!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηρακλης η ζωντανη ιστορια της πολης.
Re: Ηρακλης η ζωντανη ιστορια της πολης.
zteo λες να μην δικαιωθείτε στην έφεση;Ο Μονε γιατί δεν διακανονίζει του Μάρα να τελείωνετε Δεν είναι θα και μεγάλο ποσό
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Όντως δεν είναι μεγάλο το ποσό. Πιθανών να διακανονιστει το θέμα είναι μην ανοίξουν καμία φάμπρικα τίποτε λαμογια τύπου Παναγοπουλου και θελήσουν να τον δαγκώσουν στο μέλλον.hades έγραψε: 27 Ιουν 2024, 15:10 zteo λες να μην δικαιωθείτε στην έφεση;Ο Μονε γιατί δεν διακανονίζει του Μάρα να τελείωνετε Δεν είναι θα και μεγάλο ποσό
Φοβάμαι ότι υπάρχει χάος ιδίως στην περίοδο Καγιουλη-Καναδου για το τι υπογράφτηκε τι πληρώθηκε τι δεν πληρώθηκε που ούτε ο Ευγενιου να τα γνωρίζει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
o μόνος φόβος είναι να μην υπάρχουν από πίσω και άλλα που έχουν κατασταλάξει Εδώ πλήρωσε μέσω φιφα ο Αρης 1.500 000 σε παλιά Λογικά δεν έχετε πληρώσει τπτ πάντως ειδικά με αυτούς που λεςzteo έγραψε: 27 Ιουν 2024, 15:18Όντως δεν είναι μεγάλο το ποσό. Πιθανών να διακανονιστει το θέμα είναι μην ανοίξουν καμία φάμπρικα τίποτε λαμογια τύπου Παναγοπουλου και θελήσουν να τον δαγκώσουν στο μέλλον.hades έγραψε: 27 Ιουν 2024, 15:10 zteo λες να μην δικαιωθείτε στην έφεση;Ο Μονε γιατί δεν διακανονίζει του Μάρα να τελείωνετε Δεν είναι θα και μεγάλο ποσό
Φοβάμαι ότι υπάρχει χάος ιδίως στην περίοδο Καγιουλη-Καναδου για το τι υπογράφτηκε τι πληρώθηκε τι δεν πληρώθηκε που ούτε ο Ευγενιου να τα γνωρίζει.
ο Ευγενίου από την αρχή έμπλεξε .Περίμενε να τον πληρώσετε 250 000 να πάρετε το αφμ εδωσε χρονο έδωσε χρόνο και φορτώθηκε στην τρίγλια τον ηρακλή .Την πάτησε
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Με τα πολλά καταφέραμε να πάρουμε αδειοδότηση οπότε ένα καλοκαίρι θα ασχοληθούμε με τα μεταγραφικά.
Χάθηκε η περίπτωση του Τεννε και τώρα συζητάμε με τον Οφρυδοπουλο ενώ υπάρχουν και άλλα ονόματα στο τραπέζι.
Χάθηκε η περίπτωση του Τεννε και τώρα συζητάμε με τον Οφρυδοπουλο ενώ υπάρχουν και άλλα ονόματα στο τραπέζι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
https://iraklis-press24.gr/2024/07/18/p ... -salvador/
Ωραία πράγματα συμβαίνουν στον Ηρακλή.
Ο νέος τεχνικός διευθυντής θα είναι ο Μανόλη Σαλβαδόρ με μεγάλη θητεία στην Ισπανία κυρίως στην Λεβάντε 2000-2016 όπου την βοήθησε να ανεβεί στην Λα Λίγκα και να βγει Ευρώπη.
Όσο για τις μεταγραφές ακούγονται πολλά ονόματα. Επειδή αυτή την στιγμή παίζεται ένα παιχνίδι των μάνατζερ θα σας κρατάω ενήμερους για αυτούς που υπέγραψαν.
Ο νέος τεχνικός διευθυντής θα είναι ο Μανόλη Σαλβαδόρ με μεγάλη θητεία στην Ισπανία κυρίως στην Λεβάντε 2000-2016 όπου την βοήθησε να ανεβεί στην Λα Λίγκα και να βγει Ευρώπη.
