Για ποιο λόγο; Είναι πραγματικά ενδιαφέρον θέμα, αναφορικά με τις καταθέσεις ψυχής και πνεύματος.vantono έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:17ή θα έπρεπε να το στειλετε στο γεροδιάολο εδω και μέρες, ή να μπει και μια επιλογη ιγκνόρ στα νηματα, οπως υπαρχει και στους χρηστες.
Πάλι καλά που παρότι ποστάρουν με μισή ανάσα όλοι τους, μου εμφανίζεται πολύ σπάνια στην αρχικη μου και δεν το πολυ βλέπω. Αλλά όσο πάει χειροτερεύει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
hellegennes έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:21Το έγραψα πιο πίσω στο νήμα, ήταν δάσκαλός της στο δημοτικό και παντρεύτηκαν όταν εκείνη ήταν 16 και αυτός 34. Τα είχαν 1-2 χρόνια πριν παντρευτούν. Πάρε να της πεις ότι ο άντρας της, με τον οποίο είναι παντρεμένη 30 χρόνια, είναι παιδόφιλος.Fata_Morgana έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:14Ο άντρας της γουστάρει 15χρονα παιδιά και αυτή είναι χαλαρή; φίλη σου είπες είναι ε; ε εντάξει αν δε μοιάσεις δε συμπεθεριάζεις ε χελούκο;hellegennes έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:10
Θα σου δώσω το τηλέφωνο της γειτόνισσας και φίλης μου να της πεις ότι ο άντρας της είναι παιδόφιλος. Να δούμε τι θα σου απαντήσει.
- hellegennes
Οι νομοθέτες σε όλες σχεδόν τις δυτικές χώρες, εκλεγεμένοι από εκατοντάδες εκατομμύρια ψηφοφόρους. Αλλά μάλλον έχεις πρόβλημα και με την δημοκρατία.Ναύτης έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:18 Πάντως όταν ο νομοθέτης (ο γιαραμπής να τονέ κάνει) έβαζε το όριο συναίνεσης στα 15
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το ότι την παντρεύτηκε κάνει την υπόθεση Πακιστάνhellegennes έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:21Το έγραψα πιο πίσω στο νήμα, ήταν δάσκαλός της στο δημοτικό και παντρεύτηκαν όταν εκείνη ήταν 16 και αυτός 34. Τα είχαν 1-2 χρόνια πριν παντρευτούν. Πάρε να της πεις ότι ο άντρας της, με τον οποίο είναι παντρεμένη 30 χρόνια, είναι παιδόφιλος.Fata_Morgana έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:14Ο άντρας της γουστάρει 15χρονα παιδιά και αυτή είναι χαλαρή; φίλη σου είπες είναι ε; ε εντάξει αν δε μοιάσεις δε συμπεθεριάζεις ε χελούκο;hellegennes έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:10
Θα σου δώσω το τηλέφωνο της γειτόνισσας και φίλης μου να της πεις ότι ο άντρας της είναι παιδόφιλος. Να δούμε τι θα σου απαντήσει.
Δεν κάνει αυτόν λιγότερο παιδοφιλο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
οχι, αυτο το εκανε οταν νομοθετουσε πως τα 13-14 χρονα μπορουν να γαμιουνται με συνομηλικους χωρις ποινη.Ναύτης έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:18 Πάντως όταν ο νομοθέτης (ο γιαραμπής να τονέ κάνει) έβαζε το όριο συναίνεσης στα 15, μάλλον είχε κατά νου δύο σχολιαρόπαιδα κι όχι ένα σχολιαρόπαιδο κι έναν ανώμαλο μπάρμπα. Λέω εγώ τώρα, αλλά να δούμε τι θα πει και η φωτεινή διανόηση του φόρουμ.
απο 15 και πανω, ειχε στο νου του οτι ολα παιζουν.
και δεν ειναι ο νομοθετης. ειναι οι νομοθετες, πληθυντικός. σε ολη την ευρωπη και το μισο υπολοιπο πλανητη. ολοι συννενοημενοι λες;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ναι, αυτό είναι, το βρήκες ρε τσακάλι. Ρίξε μας τώρα μια φιλοσοφικοκοινωνικοπολιτική ανάλυση για τα "εντελώς αδρά όρια" των 14χρονων και των 15χρονων.hellegennes έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:23Οι νομοθέτες σε όλες σχεδόν τις δυτικές χώρες, εκλεγεμένοι από εκατοντάδες εκατομμύρια ψηφοφόρους. Αλλά μάλλον έχεις πρόβλημα και με την δημοκρατία.Ναύτης έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:18 Πάντως όταν ο νομοθέτης (ο γιαραμπής να τονέ κάνει) έβαζε το όριο συναίνεσης στα 15
hellegennes έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:21 Το έγραψα πιο πίσω στο νήμα, ήταν δάσκαλός της στο δημοτικό και παντρεύτηκαν όταν εκείνη ήταν 16 και αυτός 34. Τα είχαν 1-2 χρόνια πριν παντρευτούν. Πάρε να της πεις ότι ο άντρας της, με τον οποίο είναι παντρεμένη 30 χρόνια, είναι παιδόφιλος.
