Πάρε ανεμιστήρα.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:25 ακριβώς ότι έγραψα παραπάνω, βάλε τα σεντόνια στην κατάψυξη γιατι δεν φτάνει ο κλιματισμός.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κουρασε το ζητημα των νησιων
Re: Κουρασε το ζητημα των νησιων
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ληστοσυμμορίτης
αυτό λέμεΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:26Πάρε ανεμιστήρα.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:25 ακριβώς ότι έγραψα παραπάνω, βάλε τα σεντόνια στην κατάψυξη γιατι δεν φτάνει ο κλιματισμός.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Ε, αν βρίσκεις υποτιμητικό τον ανεμιστήρα, τί να πω;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:27αυτό λέμεΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:26Πάρε ανεμιστήρα.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:25 ακριβώς ότι έγραψα παραπάνω, βάλε τα σεντόνια στην κατάψυξη γιατι δεν φτάνει ο κλιματισμός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Καλά οι κρουαζιέρες πρέπει να απαγορευτούν εντελώς, αρκετοί πάνε στα νησιά, δεν θέλουν και έξτρα κρετινους. Αν πηγαίνουν στην Κόρινθο, στην Πάτρα, και τα λοιπά παραθαλάσσια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Επειδη προκαλεις συνεχως, θα σου πω με απολυτη ειλικρινεια πως προσωπικα ΕΧΩ τα χρηματα να παω και στην Μυκονο και στη Σαντορινη και στο Πορτο Χελι και σε καθε αλλο ελληνικο ακριβο προορισμο. Δεν ειμαι ομως διατεθειμενη να δωσω αυτα τα χρηματα και να μην ευχαριστηθω τις διακοπες μου ελεω πολυκοσμιας και υποδομων που δεν μπορουν να υποστηριξουν τους υπεραριθμους τουριστες. Επισης, δε θα παιξω το παιχνιδι της αισχροκερδειας για να λεω πως πηγα στη Μυκονο.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:23Αυτό ισχύει στα πάντα.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:18το ζήτημα δεν είναι εγώ ή ο άλλος γουστάρει το ά ή το β΄νησί, το πόιντ μου εδώ είναι πως κάτι σε κόβει από κάποιες επιλογές.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:15
Γιατί καλό μου; Να υποθέσω ότι όλοι εσείς είχατε μάθει να ξεκαλοκαιριάζετε στη Μύκονο και τη Σαντορίνη τα προηγούμενα χρόνια και τώρα σας έκοψαν αυτό το δικαίωμα;![]()
Στην τελική, γιατί όλοι οι σοσιαλίζοντες τραβάτε τέτοιο τρελλό ζόρι με τα καπιταλιστικά και χαμερπή για την ιδεολογία σας πρότυπα, καλό μου;
![]()
Για τους παραπανω λογους καταλαβαινω τις ενστασεις των ντοπιων, οι οποιοι μεχρι πριν λιγα χρονια μπορουσαν και πηγαιναν στα νησια κι εκαναν αξιοπρεπεστατες διακοπες. Εσυ μεινε στο Πορτο Ραφτη, αλλωστε δεν ησουν ποτε για παραπανω.
- Ληστοσυμμορίτης
δεν το βρίσκω υποτιμητικό ούτε τον ανεμιστήρα, ούτε διακοπές στην πορτίτσα ξερω γω, δυτική μακεδονία*ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:29Ε, αν βρίσκεις υποτιμητικό τον ανεμιστήρα, τί να πω;
![]()

*έχω κάνει από του πιο γαμάτους δεκαπενταύγουστους εκεί.
Εγώ προκαλώ;Portia έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:34Επειδη προκαλεις συνεχως, θα σου πω με απολυτη ειλικρινεια πως προσωπικα ΕΧΩ τα χρηματα να παω και στην Μυκονο και στη Σαντορινη και στο Πορτο Χελι και σε καθε αλλο ελληνικο ακριβο προορισμο. Δεν ειμαι ομως διατεθειμενη να δωσω αυτα τα χρηματα και να μην ευχαριστηθω τις διακοπες μου ελεω πολυκοσμιας και υποδομων που δεν μπορουν να υποστηριξουν τους υπεραριθμους τουριστες. Επισης, δε θα παιξω το παιχνιδι της αισχροκερδειας για να λεω πως πηγα στη Μυκονο.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:23Αυτό ισχύει στα πάντα.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:18
το ζήτημα δεν είναι εγώ ή ο άλλος γουστάρει το ά ή το β΄νησί, το πόιντ μου εδώ είναι πως κάτι σε κόβει από κάποιες επιλογές.