Όσο για τις μεταγραφές ακούγονται πολλά ονόματα. Επειδή αυτή την στιγμή παίζεται ένα παιχνίδι των μάνατζερ θα σας κρατάω ενήμερους για αυτούς που υπέγραψαν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
zteo έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 07:02 https://iraklis-press24.gr/2024/07/18/p ... -salvador/
Beer! That frothy golden nectar of the germanic gods!
Να σε κρατήσω εγώ ενήμεροΝταγκλης έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 14:58zteo έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 07:02 https://iraklis-press24.gr/2024/07/18/p ... -salvador/
Όσο για τις μεταγραφές ακούγονται πολλά ονόματα. Επειδή αυτή την στιγμή παίζεται ένα παιχνίδι των μάνατζερ θα σας κρατάω ενήμερους για αυτούς που υπέγραψαν.Ωραίος φιλαράκι! Κράτα μας ενήμερους....
Ηρακλής: Δεκατρείς πρώην ποδοσφαιριστές ζητούν να μην του δοθεί άδεια συμμετοχής
Υποστηρίζουν ότι τους οφείλονται συνολικά 1,5 εκατ. ευρώ!
Δεκατρείς πρώην ποδοσφαιριστές του Ηρακλή ζητούν να μην του δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αφού υποστηρίζουν ότι τους οφείλονται συνολικά 1,5 εκατ. ευρώ.
Συγκεκριμένα, την κατάπτωση της εγγυητικής της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής ζητά με επιστολή του στην ΕΕΑ ο δικηγόρος του Μπόγκνταν Μάρα, Γιώργος Παναγόπουλος.
Όπως αναφέρει, απομένουν 50.000 ευρώ για την εξόφλησή του. Σε διαφορετική περίπτωση ζητά να μην χορηγηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.
Το ίδιο αιτούνται και ακόμα 13 πρώην ποδοσφαιριστές που εκπροσωπεί ο ίδιος νομικός.
Δείτε αναλυτικά την επιστολή:
«ΑΙΤΗΣΗ ΜΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ
1.Του Constantine Victoras JACOB,
2.Του Miguel Sebastian GARCIA,
3.Tου Daniel Silva SOARES,
4.Του Sales de Santana Leandro- LEOZINIO,
5.Tου Emmanuel PERONE,
6.Του Dusan PERNIS,
7.Του Νικολάου ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ,
8.Του Στυλιανού ΗΛΙΑΔΗ,
9.Του Βασιλείου ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ,
10.Του Θωμά ΤΣΙΤΑ,
11.Του Εμμανουήλ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΥ,
12.Του Χρήστου ΜΠΟΥΡΜΠΟΥ και
13.Του Πέτρου ΚΑΝΑΚΟΥΔΗ,
Όλων πρώην επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, μελών της ΚΕΠ, κατοίκων για τις επιδόσεις, Φαβιέρου 47, Αθήνα
ΚΑΤΑ
Της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία “ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ” που εδρεύει στην Μίκρα Θεσσαλονίκης κι εκπροσωπείται νόμιμα
Με την παρούσα σας ζητάμε να μην χορηγήσετε πιστοποιητικό συμμετοχής στην καθ’ης ΠΑΕ, επειδή μας οφείλει από αμετάκλητες αποφάσεις της ΠΕΕΟΔ/ ΕΠΟ και του Διαιτητικού Δικαστηρίου της τα ποσά των 276.053-157.000-169.000-3.500-43.200-116.159-286.714-91.500-10.000-8.000-123.781-159.440 και 65.000ευρώ αντίστοιχα.
ΕΠΕΙΔΗ μάλιστα μέχρι τέλη Ιουλίου θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις του ΔΔΠ/ΕΠΟ επί των αιτήσεων επιβολής ποινών των 1ου,7ου και 8ου εξ ημών ,
ΕΠΕΙΔΗ μετά την μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ υπέρ του πρώην συμπαίκτη μας Bogdan MARA, είναι προφανές ότι ακόμα και να συμπληρωθεί η εγγυητική επιστολή, δεν επαρκεί για την ικανοποίηση μας, εν όψει της συζήτησης ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατά την δικάσιμο της 16.10.2024 της αίτησης μας για προσωρινή επιδίκαση και συντηρητική κατάσχεση της εγγυητικής και κάθε περιουσιακού στοιχείου της ΠΑΕ,
συμπληρωθεί η εγγυητική επιστολή, δεν επαρκεί για την ικανοποίηση μας, εν όψει της συζήτησης ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατά την δικάσιμο της 16.10.2024 της αίτησης μας για προσωρινή επιδίκαση και συντηρητική κατάσχεση της εγγυητικής και κάθε περιουσιακού στοιχείου της ΠΑΕ,
ΕΠΕΙΔΗ η καθ’ης ΠΑΕ έχει ήδη κριθεί αμετάκλητα ως αθλητική – καθολική διάδοχος των οφειλών απέναντι στους πρώην ποδοσφαιριστές όλων των προηγούμενων ΠΑΕ της αθλητικό νομικής οντότητας “ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “.
