Εδώ και πολλή ώρα έχει πάψει να είναι οτιδήποτε αστείο σε αυτό το νήμαfoscilis έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:34Το πιο αστειο που τους εχει κατεβει τις τελευταιες εβδομαδες ειναι οτι 18+ χρονια διαφορα = παιδοφιλια.Ασέβαστος έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:21στειλε και ενα μειλ στον μακρον, να του πεις οτι η γυναικα του ειναι παιδοφιλη.Fata_Morgana έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:14
Ο άντρας της γουστάρει 15χρονα παιδιά και αυτή είναι χαλαρή; φίλη σου είπες είναι ε; ε εντάξει αν δε μοιάσεις δε συμπεθεριάζεις ε χελούκο;
Π.χ. 50 με 69 => παιδοφιλος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Fata_Morgana
Δηλαδή ηταν 32 και εκείνη 14 όταν ξεκίνησε η σχέση. Και δεν ήταν παιδόφιλος ο τύπος. Τι τον τραβηξε σε αυτό το 14χρονο παιδί έναν 32χρονο; είχαν κοινά ενδιαφέροντα;hellegennes έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:21Το έγραψα πιο πίσω στο νήμα, ήταν δάσκαλός της στο δημοτικό και παντρεύτηκαν όταν εκείνη ήταν 16 και αυτός 34. Τα είχαν 1-2 χρόνια πριν παντρευτούν. Πάρε να της πεις ότι ο άντρας της, με τον οποίο είναι παντρεμένη 30 χρόνια, είναι παιδόφιλος.Fata_Morgana έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:14Ο άντρας της γουστάρει 15χρονα παιδιά και αυτή είναι χαλαρή; φίλη σου είπες είναι ε; ε εντάξει αν δε μοιάσεις δε συμπεθεριάζεις ε χελούκο;hellegennes έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:10
Θα σου δώσω το τηλέφωνο της γειτόνισσας και φίλης μου να της πεις ότι ο άντρας της είναι παιδόφιλος. Να δούμε τι θα σου απαντήσει.
Αμα θελει να βγαλει τα ματια της μαζι του δε μπορεις να κανεις κατι.Beria έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:33Οι άντρες 34 ετών που έλκονται και σχετίζονται με κορίτσια 15 ετών;
Ναι. Θες άλλη λέξη αντί για παιδοφιλοι αν σου φαίνεται βαριά; Διαταραγμένοι είναι πιο ακριβής;
Και προφανώς δεν είναι η διαφορά ηλικίας αλλά το γεγονός ότι το κορίτσι είναι στην εφηβεία. Σε αυτή την ηλικία δηλαδή που κανένας ενήλικας δεν έχει δουλειά να εμπλακεί συναισθηματικά και σωματικά μαζί του. Να το αφήσει να βγάλει τα μάτια του με τους συνομηλίκους της
Συμφωνω οτι ειναι κακογουστο, δε θα μπορουσα να βγω με εναν 34χρονο φιλο μου και τη 15χρονη γκομενα του, αλλα μεχρι εκει.
πασοκαρα ! που την ψηφιζες με χερια και ποδαρια ...και μη απαντας με βρισιμο γιατι ετοιμο το εχω και εγωΝαύτης έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:32
Αυτός που νομοθέτησε το όριο των 15 χωρίς περιορισμό (πχ μάξιμουμ 3 χρόνια διαφορά) ήταν μεγάλη πατσαβούρα. 15 χρονών είναι παιδάκια ακόμα ρε.
Αφορισμοί, υπερβολές, προβολές και εξιδανικεύσεις του τύπου εμένα με νοιάζει η ψυχική υγεία των παιδιών.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 21:52 Εγώ πάλι έχω την εντύπωση ότι στο όλο σκηνικό παίζει η φάση "προβολή". Διαφορετικά δεν εξηγείται τόση οργή.
το σκακι !Fata_Morgana έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:36Δηλαδή ηταν 32 και εκείνη 14 όταν ξεκίνησε η σχέση. Και δεν ήταν παιδόφιλος ο τύπος. Τι τον τραβηξε σε αυτό το 14χρονο παιδί έναν 32χρονο; είχαν κοινά ενδιαφέροντα;hellegennes έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:21Το έγραψα πιο πίσω στο νήμα, ήταν δάσκαλός της στο δημοτικό και παντρεύτηκαν όταν εκείνη ήταν 16 και αυτός 34. Τα είχαν 1-2 χρόνια πριν παντρευτούν. Πάρε να της πεις ότι ο άντρας της, με τον οποίο είναι παντρεμένη 30 χρόνια, είναι παιδόφιλος.Fata_Morgana έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:14
Ο άντρας της γουστάρει 15χρονα παιδιά και αυτή είναι χαλαρή; φίλη σου είπες είναι ε; ε εντάξει αν δε μοιάσεις δε συμπεθεριάζεις ε χελούκο;
Ε ναι, έχουμε και μια αισθητική να προστατέψουμε, δεν είμαστε τίποτα μπυθουλιώτες.