Στην τελική, γιατί όλοι οι σοσιαλίζοντες τραβάτε τέτοιο τρελλό ζόρι με τα καπιταλιστικά και χαμερπή για την ιδεολογία σας πρότυπα, καλό μου;
![]()
Για τους παραπανω λογους καταλαβαινω τις ενστασεις των ντοπιων, οι οποιοι μεχρι πριν λιγα χρονια μπορουσαν και πηγαιναν στα νησια κι εκαναν αξιοπρεπεστατες διακοπες. Εσυ μεινε στο Πορτο Ραφτη, αλλωστε δεν ησουν ποτε για παραπανω.
Κάνε μας τη χάρη, καλό μου.
Όταν εγώ έγραφα ότι γουστάρω ελεύθερο κάμπινγκ, όλοι οι αρχοντοχωριάτες σαν και του λόγου σου, με χαρακτήριζαν ρομά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έλα όμως που οι επιβάτες κρουαζιέρας όσα και να ξοδέψουν γράφουν κεφάλια..τεμάχια αφίξεων...micmic έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:18Επιπλέον, οι εταιρείες με τα κρουαζιερόπλοια θέλουν οι επιβάτες τους να ξοδεύουν όσο το δυνατόν περισσότερα ΜΕΣΑ στο καράβι, γι'αυτό και τους δίνουν επιπλέον κίνητρα να τρώνε και να αγοράζουν εκεί και όχι στα λιμάνια προορισμού. Πχ οι τιμές στα εστιατόρια του καραβιού μπορεί να είναι μειωμένες για όση ώρα αυτό έχει πιάσει λιμάνι.student έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 12:54 Εχθές άκουγα στο Ηράκλειο στο ράδιο ένα τοπικό στέλεχος του τουρισμού που μελετάει συγκεκριμένα τα στατιστικά της κρουαζιέρας και ανέφερε ότι ένας μέσος τουρίστας με 5 νύχτες διαμονή ξοδεύει όσο 73! άτομα από επίσκεψη κρουαζιερόπλοιου
και όπως και να το κάνουμε είναι στατιστικώς το πιο σημαντικό νούμερο όταν έρχεται η ώρα των βαρύγδουπων δηλώσεων για το πόσο καλά τα πάει η εκάστοτε κυβέρνηση στο θέμα τους τουρισμού...
Ποιος ασχολείται λοιπόν με το πόσα αφήνουν, αν τα συνολικά έσοδα μιας περιοχής πήγαν + ή - (πόσο μάλλον αν τα εναρμονίσουμε κι όλας λόγω πληθωρισμού), αν παράγουν μεγαλύτερα πρακτικά προβλήματα απ όσα προσφέρουν κλπ κλπ κλπ.
Όταν το σχεδόν μοναδικό KPI είναι τα κεφάλια αφίξεων, όλα τα άλλα φεύγουν απ το προσκήνιο
προχωράμε
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:36δεν το βρίσκω υποτιμητικό ούτε τον ανεμιστήρα, ούτε διακοπές στην πορτίτσα ξερω γω, δυτική μακεδονία*
.
Επανα στατικός Κονσερβοκουτικός Τουρισμός σύντροφε ;;; .
