!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χωρίς διακοπές φέτος οι μισοί Έλληνες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Re: Χωρίς διακοπές φέτος οι μισοί Έλληνες
Δεν πειράζει πλεμπαίοι. Έχουν τα τζάμπο κάτι ωραίες φουσκωτές γούρνες που σκάνε σε μια βδομάδα να τις βάζετε στο μπαλκόνι σας να κάνετε μακροβούτια. Αφού σας έπεισαν ότι η νεοελληνική ιστορία ξεκινάει το 2015, καλά να πάθετε. 
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
τι έκαναν οι Ισπανοί;Garcia έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:50 Να κάνουμε ότι έκαναν οι Ισπανοί με τον υπερτουρισμο,για τον βαλκανιο υπερτουρισμο.
Εν τω μεταξύ,στα κοινωνικού τουρισμού,έχουν βάλει κάτι παρόχους με 1-2 αστέρια και της πλάκας διαμονή λες και είμαστε στο 1990.
Βάλε ρε καραγκιόζη 3-4 αστέρων μόνο.
παρεμπιπτόντως, στην Αίγυπτο (τουλάχιστον κάμποσα χρόνια πριν, δεν ξέρω αν ισχύει και σήμερα) οι Αιγύπτιοι πλήρωναν σχεδόν μηδαμινά εισητήρια για να εισέλθουν στα μουσεία, πυραμίδες, αρχαιολογικού χώρους, κτλ. τους τουρίστες τους έσκιζαν
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Νομίζω ότι λόγω ΕΕ δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 14:04τι έκαναν οι Ισπανοί;Garcia έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:50 Να κάνουμε ότι έκαναν οι Ισπανοί με τον υπερτουρισμο,για τον βαλκανιο υπερτουρισμο.
Εν τω μεταξύ,στα κοινωνικού τουρισμού,έχουν βάλει κάτι παρόχους με 1-2 αστέρια και της πλάκας διαμονή λες και είμαστε στο 1990.
παρεμπιπτόντως, στην Αίγυπτο (τουλάχιστον κάμποσα χρόνια πριν, δεν ξέρω αν ισχύει και σήμερα) οι Αιγύπτιοι πλήρωναν σχεδόν μηδαμινά εισητήρια για να εισέλθουν στα μουσεία, πυραμίδες, αρχαιολογικού χώρους, κτλ. τους τουρίστες τους έσκιζαν
Πρέπει να είναι το ίδιο κόστος για όλους τους πολίτες της ΕΕ.
Yippie Kay Yay
Δεν μπορουμε να παμε στην Σαντορινη,επειδη οι κζενοι μας πηραν την σειρα και εχουν κλεισει διακοπες 1 χρονο πριν. Ντροπη σας κυροι,δεν μπορουμε να χαρουμε τα νησια μας.
εχεις ιδεα ποιος ειναι ο "καραγκιοζης" που πληρωνει το λογαριασμο;Garcia έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:50
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Oχι,δεν εχω ιδεα,για διαφωτισε με.Ασέβαστος έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 22:14
εχεις ιδεα ποιος ειναι ο "καραγκιοζης" που πληρωνει το λογαριασμο;
Μου αρέσει που κάποιοι όντως τα πιστεύουν αυτά.
Εν τω μεταξύ, σε νησιά, παραλίες, εστίαση και ξενοδοχεία θα γίνει χαμός από τους νεοΕΛΛ.
Από ποιους νομίζετε ότι δουλεύει, κυρίως η εστίαση σε όλους τους τουριστικούς προορισμούς;
Από τους βορειοευρωπαιους;

Εν τω μεταξύ, σε νησιά, παραλίες, εστίαση και ξενοδοχεία θα γίνει χαμός από τους νεοΕΛΛ.
Από ποιους νομίζετε ότι δουλεύει, κυρίως η εστίαση σε όλους τους τουριστικούς προορισμούς;
Από ποιους νεοελλ θα γίνει χαμός,από τη μεσαία τάξη εννοείς?
εσυ, κι εγω.
κυκλοφορει ακομη αυτη η φημη με τους γερμανους με τη μια σαλατα και μια μπυρα;runner έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 14:06 Μου αρέσει που κάποιοι όντως τα πιστεύουν αυτά.
![]()
απο τι κανετε διακοπη δεν εχω καταλαβει
καποιος - καποια να με διαφωτισει ;
καποιος - καποια να με διαφωτισει ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Πφφ... Μικροαστικές καταστάσεις...
- Otto Weininger
Οι μισοί Έλληνες δεν κάνουν διακοπές.
Ο τουρισμός έχει πτώση τρελή.
Και εμείς δε μπορούσαμε να βρούμε εισιτήρια ξέρω γω.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Μαδουραίος
Otto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 22:06 Οι μισοί Έλληνες δεν κάνουν διακοπές.
Ψευτης φαρμακοτριφτης
https://www.booking.com/searchresults.e ... map_closed
Ποιος δε κάνει διακοπές; όλοι κάνουν, για τα καράβια ειδικά η πλειοψηφία είναι αυτοί που μαζεύουν ένα χρόνο δεκάρα δεκάρα για να τα σκάσουν για πέντε μέρες.Otto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 22:06 Οι μισοί Έλληνες δεν κάνουν διακοπές.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
-