!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς να την προσεγγίσω;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Kappa

Πώς να την προσεγγίσω;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa »

Λοιπόν, έχω να πω ότι πλέον την έχω ξεπεράσει την άλλη. Οι σχέσεις μας κόπηκαν οριστικως πριν μερικές ημέρες όταν με είχε ξεμπλοκαρει και με ξαναμπλοκαρε. Πλέον έχω αποφασίσει να την ξεχάσω. Μου άρεσαν ως τώρα δυο άλλες κοπέλες. Η μία είναι παντρεμένη, αν και βλέπει τα στορυς μου συνέχεια, αλλά όπως και να 'χει αποκλείεται. Η άλλη είναι από μια κοινή ομάδα για ένα σαιτ που αρθρογραφω. Κάθε φορά που κάναμε ομαδική κλήση μού έκανε κομπλιμεντα και στην ομαδική συζήτηση το ίδιο. Πλέον έχουμε σταματήσει τις συναντήσεις αλλά την έχω στο ινσταγκραμ και μου στελνει φλογίτσες σε σελφι μου. Χθες μού έστειλε κάτι πάνω σε κάτι που είπα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα πώς να συνεχισω τη συζήτηση. Μένουμε και σε άλλες πόλεις BTW. Αλλά μου αρέσει και μάλιστα μετά το τέλος της σεζόν θα ανεβαινω συχνά στην πόλη της λόγω συγγραφικων υποχρεώσεων. Τι συζήτηση να ανοίξω με βάση όσα σας ειπα; Για να μην μιλάμε δηλαδή μια φορά στο 15νθημερο και να έχουμε πιο συχνή επικοινωνία.
Kappa

Re: Πώς να την προσεγγίσω;

Α υπάρχει και μια τρίτη, μια κινηματογραφιστρια αν θυμάστε από πέρυσι, η οποία έρχεται για σεζόν εδώ. Με θυμήθηκε πριν μια βδομάδα όταν ήμουν με το στομάχι μου οπότε απέρριψα την προταση της και έκτοτε δεν μου ξαναστειλε. Λογικά πρέπει να στείλω εγώ. Αλλά δεν μου κάνει κανένα κλικ. Ισως την έχω μόνο για φίλη, αν μπορέσει να κρατηθεί και να μην με ερωτευτεί.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Εσυ θα εκανες τρομερη παρεα με μια κοπελα που εγραφε εδω πριν λιγο καιρο. Ητο κι αυτη συγγραφευς, βεβαια αυτη εγραφε για την ζωη της. Ειχε εκδοσει την αυτοβιογραφια της και μεταξυ των ελαχιστων που την ειχαν διαβασει ημουν κι εγω.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Bazoomba έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 15:34 Εσυ θα εκανες τρομερη παρεα με μια κοπελα που εγραφε εδω πριν λιγο καιρο. Ητο κι αυτη συγγραφευς, βεβαια αυτη εγραφε για την ζωη της. Ειχε εκδοσει την αυτοβιογραφια της και μεταξυ των ελαχιστων που την ειχαν διαβασει ημουν κι εγω.
:smt017 ο γενιάς ήταν κορίτσι τελικώς ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Ότι προσέγγιση και για κάνεις θα είναι από κοντά, είστε σε ίδια πόλη πλέον, ανταλλάσσετε φωτιτσες καιρό ... :102:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Όταν λες την ξεπέρασες, πόσα δέματα είναι in transit?
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Όλε γκομενες είσαι μεγαλε
Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah »

Kappa έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 15:16 Τι συζήτηση να ανοίξω με βάση όσα σας ειπα; Για να μην μιλάμε δηλαδή μια φορά στο 15νθημερο και να έχουμε πιο συχνή επικοινωνία.
Τίποτα να μην κάνεις, κάτσε στ'αυγά σου και μην μπλέκεις με γκομενικά. Δεν αξίζει τον κόπο.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Kappa έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 15:16 Λοιπόν, έχω να πω ότι πλέον την έχω ξεπεράσει την άλλη. Οι σχέσεις μας κόπηκαν οριστικως πριν μερικές ημέρες όταν με είχε ξεμπλοκαρει και με ξαναμπλοκαρε. Πλέον έχω αποφασίσει να την ξεχάσω. Μου άρεσαν ως τώρα δυο άλλες κοπέλες. Η μία είναι παντρεμένη, αν και βλέπει τα στορυς μου συνέχεια, αλλά όπως και να 'χει αποκλείεται. Η άλλη είναι από μια κοινή ομάδα για ένα σαιτ που αρθρογραφω. Κάθε φορά που κάναμε ομαδική κλήση μού έκανε κομπλιμεντα και στην ομαδική συζήτηση το ίδιο. Πλέον έχουμε σταματήσει τις συναντήσεις αλλά την έχω στο ινσταγκραμ και μου στελνει φλογίτσες σε σελφι μου. Χθες μού έστειλε κάτι πάνω σε κάτι που είπα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα πώς να συνεχισω τη συζήτηση. Μένουμε και σε άλλες πόλεις BTW. Αλλά μου αρέσει και μάλιστα μετά το τέλος της σεζόν θα ανεβαινω συχνά στην πόλη της λόγω συγγραφικων υποχρεώσεων. Τι συζήτηση να ανοίξω με βάση όσα σας ειπα; Για να μην μιλάμε δηλαδή μια φορά στο 15νθημερο και να έχουμε πιο συχνή επικοινωνία.
Την παντρεμενη χωρις δευτερη σκεψη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Α ΠΑ πα
Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

Προτείνω το εξής:
Αγοράζεις ανθοδέσμη με χρυσάνθεμα , την πλησιάζεις με αποφασιστικό βήμα , κωλοκάθεσαι , οκλαδόν , και αρχίζεις να τρως τα λουλούδια αρχίζοντας από τα κοτσάνια. Σίγουρη επιτυχία .
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Για αρχή στειλτης αυτό να δουμε αντιδράσεις

Εικόνα
Kappa

Αγις έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 17:49
Kappa έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 15:16 Λοιπόν, έχω να πω ότι πλέον την έχω ξεπεράσει την άλλη. Οι σχέσεις μας κόπηκαν οριστικως πριν μερικές ημέρες όταν με είχε ξεμπλοκαρει και με ξαναμπλοκαρε. Πλέον έχω αποφασίσει να την ξεχάσω. Μου άρεσαν ως τώρα δυο άλλες κοπέλες. Η μία είναι παντρεμένη, αν και βλέπει τα στορυς μου συνέχεια, αλλά όπως και να 'χει αποκλείεται. Η άλλη είναι από μια κοινή ομάδα για ένα σαιτ που αρθρογραφω. Κάθε φορά που κάναμε ομαδική κλήση μού έκανε κομπλιμεντα και στην ομαδική συζήτηση το ίδιο. Πλέον έχουμε σταματήσει τις συναντήσεις αλλά την έχω στο ινσταγκραμ και μου στελνει φλογίτσες σε σελφι μου. Χθες μού έστειλε κάτι πάνω σε κάτι που είπα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα πώς να συνεχισω τη συζήτηση. Μένουμε και σε άλλες πόλεις BTW. Αλλά μου αρέσει και μάλιστα μετά το τέλος της σεζόν θα ανεβαινω συχνά στην πόλη της λόγω συγγραφικων υποχρεώσεων. Τι συζήτηση να ανοίξω με βάση όσα σας ειπα; Για να μην μιλάμε δηλαδή μια φορά στο 15νθημερο και να έχουμε πιο συχνή επικοινωνία.
Την παντρεμενη χωρις δευτερη σκεψη
Είναι προσφάτως παντρεμένη, δεν νομίζω να έκανε κάτι. Υπάρχει ένας ηλεκτρισμός/εκτίμηση ανάμεσα μας, αλλά δεν νομίζω να γινόταν κάτι.
Kappa

Allah έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 17:05
Kappa έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 15:16 Τι συζήτηση να ανοίξω με βάση όσα σας ειπα; Για να μην μιλάμε δηλαδή μια φορά στο 15νθημερο και να έχουμε πιο συχνή επικοινωνία.
Τίποτα να μην κάνεις, κάτσε στ'αυγά σου και μην μπλέκεις με γκομενικά. Δεν αξίζει τον κόπο.
Βαρέθηκα να είμαι μόνος μου.
Kappa

Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 16:34 Όταν λες την ξεπέρασες, πόσα δέματα είναι in transit?
Τελευταία φορά που της έστειλα κάτι ήταν πριν δυο βδομάδες που την κερασα έναν χυμό, κάτι κριτσίνια (προσέχει για αυτό δεν της έστειλα κάτι αλλο) και κάτι μαφιν. Δεν ξαναστέλνω τίποτα. Έχει τελειώσει για μένα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”