- hellegennes
Εδώ στο νήμα έχουν ισχυριστεί στην ουσία ότι και 5 χρόνια διαφοράς είναι παιδοφιλία, π.χ. 20χρονος με 15χρονο. Λίγο πιο πάνω αυτό λέει ο καραμήτρος ο Ιανός.foscilis έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:34Το πιο αστειο που τους εχει κατεβει τις τελευταιες εβδομαδες ειναι οτι 18+ χρονια διαφορα = παιδοφιλια.Ασέβαστος έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:21στειλε και ενα μειλ στον μακρον, να του πεις οτι η γυναικα του ειναι παιδοφιλη.Fata_Morgana έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:14
Π.χ. 50 με 69 => παιδοφιλος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ειχαν τουλαχιστον ενα κοινο ενδιαφερον, προφανως.Fata_Morgana έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:36
Δηλαδή ηταν 32 και εκείνη 14 όταν ξεκίνησε η σχέση. Και δεν ήταν παιδόφιλος ο τύπος. Τι τον τραβηξε σε αυτό το 14χρονο παιδί έναν 32χρονο; είχαν κοινά ενδιαφέροντα;
- hellegennes
Αυτήν την τράβηξε.Fata_Morgana έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:36Δηλαδή ηταν 32 και εκείνη 14 όταν ξεκίνησε η σχέση. Και δεν ήταν παιδόφιλος ο τύπος. Τι τον τραβηξε σε αυτό το 14χρονο παιδί έναν 32χρονο; είχαν κοινά ενδιαφέροντα;hellegennes έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:21Το έγραψα πιο πίσω στο νήμα, ήταν δάσκαλός της στο δημοτικό και παντρεύτηκαν όταν εκείνη ήταν 16 και αυτός 34. Τα είχαν 1-2 χρόνια πριν παντρευτούν. Πάρε να της πεις ότι ο άντρας της, με τον οποίο είναι παντρεμένη 30 χρόνια, είναι παιδόφιλος.Fata_Morgana έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:14
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν ασχολούμαι μαζί σου ρε ναζομπούφε.nemo έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:37πασοκαρα ! που την ψηφιζες με χερια και ποδαρια ...και μη απαντας με βρισιμο γιατι ετοιμο το εχω και εγωΝαύτης έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:32
Αυτός που νομοθέτησε το όριο των 15 χωρίς περιορισμό (πχ μάξιμουμ 3 χρόνια διαφορά) ήταν μεγάλη πατσαβούρα. 15 χρονών είναι παιδάκια ακόμα ρε.
να πω αντι για πουτσο στην κορη, τα ιδια αλλα να ριξει ενα μουνι στο γιο.Fata_Morgana έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:32Μα δε μίλησα για το παιδί. Δεν είναι αυτή η διαφωνία μας. Για το τι θα θελήσει να κάνει ένα παιδί.Ασέβαστος έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:18οχι, δεν εχω ξεσκιστει να υποστηριζω κατι τετοιο.Fata_Morgana έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:07
Ασέβαστε τι πας να μας πεις; ότι δεν έχεις ξεσκιστεί να υποστηρίζεις οτι δε θα πάθει και τίποτα το 15χρονο παιδί αν γαμηθεί με τον 50αρη; βγες και πες το βρε μάγκα στο φίλο σου που έχει ανήλικο παιδί στα 15 ,ότι δε θα πάθει και τίποτα ρε το παιδί σου άμα του ρίξω ένα πουτσο. Ή πες το και στο πατέρα/μάνα του φίλου του παιδιού σου. Έτσι χαλαρούλια όπως μας το λες εμάς εδώ. Ε; το λες;
εχω πει μονο, απο προσωπικη εμπειρια, οτι ενα αγορι δε θα παθει κατι, και προσπαθω να καταλαβω, ειλικρινα, τι θα παθει ενα κοριτσι, αλλα κανεις δε μου λεει.![]()
και βεβαια μια χαρα θα πω στον οποιονδηποτε που εχει ανηλικο, να το αφησει να φαει/ριξει πουτσο οπου γουσταρει το ιδιο, οχι βεβαια με μενα γιατι εγω δε γουσταρω.
κι αμα αυτο που γουσταρει ειναι "ανωμαλο", ο γονιος να σφιξει τα δοντια, να στεναχωρηθει, αλλα στην τελικη να το αποδεχθει.
Μίλησα να του πεις ότι εσύ ο μεσήλικας βλεπεις το ανήλικο 15χρονο παιδί του και θέλεις να του ρίξεις ένα πούτσο και δε θα πάθει και τίποτα. Αν οχι εσύ μιας και λες και καλά δε γουστάρεις, πες ένας φίλος σου γουστάρει να ρίξει ένα πουτσο στο 15χρονο παιδί του και νταξ δε θα πάθει και τίποτα. Και όχι μόνο στο φίλο σου γιατί μπορεί να είστε και από ίδια πάστα οπότε θα πει ναι ρε ας φάει σιγά.. Πες το στο γονιό του κολλητού του παιδιού σου. Ε; θα το πεις; αφού ρε σιγά δε θα πάθει τιποτα.
πολυ ευχαριστως, και με επιχειρηματα να το υποστηριξω.
για αυτο ακριβως που λες με τον πουτσο, δεν ειπα δε θα παθει τιποτα, προσπαθησα να μαθω τι θα παθει, αλλα δε μου λετε
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
σου ειπα να μην απαντησεις αχλαδοκοπανε !Ναύτης έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:39Δεν ασχολούμαι μαζί σου ρε ναζομπούφε.nemo έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:37πασοκαρα ! που την ψηφιζες με χερια και ποδαρια ...και μη απαντας με βρισιμο γιατι ετοιμο το εχω και εγωΝαύτης έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:32
- Οργισμένος
ειστε ηλιθιοιnemo έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:37πασοκαρα ! που την ψηφιζες με χερια και ποδαρια ...και μη απαντας με βρισιμο γιατι ετοιμο το εχω και εγωΝαύτης έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:32
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ο ναυτης ειναι ..εγω οχι !Οργισμένος έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:41ειστε ηλιθιοιnemo έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:37πασοκαρα ! που την ψηφιζες με χερια και ποδαρια ...και μη απαντας με βρισιμο γιατι ετοιμο το εχω και εγωΝαύτης έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:32
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 141 Απαντήσεις
- 3537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
-
- 1 Απαντήσεις