Μαζεύει κόσμο ;;;
.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
συμφωνώ.student έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:43Έλα όμως που οι επιβάτες κρουαζιέρας όσα και να ξοδέψουν γράφουν κεφάλια..τεμάχια αφίξεων...micmic έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:18Επιπλέον, οι εταιρείες με τα κρουαζιερόπλοια θέλουν οι επιβάτες τους να ξοδεύουν όσο το δυνατόν περισσότερα ΜΕΣΑ στο καράβι, γι'αυτό και τους δίνουν επιπλέον κίνητρα να τρώνε και να αγοράζουν εκεί και όχι στα λιμάνια προορισμού. Πχ οι τιμές στα εστιατόρια του καραβιού μπορεί να είναι μειωμένες για όση ώρα αυτό έχει πιάσει λιμάνι.student έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 12:54 Εχθές άκουγα στο Ηράκλειο στο ράδιο ένα τοπικό στέλεχος του τουρισμού που μελετάει συγκεκριμένα τα στατιστικά της κρουαζιέρας και ανέφερε ότι ένας μέσος τουρίστας με 5 νύχτες διαμονή ξοδεύει όσο 73! άτομα από επίσκεψη κρουαζιερόπλοιου
και όπως και να το κάνουμε είναι στατιστικώς το πιο σημαντικό νούμερο όταν έρχεται η ώρα των βαρύγδουπων δηλώσεων για το πόσο καλά τα πάει η εκάστοτε κυβέρνηση στο θέμα τους τουρισμού...
Ποιος ασχολείται λοιπόν με το πόσα αφήνουν, αν τα συνολικά έσοδα μιας περιοχής πήγαν + ή - (πόσο μάλλον αν τα εναρμονίσουμε κι όλας λόγω πληθωρισμού), αν παράγουν μεγαλύτερα πρακτικά προβλήματα απ όσα προσφέρουν κλπ κλπ κλπ.
Όταν το σχεδόν μοναδικό KPI είναι τα κεφάλια αφίξεων, όλα τα άλλα φεύγουν απ το προσκήνιο
προχωράμε
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Στην Πορτίτσα (και όχι μόνον) δεν χρειάζεται ανεμιστήρας.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:36δεν το βρίσκω υποτιμητικό ούτε τον ανεμιστήρα, ούτε διακοπές στην πορτίτσα ξερω γω, δυτική μακεδονία*
Αλλά οοοοόχι, είναι πολύ πιο πγιοτικό να συνωστίζεσαι μεταξύ λαδωμένων στην τρίτη ή τέταρτη σειρά από πληρωμένες ξαπλώστρες ή οικογενειακές δωρεάν ομπρέλες , από το να αράξεις δίπλα σε ένα ποτάμι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ληστοσυμμορίτης
δςεν κάνουμε συγκρίσεις εδω, και δεν έχω τέτοια πρόθεση.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:51Στην Πορτίτσα (και όχι μόνον) δεν χρειάζεται ανεμιστήρας.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:36δεν το βρίσκω υποτιμητικό ούτε τον ανεμιστήρα, ούτε διακοπές στην πορτίτσα ξερω γω, δυτική μακεδονία*
Αλλά οοοοόχι, είναι πολύ πιο πγιοτικό να συνωστίζεσαι μεταξύ λαδωμένων στην τρίτη ή τέταρτη σειρά από πληρωμένες ξαπλώστρες ή οικογενειακές δωρεάν ομπρέλες , από το να αράξεις δίπλα σε ένα ποτάμι.
Να κάνουμε συγκρίσεις βρε, γιατί να μην κάνουμε;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:54δςεν κάνουμε συγκρίσεις εδω, και δεν έχω τέτοια πρόθεση.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:51Στην Πορτίτσα (και όχι μόνον) δεν χρειάζεται ανεμιστήρας.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 13:36
δεν το βρίσκω υποτιμητικό ούτε τον ανεμιστήρα, ούτε διακοπές στην πορτίτσα ξερω γω, δυτική μακεδονία*
Έχει πανέμορφα μέρη η Ελλάδα, ιδανικά για χαλάρωμα και πραγματικές "διακοπές" από την κουραστική καθημερινότητα.
Και ο καθένας, επιλέγει αυτό που έχει ανάγκη περισσότερο η καρδούλα του. Αν η καρδούλα γουστάρει θολό και λαδωμένο θαλασσινό νερό για εθιμικά και τρέντυ πλατσουρίσματα, γιατί όχι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ληστοσυμμορίτης
γιατί δεν φτάνουν τα μπικικίνια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 291 Απαντήσεις
- 7617 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-
- 48 Απαντήσεις