Εσύ πώς ένοιωθες που έκανες κακόβουλη χρήση;enaon έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 14:40 τσιλ θα σου φανεί υπερβολή αλλά πολλά βράδια σηκωνόμουν και άνοιγα τα παράθυρα, κοιμόμουν με σεντόνι και έσκαγα. Ήταν απίστευτο πόσο απροστάτευτο είναι το σύστημά τους από κακόβουλη χρήση, απλά θεωρούν ότι δεν το κάνει κανείς ή το αφήνουν να περάσει όσο δεν είναι πρόβλημα, σαν εκεί φαντάζομαι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψήφισα στην Αυστραλία
Re: Ψήφισα στην Αυστραλία
Στα βορειομακεδονικά. Τα νοτιομακεδονικά μοιάζουν αρκετά με τα ελληνικά.Αίγαγρος έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 14:54 Βλέπω πως εκτός από τα ελληνικά, τις οδηγίες τις δίνουν και στα μακεδονικά.![]()
μερικές μέρες μία χαρά, μερικές σαν να ήμουν στην κόλαση, πολύ ζέστη αλλά δεν με αφήνανε να πάω να κατεβάσω την θερμοκρασία, τους άρεσε
αν εννοείς με τις τύψεις κλπ όχι δεν είχα
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Για μάθε από το συνάδελφό σου τη διαλογή την κάνουν εκεί στα εκλογικά κέντρα ή τα στέλνουν και τα μετράνε αλλού;
Κανένα ευτράπελο εκεί;
Κανένα ευτράπελο εκεί;
Έχει ΚΚΕδες στην Αυστραλία;
Να υποστηρίζουν καθεστώτα βόρειας Κορέας, Βιετνάμ, Κίνας, ...
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Να σου πώ δεν ξέρω. Γενικά δε μιλάει ο κόσμος πολιτικά, αν ανοίξεις τέτοια κουβέντα τον βλέπεις τον άλλον και γλαρώνει κατευθείανΜηχανικός έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 15:39 Έχει ΚΚΕδες στην Αυστραλία;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Υδράργυρος
Μα ο τσιρας υποτιθεται οτι εκχωρει τη γλωσσα με τη συμφωνια των πρεσπωνΑίγαγρος έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 14:54 Βλέπω πως εκτός από τα ελληνικά, τις οδηγίες τις δίνουν και στα μακεδονικά.![]()
Αχ... μου θυμίζει τα νιάτα μου που τα γείωνα όλα. Αλλά δυστυχώς με αυτούς που έχουμε μπλέξει εδώ δεν γίνεται διαφορετικά.Chilloutbuddy έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 15:45Να σου πώ δεν ξέρω. Γενικά δε μιλάει ο κόσμος πολιτικά, αν ανοίξεις τέτοια κουβέντα τον βλέπεις τον άλλον και γλαρώνει κατευθείανΜηχανικός έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 15:39 Έχει ΚΚΕδες στην Αυστραλία;
the end
Αν υπήρχαν ΚΚΕδες-Συριζαίοι θα ψήφιζαν 10 φορές ο καθένας.Chilloutbuddy έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 15:45Να σου πώ δεν ξέρω. Γενικά δε μιλάει ο κόσμος πολιτικά, αν ανοίξεις τέτοια κουβέντα τον βλέπεις τον άλλον και γλαρώνει κατευθείανΜηχανικός έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 15:39 Έχει ΚΚΕδες στην Αυστραλία;
Μαλάκα μου, τι εργαλείο η μπουγάτσα... Εμείς γιατί δεν έχουμε στο λαζοντοϊτσιστάν τέτοια;
Ordem e Progresso.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
κλασικοι πολυπολιτισμικοι αποτυχημένοι. παλι καλα που εμεις τα εχουμε μονο στα ελληνικα και κραταμε τον εθνικη καθαροτητα και τον υπερλαμπρο ελληνικο πολιτισμο ψηλα τοσες δεκαετίες.Chilloutbuddy έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 13:31
και οι οδηγίες σε διάφορες γλώσσες, κάτω αριστερά ελληνικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Βάζω ξυπνητήρι σήμερα στις 10:29 να δω Μπακς-Ράπτορς, μόλις σηκώνομαι μου λέει το έτερον ήμιση μην ξεχάσεις να πας να ψηφίσεις.
Ποιός; Που; Γιατί; Τι μας βρήκε;
Βουλευτικές λέει. Μλκ τι ευλογημένη χώρα, δεν είχα πάρει χαμπάρι Χρη-στό.
Βοηθάει βέβαια κι ότι έχω να δω τηλεόραση απ'το 2004
Ε μόλις τέλειωσε το παιχνίδι πήγα, σε 10 λεπτά είχα ξεμπερδέψει.
Ψήφισα πάλι. Υπεύθυνα αυτή τη φορά.

Βοηθάει βέβαια κι ότι έχω να δω τηλεόραση απ'το 2004

Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Ωπ τώρα είδα το νήμα. Θέλω να μου πεις τι παπούτσια φόραγες στο εναρκτήριο ποστ του νήματος 
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μήπως ξέρεις πως επιλέγονται τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και άμα πληρώνονται;Chilloutbuddy έγραψε: 18 Μάιος 2019, 11:26 Βάζω ξυπνητήρι σήμερα στις 10:29 να δω Μπακς-Ράπτορς, μόλις σηκώνομαι μου λέει το έτερον ήμιση μην ξεχάσεις να πας να ψηφίσεις.
Βοηθάει βέβαια κι ότι έχω να δω τηλεόραση απ'το 2004![]()
στηρίζω, επικροτώ, αγαπάω Τσιλ!!
επίσης +1 στον καβαλιερε για το σχετικο με μπουγατσα. οταν πρωτοδιαβασα το σχολειο νομισα οτι ειχε μπει φωτο απο καμια ποντια μεταναστοπουλα στο μπρισμπέην
επίσης +1 στον καβαλιερε για το σχετικο με μπουγατσα. οταν πρωτοδιαβασα το σχολειο νομισα οτι ειχε μπει φωτο απο καμια ποντια μεταναστοπουλα στο μπρισμπέην
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 192 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 9 Απαντήσεις