Αυτό έχει γίνει. Από ποτέ είναι αυτό το άρθρο?Συγκεκριμένα, την κατάπτωση της εγγυητικής της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής ζητά με επιστολή του στην ΕΕΑ ο δικηγόρος του Μπόγκνταν Μάρα, Γιώργος Παναγόπουλος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηρακλης η ζωντανη ιστορια της πολης.
Re: Ηρακλης η ζωντανη ιστορια της πολης.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Προφανώς οι 13 που χρωστάτε έβαλαν τον δικηγόρο του Μάρα που πηρε τελικά τα λεφτά του να πάρουν και αυτοί τελικά τα λεφτά τουςzteo έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 20:30Αυτό έχει γίνει. Από ποτέ είναι αυτό το άρθρο?Συγκεκριμένα, την κατάπτωση της εγγυητικής της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής ζητά με επιστολή του στην ΕΕΑ ο δικηγόρος του Μπόγκνταν Μάρα, Γιώργος Παναγόπουλος
Είσαι εναντίον του να παρουν τα δεδουλευμένα τους;
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει: «Οι ομάδες, είναι ιδέα και όχι εμπορικό προϊόν. Ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου και της Μακεδονίας, δεν θα μπορούσα να μείνω ασυγκίνητος μπροστά στον κίνδυνο του αφανισμού του ιστορικού Ηρακλή. Αυτός είναι και ο λόγος που πριν από τρία χρόνια ενέδωσα στις πιέσεις των ανθρώπων του Γ.Σ. Ηρακλής, για σύμπραξη με τον Π.Ο. Τρίγλιας. Είχα ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους του Ηρακλή, ότι στόχος μου δεν ήταν να ανοίξω έναν νέο διοικητικό κύκλο, αλλά να βρεθεί βιώσιμη διοικητική λύση ώστε να απεγκλωβιστώ το συντομότερο.
Σε όσο διάστημα κατέχω τις τύχες της ομάδας, καθώς δεν βρέθηκε υποψήφιος αγοραστής της ΠΑΕ, προσπάθησα αντιλαμβανόμενος την αγωνία του κόσμου για την ομάδα, και σε βάρος των επαγγελματικών και προσωπικών μου συμφερόντων, να κάνω το καλύτερο δυνατόν.
H διάθεση μου να αποχωρήσω, συνδράμοντας με τον καλύτερο τρόπο στην αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, επιβεβαιώθηκε και από τη συμφωνία με τον Γυμναστικό Σύλλογο «Ηρακλής» στις 18/7/2024, να εξοφληθεί το χρέος που υπάρχει απέναντι μου, συνολικά 130.000 ευρώ, σε 18 μήνες!
Έχω δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν (8/7/2024) ότι o Ηρακλής είναι ιδέα, έχει ιστορία, ο κόσμος του είναι ταλαιπωρημένος, και η αγάπη του για τον σύλλογο δεν προσφέρεται για μικροπολιτικές και χειρισμούς που υποκρύπτουν ιδιοτέλεια.
Σήμερα κατά τη συνάντηση μου με τον υποψήφιο αγοραστή της ΠΑΕ Π.Ο. Τρίγλια Ηρακλής, διαπίστωσα ότι επιχειρείται η εξαγορά με καθαρά εμπορικούς όρους και κατά παράβαση των αρχικώς συμφωνηθέντων, τα οποία προκύπτουν και εξ εγγράφων. Επαναλαμβάνω ότι η πρόθεση μου είναι να αποχωρήσω από την ΠΑΕ Π.Ο.Τρίγλια- Ηρακλής, αλλά με τους συμφωνηθέντες όρους, παρότι αυτοί με βλάπτουν οικονομικά. Αυτό είναι εν γνώση μου, αλλά επιβάλλεται γιατί έχω κουραστεί και δεν επιθυμώ να συνεχίσω.
Δεν πρόκειται όμως, σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο, να γίνω «θύμα» επικοινωνιακών μηχανισμών ή τυχών έμμεσων εκβιασμών.
Στράτος Ευγενιου
zteo
Στα 130 χιλιάρικα κολλάει ο γεμιστανας;
Σε όσο διάστημα κατέχω τις τύχες της ομάδας, καθώς δεν βρέθηκε υποψήφιος αγοραστής της ΠΑΕ, προσπάθησα αντιλαμβανόμενος την αγωνία του κόσμου για την ομάδα, και σε βάρος των επαγγελματικών και προσωπικών μου συμφερόντων, να κάνω το καλύτερο δυνατόν.
