραχθεις εσύ και άλλοι μονοκυτταροι που πιστεύουν σε "φώτα κατά τη συλληψη" καλύτερα να αναπαραχθω εγώ που έχω γράψει και δύο τρία βιβλία και συνεισφέρω στο zeitgeist της εποχής.![]()
Της έστειλα φωτο το γάτο μου απαντώντας σε δικό της reel ασχετης γάτας και μου απάντησε ότι ο γάτος μου είναι ο άντρας της ζωής της. Της απάντησα ότι τα έχει με τον άλλο γάτο μου και ότι υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι για εκείνη αν θέλει, αλλά τώρα νιωθω κριντζ, η όλη φάση με τις γατες έχει αρχίσει να με ξενίζει παρότι είμαι γατοφιλος.
Το πας καλά μη μασάς
Με αυτη καλα παει, με την αλλη δεν ξερω τι να κανω.
Λοιπόν κάνω πολύ άσχημα που βλέπω ακόμα τα στορυς της αλλά μου είναι δύσκολο να κόψω αυτό το κακό συνήθεια. Ανεβάζει λοιπόν συνέχεια στορυς με τις βρωμοχερούκλες αυτού του φτηνιάρη αχρείου που το ρολόι του κοστίζει μόνο 45 ευρώ (το εψαξα)
Και το χειρότερο είναι ότι ΓΡΑΦΕΙ μαζί του. Η γελοία που μου έλεγε ότι θέλει την ησυχία της όταν γράφει. Με το που βρήκε γκομενο (είναι μαζί του 4 με 5 μηνες) έχει χάσει κάθε ίχνος ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας. Να καταδέχεται να της διορθώνει γραπτά ένας αστοιχειωτος τσιπης μαντράχαλος. Με πιάνει οργή και μόνο που το βλέπω. Και όταν μου συμβαίνει αυτό είμαι στα πρόθυρα να της στείλω μήνυμα που θα γράφω περίπου ότι λέω κι εδώ. Πώς να το ξεπερασω; Θελω να σταματήσω να με νοιάζει. Μου έφαγε ήδη αρκετό χρόνο.
Σκέφτομαι πως καταρχάς για να τα ανεβάζει αυτά, είναι τέρμα ανασφαλής. Ποιος ο λόγος να επιδεικνύεις τη σχέση σου; Μπλιαχ.
Λοιπόν κάνω πολύ άσχημα που βλέπω ακόμα τα στορυς της αλλά μου είναι δύσκολο να κόψω αυτό το κακό συνήθεια. Ανεβάζει λοιπόν συνέχεια στορυς με τις βρωμοχερούκλες αυτού του φτηνιάρη αχρείου που το ρολόι του κοστίζει μόνο 45 ευρώ (το εψαξα)
Και το χειρότερο είναι ότι ΓΡΑΦΕΙ μαζί του. Η γελοία που μου έλεγε ότι θέλει την ησυχία της όταν γράφει. Με το που βρήκε γκομενο (είναι μαζί του 4 με 5 μηνες) έχει χάσει κάθε ίχνος ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας. Να καταδέχεται να της διορθώνει γραπτά ένας αστοιχειωτος τσιπης μαντράχαλος. Με πιάνει οργή και μόνο που το βλέπω. Και όταν μου συμβαίνει αυτό είμαι στα πρόθυρα να της στείλω μήνυμα που θα γράφω περίπου ότι λέω κι εδώ. Πώς να το ξεπερασω; Θελω να σταματήσω να με νοιάζει. Μου έφαγε ήδη αρκετό χρόνο.
