!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποχώρησε ο Biden
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: Αποχώρησε ο Biden
παντως απο την στιγμη που ενας αντιπροεδρος του ομπαμα τα καταφερε,θα μπορουσαν να επιλεξουν αλ γκορ μπας και...
δεν τα ειχε παει ασχημα με μπους
δεν τα ειχε παει ασχημα με μπους
- Οργισμένος
Ναι ναι και στο τελος θα τσιριζεις περι νοθειας μαζι με το λοιπο ψεκοτσουρμο. Το ξερουμε το εργο το χουμε ξαναδει.Scouser έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:47 Για να μιλήσουμε σοβαρά, αυτό που ανακοίνωσε σήμερα το ανοϊκό ζόμπι (δηλαδή αυτό που το έβαλαν να υπογράψει, γιατί όπως συμβαίνει πάντα με τους ανοικούς αυτή τη στιγμή έχει απορρυθμιστεί εντελώς λόγω της πίεσης) έπρεπε να είχε γίνει τουλάχιστον πριν τις primaries στην Αϊόβα (που και πάλι ήταν αργά, αν θέλουμε να μιλάμε για πραγματικά σοβαρή προεκλογική εκστρατεία). Δεν νομίζω ότι οι περισσότεροι εδώ αντιλαμβάνεστε πόσο περίπλοκη και δύσκολη διαδικασία είναι να στηθεί μια προεκλογική εκστρατεία, ειδικά σε μια χώρα όπως οι ΗΠΑ, δεν είναι σαν να φέρνεις τον Τάκη Λεμονή δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν για να σώσει την παρτίδα.
Πάντως, οι Δημοκρατικοί θα αποφύγουν τουλάχιστον τον κίνδυνο να έχουν ένα υποψήφιο που ως το Νοέμβριο θα έχει ξεμωραθεί εντελώς και δεν θα γίνεται καν να παρουσιαστεί δημόσια. ΑΝ είναι έξυπνοι (που έχουν δείξει ότι είναι τελείως ανόητο, συν τοις άλλοις, καθεστώς), θα στοιχηθούν πίσω από τη γκαμάλα, θα υποστούν μια αξιοπρεπή ήττα και μετά θα έχουν μια τριετία να προσαρμοστούν με ηρεμία στα νέα δεδομένα και να αρχίσουν την ανοικοδόμησή τους, για να κατεβάσουν το 2028 μια υποψηφιότητα με προοπτικές νίκης. Αν είναι τόσο ηλίθιοι όσο νομίζω, θα αλληλοσφαχτούν (μπροστά ή πίσω από τις κάμερες δεν έχει σημασία) και θα υποστούν συντριβή, και μετά δεν θα φτάνει ούτε μια τετραετία για να μαζευτεί το πράγμα. .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Μια χαρά πιθανότητες έχει η Χαρις.
Ίσως να είναι δύσκολο να πάρει κάποιες πολιτείες λευκών εργατών η Αφροινδη αλλά και τον Τραμπ τον μισεί αρκετός κόσμος.
Είναι 65/35 στοιχηματικά τώρα υπέρ του Τραμπ και έχουν λογικη αυτά τα ποσοστά.
Δικαστής ήταν η γυναίκα δεν είναι κάνα τούβλο.
Αυτό που δεν είναι υπέρ της είναι μια αμερικανική φεικ χαζοχαρούμενια που έχει αυτή και η Καλομοιρα.
Αλλά έχει σοβαρές πιθανότητες νίκης.
Ίσως να είναι δύσκολο να πάρει κάποιες πολιτείες λευκών εργατών η Αφροινδη αλλά και τον Τραμπ τον μισεί αρκετός κόσμος.
Είναι 65/35 στοιχηματικά τώρα υπέρ του Τραμπ και έχουν λογικη αυτά τα ποσοστά.
Δικαστής ήταν η γυναίκα δεν είναι κάνα τούβλο.
Αυτό που δεν είναι υπέρ της είναι μια αμερικανική φεικ χαζοχαρούμενια που έχει αυτή και η Καλομοιρα.
Αλλά έχει σοβαρές πιθανότητες νίκης.
