Μπράβο κάτι τέτοιο. Τώρα δε ξέρω αν είναι 2 μήνες πριν το διάστημα αλλά ξέρω οτι δεν μπορεί να του την αρνηθεί.Βίνγκιλοτ έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 17:06 Αν θυμάμαι καλά, ο νόμος λέει ότι το πότε παίρνεις άδεια προκύπτει από συμφωνία ανάμεσα σε εργαζόμενο και εργοδότη, αλλά και πως επίσης ο εργοδότης είναι υποχρεωμένος να χορηγήσει άδεια σε διάστημα εντός δύο μηνών από τη στιγμή που τη ζητάει ο εργαζόμενος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Kομοίρηδες, πλεμπαίοι, φτωχάτζες, που μου θέλετε και μπάνια τον Αύγουστο. Τότε πάνε οι τουρίστες, ρε λιγούρια.
- Fata_Morgana
Re: Kομοίρηδες, πλεμπαίοι, φτωχάτζες, που μου θέλετε και μπάνια τον Αύγουστο. Τότε πάνε οι τουρίστες, ρε λιγούρια.
Re: Kομοίρηδες, πλεμπαίοι, φτωχάτζες, που μου θέλετε και μπάνια τον Αύγουστο. Τότε πάνε οι τουρίστες, ρε λιγούρια.
Τι αποψη ειναι αυτή για τους εργαζόμενους.Portia έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 17:07Και μετα την 1η βδομαδα του Αυγουστου που θα παει τις διακοπες του ο δουλος σου, θα τον βριζεις κι απο πανω πως δεν εχει καταναλωτικη συνειδηση.Ερμής έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 17:03
Κάτεργo, αστα, κάθομαι σε ένα γραφείο, τονεπαίζω και δίνω εντολές απο το ac
Με τη λογική σου δηλαδή θα συμφωνήσουμε για 1000 ευρώ μισθό και μετά απο κανα δυο μηνες θα μου ζητάει 1500.![]()
Ωραια λογική.
Αυτο λεγεται ανηθικοτητα - για να μη χρησιμοποιησω πιο βαρια λεξη.
Σου εύχομαι κανεις άνθρωπος να μην υπάρξει ποτέ υφιστάμενος σου.
Βρες μου το νόμο και θα αναθεωρήσω.Fata_Morgana έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 17:05Εφόσον στη ζητήσει ενα χρονικό διάστημα πριν είσαι υποχρεωμένος να τη δώσεις. Ετσι ξέρω.Ερμής έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 17:00Ποιος νόμος το λέει αυτό;Fata_Morgana έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 16:59
Βασικά ναι μπορεί να πάρει την άδεια του οπότε θέλει εφοσον την αιτηθεί κάποιο διάστημα πριν.
Το μονο που λέει ο νόμος είναι πως πρέπει να πάρει τουλάχιστον 10 συνεχόμενες εργάσιμες μέρες(2 εβδομάδες δηλάδη) εντος της καλοκαιρινής περιόδου και αυτό όταν δεν αφορά εποχικές εργασίες. Σε εμένα ολοι παίρνουν 3 τον αύγουστο, δε το λες και άσχημο.
Αλλο τι γίνεται καλη τη πίστη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εντωμεταξύ όπως το θέτει ο Πορτομαλάκας, είναι επιλογή μεταξύ των αυξημένων εσόδων από τον τουρισμό και της δυνατότητας του Έλληνα να πάει στα νησιά τον Αύγουστο. Ωραία, πώς μπορούμε να επιλέξουμε το δεύτερο; Γίνεται;
Τον μεγαλύτερο τριμάλακα τον έχουμε κάνει τοπ δημοσιογράφο της χώρας.
Τον μεγαλύτερο τριμάλακα τον έχουμε κάνει τοπ δημοσιογράφο της χώρας.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Εντωμεταξύ ο Μαδουραίος δεν έχει καταλάβει τι τίτλο έχει βάλει...
Ουσιαστικά αυτός ο τίτλος ταιριάζει τέλεια με τις κινητοποιήσεις που γίνονται σε Ιταλία και Ισπανία για τον περιορισμό του τουρισμού!!!
Χεχεχε
Σιγά, σιγά, ακόμα και ο Μαδουραίος έρχεται στη λογική...
Στη λογική που λέει: απαγορεύεται το RBNB σε όλες τις πόλεις και οι τουρίστες θα πρέπει να πληρώνουν χρηματική είσοδο σε οποιαδήποτε χώρα πάνε...
.
Ουσιαστικά αυτός ο τίτλος ταιριάζει τέλεια με τις κινητοποιήσεις που γίνονται σε Ιταλία και Ισπανία για τον περιορισμό του τουρισμού!!!
Χεχεχε
Σιγά, σιγά, ακόμα και ο Μαδουραίος έρχεται στη λογική...