H διάθεση μου να αποχωρήσω, συνδράμοντας με τον καλύτερο τρόπο στην αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, επιβεβαιώθηκε και από τη συμφωνία με τον Γυμναστικό Σύλλογο «Ηρακλής» στις 18/7/2024, να εξοφληθεί το χρέος που υπάρχει απέναντι μου, συνολικά 130.000 ευρώ, σε 18 μήνες!
Έχω δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν (8/7/2024) ότι o Ηρακλής είναι ιδέα, έχει ιστορία, ο κόσμος του είναι ταλαιπωρημένος, και η αγάπη του για τον σύλλογο δεν προσφέρεται για μικροπολιτικές και χειρισμούς που υποκρύπτουν ιδιοτέλεια.
Σήμερα κατά τη συνάντηση μου με τον υποψήφιο αγοραστή της ΠΑΕ Π.Ο. Τρίγλια Ηρακλής, διαπίστωσα ότι επιχειρείται η εξαγορά με καθαρά εμπορικούς όρους και κατά παράβαση των αρχικώς συμφωνηθέντων, τα οποία προκύπτουν και εξ εγγράφων. Επαναλαμβάνω ότι η πρόθεση μου είναι να αποχωρήσω από την ΠΑΕ Π.Ο.Τρίγλια- Ηρακλής, αλλά με τους συμφωνηθέντες όρους, παρότι αυτοί με βλάπτουν οικονομικά. Αυτό είναι εν γνώση μου, αλλά επιβάλλεται γιατί έχω κουραστεί και δεν επιθυμώ να συνεχίσω.
Δεν πρόκειται όμως, σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο, να γίνω «θύμα» επικοινωνιακών μηχανισμών ή τυχών έμμεσων εκβιασμών.
Στράτος Ευγενιου
zteo
Στα 130 χιλιάρικα κολλάει ο γεμιστανας;
Πρώτα από όλα ο Ευγενιου νομίζει ότι οι αγοροπωλησιες γίνονται με όρους άλγεβρας και όχι με εμπορικούς ορους
Η αρχική συμφωνία ήταν για 600 χιλιάρικα όπου τα 180 θα πήγαιναν για τις υποχρεώσεις της ομάδας και θα έπερνε τα υπόλοιπα 420 σε δόσεις.
Ο Μονε έχει βάλει ορκωτούς λογιστές και ελέγχουν την ΠΑΕ για χρέη που μπορεί να κουβαλάει.
Φήμες λένε ότι βρέθηκαν χρέη ( πιθανών και από παλιότερα ΑΦΜ) 400 χιλιάρικα.
Ο Μονε του είπε να πληρώσει άμεσα τα 400 από τα 600 που θα πάρει και Ευγενιου ζητάει να τα πληρώσει σταδιακά.
Τώρα η αρχική συμφωνία Ευγενιου με τον ΓΣ ήταν να λάβει 300 χιλιάρικα αλλά κατέβηκε στα 130
Τα οποία πρέπει να πάνε στην εφορία,επίσης ο ΓΣ έχει πληρώσει είδη 200 χιλιάρικα για την αδειοδότηση.
Ο Μονε του έχει στείλει τελεσίγραφο να συμφωνήσει μέχρι της 19.00 σήμερα.
Αυτός είναι ο λόγος που θέλω τον Μονε για μεγαλομετοχο, διότι είναι σκληρός καριολης στις διαπραγματεύσεις και σοβαρός επιχειρηματίας που κάθισε να δει τι χρέη υπάρχουν στην ομάδα.
Ο Ευγενιου είτε έχει πάρει φράγκα από άλλους για να χαλάσει το ντηλ η είναι ένας ηλιθιος κουτοπονηρος που θέλει να παντελονιασει όλο το ποσό και να μεταφέρει τα χρέη πάλι στον Ηρακλη
Η αρχική συμφωνία ήταν για 600 χιλιάρικα όπου τα 180 θα πήγαιναν για τις υποχρεώσεις της ομάδας και θα έπερνε τα υπόλοιπα 420 σε δόσεις.
Ο Μονε έχει βάλει ορκωτούς λογιστές και ελέγχουν την ΠΑΕ για χρέη που μπορεί να κουβαλάει.
Φήμες λένε ότι βρέθηκαν χρέη ( πιθανών και από παλιότερα ΑΦΜ) 400 χιλιάρικα.
Ο Μονε του είπε να πληρώσει άμεσα τα 400 από τα 600 που θα πάρει και Ευγενιου ζητάει να τα πληρώσει σταδιακά.
Τώρα η αρχική συμφωνία Ευγενιου με τον ΓΣ ήταν να λάβει 300 χιλιάρικα αλλά κατέβηκε στα 130
Τα οποία πρέπει να πάνε στην εφορία,επίσης ο ΓΣ έχει πληρώσει είδη 200 χιλιάρικα για την αδειοδότηση.
Ο Μονε του έχει στείλει τελεσίγραφο να συμφωνήσει μέχρι της 19.00 σήμερα.
Αυτός είναι ο λόγος που θέλω τον Μονε για μεγαλομετοχο, διότι είναι σκληρός καριολης στις διαπραγματεύσεις και σοβαρός επιχειρηματίας που κάθισε να δει τι χρέη υπάρχουν στην ομάδα.
Ο Ευγενιου είτε έχει πάρει φράγκα από άλλους για να χαλάσει το ντηλ η είναι ένας ηλιθιος κουτοπονηρος που θέλει να παντελονιασει όλο το ποσό και να μεταφέρει τα χρέη πάλι στον Ηρακλη
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Υπέγραψαν
Αλλάζει χέρια ο Π.Ο.Τ. Ηρακλής
Αλλάζει χέρια ο Π.Ο.Τ. Ηρακλής
Στο έγραψα επάνω ο Μονε είναι σκληρός καριολης όταν πρόκειται για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Να ξες εκτός από Λάρισα που έχει γενικά λεφτά, ο Ιβάν-Μακης θα πάει να ανεβάσει Καβάλα, αυτή είναι η δική μας
Το νέο ΔΣ της ΠΑΕ Ηρακλής είναι
Πρόεδρος: Αριστοτέλης Περράκης
Α' Αντιπρόεδρος: Βασίλειος Ταρνάνας
Β' Αντιπρόεδρος: Έλλη Περράκη
Μέλος: Γιώργος Δημητριάδης
Μέλος: Ανδρέας Γιαννακουδάκης
Επίσης ο Μονε έκανε ανοιχτή δημόσια πρόσκληση να αναλάβει ο Βασια αθλητικός διευθυντής.
Πρόεδρος: Αριστοτέλης Περράκης
Α' Αντιπρόεδρος: Βασίλειος Ταρνάνας
Β' Αντιπρόεδρος: Έλλη Περράκη
Μέλος: Γιώργος Δημητριάδης
Μέλος: Ανδρέας Γιαννακουδάκης
Επίσης ο Μονε έκανε ανοιχτή δημόσια πρόσκληση να αναλάβει ο Βασια αθλητικός διευθυντής.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μονεμβασιωτης γιατί δεν μπαίνει στο Δ.σ;
Εκκρεμούν τπτ πραγματακια;
Εκκρεμούν τπτ πραγματακια;
Αρα Μπαμπης Τεννές προπονητής;
Θα ειναι δυσκολη η άνοδος, αλλα ο Μονεμβασιώτης διοικητικά το ξέρει καλά το μονοπάτι
Θα ειναι δυσκολη η άνοδος, αλλα ο Μονεμβασιώτης διοικητικά το ξέρει καλά το μονοπάτι
- Golden Age
Τον κατέστρεψαν οι αναρχικοί που παριστάνουν τους οπαδούς του
Όχι ανακοινώθηκε ο προπονητής και θα είναι ο Οφρυδοπουλος και τεχνικό διευθυντή τον Μανολο Σαλβαδόρ τεχνικό διευθυντή της Λεβάντε για μια 15ετιαZelda έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 21:05 Αρα Μπαμπης Τεννές προπονητής;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
OK την ξερει την κατηγορια ο Σωκρατης, δεν ειναι κακη επιλογηzteo έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 21:48Όχι ανακοινώθηκε ο προπονητής και θα είναι ο Οφρυδοπουλος και τεχνικό διευθυντή τον Μανολο Σαλβαδόρ τεχνικό διευθυντή της Λεβάντε για μια 15ετιαZelda έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 21:05 Αρα Μπαμπης Τεννές προπονητής;
Αλλα αν στραβωσει λογικα ερχεται ο Τεννες
Οφρυδοπουλος; Άρα μπαίνετε στο άρμα τίγρη-αλαφου; καλά θα πάει αυτό, καλο timing
- Eθνικοκοινωνιστης
jason0 έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 23:53 Οφρυδοπουλος; Άρα μπαίνετε στο άρμα τίγρη-αλαφου; καλά θα πάει αυτό, καλο timing
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 184 Απαντήσεις
- 3606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος