!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ρολόγια

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Ρολόγια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Chilloutbuddy έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 17:47
Ερμής έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 16:46 Βασικά θέλω ενα καταδυτικό. γιαυτο γλυκοκοιτάω και τα μιδο.
glycine, certina και τετοια
αφνό σου ψιθυρίζει τίποτα;
https://www.muehle-glashuette.de/en/wat ... ber-strap/

δεν είναι καταδυτικό-καταδυτικό (δεν έχει στεφάνη), το φτιάξανε περισσότερο για λιμενικό και τέτοια, αλλά είναι χτισμένο σαν τάνκ, πχ έχει 4μμ κρύσταλλο ενώ όλα τ'άλλα έχουν 2. Και για κάποιο λόγο το γουστάρουν όλοι

ή θες καταδυτικό απλά για το στυλ του καταδυτικού;
γιατί αν είναι να πας όντως για καταδύσεις παίρνεις ένα σέϊκο και τελειώνεις
Γαματο... Μαρεσει και είναι και καταγωγής γκλασχιτε.
Βρήκα ενα σε καλή τιμή αλλά θα έρθει από την Κουάλα Λουπα που λέτε και στη νησί, άρα θα φάω φόρο στον κωλο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Χτες πήγα σε μπουτικ Grand Seiko για πρώτη φορά στη ζωή μου. H εξυπηρετικότατη κυριούλα με άντεξε μισή ώρα, έβγαλε 12 ρολόγια στον πάγκο για πάρτη μου, της έκανα τις οωθήκες τσουρέκια, είδα στον καρπό μου το shunbun και το snowflake, και τελικά κατέληξα ότι δε μου αρέσουν τα Grand Seiko :lol:

Βασικά τα καντράν της GS είναι τα πιό εντυπωσιακά που έχω δει σε τιμές νότια από Βασερόν και Πατέκ. Και το γυάλισμα παντού είναι σχεδόν στα όρια της προσβολής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δηλαδή, και μόνο που ξέρεις ότι κάποιος κακομοίρης έχει κάτσει να τρίψει με το χέρι 40 ώρες κάθε απειροελάχιστο κομματάκι ατσάλι σου έρχεται να τα παρατήσεις όλα και να γίνεις κομμουνιστής. Και αυτός ο δείκτης δευτερολέπτων spring drive που κυλάει χωρις σταματημό.. μαγεία. Μέχρι εδώ 10 με τόνο στην GS. Κι όμως κάτι με στράβωνε. Και κάποια στιγμή με τα πολλά κατάλαβα τι ήταν: από κοντά, το βάϊμπ που μου βγάζει το τυπικό GS είναι καφενείο, στο τραπέζι ουζάκι με ποικιλία σαλαμάκι, στον πάγκο ασπρόμαυρη τηλεόραση να δείχνει ΠΑΟΚ-Λάρισα με Βουτυρίτσα και Άνταμτσικ, και στην καρέκλα γέρος με κιτρινισμένα δάχτυλα απ'τα Καρέλια. Και στον καρπό αυτό το ρολόϊ, αυτό ακριβώς όμως:

Εικόνα
(όχι δεν είναι το δικό μου χέρι)

Αλλά αυτές οι κάσες με αυτά τα μπρασελέ ρε φίλε... ό,τι πιό παπουδίστικο υπάρχει. Χώρια που σε αυτό το σχέδιο το μπρασελέ φαίνεται να μην εφαρμόζει σωστά και να αφήνει κενό απ'το ρολόϊ (που δεν ισχύει αλλά έτσι φαίνεται), δεν έχω ιδέα γιατί το κάνανε έτσι αλλά είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό στο μάτι.

