Δεν ταξιδεύω κατάστρωμα εγώ καλέ μου γυφταρμά.Μαδουραίος έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 22:09Otto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 22:06 Οι μισοί Έλληνες δεν κάνουν διακοπές.
Ο τουρισμός έχει πτώση τρελή.
Και εμείς δε μπορούσαμε να βρούμε εισιτήρια ξέρω γω.![]()
![]()
![]()
![]()
Ψευτης φαρμακοτριφτης
https://www.booking.com/searchresults.e ... map_closed
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χωρίς διακοπές φέτος οι μισοί Έλληνες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Otto Weininger
Re: Χωρίς διακοπές φέτος οι μισοί Έλληνες
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
και γω μάζευα δεκάρα δεκάρα για το Volvo αλλά όλο κάποια ευκαιρία επαγγελματική προκύπτει και αδειάζει το πουγκίΕρμής έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 22:15Ποιος δε κάνει διακοπές; όλοι κάνουν, για τα καράβια ειδικά η πλειοψηφία είναι αυτοί που μαζεύουν ένα χρόνο δεκάρα δεκάρα για να τα σκάσουν για πέντε μέρες.Otto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 22:06 Οι μισοί Έλληνες δεν κάνουν διακοπές.
Και εμείς δε μπορούσαμε να βρούμε εισιτήρια ξέρω γω.
Ε αυτός που σκάει όλες τους τις οικονομίες για πέντε μέρες στη Σίφνο, να είσαι σίγουρος θα έπαιρνε το βολβο και στημπουτσατου τα άλλαOtto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 22:22και γω μάζευα δεκάρα δεκάρα για το Volvo αλλά όλο κάποια ευκαιρία επαγγελματική προκύπτει και αδειάζει το πουγκίΕρμής έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 22:15Ποιος δε κάνει διακοπές; όλοι κάνουν, για τα καράβια ειδικά η πλειοψηφία είναι αυτοί που μαζεύουν ένα χρόνο δεκάρα δεκάρα για να τα σκάσουν για πέντε μέρες.Otto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 22:06 Οι μισοί Έλληνες δεν κάνουν διακοπές.
Και εμείς δε μπορούσαμε να βρούμε εισιτήρια ξέρω γω.![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Otto Weininger
Δυστυχώς (ή ευτυχώς) κάποιες ευκαιρίες ή τις τσιμπάς την ώρα που σκανε ή πουλο μετά.Ερμής έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 22:23Ε αυτός που σκάει όλες τους τις οικονομίες για πέντε μέρες στη Σίφνο, να είσαι σίγουρος θα έπαιρνε το βολβο και στημπουτσατου τα άλλαOtto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 22:22και γω μάζευα δεκάρα δεκάρα για το Volvo αλλά όλο κάποια ευκαιρία επαγγελματική προκύπτει και αδειάζει το πουγκίΕρμής έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 22:15
Ποιος δε κάνει διακοπές; όλοι κάνουν, για τα καράβια ειδικά η πλειοψηφία είναι αυτοί που μαζεύουν ένα χρόνο δεκάρα δεκάρα για να τα σκάσουν για πέντε μέρες.![]()
Οπότε πάντα ένα αυτοκίνητο πάει σε δεύτερη μοίρα.
