Θα προηγηθούν οι καποτήδες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Euro 2024
Re: Euro 2024
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Det ville være en skam, hvis disse skjorteløse kusse udligner vores eurotrofæer
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ωραίο γκολ έβαλες ρε Νικόλα Γουίλιαμς. Μπράβο σου αγόρι μου.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Στην αρχή νόμιζα πως μου τα έγραψες Αλβανικά, μάλλον Κατωχωριτικα είναι ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Communio Sancta
Στα πέναλτι, και δεν ξέρω ποιός.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Space_Passenger
Η ισπανια ειναι το φαβορι, αλλα αυτα τα παιχνιδια ειναι παντα 50-50.
Είναι κρίμα να πάει χαμένη τόση προσπάθεια, ρέντα και προσδοκίες
Ας μεινουν με το τζαμπιο οι σπανιολοι
Ας μεινουν με το τζαμπιο οι σπανιολοι
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Communio Sancta
Καλά λέει, ο Yamal έχει όλη τη ζωή μπροστά του.Μπίστης έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 15:21 Είναι κρίμα να πάει χαμένη τόση προσπάθεια, ρέντα και προσδοκίες
Ας μεινουν με το τζαμπιο οι σπανιολοι![]()
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Space_Passenger
παιδια η Αγγλια εφυηρε το ποδοσφαιρο. Μην το ξεχναμε. Ωρα να το χαρουν λοιπον. Ως φορο τιμης.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ισχύει. Φαντάσου τι ήταν οι προηγουμενοι δηλαδή.zteo έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 15:02 Το ανέκδοτο είναι ότι ο Σαουθγκεητ είναι ο ποιο πετυχημένος προπονητής της εθνικής Αγγλίας. Την έχει πάει σε δύο συνεχόμενους τελικούς Euro.
είναι αρκουδέηδεςSpace_Passenger έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 15:50 παιδια η Αγγλια εφυηρε το ποδοσφαιρο. Μην το ξεχναμε. Ωρα να το χαρουν λοιπον. Ως φορο τιμης.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- vantono
Ο σαουθγκέι έχει ευφυείς εκλάμψεις ενίοτε και μπορεί να σου ανατρέψει ματς ή να στο πάρει στο τελευταίο λεπτό, αλλά γενικά είναι από τους πιο εμμονικους προπονητές.
Αν δεν βρεθεί πίσω στο σκορ, δεν ρισκάρει να βάλει το μυαλό του να στροφαρει.
Αν δεν βρεθεί πίσω στο σκορ, δεν ρισκάρει να βάλει το μυαλό του να στροφαρει.
- vantono
Καθόλου απίθανο να το καθαρίσουν το ματσάκι οι Άγγλοι στην κανονική διάρκεια, με την κωλοφαρδια που τους δερνει.Communio Sancta έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 14:31 Επιμένω, Χ, και πάμε για πενάλντια. Όποιος δεν το παίξει θα μετανιώσει, αλλά θα είναι αργά.
Η Ισπανία είναι σαφώς καλύτερη (και ήταν η καλύτερη του τουρνουά) αλλά όχι άτρωτη (ακόμα). Έχει τα τρωτά της σημεία τα οποία ο σαουθγκέι θα τα ανακαλύψει μόνο όταν φαει γκολ.
Κατά τη γνώμη μου, είναι η τελευταία διοργάνωση που αυτή η Ισπανία έχει πιθανότητα να χάσει κούπα. Σε 2 χρόνια ίσως πάρει και το Μουντιάλ, και έκτοτε ίσως πάρει και 3 euro συνεχόμενα.
Όταν πουλεψει και ο Μορατα και μπει κάποιος σοβαρός στράικερ βασικός, και ένα δεξί μπακ που θα φτάνει τον Καρβαχαλ έστω και στο μικρό του δαχτυλακι (δεν χρειάζεται παραπάνω), πάμε σε ισπανική αυτοκρατορία διαρκείας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 639 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
-
- 0 Απαντήσεις