ΕΠΕΙΔΗ η νέα ΠΑΕ διάγει περίοδο διοικητικής αστάθειας κι αβεβαιότητας, καθώς μετά την αδειοδότηση της ΕΠΟ ( που επιτεύχθηκε χάρη στην απόφαση της ΕΕΑ για κατάπτωση της εγγυητικής)ο νυν ιδιοκτήτης κ. Ευστρατιος ΕΥΓΕΝΙΟΥ κι ο επίδοξος αγοραστής κ. Παναγιωτης ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΩΤΗΣ έχουν επιδοθεί σ’εναν οικονομικό αγώνα χρησιμοποιώντας ως διαπραγματευτικό όπλο τις υπάρχουσες οφειλές μας, ώστε να καθορισθεί το αντίτιμο αγοράς της ΠΑΕ!
Ως εκ τούτου, είναι επιβεβλημένη η μη χορήγηση του πιστοποιητικού συμμετοχής της ΠΑΕ, μέχρι να ξεδιαλύνει το διοικητικό τοπίο και το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ που θα αναλάβει το βάρος της πλήρους αθλητικής διαδοχής και κυρίως των οικονομικών υποχρεώσεων της ΠΑΕ απέναντι μας.
Αθήνα 15.7.2024
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος
Γεώργιος ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΜΔΣΑ 14162, Φαβιέρου 47, Αθήνα».
Τα δεδουλευμένα τους ρεεεε, 15 χρόνια χρωστάνε στον Γιάκομπ και φέρνουν ισπανους τεχνικούς διευθυντές
Ε καλά τώρα δεν θα στηρίζει εσύ το γνωστό Παοκτσιδικο λαμογιο Παναγοπουλο.jason0 έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 15:19Να σε κρατήσω εγώ ενήμεροΝταγκλης έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 14:58zteo έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 07:02 https://iraklis-press24.gr/2024/07/18/p ... -salvador/
Όσο για τις μεταγραφές ακούγονται πολλά ονόματα. Επειδή αυτή την στιγμή παίζεται ένα παιχνίδι των μάνατζερ θα σας κρατάω ενήμερους για αυτούς που υπέγραψαν.Ωραίος φιλαράκι! Κράτα μας ενήμερους....
Ηρακλής: Δεκατρείς πρώην ποδοσφαιριστές ζητούν να μην του δοθεί άδεια συμμετοχής
Υποστηρίζουν ότι τους οφείλονται συνολικά 1,5 εκατ. ευρώ!
Δεκατρείς πρώην ποδοσφαιριστές του Ηρακλή ζητούν να μην του δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αφού υποστηρίζουν ότι τους οφείλονται συνολικά 1,5 εκατ. ευρώ.
Συγκεκριμένα, την κατάπτωση της εγγυητικής της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής ζητά με επιστολή του στην ΕΕΑ ο δικηγόρος του Μπόγκνταν Μάρα, Γιώργος Παναγόπουλος.
Όπως αναφέρει, απομένουν 50.000 ευρώ για την εξόφλησή του. Σε διαφορετική περίπτωση ζητά να μην χορηγηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.
Το ίδιο αιτούνται και ακόμα 13 πρώην ποδοσφαιριστές που εκπροσωπεί ο ίδιος νομικός.
