!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε η Ντέμη Γεωργίου
Re: Πέθανε η Ντέμη Γεωργίου
και δεν πρεπει να ηταν καλη στο επαγγελμα της ...μαλλον κατω απο το μεσο ορο
δεν θα ηξερε ουτε τα βασικα για τις συνθηκες φυλαξης του κρεατος και αλλα πολλα
δεν θα ηξερε ουτε τα βασικα για τις συνθηκες φυλαξης του κρεατος και αλλα πολλα
Μπηκε ο Νεμο στο νημα παιδια, καντε στην ακρη.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
τον διαβάζει κανείς αυτόν? Ο τύπος είναι τόσο αδιάφορος που δε χρειάζεται να τον βάλεις καν σε ignore, απλά προσπερνάς. Καμιά φορά με βρίζει και λέει κάτι ασυναρτησίες αλλά είναι σαν να μην υπάρχει
δεν σε βριζω απλα αναδεικνυω τις χαζομαρες που γραφεις ...παλια εγραφες περισσοτερεςΣενέκας έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 22:09τον διαβάζει κανείς αυτόν? Ο τύπος είναι τόσο αδιάφορος που δε χρειάζεται να τον βάλεις καν σε ignore, απλά προσπερνάς. Καμιά φορά με βρίζει και λέει κάτι ασυναρτησίες αλλά είναι σαν να μην υπάρχει![]()
υσ..ξεχασα να αναφερω οτι εισαι πιο χαζος και απο τους χαζους οσα βιβλια και αν διαβασεις
παντα θα παραμεινεις αυτος που εισαι γιατι σου λειπει παντελως η επαγωγικη σκεψη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nemo την 22 Ιούλ 2024, 22:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
(Μην πολυπιστεύεις)foscilis έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 21:22Για εμένα είναι ενδιαφέρον σαν θάνατος εργαζόμενου (ιδιοκτήτρια βασικά αλλά ήταν και σεφ) σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος από βακτήρια, E. Coli λένε.Ασέβαστος έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 19:34 ναι, κριμα η γυναικα, κακο πραμα ο θανατος σε τετοια ηλικια.
ομως, ο λογος που συζηταμε αυτον τον θανατο και οχι τους αλλους 100 που μπορει να εγιναν σημερα, ειναι η "διασημοτητα" της. η οποια οφειλεται οχι σε κατι σπουδαιο που εκανε στη ζωη της, αλλα στο οτι ηταν βιγκαν λεσβια, αν εχω καταλαβει καλα, γιατι γω δεν την ηξερα.
ε, καπου ωπα, τι ειδηση ειναι δηλαδη ο θανατος της; γιατι τον κουβεντιαζουμε;
Δεν την ήξερα καθόλου ποια ήταν.
εσυ, για ποια χωρα με το καλο;Frappezitis έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 20:46 Δε μπορούσε να διασωληνωθεί στην Πάρο του Μητσοτάκη και την έφεραν Αθήνα χάνοντας χρόνο. Πάτε για σεζόν και είστε στο έλεος του Γιαραμπί και του Μαμωνά. Φύγετε από τα νησία ψάξτε στο εξωτερικό. Η Ελλάδα με τους δεξιους που μπλεξαμε έχει τελειώσει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Ναι αλλα τώρα το φαινόμενο ξαφνικιτιδα ειναι πιο έντονο. Εχει προχωρήσει το κακό.Σπύρος έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 20:44Δεν μολύνθηκε ο αέρας και δεν άρχισε ο κόσμος να τρώει ο κόσμος junk food τα τελευταία δύο χρόνια που εμφανίστηκαν οι ξαφνικίτιδες.lonelyrider έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 13:40 Όλα είναι μολυσμένα και κανείς δεν ενδιαφέρεται.
Ο αέρας που αναπνέουμε στις πόλεις.
Τα φαγητά, ειδικα τα junk food που ειναι χιλιοτηγανισμενα στο ίδιο λάδι.
