Με την κινηματογραφίστρια που δεν μου αρέσει είμαστε στην ίδια πόλη, όχι με αυτή που στέλνουμε φλογιτσες. Σήμερα μού έστειλε κάτι γατιά, της έστειλα κι εγώ φωτο μιας από τις γάτες μου. Τι συζήτηση να ξεκινήσω;Μπίστης έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 15:42 Ότι προσέγγιση και για κάνεις θα είναι από κοντά, είστε σε ίδια πόλη πλέον, ανταλλάσσετε φωτιτσες καιρό ...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς να την προσεγγίσω;
Re: Πώς να την προσεγγίσω;
Εάν δεν σου αρέσει να είσαι με τον εαυτό σου δεν πρόκειται ποτέ να σου αρέσει να είσαι με οποιονδήποτε άλλο άθρωπο, σε κάθε περίπτωση δεν θα αρέσει στον άλλον άθρωπο να είναι μαζί σου βασικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Στείλε της μια γάτα κομμένη στα δύο και γράψε από κάτω "ψήνεσαι;".Kappa έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 15:00Με την κινηματογραφίστρια που δεν μου αρέσει είμαστε στην ίδια πόλη, όχι με αυτή που στέλνουμε φλογιτσες. Σήμερα μού έστειλε κάτι γατιά, της έστειλα κι εγώ φωτο μιας από τις γάτες μου. Τι συζήτηση να ξεκινήσω;Μπίστης έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 15:42 Ότι προσέγγιση και για κάνεις θα είναι από κοντά, είστε σε ίδια πόλη πλέον, ανταλλάσσετε φωτιτσες καιρό ...![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Μα, για τις "Γάτες του Άι Νικόλα", βέβαιαKappa έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 15:00 Σήμερα μού έστειλε κάτι γατιά, της έστειλα κι εγώ φωτο μιας από τις γάτες μου. Τι συζήτηση να ξεκινήσω;
http://users.uoa.gr/~nektar/arts/tribut ... nikola.htm
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Ποιος είπε ότι δεν μου αρεσει να είμαι με τον εαυτό μου? Λατρεύω τον εαυτό μου και θεωρώ ότι είμαι κελεπουρι. Μακάρι να έβρισκα μια θηλυκή εκδοχή του εαυτού μου.sys3x έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 15:01Εάν δεν σου αρέσει να είσαι με τον εαυτό σου δεν πρόκειται ποτέ να σου αρέσει να είσαι με οποιονδήποτε άλλο άθρωπο, σε κάθε περίπτωση δεν θα αρέσει στον άλλον άθρωπο να είναι μαζί σου βασικά.
Απλώς εγώ έχω και κάποια κριτήρια, όχι σαν την άλλη, που νταραβεριζεται με έναν λέτσο που φορούσε επί τρία σαββατοκύριακα το ίδιο άσπρο τσαλακωμενο πουκάμισο και ένα φτηνό ρολόι swatch. Μου αρέσει που κάνει και στορυ τα χέρια του για να φαίνεται όλη η λετσοσύνη του.
Θα ήθελα να προχωρήσει λίγο εκτός γατών η συζήτηση. Να μάθουμε πράγματα ο ένας για τον άλλο κλπ κλπ. Αλλά πώς να γίνει αυτό φυσικά; Με την άλλη ήταν πιο εύκολο γιατί στελναμε μακροσκελη μειλς. Αυτή δεν είναι πολύ της παρλας και των σεντονιων.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 15:03Μα, για τις "Γάτες του Άι Νικόλα", βέβαιαKappa έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 15:00 Σήμερα μού έστειλε κάτι γατιά, της έστειλα κι εγώ φωτο μιας από τις γάτες μου. Τι συζήτηση να ξεκινήσω;![]()
http://users.uoa.gr/~nektar/arts/tribut ... nikola.htm
Να της στειλεις σοκολάτες, το εκτιμούν (μιλάω σοβαρά)Kappa έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 14:58Τελευταία φορά που της έστειλα κάτι ήταν πριν δυο βδομάδες που την κερασα έναν χυμό, κάτι κριτσίνια (προσέχει για αυτό δεν της έστειλα κάτι αλλο) και κάτι μαφιν. Δεν ξαναστέλνω τίποτα. Έχει τελειώσει για μένα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 16:34 Όταν λες την ξεπέρασες, πόσα δέματα είναι in transit?
