!!! DEVELOPMENT MODE !!!
αποφυλακιστηκαν παιδοκτονοι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: αποφυλακιστηκαν παιδοκτονοι
3 δολοφονίες = 19 χρόνια, όσο 2 παραχαράξεις απολυτηρίου Δημοτικού.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ερμής έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 13:46 Οχι θάνατος σε αυτούς αλλά συνεχή βασανιστήρια χωρίς να πεθάνουν.
Με θεωρείτε εξίσου άρρωστο;
στα υπερμεγέθη αρχίδια μου
που ειναι ο σοφρονισμος εδω;
οχι,δε θα γινουμε απο δυτικο κρατος Βαρβαρισταν
-
Εμπεδοκλής
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να διαπράξει ξανά το έγκλημα της παιδοκτονίας. Εκτός και αν βρεθεί καμία άλλη μουρλή να τεκνοποιήσει μαζί του...
Εαν ποτε φτιαχτεί ενα νεο Μπουχενβαλντ για τετοια υποκειμενα, θα αυτοπροταθω για διευθυντής.
Γιατι, δεν μπορει να καθαρισει παιδια αλλων?Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 15:54 Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να διαπράξει ξανά το έγκλημα της παιδοκτονίας. Εκτός και αν βρεθεί καμία άλλη μουρλή να τεκνοποιήσει μαζί του...
-
Εμπεδοκλής
παιδοκτόνος: (αρσενικό ή θηλυκό) ο πατέρας ή η μητέρα που σκότωσε το ίδιο το παιδί του/της.panos291 έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 16:06Γιατι, δεν μπορει να καθαρισει παιδια αλλων?Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 15:54 Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να διαπράξει ξανά το έγκλημα της παιδοκτονίας. Εκτός και αν βρεθεί καμία άλλη μουρλή να τεκνοποιήσει μαζί του...
σωφρονισμό για παιδοκτόνο τι εννοείς ;ρασπουτιν έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 15:53 που ειναι ο σοφρονισμος εδω;
οχι,δε θα γινουμε απο δυτικο κρατος Βαρβαρισταν
άμα ξανακάνει παιδιά να μη τα σκοτώσει πάλι ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
Uppercut
Oι ποινές δεν έχουν μόνο ως σκοπό το σωφρονισμό και τον παραδειγματισμό, αλλά και το να πάρει ο δράστης αυτό που του αξίζει, επειδή το αξίζει.Ερμής έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 14:18Οι ποινές δεν έχουν μόνο ως σκοπό το σωφρονισμό αλλά και τον παραδειγματισμό.Von Mackensen έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 14:16Δε γυρνανε πισω οι νεκροι οτι και να τους κανουμε τους δραστες.Ερμής έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 13:46 Οχι θάνατος σε αυτούς αλλά συνεχή βασανιστήρια χωρίς να πεθάνουν.
Με θεωρείτε εξίσου άρρωστο;
στα υπερμεγέθη αρχίδια μου
Δε γίνεται να έχουν την ίδια ποινή, άνθρωποι που δεν έχουν να πληρώσουν τον ΙΚΑ με αυτά τα μολυσμένα απόβλητα.
Το ίδιο λέμε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- blackpaint
Να καταργηθουν τα ισοβια και η μεγιστη ποινη καθειρξης να ειναι τα 20 χρονια, οπως ηδη γινεται στις πιο πολιτισμενες χωρες του κοσμου.
Θελουμε θανατικη ποινη....blackpaint έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 22:16 Να καταργηθουν τα ισοβια και η μεγιστη ποινη καθειρξης να ειναι τα 20 χρονια, οπως ηδη γινεται στις πιο πολιτισμενες χωρες του κοσμου.

- blackpaint
δε μιλησα για σενα, για πολιτισμενους μιλησαThe Rebel έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 22:26Θελουμε θανατικη ποινη....blackpaint έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 22:16 Να καταργηθουν τα ισοβια και η μεγιστη ποινη καθειρξης να ειναι τα 20 χρονια, οπως ηδη γινεται στις πιο πολιτισμενες χωρες του κοσμου.![]()
![]()
blackpaint έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 22:33δε μιλησα για σενα, για πολιτισμενους μιλησαThe Rebel έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 22:26Θελουμε θανατικη ποινη....blackpaint έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 22:16 Να καταργηθουν τα ισοβια και η μεγιστη ποινη καθειρξης να ειναι τα 20 χρονια, οπως ηδη γινεται στις πιο πολιτισμενες χωρες του κοσμου.![]()
![]()

- blackpaint
εαν απαγορευονταν τα σκουπιδια εδω θα σε ειχανε μπαναρει εδω και καιρο