Σκέφτομαι πως καταρχάς για να τα ανεβάζει αυτά, είναι τέρμα ανασφαλής. Ποιος ο λόγος να επιδεικνύεις τη σχέση σου; Μπλιαχ.
https://nattyornot.com/how-to-reduce-th ... ry-simple/Kappa έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 15:16 Λοιπόν, έχω να πω ότι πλέον την έχω ξεπεράσει την άλλη. Οι σχέσεις μας κόπηκαν οριστικως πριν μερικές ημέρες όταν με είχε ξεμπλοκαρει και με ξαναμπλοκαρε. Πλέον έχω αποφασίσει να την ξεχάσω. Μου άρεσαν ως τώρα δυο άλλες κοπέλες. Η μία είναι παντρεμένη, αν και βλέπει τα στορυς μου συνέχεια, αλλά όπως και να 'χει αποκλείεται. Η άλλη είναι από μια κοινή ομάδα για ένα σαιτ που αρθρογραφω. Κάθε φορά που κάναμε ομαδική κλήση μού έκανε κομπλιμεντα και στην ομαδική συζήτηση το ίδιο. Πλέον έχουμε σταματήσει τις συναντήσεις αλλά την έχω στο ινσταγκραμ και μου στελνει φλογίτσες σε σελφι μου. Χθες μού έστειλε κάτι πάνω σε κάτι που είπα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα πώς να συνεχισω τη συζήτηση. Μένουμε και σε άλλες πόλεις BTW. Αλλά μου αρέσει και μάλιστα μετά το τέλος της σεζόν θα ανεβαινω συχνά στην πόλη της λόγω συγγραφικων υποχρεώσεων. Τι συζήτηση να ανοίξω με βάση όσα σας ειπα; Για να μην μιλάμε δηλαδή μια φορά στο 15νθημερο και να έχουμε πιο συχνή επικοινωνία.
ask her out in five texts.
The five lines should contain info about you and demand the same info from her. Below is an example:
Line 1: Hello. My name is Truth Seeker. Nice to meet you. (introduction)
Line 2: I’m X old. How old are you? (I skip this question if I already know how old she is).
Line 3: I work as a carpenter. How about you? (occupation)
Line 4: Do you like any sports? I ride bicycles (leisure time activities)
Line 5: Do you wanna meet on Friday? (date offer – many different formats can be used)
You’re not changing anyone’s mind. You’re simply testing their interest and acting accordingly.
A woman that is lukewarm about you is more likely to get cold than hot. (Murphy’s law in a dating format).
Thus, lukewarm women are the biggest time-wasters. It’s better to receive a firm no (coldness) or yes (warmth) than to spend your time convincing someone to meet you.
A woman that needs 50 paragraphs, 5 phone calls and 150 selfies of convincing is very likely to either never meet you or to come to the date acting entitled as if you’re beneath her.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Η κατάσταση έχει εξελιχθεί ως εξης: αυτή μου στέλνει φωτογραφίες γατιών, εγώ δικές μου φωτογραφίες με γατες. Σήμερα της είπα ότι το μαλλί μου είναι χάλια σε μια φώτο που της έστειλα και ειπε ότι είμαι κούκλος και λατρεύει το ανέμελο μαλλί. Για πόσο ακόμα όμως θα μιλάμε με φωτογραφίες γατιών; Και μήπως πρέπει να της κάνω κι εγώ κάποιο κομπλιμεντο ; Γιατί για τον εαυτό μου λέμε συνέχεια. Ισως φανώ εγωκεντρικος.
Υπάρχουν τόσοι coaches προσέγγισης πλέον στο tube,τόσα κόλπα δοκιμασμένα,ε κάποιο θα πιάσει.
Με κάλεσε να με φιλοξενήσει σπίτι της όταν ανέβω στην πόλη της. Και είπε ότι "πέρα από το πέσιμο δεν σημαίνει κάτι αυτό" και θα κοιμηθούμε σε ξεχωριστά δωμάτια. Αν θυμάστε τα ίδια μου έκανε και η ακατονομαστη. Γενικά είναι κάτι που κάνουν συχνά οι γυναίκες; Επίσης συνέχεια με λέει χοτ κλπ κλπ και όταν πήγα να ανοίξω σεξουαλική συζήτηση κάπως μου το εκοψε. Δεν καταλαβαίνω.
