!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ετοιμάζεται νατοϊκή εισβολή στην ρωσοφιλη Μονή Εσφιγμένου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Re: Ετοιμάζεται νατοϊκή εισβολή στην ρωσοφιλη Μονή Εσφιγμένου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 15:15 Απλά έχει δωθεί εντολή από τα πάνω οτιδήποτε ρωσοφιλο να ισοπεδωθεί, άρα σίγουρα θα έχουμε και θύματα.νεομακαρθικες εποχές.
Ξέρω τι παίζει με τους παγκοσμιοποιητές. Αν γίνει οποιαδήποτε επίθεση στην ισχύουσα αδελφότητα της Εσφιγμένου και υπάρξουν θύματα από την "νέα Εσφιγμένου" και τον νυν ηγούμενό της (που γνωρίζω προσωπικά), θα πάψει να διεκδικεί τη μονή λόγω πτώσεως της Ιεροσύνης του. Οι Ηγούμενοι τού Όρους είναι όλοι Ιερείς εκλεγμένοι από τις υπάρχουσες αδελφότητες των Μονών που έτσι επιβλήθηκε μετά το 1963 με άτυπη ισχύ (δεν είναι της ώρας).

Αν υπάρξουν θύματα, θα υπάρξει και εκκλησιαστικός έλεγχος. Αν δεν υπάρξει, επιβάλλεται να στηθεί.
Spoiler
για τους μαλάκες που δεν γνωρίζουν, επιτρέπεται να μαλακίζονται κατά του Ελληνορθόδοξου κράτους που ζούνε
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

Σιγά τα αίματα!!!
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

vantono έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 15:22 Σφίξτε τους τους εσφιγμένους!
Κανένα έλεος, να εισβάλουν τα παλικάρια μας της αστυνομίας και του στρατού σαν να εισβάλουν σε συνοικία ρομά στο Ζεφύρι.
Κι εδω με τον Ισχυρό?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

O I έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 15:28
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 15:15 Απλά έχει δωθεί εντολή από τα πάνω οτιδήποτε ρωσοφιλο να ισοπεδωθεί, άρα σίγουρα θα έχουμε και θύματα.νεομακαρθικες εποχές.
Ξέρω τι παίζει με τους παγκοσμιοποιητές. Αν γίνει οποιαδήποτε επίθεση στην ισχύουσα αδελφότητα της Εσφιγμένου και υπάρξουν θύματα από την "νέα Εσφιγμένου" και τον νυν ηγούμενό της (που γνωρίζω προσωπικά), θα πάψει να διεκδικεί τη μονή λόγω πτώσεως της Ιεροσύνης του. Οι Ηγούμενοι τού Όρους είναι όλοι Ιερείς εκλεγμένοι από τις υπάρχουσες αδελφότητες των Μονών που έτσι επιβλήθηκε μετά το 1963 με άτυπη ισχύ (δεν είναι της ώρας).

Αν υπάρξουν θύματα, θα υπάρξει και εκκλησιαστικός έλεγχος. Αν δεν υπάρξει, επιβάλλεται να στηθεί.
Spoiler
για τους μαλάκες που δεν γνωρίζουν, επιτρέπεται να μαλακίζονται κατά του Ελληνορθόδοξου κράτους που ζούνε
Ευτυχώς που τα διευκρίνισες
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
O I

vantono έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 15:24 "Κιεράshει αγιασμουό?" θα λένε οι κ@λόγεροι όταν μπούμε μέσα. Με μπλιετοειδή προφορά σαν τον κ@λόγερο που εκραζε τον Λάκαρο!
Θα είμαι κι εγώ εκεί ως επισκέπτης, μαζί σου. να κρατάς ένα ομοίωμα πούτσ@ς να σε αναγνωρίσω
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Κανένα έλεος, να εισβάλουν τα παλικάρια μας της αστυνομίας και του στρατού σαν να εισβάλουν σε συνοικία ρομά στο Ζεφύρι.
Εικόνα

Χειροβομβίδες υγρού πυρός + χειροσίφωνες. Να τηρήσουν και τις παραδόσεις.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

Ακόμα υπάρχουν αυτοί οι εσφιγμένοι αιρετικοί;
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Στύξ έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 15:32
Εικόνα

Χειροβομβίδες υγρού πυρός + χειροσίφωνες. Να τηρήσουν και τις παραδόσεις.
Δηλώσεις Πλεύρη έξω από την Μονή

Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Οι Νατοικοί είναι τοσο βρώμικοι που επιστράτευσαν Παλαιοημερολογίτες με σκοπό να δηώσουν τη Μονή
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

O I έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 15:32
vantono έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 15:24 "Κιεράshει αγιασμουό?" θα λένε οι κ@λόγεροι όταν μπούμε μέσα. Με μπλιετοειδή προφορά σαν τον κ@λόγερο που εκραζε τον Λάκαρο!
Θα είμαι κι εγώ εκεί ως επισκέπτης, μαζί σου. να κρατάς ένα ομοίωμα πούτσ@ς να σε αναγνωρίσω
Δεν είμαι κανενας του 12θεου, είμαι του άθεου. Θα κρατούσα τη δικιά μου, αλλά φοβάμαι ότι θα μου την πέσετε σαν εκείνη την παλια διαφήμιση με τις γκόμενες και αυτόν που ψεκάζεται με axe.
Άβαταρ μέλους
O I

vantono έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 15:40
Δεν είμαι κανενας του 12θεου, είμαι του άθεου. Θα κρατούσα τη δικιά μου, αλλά φοβάμαι ότι θα μου την πέσετε σαν εκείνη την παλια διαφήμιση με τις γκόμενες και αυτόν που ψεκάζεται με axe.
Καλά...έλα εσύ μαζί μου και θα δούμε τι θα κρατάς
Άβαταρ μέλους
vantono

Μας κατηγορούν για πράγματα που δεν ισχύουν, ότι εμείς εκπαιδεύουμε Ρώσους. Εμείς όποιος και να έρθει θα τον φιλοξενήσουμε, θα του δώσουμε ένα κομμάτι ψωμί να φάει. Και Τούρκος να είναι, θα του προσφέρουμε ένα ποτήρι νερό.
:smt005:
Άβαταρ μέλους
vantono

O I έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 15:41
vantono έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 15:40
Καλά...έλα εσύ μαζί μου και θα δούμε τι θα κρατάς
Εσύ θα κρατάς το σμαρτφον σου πάντως, και θα είσαι ονλαιν στο πχορουμ, όπως τώρα.
Καλοπερνατε οι επισκέπτες εκεί πλέον, κάποτε ήξερα ότι τα απαγόρευαν τα κινητά.
Τώρα θα βλέπετε και τσόντες από τα σμαρτφονια σας με ασύρματα ακουστικά/μπλουτουθ στο αυτι.
Άβαταρ μέλους
O I

vantono έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 15:44
Μας κατηγορούν για πράγματα που δεν ισχύουν, ότι εμείς εκπαιδεύουμε Ρώσους. Εμείς όποιος και να έρθει θα τον φιλοξενήσουμε, θα του δώσουμε ένα κομμάτι ψωμί να φάει. Και Τούρκος να είναι, θα του προσφέρουμε ένα ποτήρι νερό.
Δεν είναι κακό πράγμα αυτή η δήλωση, ούτε για ειρωνικά γελάκια ρε πουστ μου. Αν και είναι σχισματικοί και δεν πεφτει κανένας λόγος γι αυτό σε άθεους (όπως δηλώνεις) παίρνεις θέση υπέρ κρατούσας Εκκλησίας.

Μήπως σε λένε Ριζάνθη;
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

vantono έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 15:44
Που τους εκπαιδεύουν ;στα κελιά; Έχει μεγάλο προαύλιο εκεί; Έχουν οι μοναχοί γνώσεις πολεμικού εκπαιδευτη; Η τους μαθαίνουν οι μοναχοί την αυθεντική ορθοδοξία και οι Ρώσοι τεχνικές ανορθόδοξου πολέμου;Δεν έχω πάει. Πλάκα έχει να μπουκαρουν οι μπάτσοι και να έχουν μέσα τίποτα μαχητές της Βάγκνερ που τους έστειλε εκεί ο Πούτιν ως εξορία, για να μη δημιουργηθεί σκάνδαλο. Πιθανόν να λειτουργήσει η Μονή Εσφιγμένου ως καταφύγιο του Πούτιν σε πιθανότητα κατάρρευσης της Ρωσίας. αν κρίνουμε από τα υψηλά ποσοστά και του Βελόπουλου που και των λοιπών ακροδεξιών στην βόρεια Ελλάδα, μπορεί να έχουμε ανταρσία και απόσχιση της περιοχής ως λαϊκή δημοκρατία Μακεδονίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 22 Ιούλ 2024, 15:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”