!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φαντάσματα/Βρυκολακες/Στοιχεια κλπ. Υπαρχουν η οχι? Τι πιστευετε?

Παραφυσική, μεταφυσικά, ανεξήγητα φαινόμενα

Φαντάσματα/Βρυκολακες κλπ.

Υπαρχουν και εχω δει.
6
14%
Υπαρχουν αλλα δεν εχω δει
7
16%
Αμα δε δω δε πιστευω τιποτα
6
14%
Δεν υπαρχουν ειναι mind games
16
37%
Aλλο (παρακαλω πειτε)
3
7%
Δεν ξερω/Δεν απαντω
5
12%

Σύνολο ψήφων: 43

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: Φαντάσματα/Βρυκολακες/Στοιχεια κλπ. Υπαρχουν η οχι? Τι πιστευετε?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

George_V έγραψε: 29 Ιουν 2024, 16:07
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Ιουν 2024, 16:05 Δισεκατομμύρια άνθρωποι με κινητά δεν έχουν μια απτή απόδειξη για τέτοια φαινόμενα , αλλά να πιστέψουμε τη σαχλοιστορια του κάθενος, ναι.
Για να κανω λιγο το δικηγορο του διαβολου...

Οτι την ωρα που θα σου σκάσει ο Βουρδουλακας μπροστα σου η πρωτη σκεψη που θα περάσει απο το μυαλο σου θα ειναι "να βγάλω το κινητο να τον τραβηξω βιντεο".

Οχι οτι θα ξεπεράσεις τον Γιουσειν Μπολτ στο τρέξιμο αφηνοντας καφε ιχνη πισω σου...
Ε γενικώς, κάτι περίεργο , κάτι έξω από τη λογική. Μόνο κάτι βίντεο κυκλοφορούν της κακιάς ώρας . Όσο τα κινητά έγιναν πιο σύγχρονα, τόσο χάθηκαν και ανάλογα "ντοκουμέντα".
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Japetus έγραψε: 29 Ιουν 2024, 16:11
George_V έγραψε: 29 Ιουν 2024, 15:58
Ερμής έγραψε: 29 Ιουν 2024, 15:48

Οι Σέρβοι δεν έχουν τη ΜπαμπαΓιαγκα;
H Mπαμπα Γιαγκα δεν ειναι βρυκολακας. Μαγικο πνευμα του δάσους ειναι.
Άλλη η μπαμπά Γιαγκα και άλλη η Βουλγάρα τυφλή προφητισσα μπαμπά βαγκα;
Αλλο και καμια τους δεν ειναι βρυκολακας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Ιδεολόγος έγραψε: 29 Ιουν 2024, 16:19 Λείπει η επιλογή "Μαλακία νήμα".
Mπορεις να ψηφισεις "αλλο".

Σκεφτηκα οτι ολο και καποιος θα το πει οποτε δεν σας αφησα παραπονεμενους.

Μπορειτε και εσεις να ψηφισετε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ερμής έγραψε: 29 Ιουν 2024, 15:48
George_V έγραψε: 29 Ιουν 2024, 14:15
vantono έγραψε: 29 Ιουν 2024, 14:04
Ποτέ δεν είχαμε κάποιο σούπερ σταρ βρυκόλακα όμως. Ούτε οι Σέρβοι. Οι Ρουμάνοι είχαν το Μέσι των βρυκολάκων.
Οι Ρουμανοι εχουν τον Δρακουλα. Εμεις ομως εχουμε χιλιαδες ιστοριες με Δρακουλες και βρυκολακες.

Ποιοτικα οι Ρουμανοι εχουν τον σουπερσταρ. Ποσοτικα η Ελλάδα υπερτερει σε πληθωρα λαικων παραδοσεων και ιστοριων με βρυκολακες.

Πιασε απο Αρχαια Ελλαδα, περνα Μεσαιωνα, Τουρκοκρατια, νεοτερη Ελλάδα μεχρι και σημερα. Υπαρχουν χιλιαδες ιστοριες στον Ελλαδικο χωρο.
Οι Σέρβοι δεν έχουν τη ΜπαμπαΓιαγκα;
Εχουν τον Τζον Γουίκ οι Σερβοι?
Άβαταρ μέλους
vantono

Αρίστος έγραψε: 29 Ιουν 2024, 14:30
Otto Weininger έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:16

Στην Βόρεια Εύβοια, καλοκαίρι και βράδυ. Έχουμε αποφασίσει με την παρέα να πάμε στην παραλία του Καβου στην άλλη μεριά του χωριού, όχι ομως από τον παραλιακό δρόμο κλασικό δρόμο αλλά από την πίσω πλευρά μέσα από τον χωματόδρομο μεταξύ δάσους, κτημάτων και πλαγιάς βουνού.

Φυσικά απόλυτο σκοτάδι. Όταν μπήκαμε αρκετά βαθιά μέσα, κόψαμε ταχύτητα και πηγαίναμε όλοι ο ένας δίπλα στον άλλο. Κάποιον είχαμε και φώτα μπροστά στα ποδήλατα (όσο φώτιζαν δηλαδή :lol: ).

