Μας κατηγορούν για πράγματα που δεν ισχύουν, ότι εμείς εκπαιδεύουμε Ρώσους. Εμείς όποιος και να έρθει θα τον φιλοξενήσουμε, θα του δώσουμε ένα κομμάτι ψωμί να φάει. Και Τούρκος να είναι, θα του προσφέρουμε ένα ποτήρι νερό.
Δεν είναι κακό πράγμα αυτή η δήλωση, ούτε για ειρωνικά γελάκια ρε πουστ μου. Αν και είναι σχισματικοί και δεν πεφτει κανένας λόγος γι αυτό σε άθεους (όπως δηλώνεις) παίρνεις θέση υπέρ κρατούσας Εκκλησίας.
Μήπως σε λένε Ριζάνθη;
Το γελακι πάει στο ότι δεν πολυπιστεψα την τελευταία τους πρόταση.
Σε Τούρκο θα πρόσφεραν το οτιδήποτε μόνο αν έπαιρναν εντολή από Ρώσους να το κάνουν.
vantono έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 15:40
Δεν είμαι κανενας του 12θεου, είμαι του άθεου. Θα κρατούσα τη δικιά μου, αλλά φοβάμαι ότι θα μου την πέσετε σαν εκείνη την παλια διαφήμιση με τις γκόμενες και αυτόν που ψεκάζεται με axe.
Καλά...έλα εσύ μαζί μου και θα δούμε τι θα κρατάς
Εσύ θα κρατάς το σμαρτφον σου πάντως, και θα είσαι ονλαιν στο πχορουμ, όπως τώρα.
Καλοπερνατε οι επισκέπτες εκεί πλέον, κάποτε ήξερα ότι τα απαγόρευαν τα κινητά.
Τώρα θα βλέπετε και τσόντες από τα σμαρτφονια σας με ασύρματα ακουστικά/μπλουτουθ στο αυτι.
Εξ ιδίων μη κρίνεις τα αλλότρια. Δεν βλέπω τσόντες μπρε μπουμπουνοϊδές. Ειδήσεις βλέπω και οι μόνες τσόντες που βλέπω είστε εσείς, τα λοατκι και οι τσοντοϊδέες σας, ζντουβ
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
O I έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 15:41
Καλά...έλα εσύ μαζί μου και θα δούμε τι θα κρατάς
Εσύ θα κρατάς το σμαρτφον σου πάντως, και θα είσαι ονλαιν στο πχορουμ, όπως τώρα.
Τώρα θα βλέπετε και τσόντες από τα σμαρτφονια σας με ασύρματα ακουστικά/μπλουτουθ στο αυτι.
Εξ ιδίων μη κρίνεις τα αλλότρια. Δεν βλέπω τσόντες μπρε μπουμπουνοϊδές. Ειδήσεις βλέπω και οι μόνες τσόντες που βλέπω είστε εσείς, τα λοατκι και οι τσοντοϊδέες σας, ζντουβ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
vantono έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 15:46
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
.
Χριστιανοταλιμπάνια τρώνε τα μουστάκια τους μεταξύ τους.
Γουστάρω! :
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Μια που ήρθε η κουβέντα... πώς ανέχονται εκεί στην προχωgay ΝΔ να μην επιτρέπεται ακόμα η είσοδος γυναικών στο Άγιο Όρος; Ο Πατέλης πώς και δεν εξεγείρεται;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.