Βάλε και το άγχος.
Διαβαζω συνέχεια για θανάτους νεων ανθρωπων και ξαφνικιτιδες.
Η ανθρωπότητα πρέπει να εργαστεί για την υγεία. Τα κρατη πρέπει να ενεργοποιηθουν.
Καντε ασκηση, σωστη διατροφη, μειώστε το άγχος και μετά τα 45 τσεκ απ ανα τακτα διαστήματα.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ε καλά, το κωλοβακτηριδιο (e.coli) ευθύνεται για το 90% των ουρολοιμώξεων.foscilis έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 21:22Για εμένα είναι ενδιαφέρον σαν θάνατος εργαζόμενου (ιδιοκτήτρια βασικά αλλά ήταν και σεφ) σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος από βακτήρια, E. Coli λένε.Ασέβαστος έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 19:34 ναι, κριμα η γυναικα, κακο πραμα ο θανατος σε τετοια ηλικια.
ομως, ο λογος που συζηταμε αυτον τον θανατο και οχι τους αλλους 100 που μπορει να εγιναν σημερα, ειναι η "διασημοτητα" της. η οποια οφειλεται οχι σε κατι σπουδαιο που εκανε στη ζωη της, αλλα στο οτι ηταν βιγκαν λεσβια, αν εχω καταλαβει καλα, γιατι γω δεν την ηξερα.
ε, καπου ωπα, τι ειδηση ειναι δηλαδη ο θανατος της; γιατι τον κουβεντιαζουμε;
Δεν την ήξερα καθόλου ποια ήταν.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν μου αρέσουν οι πειραματισμοί.
Οι θερμοσίφωνες οι περισσότεροι είναι ρυθμισμένοι στους 70 βαθμούς.
Δεν φτάνουν στο σημείο βρασμού.
Σε ένα βρέφος με ένα βραστήρα και τρία μπουκάλια νερό το έκανες το μπανάκι του.
Κόστος νερού 1 ευρώ.
Αν ξεκινήσεις να λές θα το βράσω αρχίζουν τα ερωτήματα πόση ώρα σε σημείο βρασμού σκοτώνετε το συγκεκριμένο βακτηρίδιο;
1 λεπτό ; 2 λεπτά;
Μετά για να κρυώσεις το νερό για να του κάνεις το μπανάκι του ,το κρύο νερό που θα προσθέσεις στο ζεστό νερό θα το έχεις βράσει και αυτό προηγουμένως και θα το έχεις κρυώσει;
Το ρεύμα μάλλον πιο ακριβά θα σου κοστίσει και στο τέλος μπορεί να κάνεις και καμιά πατάτα και να τα πληρώσεις σε γιατρούς και φάρμακα και θα ταλαιπωρήσεις και το μωρούλι.
Οι σωλήνες που φέρνουν το κρύο νερό στην Κρήτη από τον ήλιο ανεβάζουν ψηλές θερμοκρασίες και αυτό πάλι πέρασε στο βρέφος.
Όταν ανοίγουμε το κρύο στην Κρήτη περιμένουμε πολύ να έρθει το κρύο γιατί βγάζει ζεστό και το κρύο.
Αν και οι σωλήνες είναι μονωμένες.
Δεν είναι τόσο απλό.
Εκτός όμως από το νερό δεν σας φαίνεται παράξενο που οι γιατροί πρότειναν σε μια μάνα που θηλάζει και έχει ανάγκη τα γαλακτοκομικά να τα βγάλει από την διατροφή της και να παίρνει συμπληρώματα διατροφής;
Γιατί;
Γιατί αίμα από τα ζώα περνάει στο γάλα κατά το μηχανικό άρμεγμα και προκαλεί αλεργίες και δυσανεξίες;
Το έχουνε ξαναδεί πολλές φορές στα βρέφη.