Κάποια στιγμή ο ένας και μετά όλοι μας, παρατηρήσαμε στα δεξιά του δρόμου κάποια μέτρα μπροστά μια ηλικιωμένη γυναίκα κλασική μαυροφορρεμενη με τσεμπερι κλπ. Περπατούσε μόνη στο σκοτάδι. Κόψαμε ταχύτητα και άλλο μέχρι που φτάσαμε σχεδόν 10 μετρα πισω της. Έβγαλε μια κραυγή* και άρχισε να τρέχει αρχικά προς εμας και μετά έστριψε προς τα δέντρα (Ναι να τρέχει. Ατσουμπαλα αλλά πολύ γρήγορα για ηλικιωμένη γυναίκα που σχεδόν έσερνε τα πόδια της).

Χεστηκαμε τόσο που σχεδόν πέσαμε από τα ποδήλατα και που αντί να τρέξουμε με αυτά τα πήραμε στα χέρια και τρέχαμε με τα πόδια :smt005:

Ποτέ δεν μάθαμε τι έγινε ή την ήταν, μα τα ερωτήματα πολλά:

1. Τι δουλειά είχε μέσα στην ερημιά να περπατάει μόνη της. Δεν είχε τίποτα εκεί.

2. Πώς γίνεται να περπατάς μόνη σου στην ερημιά και να μην γυρίζεις καν το κεφάλι όταν ακούς 7-8 ποδήλατα να έρχονται από πίσω σου ;

3. Τι τρέξιμο ήταν αυτό και μάλιστα κατά πάνω μας έστω και για λίγο.

4. * η Κραυγή. Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο ποτέ μου, δεν το έχουμε ξεχάσει ποτέ ακόμα και σήμερα. Τουλάχιστον οι 4 από μας που έχουμε ακόμα επαφές.

Παρομοια φαση στον Υμηττο με παρεα εφηβων που καποια χρονια αργοτερα μου διηγηθηκαν την ιστορια.

Εμφανιστηκε γρια το βραδυ σε τελειως ερημικο μερος του βουνου που δεν κινιοταν φυσιολογικα.

Δεν τους φωναξε αλλα στα υπολοιπα οι ιστοριες σας μοιαζουν.

Οι πιτσιρικαδες δεν της απευθυναν το λογο, χεστηκαν πανω τους και εκαναν μεταβολη.

.
Ωραιο κολπάκι εχουν βρει οι γριές για να ησυχάζει το κεφαλι τους απο μικρά βλαμμένα.
Κι εγω αν φτάσω να γινω κωλόγερος καποτε, θα κυκλόφορώ σε ερημιές να τρολαρω πιτσιρικια.
Άβαταρ μέλους
vantono

George_V έγραψε: 29 Ιουν 2024, 16:01
vantono έγραψε: 29 Ιουν 2024, 14:44
George_V έγραψε: 29 Ιουν 2024, 14:15

Οι Ρουμανοι εχουν τον Δρακουλα. Εμεις ομως εχουμε χιλιαδες ιστοριες με Δρακουλες και βρυκολακες.

Ποιοτικα οι Ρουμανοι εχουν τον σουπερσταρ. Ποσοτικα η Ελλάδα υπερτερει σε πληθωρα λαικων παραδοσεων και ιστοριων με βρυκολακες.

Πιασε απο Αρχαια Ελλαδα, περνα Μεσαιωνα, Τουρκοκρατια, νεοτερη Ελλάδα μεχρι και σημερα. Υπαρχουν χιλιαδες ιστοριες στον Ελλαδικο χωρο.
Δεν έχω ακούσει καμία ιστορία με βρικόλακες, ούτε αρχαιοελληνική ούτε νέα ελληνική.
Τι να το κάνω εγώ αν έχουμε ιστοριουλες που κανείς δεν έχει ακούσει, αν δεν έχουμε έστω έναν σούπερσταρ?
Σαν να μου λες ότι "εδώ έχουμε πληθώρα από σχολικά πρωταθληματακια ποδοσφαίρου και πολλά τοπικα, αλλά στην Αργεντινή έχουν λιγότερα από εμάς οπότε και το Μέσι που έχουν, τι να μας πουν τα γατάκια?" :102:
Και επειδη δεν εχεις ακουσει εσυ ετσι απλα λες "πφφφ μαλακιες τιποτα δεν εχουμε".

Really? 2500 χρονια λαικη παράδοση την πετας στα σκουπιδια επειδη καποιοι αλλοι εχουν εναν που ετυχε να γινει βιβλιο και ταινια.

Noμιζω οτι καποια στιγμη πρεπει να ξεκολλησεις απο τα λαιφσταιλ και λοιπα και να δεις λιγο την ουσια.
Τί 2,5 χιλιάρικα λαϊκη παράδοση? Εχεις ακουσει εσυ ποτέ ιστορία με βρυκόλακα ή καποιον που βρυκολάκιασε στην Ελλαδα? Σου ελεγαν ιστοριες τετοιες οι δικοι σου πχ, οταν ησουν μικρος για να φας το φαγητό σου?
Γιατι εμένα δεν μου ελεγαν τιποτα σχετικο με βρυκολακες.

