!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Euro 2024
- Communio Sancta
Re: Euro 2024
Τι λέμε σήμετρα; Παίξαμε κτήματα; να δω ποιός έχει κουράγιο και προφητικό χάρισμα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Communio Sancta
Επιμένω, Χ, και πάμε για πενάλντια. Όποιος δεν το παίξει θα μετανιώσει, αλλά θα είναι αργά.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Space_Passenger
Αγγλια ειμαι. Οι Ισπανοι το εχουν παρει 3 φορες. Η Αγγλια καμια. Ας το χαρει κι αυτη.
Θα ειναι ντροπη να μας ισοφαρισουν στα γιουρο οι αφανελοι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Communio Sancta
Με τα ψέματα τα κολοκοτρωναίικα φτάσανε τελικό. Με αυτά θα πάνε και στυα πέναλτι.
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Space_Passenger
- Communio Sancta
Ισπανία είμαι, και το 21 Ιταλία. Καμία διάθεση υποστήριξης των μπεκρήδων όταν παίζουν ενάντια σε λατινόφωνη χώρα. Αλλά κάνουν κολοκοτρωνέικα τερτίπια, και προχωράνε.
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Θα πάρουμε το Euro 2028 με Ντελια,Ιωαννιδη και ηγέτες τους Μανταλος,Φορτουνη στα τελειώματα τους
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τους Ελ εννοείς ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Communio Sancta
Το θετικό με τους Άγγλους είναι πως δεν αγχώνονται. Όλα τα βλέπουν ως διαδικασία. Βλέπεις, ο Southgate βγάζει τον Kane στο 70' και σε κοιτά σαν να σου λέει, συγγνώμη θείο, αλλά η ομάδα έχει 18 παιδιά, όλοι ίδιο επάγγελμα κάνουν. Αυτή την μεγάλη μακαριότητα μόνο Άγγλος την έχει, και ή κατακτά τον Κόσμο, ή πεθαίνει.
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Space_Passenger
E kai??? 2 φορες το πηραν οι αλλοι καμια
Το ανέκδοτο είναι ότι ο Σαουθγκεητ είναι ο ποιο πετυχημένος προπονητής της εθνικής Αγγλίας. Την έχει πάει σε δύο συνεχόμενους τελικούς Euro.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Συνεχίζω να τον θεωρώ άχρηστοzteo έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 15:02 Το ανέκδοτο είναι ότι ο Σαουθγκεητ είναι ο ποιο πετυχημένος προπονητής της εθνικής Αγγλίας. Την έχει πάει σε δύο συνεχόμενους τελικούς Euro.
Αν για κάποιο άλλο λόγο πχ είναι ένας μειλίχιος σεβαστός μπάρμπας που βγάζει τον καλύτερο εαυτό τους στα μικρά αγγλάκια τότε τυχεροί είμαστε, άσ' τον στη θέση του
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 639 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
-
- 0 Απαντήσεις