ναι βρε συ εγω μαθαινω και απο αυτα που δεν λενεΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:21Για ποιο λόγο; Είναι πραγματικά ενδιαφέρον θέμα, αναφορικά με τις καταθέσεις ψυχής και πνεύματος.vantono έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:17ή θα έπρεπε να το στειλετε στο γεροδιάολο εδω και μέρες, ή να μπει και μια επιλογη ιγκνόρ στα νηματα, οπως υπαρχει και στους χρηστες.Beria έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 22:56
Όλο το νήμα είναι εμετουλης
Κανόνισε να φύγεις κι εσύ μαζί με το νήμα
Πάλι καλά που παρότι ποστάρουν με μισή ανάσα όλοι τους, μου εμφανίζεται πολύ σπάνια στην αρχικη μου και δεν το πολυ βλέπω. Αλλά όσο πάει χειροτερεύει.
Σοβαρά τώρα;Beria έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:25Το ότι την παντρεύτηκε κάνει την υπόθεση Πακιστάνhellegennes έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:21Το έγραψα πιο πίσω στο νήμα, ήταν δάσκαλός της στο δημοτικό και παντρεύτηκαν όταν εκείνη ήταν 16 και αυτός 34. Τα είχαν 1-2 χρόνια πριν παντρευτούν. Πάρε να της πεις ότι ο άντρας της, με τον οποίο είναι παντρεμένη 30 χρόνια, είναι παιδόφιλος.Fata_Morgana έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:14
Ο άντρας της γουστάρει 15χρονα παιδιά και αυτή είναι χαλαρή; φίλη σου είπες είναι ε; ε εντάξει αν δε μοιάσεις δε συμπεθεριάζεις ε χελούκο;
Εννοείς ότι οι άντρες που έκαναν δεσμούς με 15χρονες που είχαν τέρμα γυναικεία εμφάνιση και προχώρησαν σε γάμο ήταν παιδόφιλοι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ειμαι σιγουρος οτι δεν προσεξε το -ειχαν σχεση δυο τρια χρονια προτου παντρευτουνnowhere έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:28hellegennes έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:21 Το έγραψα πιο πίσω στο νήμα, ήταν δάσκαλός της στο δημοτικό και παντρεύτηκαν όταν εκείνη ήταν 16 και αυτός 34. Τα είχαν 1-2 χρόνια πριν παντρευτούν. Πάρε να της πεις ότι ο άντρας της, με τον οποίο είναι παντρεμένη 30 χρόνια, είναι παιδόφιλος.![]()
θα τον ζαλισε η ναιδα μαλλον και ο ναυτακο
υσ διορθωνω λεει για ενα δυο χρονια αυτο μας κανει 14 ετων με 32 ετων
- Fata_Morgana
Μα δε μίλησα για το παιδί. Δεν είναι αυτή η διαφωνία μας. Για το τι θα θελήσει να κάνει ένα παιδί.Ασέβαστος έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:18οχι, δεν εχω ξεσκιστει να υποστηριζω κατι τετοιο.Fata_Morgana έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:07
Ασέβαστε τι πας να μας πεις; ότι δεν έχεις ξεσκιστεί να υποστηρίζεις οτι δε θα πάθει και τίποτα το 15χρονο παιδί αν γαμηθεί με τον 50αρη; βγες και πες το βρε μάγκα στο φίλο σου που έχει ανήλικο παιδί στα 15 ,ότι δε θα πάθει και τίποτα ρε το παιδί σου άμα του ρίξω ένα πουτσο. Ή πες το και στο πατέρα/μάνα του φίλου του παιδιού σου. Έτσι χαλαρούλια όπως μας το λες εμάς εδώ. Ε; το λες;
εχω πει μονο, απο προσωπικη εμπειρια, οτι ενα αγορι δε θα παθει κατι, και προσπαθω να καταλαβω, ειλικρινα, τι θα παθει ενα κοριτσι, αλλα κανεις δε μου λεει.![]()
και βεβαια μια χαρα θα πω στον οποιονδηποτε που εχει ανηλικο, να το αφησει να φαει/ριξει πουτσο οπου γουσταρει το ιδιο, οχι βεβαια με μενα γιατι εγω δε γουσταρω.
κι αμα αυτο που γουσταρει ειναι "ανωμαλο", ο γονιος να σφιξει τα δοντια, να στεναχωρηθει, αλλα στην τελικη να το αποδεχθει.
Μίλησα να του πεις ότι εσύ ο μεσήλικας βλεπεις το ανήλικο 15χρονο παιδί του και θέλεις να του ρίξεις ένα πούτσο και δε θα πάθει και τίποτα. Αν οχι εσύ μιας και λες και καλά δε γουστάρεις, πες ένας φίλος σου γουστάρει να ρίξει ένα πουτσο στο 15χρονο παιδί του και νταξ δε θα πάθει και τίποτα. Και όχι μόνο στο φίλο σου γιατί μπορεί να είστε και από ίδια πάστα οπότε θα πει ναι ρε ας φάει σιγά.. Πες το στο γονιό του κολλητού του παιδιού σου. Ε; θα το πεις; αφού ρε σιγά δε θα πάθει τιποτα.
