!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πέθανε η Ντέμη Γεωργίου

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
nemo

Re: Πέθανε η Ντέμη Γεωργίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

και δεν πρεπει να ηταν καλη στο επαγγελμα της ...μαλλον κατω απο το μεσο ορο
δεν θα ηξερε ουτε τα βασικα για τις συνθηκες φυλαξης του κρεατος και αλλα πολλα
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Μπηκε ο Νεμο στο νημα παιδια, καντε στην ακρη.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Bazoomba έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 21:58 Μπηκε ο Νεμο στο νημα παιδια, καντε στην ακρη.
τον διαβάζει κανείς αυτόν? Ο τύπος είναι τόσο αδιάφορος που δε χρειάζεται να τον βάλεις καν σε ignore, απλά προσπερνάς. Καμιά φορά με βρίζει και λέει κάτι ασυναρτησίες αλλά είναι σαν να μην υπάρχει :102:
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Σενέκας έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 22:09
Bazoomba έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 21:58 Μπηκε ο Νεμο στο νημα παιδια, καντε στην ακρη.
τον διαβάζει κανείς αυτόν? Ο τύπος είναι τόσο αδιάφορος που δε χρειάζεται να τον βάλεις καν σε ignore, απλά προσπερνάς. Καμιά φορά με βρίζει και λέει κάτι ασυναρτησίες αλλά είναι σαν να μην υπάρχει :102:
δεν σε βριζω απλα αναδεικνυω τις χαζομαρες που γραφεις ...παλια εγραφες περισσοτερες

υσ..ξεχασα να αναφερω οτι εισαι πιο χαζος και απο τους χαζους οσα βιβλια και αν διαβασεις
παντα θα παραμεινεις αυτος που εισαι γιατι σου λειπει παντελως η επαγωγικη σκεψη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nemo την 22 Ιούλ 2024, 22:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

foscilis έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 21:22
Ασέβαστος έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 19:34 ναι, κριμα η γυναικα, κακο πραμα ο θανατος σε τετοια ηλικια.

ομως, ο λογος που συζηταμε αυτον τον θανατο και οχι τους αλλους 100 που μπορει να εγιναν σημερα, ειναι η "διασημοτητα" της. η οποια οφειλεται οχι σε κατι σπουδαιο που εκανε στη ζωη της, αλλα στο οτι ηταν βιγκαν λεσβια, αν εχω καταλαβει καλα, γιατι γω δεν την ηξερα.

ε, καπου ωπα, τι ειδηση ειναι δηλαδη ο θανατος της; γιατι τον κουβεντιαζουμε;
Για εμένα είναι ενδιαφέρον σαν θάνατος εργαζόμενου (ιδιοκτήτρια βασικά αλλά ήταν και σεφ) σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος από βακτήρια, E. Coli λένε.

Δεν την ήξερα καθόλου ποια ήταν.
(Μην πολυπιστεύεις)
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Frappezitis έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 20:46 Δε μπορούσε να διασωληνωθεί στην Πάρο του Μητσοτάκη και την έφεραν Αθήνα χάνοντας χρόνο. Πάτε για σεζόν και είστε στο έλεος του Γιαραμπί και του Μαμωνά. Φύγετε από τα νησία ψάξτε στο εξωτερικό. Η Ελλάδα με τους δεξιους που μπλεξαμε έχει τελειώσει.
εσυ, για ποια χωρα με το καλο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Σπύρος έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 20:44
lonelyrider έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 13:40 Όλα είναι μολυσμένα και κανείς δεν ενδιαφέρεται.
Ο αέρας που αναπνέουμε στις πόλεις.
Τα φαγητά, ειδικα τα junk food που ειναι χιλιοτηγανισμενα στο ίδιο λάδι.
Βάλε και το άγχος.
Διαβαζω συνέχεια για θανάτους νεων ανθρωπων και ξαφνικιτιδες.
Η ανθρωπότητα πρέπει να εργαστεί για την υγεία. Τα κρατη πρέπει να ενεργοποιηθουν.
Καντε ασκηση, σωστη διατροφη, μειώστε το άγχος και μετά τα 45 τσεκ απ ανα τακτα διαστήματα.
Δεν μολύνθηκε ο αέρας και δεν άρχισε ο κόσμος να τρώει ο κόσμος junk food τα τελευταία δύο χρόνια που εμφανίστηκαν οι ξαφνικίτιδες.
Ναι αλλα τώρα το φαινόμενο ξαφνικιτιδα ειναι πιο έντονο. Εχει προχωρήσει το κακό.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

foscilis έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 21:22
Ασέβαστος έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 19:34 ναι, κριμα η γυναικα, κακο πραμα ο θανατος σε τετοια ηλικια.

ομως, ο λογος που συζηταμε αυτον τον θανατο και οχι τους αλλους 100 που μπορει να εγιναν σημερα, ειναι η "διασημοτητα" της. η οποια οφειλεται οχι σε κατι σπουδαιο που εκανε στη ζωη της, αλλα στο οτι ηταν βιγκαν λεσβια, αν εχω καταλαβει καλα, γιατι γω δεν την ηξερα.

ε, καπου ωπα, τι ειδηση ειναι δηλαδη ο θανατος της; γιατι τον κουβεντιαζουμε;
Για εμένα είναι ενδιαφέρον σαν θάνατος εργαζόμενου (ιδιοκτήτρια βασικά αλλά ήταν και σεφ) σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος από βακτήρια, E. Coli λένε.

Δεν την ήξερα καθόλου ποια ήταν.
Ε καλά, το κωλοβακτηριδιο (e.coli) ευθύνεται για το 90% των ουρολοιμώξεων.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

vagabondo έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 21:53
Niki έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 19:35
Έτσι έχουμε σαφή οδηγία να κάνουμε μπάνιο στα βρέφη με εμφιαλωμένο στην περιοχή μας.
Άμα το βράσεις, δεν κάνει για μπάνιο; :-?
Δεν μου αρέσουν οι πειραματισμοί.
Οι θερμοσίφωνες οι περισσότεροι είναι ρυθμισμένοι στους 70 βαθμούς.
Δεν φτάνουν στο σημείο βρασμού.
Σε ένα βρέφος με ένα βραστήρα και τρία μπουκάλια νερό το έκανες το μπανάκι του.
Κόστος νερού 1 ευρώ.
Αν ξεκινήσεις να λές θα το βράσω αρχίζουν τα ερωτήματα πόση ώρα σε σημείο βρασμού σκοτώνετε το συγκεκριμένο βακτηρίδιο;
1 λεπτό ; 2 λεπτά;
Μετά για να κρυώσεις το νερό για να του κάνεις το μπανάκι του ,το κρύο νερό που θα προσθέσεις στο ζεστό νερό θα το έχεις βράσει και αυτό προηγουμένως και θα το έχεις κρυώσει;
Το ρεύμα μάλλον πιο ακριβά θα σου κοστίσει και στο τέλος μπορεί να κάνεις και καμιά πατάτα και να τα πληρώσεις σε γιατρούς και φάρμακα και θα ταλαιπωρήσεις και το μωρούλι.

Οι σωλήνες που φέρνουν το κρύο νερό στην Κρήτη από τον ήλιο ανεβάζουν ψηλές θερμοκρασίες και αυτό πάλι πέρασε στο βρέφος.
Όταν ανοίγουμε το κρύο στην Κρήτη περιμένουμε πολύ να έρθει το κρύο γιατί βγάζει ζεστό και το κρύο.
Αν και οι σωλήνες είναι μονωμένες.

Δεν είναι τόσο απλό.

Εκτός όμως από το νερό δεν σας φαίνεται παράξενο που οι γιατροί πρότειναν σε μια μάνα που θηλάζει και έχει ανάγκη τα γαλακτοκομικά να τα βγάλει από την διατροφή της και να παίρνει συμπληρώματα διατροφής;
Γιατί;
Γιατί αίμα από τα ζώα περνάει στο γάλα κατά το μηχανικό άρμεγμα και προκαλεί αλεργίες και δυσανεξίες;
Το έχουνε ξαναδεί πολλές φορές στα βρέφη.
Αυτό εμένα μου προκάλεσε μεγαλύτερη αναστάτωση από το καμπυλοβακτηρίδιο στο νερό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 23 Ιούλ 2024, 06:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Niki έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 06:40
Έτσι έχουμε σαφή οδηγία να κάνουμε μπάνιο στα βρέφη με εμφιαλωμένο στην περιοχή μας.
Κόστος νερού 1 ευρώ.
Αν ξεκινήσεις να λές θα το βράσω αρχίζουν τα ερωτήματα πόση ώρα σε σημείο βρασμού σκοτώνετε το συγκεκριμένο βακτηρίδιο;
1 λεπτό ; 2 λεπτά;
Μετά για να κρυώσεις το νερό για να του κάνεις το μπανάκι του ,το κρύο νερό που θα προσθέσεις στο ζεστό νερό θα το έχεις βράσει και αυτό προηγουμένως και θα το έχεις κρυώσει;
Το ρεύμα μάλλον πιο ακριβά θα σου κοστίσει και στο τέλος μπορεί να κάνεις και καμιά πατάτα και να τα πληρώσεις σε γιατρούς και φάρμακα και θα ταλαιπωρήσεις και το μωρούλι.

Οι σωλήνες που φέρνουν το κρύο νερό στην Κρήτη από τον ήλιο ανεβάζουν ψηλές θερμοκρασίες και αυτό πάλι πέρασε στο βρέφος.
Όταν ανοίγουμε το κρύο στην Κρήτη περιμένουμε πολύ να έρθει το κρύο γιατί βγάζει ζεστό και το κρύο.

Δεν είναι τόσο απλό.

Εκτός όμως από το νερό δεν σας φαίνεται παράξενο που οι γιατροί πρότειναν σε μια μάνα που θηλάζει και έχει ανάγκη τα γαλακτοκομικά να τα βγάλει από την διατροφή της και να παίρνει συμπληρώματα διατροφής;
Γιατί;
Γιατί αίμα από τα ζώα περνάει στο γάλα κατά το μηχανικό άρμεγμα και προκαλεί αλεργίες και δυσανεξίες;
Αυτό εμένα μου προκάλεσε μεγαλύτερη αναστάτωση από το καμπυλοβακτηρίδιο στο νερό.
Συγνωμη, φουρνο με επαγωγικη εστια δεν εχεις;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Niki

Bazoomba έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 06:48
Niki έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 06:40

Κόστος νερού 1 ευρώ.
1 λεπτό ; 2 λεπτά;

Δεν είναι τόσο απλό.

Γιατί;
Συγνωμη, φουρνο με επαγωγικη εστια δεν εχεις;
Η οδηγία δεν αφορά εμένα αφορά όλες τις νέες μητέρες τις περιοχής εμένα ακόμα και το μικρό μου παιδί είναι ενός χρονού του κάνω μπάνιο κανονικά στην ντουζιέρα.
Δεν γράφω για μένα γράφω για την οδηγία που δώσανε οι γιατροί που καλύπτει τις περισσότερες περιπτώσεις για τα βρέφη.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Έχω δηλητηριαστεί πάντως από εμφιαλωμένο νερό, από βραστό ποτέ. :roll:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Niki

vagabondo έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 07:00 Έχω δηλητηριαστεί πάντως από εμφιαλωμένο νερό, από βραστό ποτέ. :roll:
Το πιστεύω όλα είναι σκατά πλέον.
Βιομηχανοποίηση της παραγωγής για να κάνει ο μισός πλανήτης από 10 κουτσουβελα ο καθένας και για αυτόν τον λόγος όλος ο πλανήτης να έχεις φτηνό κακής ποιότητας φαι , νερό και αέρα.
Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos »

foscilis έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 13:19
Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 13:16 μεγάλη πρέσα το να δουλεύεις μαγειρας. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα της το δημιούργησε η δουλειά αλλά όσους σεφ ξέρω στα 45 είναι και κατεστραμμένοι σωματικά και με 100 ψυχολογικά
Βακτηριακη λοιμωξη λεει που δεν ειναι ακριβως θεμα στρες.
Πως ακριβώς δημιουργείται βακτηριακη λοιμωξη ?
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

βραστό βρέφος;
Χασκογελάνε τα δάσα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”