Αυτό εμένα μου προκάλεσε μεγαλύτερη αναστάτωση από το καμπυλοβακτηρίδιο στο νερό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 23 Ιούλ 2024, 06:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Συγνωμη, φουρνο με επαγωγικη εστια δεν εχεις;Niki έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 06:40Δεν μου αρέσουν οι πειραματισμοί.
Κόστος νερού 1 ευρώ.
Αν ξεκινήσεις να λές θα το βράσω αρχίζουν τα ερωτήματα πόση ώρα σε σημείο βρασμού σκοτώνετε το συγκεκριμένο βακτηρίδιο;
1 λεπτό ; 2 λεπτά;
Μετά για να κρυώσεις το νερό για να του κάνεις το μπανάκι του ,το κρύο νερό που θα προσθέσεις στο ζεστό νερό θα το έχεις βράσει και αυτό προηγουμένως και θα το έχεις κρυώσει;
Το ρεύμα μάλλον πιο ακριβά θα σου κοστίσει και στο τέλος μπορεί να κάνεις και καμιά πατάτα και να τα πληρώσεις σε γιατρούς και φάρμακα και θα ταλαιπωρήσεις και το μωρούλι.
Οι σωλήνες που φέρνουν το κρύο νερό στην Κρήτη από τον ήλιο ανεβάζουν ψηλές θερμοκρασίες και αυτό πάλι πέρασε στο βρέφος.
Όταν ανοίγουμε το κρύο στην Κρήτη περιμένουμε πολύ να έρθει το κρύο γιατί βγάζει ζεστό και το κρύο.
Δεν είναι τόσο απλό.
Εκτός όμως από το νερό δεν σας φαίνεται παράξενο που οι γιατροί πρότειναν σε μια μάνα που θηλάζει και έχει ανάγκη τα γαλακτοκομικά να τα βγάλει από την διατροφή της και να παίρνει συμπληρώματα διατροφής;
Γιατί;
Γιατί αίμα από τα ζώα περνάει στο γάλα κατά το μηχανικό άρμεγμα και προκαλεί αλεργίες και δυσανεξίες;
Αυτό εμένα μου προκάλεσε μεγαλύτερη αναστάτωση από το καμπυλοβακτηρίδιο στο νερό.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Η οδηγία δεν αφορά εμένα αφορά όλες τις νέες μητέρες τις περιοχής εμένα ακόμα και το μικρό μου παιδί είναι ενός χρονού του κάνω μπάνιο κανονικά στην ντουζιέρα.Bazoomba έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 06:48Συγνωμη, φουρνο με επαγωγικη εστια δεν εχεις;Niki έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 06:40Δεν μου αρέσουν οι πειραματισμοί.
Κόστος νερού 1 ευρώ.
1 λεπτό ; 2 λεπτά;
Δεν είναι τόσο απλό.
Γιατί;
Δεν γράφω για μένα γράφω για την οδηγία που δώσανε οι γιατροί που καλύπτει τις περισσότερες περιπτώσεις για τα βρέφη.
Έχω δηλητηριαστεί πάντως από εμφιαλωμένο νερό, από βραστό ποτέ. 
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Το πιστεύω όλα είναι σκατά πλέον.vagabondo έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 07:00 Έχω δηλητηριαστεί πάντως από εμφιαλωμένο νερό, από βραστό ποτέ.![]()
Βιομηχανοποίηση της παραγωγής για να κάνει ο μισός πλανήτης από 10 κουτσουβελα ο καθένας και για αυτόν τον λόγος όλος ο πλανήτης να έχεις φτηνό κακής ποιότητας φαι , νερό και αέρα.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Πως ακριβώς δημιουργείται βακτηριακη λοιμωξη ?foscilis έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 13:19Βακτηριακη λοιμωξη λεει που δεν ειναι ακριβως θεμα στρες.Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 13:16 μεγάλη πρέσα το να δουλεύεις μαγειρας. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα της το δημιούργησε η δουλειά αλλά όσους σεφ ξέρω στα 45 είναι και κατεστραμμένοι σωματικά και με 100 ψυχολογικά
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
-
Machine ghost
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern