Εσυ μας ελεγες οτι δεν ειναι τρολ,απαντα σοβαρα τωρα μη σε παρει ο διαολοςGoBzi έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 16:13 Λοιπόν, διάβασα όλα τα σχόλια και έχω καταλήξει. Καππά εγώ προτείνω να κανονίσεις παρτουζα με την παντρεμένη και την κινηματογραφιστρια. Εάν η παντρεμένη ντρέπεται, φέρτε και τον άντρα της να της κρατάει το χέρι. Την άλλη κράτα την για καβάτζα, όταν πηγαίνεις στην πόλη της. Στο ενδιάμεσο να ρίχνεις και κάνα κατούρημα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς να την προσεγγίσω;
Re: Πώς να την προσεγγίσω;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Το "κινηματογραφιστρια" παντως το περιοριζει σε 2-3 ατομα.
GoBack έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 16:13Εσυ μας ελεγες οτι δεν ειναι τρολ,απαντα σοβαρα τωρα μη σε παρει ο διαολοςGoBzi έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 16:13 Λοιπόν, διάβασα όλα τα σχόλια και έχω καταλήξει. Καππά εγώ προτείνω να κανονίσεις παρτουζα με την παντρεμένη και την κινηματογραφιστρια. Εάν η παντρεμένη ντρέπεται, φέρτε και τον άντρα της να της κρατάει το χέρι. Την άλλη κράτα την για καβάτζα, όταν πηγαίνεις στην πόλη της. Στο ενδιάμεσο να ρίχνεις και κάνα κατούρημα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Kauldron που είσαι ρε τυπε, θέλουμε γνώμη.
Εγώ είμαι καλοπροαίρετος. Μου έστειλε την μάπα του, δεν έχω λόγο να μην τον πιστεύω.GoBack έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 16:13Εσυ μας ελεγες οτι δεν ειναι τρολ,απαντα σοβαρα τωρα μη σε παρει ο διαολοςGoBzi έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 16:13 Λοιπόν, διάβασα όλα τα σχόλια και έχω καταλήξει. Καππά εγώ προτείνω να κανονίσεις παρτουζα με την παντρεμένη και την κινηματογραφιστρια. Εάν η παντρεμένη ντρέπεται, φέρτε και τον άντρα της να της κρατάει το χέρι. Την άλλη κράτα την για καβάτζα, όταν πηγαίνεις στην πόλη της. Στο ενδιάμεσο να ρίχνεις και κάνα κατούρημα.
Σοβαρά στο τι να απαντήσω; Σε κάνα μήνα θα μας γράφει πάλι για την λεγάμενη. 30φευγα χρόνων μαντράχαλος είναι, εαν ήθελε πραγματικά να βγάλει γκόμενα δεν θα ρωτούσε σε πφόρουμ.
GoBzi έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 16:21Εγώ είμαι καλοπροαίρετος. Μου έστειλε την μάπα του, δεν έχω λόγο να μην τον πιστεύω.GoBack έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 16:13Εσυ μας ελεγες οτι δεν ειναι τρολ,απαντα σοβαρα τωρα μη σε παρει ο διαολοςGoBzi έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 16:13 Λοιπόν, διάβασα όλα τα σχόλια και έχω καταλήξει. Καππά εγώ προτείνω να κανονίσεις παρτουζα με την παντρεμένη και την κινηματογραφιστρια. Εάν η παντρεμένη ντρέπεται, φέρτε και τον άντρα της να της κρατάει το χέρι. Την άλλη κράτα την για καβάτζα, όταν πηγαίνεις στην πόλη της. Στο ενδιάμεσο να ρίχνεις και κάνα κατούρημα.
Ήθελε μια δεύτερη γνώμη για το εάν είναι αρκετά ωραίος για την λεγάμενη και μου έστειλε τρεις φωτογραφίες του*.
* Το πουλί του δεν το έχω δει.