Δείτε αναλυτικά την επιστολή:
«ΑΙΤΗΣΗ ΜΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ
1.Του Constantine Victoras JACOB,
2.Του Miguel Sebastian GARCIA,
3.Tου Daniel Silva SOARES,
4.Του Sales de Santana Leandro- LEOZINIO,
5.Tου Emmanuel PERONE,
6.Του Dusan PERNIS,
7.Του Νικολάου ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ,
8.Του Στυλιανού ΗΛΙΑΔΗ,
9.Του Βασιλείου ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ,
10.Του Θωμά ΤΣΙΤΑ,
11.Του Εμμανουήλ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΥ,
12.Του Χρήστου ΜΠΟΥΡΜΠΟΥ και
13.Του Πέτρου ΚΑΝΑΚΟΥΔΗ,
Όλων πρώην επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, μελών της ΚΕΠ, κατοίκων για τις επιδόσεις, Φαβιέρου 47, Αθήνα
ΚΑΤΑ
Της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία “ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ” που εδρεύει στην Μίκρα Θεσσαλονίκης κι εκπροσωπείται νόμιμα
Με την παρούσα σας ζητάμε να μην χορηγήσετε πιστοποιητικό συμμετοχής στην καθ’ης ΠΑΕ, επειδή μας οφείλει από αμετάκλητες αποφάσεις της ΠΕΕΟΔ/ ΕΠΟ και του Διαιτητικού Δικαστηρίου της τα ποσά των 276.053-157.000-169.000-3.500-43.200-116.159-286.714-91.500-10.000-8.000-123.781-159.440 και 65.000ευρώ αντίστοιχα.
ΕΠΕΙΔΗ μάλιστα μέχρι τέλη Ιουλίου θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις του ΔΔΠ/ΕΠΟ επί των αιτήσεων επιβολής ποινών των 1ου,7ου και 8ου εξ ημών ,
ΕΠΕΙΔΗ μετά την μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ υπέρ του πρώην συμπαίκτη μας Bogdan MARA, είναι προφανές ότι ακόμα και να συμπληρωθεί η εγγυητική επιστολή, δεν επαρκεί για την ικανοποίηση μας, εν όψει της συζήτησης ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατά την δικάσιμο της 16.10.2024 της αίτησης μας για προσωρινή επιδίκαση και συντηρητική κατάσχεση της εγγυητικής και κάθε περιουσιακού στοιχείου της ΠΑΕ,
συμπληρωθεί η εγγυητική επιστολή, δεν επαρκεί για την ικανοποίηση μας, εν όψει της συζήτησης ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατά την δικάσιμο της 16.10.2024 της αίτησης μας για προσωρινή επιδίκαση και συντηρητική κατάσχεση της εγγυητικής και κάθε περιουσιακού στοιχείου της ΠΑΕ,
ΕΠΕΙΔΗ η καθ’ης ΠΑΕ έχει ήδη κριθεί αμετάκλητα ως αθλητική – καθολική διάδοχος των οφειλών απέναντι στους πρώην ποδοσφαιριστές όλων των προηγούμενων ΠΑΕ της αθλητικό νομικής οντότητας “ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “.
ΕΠΕΙΔΗ η νέα ΠΑΕ διάγει περίοδο διοικητικής αστάθειας κι αβεβαιότητας, καθώς μετά την αδειοδότηση της ΕΠΟ ( που επιτεύχθηκε χάρη στην απόφαση της ΕΕΑ για κατάπτωση της εγγυητικής)ο νυν ιδιοκτήτης κ. Ευστρατιος ΕΥΓΕΝΙΟΥ κι ο επίδοξος αγοραστής κ. Παναγιωτης ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΩΤΗΣ έχουν επιδοθεί σ’εναν οικονομικό αγώνα χρησιμοποιώντας ως διαπραγματευτικό όπλο τις υπάρχουσες οφειλές μας, ώστε να καθορισθεί το αντίτιμο αγοράς της ΠΑΕ!
Ως εκ τούτου, είναι επιβεβλημένη η μη χορήγηση του πιστοποιητικού συμμετοχής της ΠΑΕ, μέχρι να ξεδιαλύνει το διοικητικό τοπίο και το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ που θα αναλάβει το βάρος της πλήρους αθλητικής διαδοχής και κυρίως των οικονομικών υποχρεώσεων της ΠΑΕ απέναντι μας.
Αθήνα 15.7.2024
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος
Γεώργιος ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΜΔΣΑ 14162, Φαβιέρου 47, Αθήνα».