Στη λογική που λέει: απαγορεύεται το RBNB σε όλες τις πόλεις και οι τουρίστες θα πρέπει να πληρώνουν χρηματική είσοδο σε οποιαδήποτε χώρα πάνε...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Οι άδειες πάντως καθορίζονται στον Ν. 4808/2021 και ειδικά για το ζήτημα της αιτηθείσας άδειας από εργαζόμενο στο άρθρο 61 (κωδικοποιημένος Α.Ν. 539/1945).
https://ypergasias.gov.gr/wp-content/up ... 91-101.pdf
https://ypergasias.gov.gr/wp-content/up ... 91-101.pdf
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
φατούρο σε όποιον χρησιμοποιεί τη λέξη ντιζαϊνάτα αναϊρόνικλι
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Αη γαμησου ρε τσολι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 17:59 φατούρο σε όποιον χρησιμοποιεί τη λέξη ντιζαϊνάτα αναϊρόνικλι
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
καλά κατάλαβες βλαμμένε, εσένα εννοούσαPortia έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 17:59Αη γαμησου ρε τσολι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 17:59 φατούρο σε όποιον χρησιμοποιεί τη λέξη ντιζαϊνάτα αναϊρόνικλι
Ρε αμορφωτο ζωον, εδω δεν εκανες detect το γυναικειο nickname μου,και εχω πει και επανειλλημενα πως ειμαι γυναικα. Θες να περασεις και πολιτικη γραμμη, ηλιθιε.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 18:01καλά κατάλαβες βλαμμένε, εσένα εννοούσαPortia έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 17:59Αη γαμησου ρε τσολι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 17:59 φατούρο σε όποιον χρησιμοποιεί τη λέξη ντιζαϊνάτα αναϊρόνικλι
Τα νησιά που δουλεύουν με ξένο τουρισμό κυρίως δεν είναι περισσότερα από 10-12.
Τα υπόλοιπα μια χαρά δουλεύουν με τον εγχώριο τουρισμό.
Όπως έχω ξαναγράψει, σε λίγες μέρες θα αρχίσει η ερημοποίηση Αττικής και Θεσσαλονίκης η οποία θα διαρκέσει τουλάχιστον 40 μέρες.
Από Σεπτέμβρη θα ακούμε τις ιστορίες για το πώς πέρασαν στα νησιά οι Αθηναίοι και θα βλέπουμε χιλιάδες φωτογραφίες στα social.
Τα περί "φτωχοποίησης" του ελληνικού λαού και ότι δεν πάνε οι Ελληνες.......διακοπές, είναι για να γελάει ο κόσμος.
Όπως έχω ξαναγράψει, σε λίγες μέρες θα αρχίσει η ερημοποίηση Αττικής και Θεσσαλονίκης η οποία θα διαρκέσει τουλάχιστον 40 μέρες.
Από Σεπτέμβρη θα ακούμε τις ιστορίες για το πώς πέρασαν στα νησιά οι Αθηναίοι και θα βλέπουμε χιλιάδες φωτογραφίες στα social.
Τα περί "φτωχοποίησης" του ελληνικού λαού και ότι δεν πάνε οι Ελληνες.......διακοπές, είναι για να γελάει ο κόσμος.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
send bewbs and fagenaPortia έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 18:08Ρε αμορφωτο ζωον, εδω δεν εκανες detect το γυναικειο nickname μου,και εχω πει και επανειλλημενα πως ειμαι γυναικα. Θες να περασεις και πολιτικη γραμμη, ηλιθιε.
Γκουντ ,έχω τσίπουρα, πληζ κοντίνιουΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 18:01καλά κατάλαβες βλαμμένε, εσένα εννοούσαPortia έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 17:59Αη γαμησου ρε τσολι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 17:59 φατούρο σε όποιον χρησιμοποιεί τη λέξη ντιζαϊνάτα αναϊρόνικλι
Τους πληρωσες τους λογαριασμους και σου χρωστανε τις διακοπες τους οι εργαζομενοι;runner έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 18:09 Τα νησιά που δουλεύουν με ξένο τουρισμό κυρίως δεν είναι περισσότερα από 10-12.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγώ πήγα Σύρο 6 μερούλες μέσα Μαΐου, μια χαρά ηταν. Κοσμος νορμάλ και όχι πήχτρα, εξυπηρέτηση άψογη, παραλίες και ξαπλώστρες ξύλινες χάιπερλουξ με μαξιλαράκι εντελώς δωρεάν (απο 1η Ιουνίου ξεκινά η χρέωση μας ειπαν) και γενικά ο ιδανικός καιρος για διακοπες σε γκρηκ άιλαντ.
Για Αύγουστο και γενικά απο 'δω και περα, μια χαρά θάλασσες υπαρχουν και σε μη νησιώτικα μερη, με ανθρώπους που δεν κοιτάνε πως να σου κόψουν τον κωλο οικονομικά. Για κανενα νησακι το ξαναβλέπομεν απο αρχες ή μεσα Σεπτέμβρη ισως.
Για Αύγουστο και γενικά απο 'δω και περα, μια χαρά θάλασσες υπαρχουν και σε μη νησιώτικα μερη, με ανθρώπους που δεν κοιτάνε πως να σου κόψουν τον κωλο οικονομικά. Για κανενα νησακι το ξαναβλέπομεν απο αρχες ή μεσα Σεπτέμβρη ισως.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 105 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
-
- 29 Απαντήσεις