Μετά όμως μη με κοροϊδεύετε άμα καταλήξω με ηλεκτρικό ποδήλατο
Κάποια στιγμή θα δεις το φως το αληθινό της μίσθωσηςOtto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 22:26Δυστυχώς (ή ευτυχώς) κάποιες ευκαιρίες ή τις τσιμπάς την ώρα που σκανε ή πουλο μετά.Ερμής έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 22:23Ε αυτός που σκάει όλες τους τις οικονομίες για πέντε μέρες στη Σίφνο, να είσαι σίγουρος θα έπαιρνε το βολβο και στημπουτσατου τα άλλαOtto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 22:22
και γω μάζευα δεκάρα δεκάρα για το Volvo αλλά όλο κάποια ευκαιρία επαγγελματική προκύπτει και αδειάζει το πουγκί![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Otto Weininger
Όλοι έχουμε κολλήματα με τα αυτοκίνητα. Το δικό μου είναι ότι το θέλω custom made το αυτοκίνητο.Ερμής έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 22:28Κάποια στιγμή θα δεις το φως το αληθινό της μίσθωσηςOtto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 22:26Δυστυχώς (ή ευτυχώς) κάποιες ευκαιρίες ή τις τσιμπάς την ώρα που σκανε ή πουλο μετά.Ερμής έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 22:23
Ε αυτός που σκάει όλες τους τις οικονομίες για πέντε μέρες στη Σίφνο, να είσαι σίγουρος θα έπαιρνε το βολβο και στημπουτσατου τα άλλα
Μπαίνω στο configuration, το φτιάχνω μέσα έξω όπως θέλω, του βάζω ο,τι προγράμματα θέλω (ποτέ δεν επιλέγω έτοιμο πακέτο) και θέλω να εκτυπώσω το χαρτί και να πάω στη αντιπροσωπία με τους κωδικούς παραγγελίας.
Σε μίσθωση δε γίνεται αυτό. Όχι ότι την έχω απορρίψει απλά σου εξηγώ ένα κόλλημά μου.
Ούτε αυτό πλέον,μόνο στο ξενοδοχείο φαι και έξω καθόλου,κατά τα λοιπά,δουλεύουν όλο το χρόνο για 1 μήνα διακοπαρες στην χρεοκοπημένη Ελλάδα.Ασέβαστος έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 21:55
κυκλοφορει ακομη αυτη η φημη με τους γερμανους με τη μια σαλατα και μια μπυρα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Garcia την 27 Ιούλ 2024, 12:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για το στορυ του 'νσταγραμ βεβαίως,ξέρω γκόμενα που παίρνει 5-6 κατοσταρικα ως 4ωρη και ξαφνικά την βλέπεις να ανεβάζει διακοπαρες στα Κουφονήσια,διακόπαρες στην Αστυπάλαια,διακοπαρες στην Σάρτη σε mainstream μπιτσομπαρα που θέλεις 50αευρο για 2 βουτιές.Ερμής έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 22:15
Ποιος δε κάνει διακοπές; όλοι κάνουν, για τα καράβια ειδικά η πλειοψηφία είναι αυτοί που μαζεύουν ένα χρόνο δεκάρα δεκάρα για να τα σκάσουν για πέντε μέρες.
Αυτά τα άτομα θέλουν να δείχνουν κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι και που ζουν.
α, δηλαδη εχουν κλεισει ολες οι τουριστικες ταβερνες, τρωνε στο ξενοδοχειο αφου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δικέ μου, ξέρεις πόσες τύπισσες έχω δει να μπαίνουν σε VIP κομμάτι beach bar (χώρος με διαφορετικές ξαπλώστρες και ομπρέλες, με ελάχιστη κατανάλωση 30+ το άτομο) για να βγάζουνε φώτο στα instagramικα κόλπα που έχει εκεί; Ξέρεις, κάτι κούνιες, κάτι καρέκλες, μια γρήγορη φώτο στο στρώμα που είναι πρώτη μούρη στην θάλασσα και μετά πάλι πίσω στις ξαπλώστρες ότι πάρεις ή στην ομπρέλα που βίδωνε ο κακομοίρης που τις έφερε και τις φωτογράφιζε.Garcia έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 12:32Για το στορυ του 'νσταγραμ βεβαίως,ξέρω γκόμενα που παίρνει 5-6 κατοσταρικα ως 4ωρη και ξαφνικά την βλέπεις να ανεβάζει διακοπαρες στα Κουφονήσια,διακόπαρες στην Αστυπάλαια,διακοπαρες στην Σάρτη σε mainstream μπιτσομπαρα που θέλεις 50αευρο για 2 βουτιές.Ερμής έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 22:15
Ποιος δε κάνει διακοπές; όλοι κάνουν, για τα καράβια ειδικά η πλειοψηφία είναι αυτοί που μαζεύουν ένα χρόνο δεκάρα δεκάρα για να τα σκάσουν για πέντε μέρες.
