!!! DEVELOPMENT MODE !!!
αποφυλακιστηκαν παιδοκτονοι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
αποφυλακιστηκαν παιδοκτονοι
https://www.efsyn.gr/arthro/apofylakist ... aidoktonos
δολοφονησε τα τρια του παιδια καταδικαστηκε τρις σε ισοβια σε 19 χρονια εξω
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Re: αποφυλακιστηκαν παιδοκτονοι
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
aisxos11run έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 13:33 https://www.efsyn.gr/arthro/apofylakist ... aidoktonos
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Οχι θάνατος σε αυτούς αλλά συνεχή βασανιστήρια χωρίς να πεθάνουν.
Με θεωρείτε εξίσου άρρωστο;
στα υπερμεγέθη αρχίδια μου
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Otto Weininger
+10000Ερμής έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 13:46 Οχι θάνατος σε αυτούς αλλά συνεχή βασανιστήρια χωρίς να πεθάνουν.

Let them make the first mistake. We make the last move.
to aisxos έχει ονοματεπώνυμο Παρασκευόπουλος λέγεται
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
α)Οχι, είσαι περισσότερο.Ερμής έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 13:46 Οχι θάνατος σε αυτούς αλλά συνεχή βασανιστήρια χωρίς να πεθάνουν.
α)Με θεωρείτε εξίσου άρρωστο;
β)στα υπερμεγέθη αρχίδια μου
β)η οσχεοκήλη διορθώνεται χειρουργικά.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
- Rocco Siffredi
δικαιοσυνη
Ναι αλλα η καθαριστρια...
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
-
Von Mackensen
Δε γυρνανε πισω οι νεκροι οτι και να τους κανουμε τους δραστες.Ερμής έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 13:46 Οχι θάνατος σε αυτούς αλλά συνεχή βασανιστήρια χωρίς να πεθάνουν.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μπορείς όμως να αποτρέψεις μελλοντικά παρόμοια περιστατικά μέσα από τον παραδειγματισμόVon Mackensen έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 14:16Δε γυρνανε πισω οι νεκροι οτι και να τους κανουμε τους δραστες.Ερμής έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 13:46 Οχι θάνατος σε αυτούς αλλά συνεχή βασανιστήρια χωρίς να πεθάνουν.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Οι ποινές δεν έχουν μόνο ως σκοπό το σωφρονισμό αλλά και τον παραδειγματισμό.Von Mackensen έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 14:16Δε γυρνανε πισω οι νεκροι οτι και να τους κανουμε τους δραστες.Ερμής έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 13:46 Οχι θάνατος σε αυτούς αλλά συνεχή βασανιστήρια χωρίς να πεθάνουν.
Δε γίνεται να έχουν την ίδια ποινή, άνθρωποι που δεν έχουν να πληρώσουν τον ΙΚΑ με αυτά τα μολυσμένα απόβλητα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
εδω την αλλη γαμιωλα που το πεταξε απο τον φωταγωγο την αφησαν μετα μια μερα ελευθερη, τωρα αυτον και πολυ τον κρατησαν
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ψηφιζοντας νουδουλα θα εχουμε συνεχη βασνιστηρια σε παιδοκτονους χωρις να πεθανουν σιγουρα πραγματα.Ερμής έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 13:46 Οχι θάνατος σε αυτούς αλλά συνεχή βασανιστήρια χωρίς να πεθάνουν.
-
aspergillus
Εκτός των δυο παιδοκτόνων αποφυλακίστηκε και αυτός.
https://www.patris.gr/2018/11/28/ektos- ... -makeleio/
Διπλό φονικό και μόνο 6,5 χρόνια μέσα.
Τελικά αν είσαι Έλληνας ό,τι και αν κάνεις σε μερικά χρονάκια βγαίνεις και όλα μια χαρά.
https://www.patris.gr/2018/11/28/ektos- ... -makeleio/
Διπλό φονικό και μόνο 6,5 χρόνια μέσα.
Τελικά αν είσαι Έλληνας ό,τι και αν κάνεις σε μερικά χρονάκια βγαίνεις και όλα μια χαρά.