φωτεινή εξαίρεση, αλλά εκεί μιλάμε για 6-7:
Εικόνα

(που και πάλι σχεδόν η ίδια κάσα είναι, με σχεδόν ίδιο μπρασελέ, απλά το μεγάλο καντράν με τη στεφάνη και τα χρώματα τραβάει το μάτι και τα κρύβει κάπως)
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Η γκραν σέικο πρέπει επειγόντως σε όλα τα ρολόγια της να μειώσει την απόσταση lug to lug, οι κάσες είναι πολύ μακριές, αυτό είναι το πρόβλημά τους
Εικόνα

Το οποίο εμένα με βολεύει γιατί έχω μεγάλους καρπούς αλλά το γενικό στυλάκι βγάζει κάτι σε στυλ Σίτιζεν-Λόρις της δεκαετίας του '80. Και αυτά τα μπρασελέ ρε φίλε έλεος, βάλτε κάτι σε στυλ end mill, engineer, milano, κάτι τέλος πάντων, αυτά είναι ίδια που βάζει η Σέικο στα καταδυτικά του πεντακοσάρικου (που δεν είναι, καμμία σχέση, αλλά οπτικά ίδια φαίνονται)

Παρεπιπτόντως το παραπάνω ρολόι είναι το μόνο που θα το σκεφτόμουνα, γιατί αυτό το καντράν από κοντά είναι ακριβώς ίδιο χρώμα με το μπρασελέ, και βγαίνει μια ωραία μίξη steel on steel industrial design, επίσης το βρίσκω εύκολα καινούργιο στα 3 από Ιαπωνία. Αν δεν ήταν αυτό το σχήμα....
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Chilloutbuddy έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 13:31 Η γκραν σέικο πρέπει επειγόντως σε όλα τα ρολόγια της να μειώσει την απόσταση lug to lug, οι κάσες είναι πολύ μακριές, αυτό είναι το πρόβλημά τους
Εικόνα

Το οποίο εμένα με βολεύει γιατί έχω μεγάλους καρπούς αλλά το γενικό στυλάκι βγάζει κάτι σε στυλ Σίτιζεν-Λόρις της δεκαετίας του '80. Και αυτά τα μπρασελέ ρε φίλε έλεος, βάλτε κάτι σε στυλ end mill, engineer, milano, κάτι τέλος πάντων, αυτά είναι ίδια που βάζει η Σέικο στα καταδυτικά του πεντακοσάρικου (που δεν είναι, καμμία σχέση, αλλά οπτικά ίδια φαίνονται)

Παρεπιπτόντως το παραπάνω ρολόι είναι το μόνο που θα το σκεφτόμουνα, γιατί αυτό το καντράν από κοντά είναι ακριβώς ίδιο χρώμα με το μπρασελέ, και βγαίνει μια ωραία μίξη steel on steel industrial design, επίσης το βρίσκω εύκολα καινούργιο στα 3 από Ιαπωνία. Αν δεν ήταν αυτό το σχήμα....
Το πρόβλημά τους είναι, τύπε, ότι έχεις τεράστιο καρπό και δεν σου κάθονται καθόλου καλά.

Δεν σου πηγαίνουν με την καμμία. Με τέτοιο χέρι, καλύτερα να δοκίμαζες κάτι σε κούκο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Chilloutbuddy έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 13:31 Η γκραν σέικο πρέπει επειγόντως σε όλα τα ρολόγια της να μειώσει την απόσταση lug to lug, οι κάσες είναι πολύ μακριές, αυτό είναι το πρόβλημά τους
Εικόνα