Στην άλλη είχα στείλει ολόκληρη κουτα με σοκολάτες και τι καταλαβα; Θελω αυτή τη φορά να το πάω αργά και ψύχραιμα. Αλλά πώς θα γίνει; Δεν είμαι τέτοιος τύπος. Έβλεπα πολλές ρομαντικές κομεντί μικρός, με τις αδερφες μου.jason0 έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 15:34Να της στειλεις σοκολάτες, το εκτιμούν (μιλάω σοβαρά)Kappa έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 14:58Τελευταία φορά που της έστειλα κάτι ήταν πριν δυο βδομάδες που την κερασα έναν χυμό, κάτι κριτσίνια (προσέχει για αυτό δεν της έστειλα κάτι αλλο) και κάτι μαφιν. Δεν ξαναστέλνω τίποτα. Έχει τελειώσει για μένα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 16:34 Όταν λες την ξεπέρασες, πόσα δέματα είναι in transit?
Α λες σε αυτήν να στείλω σοκολατες. Στην συγγραφέα; Αφού της είχα στείλει λέμε. Εδώ δεν έπεσε με κολιέ σβαροφσκι, με σοκολατες θα επεφτε; Είναι αναλγητη. Δεν θέλω να την ξέρω πια. Στο Spotify και σε έναν τρίτο της λογαριασμό στο ινστα την μπλόκαρα μόνος μου.
Και να με παρακαλέσει δεν πρόκειται να υποκυψω. Έφαγα χρόνο, χρήμα, έχασα την αξιοπρέπειά μου, και ποιο το αποτέλεσμα; Με εκμεταλλευτηκε. Της έκανα επιμέλεια το βιβλίο και ούτε ένα αντίτυπο δεν μου έστειλε. Την βοήθησα εμμεσως και με κάποια άρθρα, ούτε ένα ευχαριστώ δεν μου είπε. Αντιθέτως, με ξεμπλοκαρε για να με ξαναμπλοκαρει. Ε φτάνει.
Και να με παρακαλέσει δεν πρόκειται να υποκυψω. Έφαγα χρόνο, χρήμα, έχασα την αξιοπρέπειά μου, και ποιο το αποτέλεσμα; Με εκμεταλλευτηκε. Της έκανα επιμέλεια το βιβλίο και ούτε ένα αντίτυπο δεν μου έστειλε. Την βοήθησα εμμεσως και με κάποια άρθρα, ούτε ένα ευχαριστώ δεν μου είπε. Αντιθέτως, με ξεμπλοκαρε για να με ξαναμπλοκαρει. Ε φτάνει.
Αυτήν κράτα την καβάτζα να τον βρέχεις αραιά και που.Kappa έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 15:22 Α υπάρχει και μια τρίτη, μια κινηματογραφιστρια αν θυμάστε από πέρυσι, η οποία έρχεται για σεζόν εδώ. Με θυμήθηκε πριν μια βδομάδα όταν ήμουν με το στομάχι μου οπότε απέρριψα την προταση της και έκτοτε δεν μου ξαναστειλε. Λογικά πρέπει να στείλω εγώ. Αλλά δεν μου κάνει κανένα κλικ. Ισως την έχω μόνο για φίλη, αν μπορέσει να κρατηθεί και να μην με ερωτευτεί.
Είναι αυτό που λέγαμε σε άλλο νήμα ότι δεν είσαι νάρκισσος.
Έχεις σκεφτεί να ντύνεσαι και να φέρεσαι σα γυναίκα τη μισή μέρα; Θα ψάχνεις για άντρα και μετά όταν το γυρνάς σε αρσενικό θα ψάχνεις για γυναίκα.Kappa έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 15:16Ποιος είπε ότι δεν μου αρεσει να είμαι με τον εαυτό μου? Λατρεύω τον εαυτό μου και θεωρώ ότι είμαι κελεπουρι. Μακάρι να έβρισκα μια θηλυκή εκδοχή του εαυτού μου.
Θα έχεις έτσι equilibrium και δε θα θες τίποτα.
Την ξεπέρασε λέμε. Για να καταλάβεις, στο δωμάτιο του τραβάει κάθε μέρα γραμμές, σαν φυλακοβιος και μετράει τις μέρες που πέρασαν από τότε που την ξεπέρασε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 16:34 Όταν λες την ξεπέρασες, πόσα δέματα είναι in transit?
Λοιπόν, διάβασα όλα τα σχόλια και έχω καταλήξει. Καππά εγώ προτείνω να κανονίσεις παρτουζα με την παντρεμένη και την κινηματογραφιστρια. Εάν η παντρεμένη ντρέπεται, φέρτε και τον άντρα της να της κρατάει το χέρι. Την άλλη κράτα την για καβάτζα, όταν πηγαίνεις στην πόλη της. Στο ενδιάμεσο να ρίχνεις και κάνα κατούρημα.