!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς να την προσεγγίσω;
Re: Πώς να την προσεγγίσω;
Kappa γιατί δε ζητάς συμβουλές από το μέλος ΓΑΛΗ;
Θα σε κατατοπίσει για το τι θέλουν οι γυναίκες.
Θα σε κατατοπίσει για το τι θέλουν οι γυναίκες.
Είδα ότι μου απάντησε πριν 15 λεπτά. Να την αγνοήσω μέχρι το πρωί ή να της απαντήσω σε καμιά ωρα;
Όχι
Πες της
Μισό θα σου πω
Και μην απαντάς ξανα
Πες της
Μισό θα σου πω
Και μην απαντάς ξανα
Της απάντησα και μου ξαναστειλε βίντεο με γατιά. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει αυτό και τι θέλει από τη ζωή μου; Απλώς να στέλνουμε φωτογραφίες γατιων;
Kappa μην απαντάς ρε, παιξτο κουλ. Άσε την κοπέλα να βρει κάνα παλικάρι να ξεκαυλωσουν μαζί και εσύ θα είσαι ο γκέι φίλος που θα μιλάτε για γάτες.
Γιατι δεν μου λέτε συγκεκριμένα; αφού εγώ ξεκινάω διάλογο και αυτή από δω το πάει από κει το φέρνει στις φώτο γατιών καταλήγει.GoBzi έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 00:00 Kappa μην απαντάς ρε, παιξτο κουλ. Άσε την κοπέλα να βρει κάνα παλικάρι να ξεκαυλωσουν μαζί και εσύ θα είσαι ο γκέι φίλος που θα μιλάτε για γάτες.
Μήπως πουλάει γάτες;
Α οκ, το άνοιξα όλο το reel , έχει το γατί και λέει "δεν σε είδα σήμερα αλλά ξέρω ότι ήσουν κιουτ" (στα αγγλικα) Αυτό ενώ αγνοεί από πάνω όλη τη συζήτηση για τα βιβλία. Θα της βάλω απλώς μια καρδούλα, τι ακριβως να απαντήσω; Ναι ήμουν κιουτ; (ήμουν όντως) Με φωτο μου; Δεν καταλαβαίνω το σημασιολογικο κοντεξτ αυτών των γατιών.
- Sid Vicious
Να τα αφήσεις αυτά, δουλειά σου δεν είναι να είσαι κιουτ, δουλειά σου είναι να είσαι στρατιώτης
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Μήπως επηρεάστηκες από το Ημερολόγιο της Μονάδας "πχόρουμ";Sid Vicious έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 00:36 Να τα αφήσεις αυτά, δουλειά σου δεν είναι να είσαι κιουτ, δουλειά σου είναι να είσαι στρατιώτης
- Sid Vicious
Τι είναι αυτά τα κιουτ, έτσι θα απελευθερώσουμε τις σκλαβωμένες πατρίδες;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Θελει να παιξεις με το γατακι της.Kappa έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 00:05 Α οκ, το άνοιξα όλο το reel , έχει το γατί και λέει "δεν σε είδα σήμερα αλλά ξέρω ότι ήσουν κιουτ" (στα αγγλικα) Αυτό ενώ αγνοεί από πάνω όλη τη συζήτηση για τα βιβλία. Θα της βάλω απλώς μια καρδούλα, τι ακριβως να απαντήσω; Ναι ήμουν κιουτ; (ήμουν όντως) Με φωτο μου; Δεν καταλαβαίνω το σημασιολογικο κοντεξτ αυτών των γατιών.
Kappa έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 14:58Τελευταία φορά που της έστειλα κάτι ήταν πριν δυο βδομάδες που την κερασα έναν χυμό, κάτι κριτσίνια (προσέχει για αυτό δεν της έστειλα κάτι αλλο) και κάτι μαφιν. Δεν ξαναστέλνω τίποτα. Έχει τελειώσει για μένα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 16:34 Όταν λες την ξεπέρασες, πόσα δέματα είναι in transit?
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.