Μήπως είσαι λίγο άγαρμπος;Kappa έγραψε: 19 Αύγ 2024, 12:50 Με κάλεσε να με φιλοξενήσει σπίτι της όταν ανέβω στην πόλη της. Και είπε ότι "πέρα από το πέσιμο δεν σημαίνει κάτι αυτό" και θα κοιμηθούμε σε ξεχωριστά δωμάτια. Αν θυμάστε τα ίδια μου έκανε και η ακατονομαστη. Γενικά είναι κάτι που κάνουν συχνά οι γυναίκες; Επίσης συνέχεια με λέει χοτ κλπ κλπ και όταν πήγα να ανοίξω σεξουαλική συζήτηση κάπως μου το εκοψε. Δεν καταλαβαίνω.
Εάν πήγες να ανοίξεις σεξουαλική συζήτηση με την μαλαπέρδα ανα χείρας πάλι καλά που απλώς στο έκοψε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Fata_Morgana
Δηλαδή είσαι χοτ και πλούσιος και συγγραφέας;Kappa έγραψε: 19 Αύγ 2024, 12:50 Με κάλεσε να με φιλοξενήσει σπίτι της όταν ανέβω στην πόλη της. Και είπε ότι "πέρα από το πέσιμο δεν σημαίνει κάτι αυτό" και θα κοιμηθούμε σε ξεχωριστά δωμάτια. Αν θυμάστε τα ίδια μου έκανε και η ακατονομαστη. Γενικά είναι κάτι που κάνουν συχνά οι γυναίκες; Επίσης συνέχεια με λέει χοτ κλπ κλπ και όταν πήγα να ανοίξω σεξουαλική συζήτηση κάπως μου το εκοψε. Δεν καταλαβαίνω.
αν ναυαγησει με τη τύπισσα να ξέρεις είμαστε κι εμείς εδώ. Εγώ βέβαια δεν έχω εξτρα δωμάτιο να ξέρεις. Αναγκαστικά θα κοιμηθουμε μαζί
Οχι, δεν είπα κάτι χοντρό, πήγα να τη ρωτήσω απεξω απεξω τι την φτιάχνει και μου απάντησε ότι ίσως φαίνεται πολύ over and hyper sexual αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Και εγώ απάντησα "εγώ πάντως είμαι over and hyper sexual" και εκείνη μου έβαλε απλώς καρδούλα. Αλλά όταν πάω σπίτι της λέει ότι θα δούμε ταινίες. Επίσης ούτε καν με ρώτησε πόσες μέρες θα μείνω (θα πάω για μια παρουσίαση) , απορώ γιατί όλες θέλουν εκ πρώτης να με σπιτωσουν. Να δούμε αν αυτή θα μου μιλάει μετά ή θα με βάλει στην μαύρη λίστα σαν την τρελή. Αλλά αυτά τα σε βρίσκω χοτ αλλα δεν είμαι και πολύ του σεξ, να έρθεις σπίτι μου αλλα σε άλλο δωμάτιο χωρίς να σημαίνει κάτι, ομολογώ πως δεν τα κατανοώ.Beria έγραψε: 19 Αύγ 2024, 12:57Μήπως είσαι λίγο άγαρμπος;Kappa έγραψε: 19 Αύγ 2024, 12:50 Με κάλεσε να με φιλοξενήσει σπίτι της όταν ανέβω στην πόλη της. Και είπε ότι "πέρα από το πέσιμο δεν σημαίνει κάτι αυτό" και θα κοιμηθούμε σε ξεχωριστά δωμάτια. Αν θυμάστε τα ίδια μου έκανε και η ακατονομαστη. Γενικά είναι κάτι που κάνουν συχνά οι γυναίκες; Επίσης συνέχεια με λέει χοτ κλπ κλπ και όταν πήγα να ανοίξω σεξουαλική συζήτηση κάπως μου το εκοψε. Δεν καταλαβαίνω.
Εάν πήγες να ανοίξεις σεξουαλική συζήτηση με την μαλαπέρδα ανα χείρας πάλι καλά που απλώς στο έκοψε
- Dwarven Blacksmith
Είναι πολύ πιθανό να ελπίζουν ότι θα γράψεις τη βιογραφία τους. Σε βάζουν στο σπίτι για να τις παρατηρήσεις και να σου έρθει και καλά η ιδέα αυθόρμητα.