Αυτά τα άτομα θέλουν να δείχνουν κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι και που ζουν.
#gyftia #dithen #ksero_ti_kaneis_kathe_kalokairi
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Λεγονται "γυναικες".Garcia έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 12:32Για το στορυ του 'νσταγραμ βεβαίως,ξέρω γκόμενα που παίρνει 5-6 κατοσταρικα ως 4ωρη και ξαφνικά την βλέπεις να ανεβάζει διακοπαρες στα Κουφονήσια,διακόπαρες στην Αστυπάλαια,διακοπαρες στην Σάρτη σε mainstream μπιτσομπαρα που θέλεις 50αευρο για 2 βουτιές.Ερμής έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 22:15
Mε δραχμη διακοπες 15 ημερες,με ευρω διακοπες ενα ΠΣΚ,ειπατε τιποτε? Καζακης mode on.

Έχω 10 χρόνια να πάω διακοπές...
Πάντως μένω στη Ραφήνα και έχω τη θάλασσα δίπλα μου.
Επειδη διακοπες δεν ειναι μονο η θαλασσα,μπορει να ειναι μια εξορμηση σε βουνα και καταφυγια,μπορει να ειναι διαφορα αλλα συνδιαστικα πραγματα.Αν θελεις,μπορεις να κανεις πιο οικονομικες διακοπες και να γλιτωσεις καποια χρηματα,αρκει να εισαι διατεθιμενος για κουβαλημα,για προετοιμασια απο το σπιτι,για σκηνες,για take away,οχι καμπιγκ φαση,αλλα κατι παρομοιο.Ίακχος έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 18:09 Έχω 10 χρόνια να πάω διακοπές...
Αλλα επειδη οι περισσοτεροι,ειδικα τα γκομενακια 25-30 χρονων,θελουν να κανουν επιδειξη τι καλα περνανε στις διακοπες τους,θα κανουν στο σκατο τους παξιμαδι για να μαζεψουν αυτο το 30ευρω,που θα βγαλουν,ενα σετ ξαπλωστρα,1 καφε,1 κλαμπ σαντουιτς και το στορυ,αυτα.
https://www.libre.gr/2024/08/03/oi-erev ... rono-ligo/Δύσκολες οι διακοπές για τους Έλληνες - «Το 25% θα μείνει στην πόλη»
Άπιαστο όνειρο οι διακοπές για έναν στους τέσσερις λόγω κόστους ακτοπλοϊκών και διαμονής.
Ένας στους τέσσερις Έλληνες, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδίας Συνδικάτων, δεν θα μπορέσει φέτος να κάνει διακοπές και θα μείνει στην πόλη.
Ειδικότερα, το ποσοστό των Ελλήνων που βρίσκονται σε δυσμενή θέση αδυνατώντας να ανταποκριθούν στα υπέρογκα κόστη των διακοπών εξαιτίας της ακρίβειας ανέρχεται στο 25%, το δεύτερο υψηλότερο μαζί με την Κύπρο στην ΕΕ.
O Λευτέρης Κιοσές, Διευθυντής Ερευνών Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών, μιλώντας στο Open εξήγησε πως τα δύο βασικά κόστη που καθιστούν απαγορευτικές τις διακοπές για ένα μεγάλο αριθμό Ελλήνων είναι το υπέρογκο κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και το αυξημένο κόστος της διαμονής.
Oυτε με evros pass,ουτε με κοινωνικου τουρισμου δεν πανε,δεν συμφερει παλι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
-
- 142 Απαντήσεις