Για πες κάτι, ενα ονομα, μια περιληπτικη ιστορια. Κατονομάστε κύριε, παρακαλω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

vantono έγραψε: 29 Ιουν 2024, 17:45 Ωραιο κολπάκι εχουν βρει οι γριές για να ησυχάζει το κεφαλι τους απο μικρά βλαμμένα.
Κι εγω αν φτάσω να γινω κωλόγερος καποτε, θα κυκλόφορώ σε ερημιές να τρολαρω πιτσιρικια.
δεν νομιζω οτι θα εχεις όρεξη να κανεις τετοιες πλάκες οταν μεγαλώσεις. Σε κάθε περίπτωση η ιστορία του οττο δεν μοιαζει φανταστική, δεν θα ηταν μια απλή γρια προφανώς, αλλιως δεν θα έρτεχε κατα πάνω τους, ουτε θα ειχαν ξεχάσει οτι αφου τους επιασε εφυγε με τις ψυχές τους που ουρλιάζανε προς το δάσος
Άβαταρ μέλους
vantono

enaon έγραψε: 29 Ιουν 2024, 17:52
vantono έγραψε: 29 Ιουν 2024, 17:45 Ωραιο κολπάκι εχουν βρει οι γριές για να ησυχάζει το κεφαλι τους απο μικρά βλαμμένα.
δεν νομιζω οτι θα εχεις όρεξη να κανεις τετοιες πλάκες οταν μεγαλώσεις. Σε κάθε περίπτωση η ιστορία του οττο δεν μοιαζει φανταστική, δεν θα ηταν μια απλή γρια προφανώς, αλλιως δεν θα έρτεχε κατα πάνω τους, ουτε θα ειχαν ξεχάσει οτι αφου τους επιασε εφυγε με τις ψυχές τους που ουρλιάζανε προς το δάσος
Λες να ηταν καμιά ζαιόγρια? Να ειχε και πρόσωπο Τασίας?
12 χρονων λεει βεβαια, τότε Συνασπισμός υπηρχε και οχι συριζα, αλλά ποτέ δεν ξερεις.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

vantono έγραψε: 29 Ιουν 2024, 17:50

Για πες κάτι, ενα ονομα, μια περιληπτικη ιστορια. Κατονομάστε κύριε, παρακαλω.

Μιας και μιλάμε για συγγραφή, δεν πρέπει ν’ αφήσουμε εκτός και το τραγούδι του νεκρού αδελφού από το ποίημα του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη »Θανάσης Βάγιας». Παραθέτουμε το μακάβριο και περιγραφικότατο τετράστιχο:

Στάσου μακρύτερα, γιατί με σκιάζεις;

Θανάση τι έκαμα και με τρομάζεις;

Πώς είσαι πράσινος; Μυρίζεις χώμα.

Πες μου, δεν έλιωσες, Θανάση, ακόμα;

.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

vantono έγραψε: 29 Ιουν 2024, 17:55 Λες να ηταν καμιά ζαιόγρια? Να ειχε και πρόσωπο Τασίας?
12 χρονων λεει βεβαια, τότε Συνασπισμός υπηρχε και οχι συριζα, αλλά ποτέ δεν ξερεις.
τους εγραψε στην ΝΔ εκεινη την ημέρα μαλλον, προσοχή παιδια στις βολτες με ποδήλατα, ποτε δεν ξερεις ποτε θα χασεις την ψυχή σου, θα μεινει μονο μια κραυγή και ενα α-ου νδφκ εκει που καποτε υπήρξες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 29 Ιουν 2024, 18:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

απο τις πιο μαλακιες επινοησεις ηταν στην περιοχη μου ο ''Μεσημεριατης ''
επιλεκτικη τρομοπερσονα - επαιρνε τα πιτσιρικια που εκαναν φασαρια τις ωρες της σιεστας
τον προκαλουσα συνεχως - δεν εμφανιστηκε ποτε -αλλα κατι απειλες κ μπινελικια απο οικογενεια κ γειτονους δεν τις απεφευγα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta »

Αγις έγραψε: 29 Ιουν 2024, 18:01 απο τις πιο μαλακιες επινοησεις ηταν στην περιοχη μου ο ''Μεσημεριατης ''
επιλεκτικη τρομοπερσονα - επαιρνε τα πιτσιρικια που εκαναν φασαρια τις ωρες της σιεστας
τον προκαλουσα συνεχως - δεν εμφανιστηκε ποτε -αλλα κατι απειλες κ μπινελικια απο οικογενεια κ γειτονους δεν τις απεφευγα
:lol:
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Υπάρχει ένας ...κυβερνά!
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta »

Ο μεσημεριάτης μου πάει και ως Μενιδιάτης.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εναλλακτικές επιστήμες”