Αυτός που νομοθέτησε το όριο των 15 χωρίς περιορισμό (πχ μάξιμουμ 3 χρόνια διαφορά) ήταν μεγάλη πατσαβούρα. 15 χρονών είναι παιδάκια ακόμα ρε.Ασέβαστος έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:26οχι, αυτο το εκανε οταν νομοθετουσε πως τα 13-14 χρονα μπορουν να γαμιουνται με συνομηλικους χωρις ποινη.Ναύτης έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:18 Πάντως όταν ο νομοθέτης (ο γιαραμπής να τονέ κάνει) έβαζε το όριο συναίνεσης στα 15, μάλλον είχε κατά νου δύο σχολιαρόπαιδα κι όχι ένα σχολιαρόπαιδο κι έναν ανώμαλο μπάρμπα. Λέω εγώ τώρα, αλλά να δούμε τι θα πει και η φωτεινή διανόηση του φόρουμ.
απο 15 και πανω, ειχε στο νου του οτι ολα παιζουν.
και δεν ειναι ο νομοθετης. ειναι οι νομοθετες, πληθυντικός. σε ολη την ευρωπη και το μισο υπολοιπο πλανητη. ολοι συννενοημενοι λες;
Οι άντρες 34 ετών που έλκονται και σχετίζονται με κορίτσια 15 ετών;ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:29Σοβαρά τώρα;Beria έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:25Το ότι την παντρεύτηκε κάνει την υπόθεση Πακιστάνhellegennes έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:21
Το έγραψα πιο πίσω στο νήμα, ήταν δάσκαλός της στο δημοτικό και παντρεύτηκαν όταν εκείνη ήταν 16 και αυτός 34. Τα είχαν 1-2 χρόνια πριν παντρευτούν. Πάρε να της πεις ότι ο άντρας της, με τον οποίο είναι παντρεμένη 30 χρόνια, είναι παιδόφιλος.
Εννοείς ότι οι άντρες που έκαναν δεσμούς με 15χρονες που είχαν τέρμα γυναικεία εμφάνιση και προχώρησαν σε γάμο ήταν παιδόφιλοι;
Ναι. Θες άλλη λέξη αντί για παιδοφιλοι αν σου φαίνεται βαριά; Διαταραγμένοι είναι πιο ακριβής;
Και προφανώς δεν είναι η διαφορά ηλικίας αλλά το γεγονός ότι το κορίτσι είναι στην εφηβεία. Σε αυτή την ηλικία δηλαδή που κανένας ενήλικας δεν έχει δουλειά να εμπλακεί συναισθηματικά και σωματικά μαζί του. Να το αφήσει να βγάλει τα μάτια του με τους συνομηλίκους της
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Το πιο αστειο που τους εχει κατεβει τις τελευταιες εβδομαδες ειναι οτι 18+ χρονια διαφορα = παιδοφιλια.Ασέβαστος έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:21στειλε και ενα μειλ στον μακρον, να του πεις οτι η γυναικα του ειναι παιδοφιλη.Fata_Morgana έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:14Ο άντρας της γουστάρει 15χρονα παιδιά και αυτή είναι χαλαρή; φίλη σου είπες είναι ε; ε εντάξει αν δε μοιάσεις δε συμπεθεριάζεις ε χελούκο;hellegennes έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:10
Π.χ. 50 με 69 => παιδοφιλος.
- hellegennes
Σχεδόν οπουδήποτε στην Ευρώπη θα μπορούσε να την παντρευτεί. Οι περισσότερες χώρες είτε δεν είχαν -πολλές ακόμη δεν έχουν- κατώτατο όριο ηλικίας γάμου είτε είχαν ως όριο τα 16. Αρκετές χώρες έχουν ανεβάσει το όριο στα 18 την τελευταία 20ετία.Beria έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:25Το ότι την παντρεύτηκε κάνει την υπόθεση Πακιστάνhellegennes έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:21Το έγραψα πιο πίσω στο νήμα, ήταν δάσκαλός της στο δημοτικό και παντρεύτηκαν όταν εκείνη ήταν 16 και αυτός 34. Τα είχαν 1-2 χρόνια πριν παντρευτούν. Πάρε να της πεις ότι ο άντρας της, με τον οποίο είναι παντρεμένη 30 χρόνια, είναι παιδόφιλος.Fata_Morgana έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 23:14
Ο άντρας της γουστάρει 15χρονα παιδιά και αυτή είναι χαλαρή; φίλη σου είπες είναι ε; ε εντάξει αν δε μοιάσεις δε συμπεθεριάζεις ε χελούκο;
Το Πακιστάν έχει κι αυτό όριο τα 16, δεν υπάρχει διαφορά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 141 Απαντήσεις
- 3536 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
-
- 1 Απαντήσεις