!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κουρασε το ζητημα των νησιων

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Κουρασε το ζητημα των νησιων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:25 ακριβώς ότι έγραψα παραπάνω, βάλε τα σεντόνια στην κατάψυξη γιατι δεν φτάνει ο κλιματισμός.
Πάρε ανεμιστήρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:26
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:25 ακριβώς ότι έγραψα παραπάνω, βάλε τα σεντόνια στην κατάψυξη γιατι δεν φτάνει ο κλιματισμός.
Πάρε ανεμιστήρα.
αυτό λέμε
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:27
Πάρε ανεμιστήρα.
αυτό λέμε
Ε, αν βρίσκεις υποτιμητικό τον ανεμιστήρα, τί να πω;

:e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Καλά οι κρουαζιέρες πρέπει να απαγορευτούν εντελώς, αρκετοί πάνε στα νησιά, δεν θέλουν και έξτρα κρετινους. Αν πηγαίνουν στην Κόρινθο, στην Πάτρα, και τα λοιπά παραθαλάσσια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Portia
Phorum.gr user: Portia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Portia »

ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:23
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:18
ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:15

Γιατί καλό μου; Να υποθέσω ότι όλοι εσείς είχατε μάθει να ξεκαλοκαιριάζετε στη Μύκονο και τη Σαντορίνη τα προηγούμενα χρόνια και τώρα σας έκοψαν αυτό το δικαίωμα; :lol:
το ζήτημα δεν είναι εγώ ή ο άλλος γουστάρει το ά ή το β΄νησί, το πόιντ μου εδώ είναι πως κάτι σε κόβει από κάποιες επιλογές.
Αυτό ισχύει στα πάντα.

Στην τελική, γιατί όλοι οι σοσιαλίζοντες τραβάτε τέτοιο τρελλό ζόρι με τα καπιταλιστικά και χαμερπή για την ιδεολογία σας πρότυπα, καλό μου;

Επειδη προκαλεις συνεχως, θα σου πω με απολυτη ειλικρινεια πως προσωπικα ΕΧΩ τα χρηματα να παω και στην Μυκονο και στη Σαντορινη και στο Πορτο Χελι και σε καθε αλλο ελληνικο ακριβο προορισμο. Δεν ειμαι ομως διατεθειμενη να δωσω αυτα τα χρηματα και να μην ευχαριστηθω τις διακοπες μου ελεω πολυκοσμιας και υποδομων που δεν μπορουν να υποστηριξουν τους υπεραριθμους τουριστες. Επισης, δε θα παιξω το παιχνιδι της αισχροκερδειας για να λεω πως πηγα στη Μυκονο.

Για τους παραπανω λογους καταλαβαινω τις ενστασεις των ντοπιων, οι οποιοι μεχρι πριν λιγα χρονια μπορουσαν και πηγαιναν στα νησια κι εκαναν αξιοπρεπεστατες διακοπες. Εσυ μεινε στο Πορτο Ραφτη, αλλωστε δεν ησουν ποτε για παραπανω.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:29

Πάρε ανεμιστήρα.
αυτό λέμε

δεν το βρίσκω υποτιμητικό ούτε τον ανεμιστήρα, ούτε διακοπές στην πορτίτσα ξερω γω, δυτική μακεδονία*

Εικόνα

*έχω κάνει από του πιο γαμάτους δεκαπενταύγουστους εκεί.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Portia έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:34
ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:23
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:18

το ζήτημα δεν είναι εγώ ή ο άλλος γουστάρει το ά ή το β΄νησί, το πόιντ μου εδώ είναι πως κάτι σε κόβει από κάποιες επιλογές.
Αυτό ισχύει στα πάντα.

Στην τελική, γιατί όλοι οι σοσιαλίζοντες τραβάτε τέτοιο τρελλό ζόρι με τα καπιταλιστικά και χαμερπή για την ιδεολογία σας πρότυπα, καλό μου;

Επειδη προκαλεις συνεχως, θα σου πω με απολυτη ειλικρινεια πως προσωπικα ΕΧΩ τα χρηματα να παω και στην Μυκονο και στη Σαντορινη και στο Πορτο Χελι και σε καθε αλλο ελληνικο ακριβο προορισμο. Δεν ειμαι ομως διατεθειμενη να δωσω αυτα τα χρηματα και να μην ευχαριστηθω τις διακοπες μου ελεω πολυκοσμιας και υποδομων που δεν μπορουν να υποστηριξουν τους υπεραριθμους τουριστες. Επισης, δε θα παιξω το παιχνιδι της αισχροκερδειας για να λεω πως πηγα στη Μυκονο.

Για τους παραπανω λογους καταλαβαινω τις ενστασεις των ντοπιων, οι οποιοι μεχρι πριν λιγα χρονια μπορουσαν και πηγαιναν στα νησια κι εκαναν αξιοπρεπεστατες διακοπες. Εσυ μεινε στο Πορτο Ραφτη, αλλωστε δεν ησουν ποτε για παραπανω.
Εγώ προκαλώ; :lol:

Κάνε μας τη χάρη, καλό μου.

