!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς να την προσεγγίσω;
Re: Πώς να την προσεγγίσω;
Δεν της έστειλα κάτι. Δεν ήξερα τι. Και έτσι κι αλλιώς στην πιο πάνω συζήτηση μας για τα βιβλία δεν απάντησε. Απλώς συνέχισε να στέλνει γάτες και να λέει ότι είμαι ωραιος εγώ και οι γατες. Να στείλω ένα γεια, τι κανεις; Ή γιατί δεν μου έστειλες γατες σημερα; Αλλά μόνο μιάμιση μέρα πέρασε.
Στείλε φώτο να τη δούμε. Να σου πούμε αν αξίζει
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Μήπως είναι η alicat ?Kappa έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 00:25 Δεν της έστειλα κάτι. Δεν ήξερα τι. Και έτσι κι αλλιώς στην πιο πάνω συζήτηση μας για τα βιβλία δεν απάντησε. Απλώς συνέχισε να στέλνει γάτες και να λέει ότι είμαι ωραιος εγώ και οι γατες. Να στείλω ένα γεια, τι κανεις; Ή γιατί δεν μου έστειλες γατες σημερα; Αλλά μόνο μιάμιση μέρα πέρασε.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
Ειστε πλασμενοι ο ενας για τον αλλον,μονο μην κανετε παιδια.Kappa έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 00:25 Δεν της έστειλα κάτι. Δεν ήξερα τι. Και έτσι κι αλλιώς στην πιο πάνω συζήτηση μας για τα βιβλία δεν απάντησε. Απλώς συνέχισε να στέλνει γάτες και να λέει ότι είμαι ωραιος εγώ και οι γατες. Να στείλω ένα γεια, τι κανεις; Ή γιατί δεν μου έστειλες γατες σημερα; Αλλά μόνο μιάμιση μέρα πέρασε.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
GoBack έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 00:41Ειστε πλασμενοι ο ενας για τον αλλον,μονο μην κανετε παιδια.Kappa έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 00:25 Δεν της έστειλα κάτι. Δεν ήξερα τι. Και έτσι κι αλλιώς στην πιο πάνω συζήτηση μας για τα βιβλία δεν απάντησε. Απλώς συνέχισε να στέλνει γάτες και να λέει ότι είμαι ωραιος εγώ και οι γατες. Να στείλω ένα γεια, τι κανεις; Ή γιατί δεν μου έστειλες γατες σημερα; Αλλά μόνο μιάμιση μέρα πέρασε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Η οξυνοια μου θα ηταν καλο να μεταβιβαστει σε απογονους, αλλα συνηθως οι εξυπνοι είμαστε αυτοι που συνειδητα δεν κανουμε παιδια. Ισως σε καμία 15 αρια χρονια, προς το παρον δεν θελω.
Με την συγγραφέα παντως η συζήτηση κυλούσε αβίαστα. Και ήταν και αφανταστα χοτ. Αλλά τι να γίνει...
Με την συγγραφέα παντως η συζήτηση κυλούσε αβίαστα. Και ήταν και αφανταστα χοτ. Αλλά τι να γίνει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος student την 24 Ιούλ 2024, 16:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
GoBack έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 00:41Ειστε πλασμενοι ο ενας για τον αλλον,μονο μην κανετε παιδια.Kappa έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 00:25 Δεν της έστειλα κάτι. Δεν ήξερα τι. Και έτσι κι αλλιώς στην πιο πάνω συζήτηση μας για τα βιβλία δεν απάντησε. Απλώς συνέχισε να στέλνει γάτες και να λέει ότι είμαι ωραιος εγώ και οι γατες. Να στείλω ένα γεια, τι κανεις; Ή γιατί δεν μου έστειλες γατες σημερα; Αλλά μόνο μιάμιση μέρα πέρασε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν ξερω τι έγραψες και το έσβησες αλλά από το να αναπαραχθεις εσύ και άλλοι μονοκυτταροι που πιστεύουν σε "φώτα κατά τη συλληψη" καλύτερα να αναπαραχθω εγώ που έχω γράψει και δύο τρία βιβλία και συνεισφέρω στο zeitgeist της εποχής.
Μου ξαναστειλε σήμερα μετά από στορυ μου για ενα άρθρο μου και μια σελφι μου. Πάλι μια γάτα. Δεν βλέπω να αλλάζει το στυλ επικοινωνίας. Άρα μάλλον θα το αφήσω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 24 Ιούλ 2024, 20:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kappa έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 21:39 Τα πράγματα κυλουσαν οκέι, είχαμε ξεκινήσει συζήτηση τύπου τι βιβλία μάς αρέσουν, μεχρι που της έγραψα ότι μου αρέσει ο Χαιντεγκερ και της είπα για τη μελέτη που γραφω απαντώντας σήμερα το πρωί στο χθεσινό της μήνυμα. Και μου απάντησε το εξης:"τρεχω με τη δουλειά, ακούγονται όλα πολύ ενδιαφέροντα, θα σου απαντήσω προς το βραδάκι " και κάτι emojis.
Είναι κακό αυτο; Έχουν περάσει εννέα ώρες έκτοτε. Δεν βρήκε το χρονο;
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
τι φώτα κατά την σύλληψη;Kappa έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 20:11Δεν ξερω τι έγραψες και το έσβησες αλλά από το να αναπαραχθεις εσύ και άλλοι μονοκυτταροι που πιστεύουν σε "φώτα κατά τη συλληψη" καλύτερα να αναπαραχθω εγώ που έχω γράψει και δύο τρία βιβλία και συνεισφέρω στο zeitgeist της εποχής.
sure...
(γελώ)
(γελώ)