Ντικπικ και τέλος με νέο λογαριασμό, σου άρεσε ο,τι είδες; γνωριζόμαστε ήδη, φλερτ αρχαία 101
Οχι, αλλά κατέβασα μια εφαρμογή που μετράει πόσες ημέρες πέρασαν από τότε που της έστειλα το τελευταίο μειλ με το οριστικό αντίο (έξι ολόκληρες ημερες)GoBzi έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 16:09Την ξεπέρασε λέμε. Για να καταλάβεις, στο δωμάτιο του τραβάει κάθε μέρα γραμμές, σαν φυλακοβιος και μετράει τις μέρες που πέρασαν από τότε που την ξεπέρασε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 16:34 Όταν λες την ξεπέρασες, πόσα δέματα είναι in transit?
Και το πουλί μου μια χαρά είναι, έπρεπε να το είχε δει για να αλλάξει γνώμη.
jason0 έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 18:07 Για αρχή στειλτης αυτό να δουμε αντιδράσεις
[img]https://i.postimg.cc/hPdgLr8J/Scre ... .jpg[/img]
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Η είναι τρολ και έκανες λαθος, ή σε λιγο θα αρχίσεις να δέχεσαι δέματα. Δεν ξέρω πιο είναι πιο ανησυχητικοGoBzi έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 16:26Ήθελε μια δεύτερη γνώμη για το εάν είναι αρκετά ωραίος για την λεγάμενη και μου έστειλε τρεις φωτογραφίες του*.![]()
* Το πουλί του δεν το έχω δει.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
χρησιμοποιησε τακτ κ διπλωματια στο πλησιασμαKappa έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 14:55Είναι προσφάτως παντρεμένη, δεν νομίζω να έκανε κάτι. Υπάρχει ένας ηλεκτρισμός/εκτίμηση ανάμεσα μας, αλλά δεν νομίζω να γινόταν κάτι.Αγις έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 17:49Την παντρεμενη χωρις δευτερη σκεψηKappa έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 15:16 Λοιπόν, έχω να πω ότι πλέον την έχω ξεπεράσει την άλλη. Οι σχέσεις μας κόπηκαν οριστικως πριν μερικές ημέρες όταν με είχε ξεμπλοκαρει και με ξαναμπλοκαρε. Πλέον έχω αποφασίσει να την ξεχάσω. Μου άρεσαν ως τώρα δυο άλλες κοπέλες. Η μία είναι παντρεμένη, αν και βλέπει τα στορυς μου συνέχεια, αλλά όπως και να 'χει αποκλείεται. Η άλλη είναι από μια κοινή ομάδα για ένα σαιτ που αρθρογραφω. Κάθε φορά που κάναμε ομαδική κλήση μού έκανε κομπλιμεντα και στην ομαδική συζήτηση το ίδιο. Πλέον έχουμε σταματήσει τις συναντήσεις αλλά την έχω στο ινσταγκραμ και μου στελνει φλογίτσες σε σελφι μου. Χθες μού έστειλε κάτι πάνω σε κάτι που είπα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα πώς να συνεχισω τη συζήτηση. Μένουμε και σε άλλες πόλεις BTW. Αλλά μου αρέσει και μάλιστα μετά το τέλος της σεζόν θα ανεβαινω συχνά στην πόλη της λόγω συγγραφικων υποχρεώσεων. Τι συζήτηση να ανοίξω με βάση όσα σας ειπα; Για να μην μιλάμε δηλαδή μια φορά στο 15νθημερο και να έχουμε πιο συχνή επικοινωνία.
γραψτης κατι σαν '' θα σε γλειψω μεχρι να παθεις αφυδατωση '' να δεις αντιδρασεις
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Eθνικοκοινωνιστης
jason0 έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 16:29 Ντικπικ και τέλος με νέο λογαριασμό, σου άρεσε ο,τι είδες; γνωριζόμαστε ήδη, φλερτ αρχαία 101
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εσύ.Kappa έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 15:16Ποιος είπε ότι δεν μου αρεσει να είμαι με τον εαυτό μου? Λατρεύω τον εαυτό μου και θεωρώ ότι είμαι κελεπουρι. Μακάρι να έβρισκα μια θηλυκή εκδοχή του εαυτού μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.