Όταν εγώ έγραφα ότι γουστάρω ελεύθερο κάμπινγκ, όλοι οι αρχοντοχωριάτες σαν και του λόγου σου, με χαρακτήριζαν ρομά.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

micmic έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:18
student έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 12:54 Εχθές άκουγα στο Ηράκλειο στο ράδιο ένα τοπικό στέλεχος του τουρισμού που μελετάει συγκεκριμένα τα στατιστικά της κρουαζιέρας και ανέφερε ότι ένας μέσος τουρίστας με 5 νύχτες διαμονή ξοδεύει όσο 73! άτομα από επίσκεψη κρουαζιερόπλοιου
Επιπλέον, οι εταιρείες με τα κρουαζιερόπλοια θέλουν οι επιβάτες τους να ξοδεύουν όσο το δυνατόν περισσότερα ΜΕΣΑ στο καράβι, γι'αυτό και τους δίνουν επιπλέον κίνητρα να τρώνε και να αγοράζουν εκεί και όχι στα λιμάνια προορισμού. Πχ οι τιμές στα εστιατόρια του καραβιού μπορεί να είναι μειωμένες για όση ώρα αυτό έχει πιάσει λιμάνι.
Έλα όμως που οι επιβάτες κρουαζιέρας όσα και να ξοδέψουν γράφουν κεφάλια..τεμάχια αφίξεων...
και όπως και να το κάνουμε είναι στατιστικώς το πιο σημαντικό νούμερο όταν έρχεται η ώρα των βαρύγδουπων δηλώσεων για το πόσο καλά τα πάει η εκάστοτε κυβέρνηση στο θέμα τους τουρισμού...

Ποιος ασχολείται λοιπόν με το πόσα αφήνουν, αν τα συνολικά έσοδα μιας περιοχής πήγαν + ή - (πόσο μάλλον αν τα εναρμονίσουμε κι όλας λόγω πληθωρισμού), αν παράγουν μεγαλύτερα πρακτικά προβλήματα απ όσα προσφέρουν κλπ κλπ κλπ.

Όταν το σχεδόν μοναδικό KPI είναι τα κεφάλια αφίξεων, όλα τα άλλα φεύγουν απ το προσκήνιο

προχωράμε
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:36
αυτό λέμε

δεν το βρίσκω υποτιμητικό ούτε τον ανεμιστήρα, ούτε διακοπές στην πορτίτσα ξερω γω, δυτική μακεδονία*

Εικόνα

.

Επανα στατικός Κονσερβοκουτικός Τουρισμός σύντροφε ;;; . :smt017

Μαζεύει κόσμο ;;;

.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

student έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:43
micmic έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:18
student έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 12:54 Εχθές άκουγα στο Ηράκλειο στο ράδιο ένα τοπικό στέλεχος του τουρισμού που μελετάει συγκεκριμένα τα στατιστικά της κρουαζιέρας και ανέφερε ότι ένας μέσος τουρίστας με 5 νύχτες διαμονή ξοδεύει όσο 73! άτομα από επίσκεψη κρουαζιερόπλοιου
Επιπλέον, οι εταιρείες με τα κρουαζιερόπλοια θέλουν οι επιβάτες τους να ξοδεύουν όσο το δυνατόν περισσότερα ΜΕΣΑ στο καράβι, γι'αυτό και τους δίνουν επιπλέον κίνητρα να τρώνε και να αγοράζουν εκεί και όχι στα λιμάνια προορισμού. Πχ οι τιμές στα εστιατόρια του καραβιού μπορεί να είναι μειωμένες για όση ώρα αυτό έχει πιάσει λιμάνι.
Έλα όμως που οι επιβάτες κρουαζιέρας όσα και να ξοδέψουν γράφουν κεφάλια..τεμάχια αφίξεων...
και όπως και να το κάνουμε είναι στατιστικώς το πιο σημαντικό νούμερο όταν έρχεται η ώρα των βαρύγδουπων δηλώσεων για το πόσο καλά τα πάει η εκάστοτε κυβέρνηση στο θέμα τους τουρισμού...

Ποιος ασχολείται λοιπόν με το πόσα αφήνουν, αν τα συνολικά έσοδα μιας περιοχής πήγαν + ή - (πόσο μάλλον αν τα εναρμονίσουμε κι όλας λόγω πληθωρισμού), αν παράγουν μεγαλύτερα πρακτικά προβλήματα απ όσα προσφέρουν κλπ κλπ κλπ.

Όταν το σχεδόν μοναδικό KPI είναι τα κεφάλια αφίξεων, όλα τα άλλα φεύγουν απ το προσκήνιο

προχωράμε
συμφωνώ.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

αυτό λέμε

Εικόνα

Στην Πορτίτσα (και όχι μόνον) δεν χρειάζεται ανεμιστήρας.

Αλλά οοοοόχι, είναι πολύ πιο πγιοτικό να συνωστίζεσαι μεταξύ λαδωμένων στην τρίτη ή τέταρτη σειρά από πληρωμένες ξαπλώστρες ή οικογενειακές δωρεάν ομπρέλες , από το να αράξεις δίπλα σε ένα ποτάμι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:51

Εικόνα

Αλλά οοοοόχι, είναι πολύ πιο πγιοτικό να συνωστίζεσαι μεταξύ λαδωμένων στην τρίτη ή τέταρτη σειρά από πληρωμένες ξαπλώστρες ή οικογενειακές δωρεάν ομπρέλες , από το να αράξεις δίπλα σε ένα ποτάμι.
δςεν κάνουμε συγκρίσεις εδω, και δεν έχω τέτοια πρόθεση.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:54
ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:51

Εικόνα

δςεν κάνουμε συγκρίσεις εδω, και δεν έχω τέτοια πρόθεση.
Να κάνουμε συγκρίσεις βρε, γιατί να μην κάνουμε;

Έχει πανέμορφα μέρη η Ελλάδα, ιδανικά για χαλάρωμα και πραγματικές "διακοπές" από την κουραστική καθημερινότητα.

Και ο καθένας, επιλέγει αυτό που έχει ανάγκη περισσότερο η καρδούλα του. Αν η καρδούλα γουστάρει θολό και λαδωμένο θαλασσινό νερό για εθιμικά και τρέντυ πλατσουρίσματα, γιατί όχι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 14:00 γιατί όχι;
γιατί δεν φτάνουν τα μπικικίνια

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”