Μην αγχώνεσαι ο Μονε έχει βάλει ορκωτούς λογιστές να ξεκαθαρίσει τα παλιότερα χρεη. Οπότε το λαμογιο δεν θα μπορεί να ζητάει χρήματα που έχουν πληρωθεί.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
έχουν πληρωθεί αυτά; και γιατί τα ζητάνε δικαστικά οι ποδοσφαιριστές;
Τα ζητάει ο Παναγοπουλος οι ποδοσφαιριστές μπορεί να μην γνωρίζουν τίποτα για τις κινήσεις του.jason0 έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 16:24 έχουν πληρωθεί αυτά; και γιατί τα ζητάνε δικαστικά οι ποδοσφαιριστές;
Να σου θυμίσω ότι ο εν λόγω δικηγόρος είχε στείλει εξώδικο από ποδοσφαιριστές στον Αυγενακη. Μέσα σε αυτούς υπήρχε και η υπογραφή του Αραβιδη ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι δεν ήξερε τίποτα για το εξώδικο και ούτε έβαλε ποτέ την υπογραφή του στο εξώδικο.
Να σου θυμίσω και την περίπτωση του Γιαννουλιδη που τον έβαλε σαν δικηγόρο για να πάρει χρήματα που του χρωστούσε η Νίκη Βόλου και τελικά του έκανε μήνυση του Παναγοπουλου για υπεξαίρεση αυτών των χρημάτων.
Μένει να δούμε πόσα από αυτά τα χρήματα μπορεί να είναι πληρωμένα η ρυθμισμένα και ποια από αυτά είναι ουσιαστικά χρέη άλλων.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εάν χρωστάει σε ποδοσφαιριστές καλώς δεν δίνεται άδεια.
Και ο Πανιώνιος χρωστάει σε ποδοσφαιριστές και η εξόφληση τους ήταν η μόνη προϋπόθεση που τέθηκε από τον ΓΣ και τη γενική συνέλευση προς τον τύπο που θέλει να αναλάβει την νέα ΠΑΕ
Και ο Πανιώνιος χρωστάει σε ποδοσφαιριστές και η εξόφληση τους ήταν η μόνη προϋπόθεση που τέθηκε από τον ΓΣ και τη γενική συνέλευση προς τον τύπο που θέλει να αναλάβει την νέα ΠΑΕ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν έχει βγει παντως κανείς απ αυτους τους 7 ποδοσφαιριστές να πει ότι είμαι εξοφλημενος, δεν διεκδικώ τπτ, μην αναφέρετε το όνομά μουzteo έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 16:38Τα ζητάει ο Παναγοπουλος οι ποδοσφαιριστές μπορεί να μην γνωρίζουν τίποτα για τις κινήσεις του.jason0 έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 16:24 έχουν πληρωθεί αυτά; και γιατί τα ζητάνε δικαστικά οι ποδοσφαιριστές;
Να σου θυμίσω ότι ο εν λόγω δικηγόρος είχε στείλει εξώδικο από ποδοσφαιριστές στον Αυγενακη. Μέσα σε αυτούς υπήρχε και η υπογραφή του Αραβιδη ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι δεν ήξερε τίποτα για το εξώδικο και ούτε έβαλε ποτέ την υπογραφή του στο εξώδικο.
Να σου θυμίσω και την περίπτωση του Γιαννουλιδη που τον έβαλε σαν δικηγόρο για να πάρει χρήματα που του χρωστούσε η Νίκη Βόλου και τελικά του έκανε μήνυση του Παναγοπουλου για υπεξαίρεση αυτών των χρημάτων.
Μένει να δούμε πόσα από αυτά τα χρήματα μπορεί να είναι πληρωμένα η ρυθμισμένα και ποια από αυτά είναι ουσιαστικά χρέη άλλων.
286 στον Αραμπατζή ρε αθεόφοβοι; του πληρωσατε ποτέ τπτ;
Επίσης στην λίστα είναι και το όνομα του Μάρα που πληρώθηκε και έτσι πήραμε την αδειοδότηση.jason0 έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 17:49Δεν έχει βγει παντως κανείς απ αυτους τους 7 ποδοσφαιριστές να πει ότι είμαι εξοφλημενος, δεν διεκδικώ τπτ, μην αναφέρετε το όνομά μουzteo έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 16:38Τα ζητάει ο Παναγοπουλος οι ποδοσφαιριστές μπορεί να μην γνωρίζουν τίποτα για τις κινήσεις του.jason0 έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 16:24 έχουν πληρωθεί αυτά; και γιατί τα ζητάνε δικαστικά οι ποδοσφαιριστές;
286 στον Αραμπατζή ρε αθεόφοβοι; του πληρωσατε ποτέ τπτ;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν βλέπω το όνομα του Μάρα στους 13 που χρωστάτε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 184 Απαντήσεις
- 3606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
-