:smt023 ότι πρέπει για να βγαίνεις ράθυμη βόλτα μετά την ταβέρνα στην παραλία του πόρτο ράφτη με τα χέρια σταυρωμένα πίσω από τη μέση, και να γυρνάς το κομπολόι το οποίο θα κροταλίζει ενώ χτυπάει στον μπρασελέ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Feindflug έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 13:49 Δεν σου πηγαίνουν με την καμμία. Με τέτοιο χέρι, καλύτερα να δοκίμαζες κάτι σε κούκο.
Περίμενε, έρχεται, 8 Ιουλίου λέει η DHL :D
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Έχω κάτσει και κοιτάω καλά καλά αυτά τα muhle
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Ερμής έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 18:03 Έχω κάτσει και κοιτάω καλά καλά αυτά τα muhle
πρόσεχε όμως γιατί είναι σαν πατατάκια, αν πάρεις ένα μετά τα θες όλα
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Chilloutbuddy έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 18:16
Ερμής έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 18:03 Έχω κάτσει και κοιτάω καλά καλά αυτά τα muhle
πρόσεχε όμως γιατί είναι σαν πατατάκια, αν πάρεις ένα μετά τα θες όλα
Αυτό που μου ποσταρες κοιτάω. Και ψάχνω Κρόνο και λοιπά μπας και παίζει τπτ καλο
Και μετράει για το μένα ότι είναι καταγωγής γκλασχιτε
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Ερμής έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 19:09 Αυτό που μου ποσταρες κοιτάω.
Nα σου πώ κάτι να σε χαλάσω, αν δεν το πρόσεξες ήδη. Αυτό το μαύρο που βλέπεις γύρω γύρω απ'το ρολόι είναι ελαστικό, σαμπρέλα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Chilloutbuddy έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 19:10
Nα σου πώ κάτι να σε χαλάσω, αν δεν το πρόσεξες ήδη. Αυτό το μαύρο που βλέπεις γύρω γύρω απ'το ρολόι είναι ελαστικό, σαμπρέλα.
Το. Πρόσεξα. Ετσι το. Θέλω. Να το χώνω παντού
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Ερμής έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 19:11
:o
πάρε και λίγη βαζελίνη πύτε
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Chilloutbuddy έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 19:15
Ερμής έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 19:11
:o
πάρε και λίγη βαζελίνη πύτε
Α όχι. Άνευ. Η είσαι τανκ η όχι
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Chilloutbuddy έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 13:06 Χτες πήγα σε μπουτικ Grand Seiko για πρώτη φορά στη ζωή μου. H εξυπηρετικότατη κυριούλα με άντεξε μισή ώρα, έβγαλε 12 ρολόγια στον πάγκο για πάρτη μου, της έκανα τις οωθήκες τσουρέκια, είδα στον καρπό μου το shunbun και το snowflake, και τελικά κατέληξα ότι δε μου αρέσουν τα Grand Seiko :lol:

Βασικά τα καντράν της GS είναι τα πιό εντυπωσιακά που έχω δει σε τιμές νότια από Βασερόν και Πατέκ. Και το γυάλισμα παντού είναι σχεδόν στα όρια της προσβολής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δηλαδή, και μόνο που ξέρεις ότι κάποιος κακομοίρης έχει κάτσει να τρίψει με το χέρι 40 ώρες κάθε απειροελάχιστο κομματάκι ατσάλι σου έρχεται να τα παρατήσεις όλα και να γίνεις κομμουνιστής. Και αυτός ο δείκτης δευτερολέπτων spring drive που κυλάει χωρις σταματημό.. μαγεία. Μέχρι εδώ 10 με τόνο στην GS. Κι όμως κάτι με στράβωνε. Και κάποια στιγμή με τα πολλά κατάλαβα τι ήταν: από κοντά, το βάϊμπ που μου βγάζει το τυπικό GS είναι καφενείο, στο τραπέζι ουζάκι με ποικιλία σαλαμάκι, στον πάγκο ασπρόμαυρη τηλεόραση να δείχνει ΠΑΟΚ-Λάρισα με Βουτυρίτσα και Άνταμτσικ, και στην καρέκλα γέρος με κιτρινισμένα δάχτυλα απ'τα Καρέλια. Και στον καρπό αυτό το ρολόϊ, αυτό ακριβώς όμως:

Εικόνα
(όχι δεν είναι το δικό μου χέρι)

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: ε το μλκ......
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Εικόνα
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Απάντηση

Επιστροφή στο “Life style”