- Καραμελίτσα
Δεν είναι θέμα ηλιθιότητας, υπάρχουν σοβαρές πολιτικές διαφορές, οι οποίες γεφυρώνονταν από την ανάγκη να κερδίσουν τον Τραμπ και ο Μπάιντεν είχε ένα ρόλο εξισορροπιστή.Scouser έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:47 Αν είναι τόσο ηλίθιοι όσο νομίζω, θα αλληλοσφαχτούν (μπροστά ή πίσω από τις κάμερες δεν έχει σημασία) και θα υποστούν συντριβή, και μετά δεν θα φτάνει ούτε μια τετραετία για να μαζευτεί το πράγμα. .
Αν δουν ότι δεν έχουν ελπίδες, τώρα είναι η ώρα να βγουν τα μαχαίρια. Βασικά ήδη έχουν αρχίσει να βγαίνουν.
Z
Yannis Karamitsios
@YannisKaramits
·
2 ώ
Θλιβερή αλλά αναγκαία η απόφαση Biden να αποσυρθεί.
Ήταν ο καλύτερος Πρόεδρος για τις ανάγκες τής εποχής, τόσο στην οικονομία όσο και στα γεωπολιτικά.
Αν τον διαδεχτεί η Καμάλα, θα χρειαστεί να διαλέξει ισχυρό Αντιπρόεδρο.
Ο Τραμπ πρέπει να ηττηθεί, και μάλλον αυτό θα συμβεί.

@YannisKaramits
·
2 ώ
Θλιβερή αλλά αναγκαία η απόφαση Biden να αποσυρθεί.
Ήταν ο καλύτερος Πρόεδρος για τις ανάγκες τής εποχής, τόσο στην οικονομία όσο και στα γεωπολιτικά.
Αν τον διαδεχτεί η Καμάλα, θα χρειαστεί να διαλέξει ισχυρό Αντιπρόεδρο.
Ο Τραμπ πρέπει να ηττηθεί, και μάλλον αυτό θα συμβεί.
Η Χαρις είναι ιδανική επιλογή.
Γιατί ουσιαστικά δεν ρισκάρουν.
Ο Νιουσομ ο άσος στο μανίκι τους παρά είναι καλός για να τον ρίξουν στην κουρσα 6μηνου που ο αντίπαλος προηγείται, και μπορούν να τον κρατήσουν για το 2028, αν χάσουν.
Η Χαρις είναι low risk, high reward.
Ο Νιουσομ ο άσος στο μανίκι τους παρά είναι καλός για να τον ρίξουν στην κουρσα 6μηνου που ο αντίπαλος προηγείται, και μπορούν να τον κρατήσουν για το 2028, αν χάσουν.
- Dwarven Blacksmith
- hellegennes
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 00:14 https://twitter.com/dragonsnaydra/statu ... 3661238699
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Όχι και τόσο. Θα είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος αν εκλεγεί. Θα ήταν καταστροφικό για διάφορους λόγους αν τα γαμήσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Mitharadir
Μόνο που ΔΕΝ είναι κούρσα 6μηνου.Αν δεν το πρόσεξες απομένουν 106 μέρες για τις εκλογές.Κυριολεκτικα 3,5 μήνες.ΔΕΝ αλλάζεις υποψήφιο Πρόεδρο τόσο κοντά σε εκλογές στην Αμερική.AOC έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 00:13 Η Χαρις είναι ιδανική επιλογή.
-
Chupacabra
- Καραμελίτσα
Το έχω ξαναπεί για την ΚΆμαλα:
Η ίδια δεν το θέλει το χρίσμα, και σίγουρα δεν το λέει η καρδούλα της.
Ίσως απο αυτήν την άποψη είναι ιδανική. Παραιτούνται αυτών των εκλογών και σε 4 χρονάκια ανασυγκροτούνται.
Η ίδια δεν το θέλει το χρίσμα, και σίγουρα δεν το λέει η καρδούλα της.
Ίσως απο αυτήν την άποψη είναι ιδανική. Παραιτούνται αυτών των εκλογών και σε 4 χρονάκια ανασυγκροτούνται.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- Golden Age
Άδικος κόπος! Πάλι ο Τραμπ θα νικήσει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 44 Απαντήσεις