!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ψήφισα στην Αυστραλία

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Re: Ψήφισα στην Αυστραλία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Έλα έλα, σου έχω δουλειά στις επόμενες εκλογές. Ένα πρωί και θα χεστείς στο τάληρο :lol:
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

εγώ έκανα πλάκα πάντως, πες και άλλα :)

μου θυμίζει την 3η χρονιά μου στην αγγλία, πάμε σε ένα σπίτι που ηταν σε καθεστώς ποινής, ειχε ρεύμα/γκάζι με κάρτα. Ακριβώς πριν τους μετρητές ειχε γενική παροχή και για να μετρήσει κάποιος έπρεπε να πάρει την άδειά σου, ήταν μεσα στο σπίτι. Πεδίο λαμπρό για Ελληνική νοοτροπία, πήγα στο χρωματοπωλείο-ηλεκρολογίο, πήρα τα κατάλληλα και δύο μαύρες σακούλες, έβγαλα τους μετρητές και τους έβαλα μέσα να μην σκονιστούν και πέρασε η χρονιά σαν να ήμασταν στον φούρνο, ο καυστήρας έκαιγε 6 μήνες όλη μέρα.

Υπάρχουν πράγματι μερικές χώρες, που ο κόσμος δεν θεωρεί ότι είναι ξένες και δεν θέλει να τις κλέψει, τις λέει χώρα του.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

enaon έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 14:28 εγώ έκανα πλάκα πάντως, πες και άλλα :)

μου θυμίζει την 3η χρονιά μου στην αγγλία, πάμε σε ένα σπίτι που ηταν σε καθεστώς ποινής, ειχε ρεύμα/γκάζι με κάρτα. Ακριβώς πριν τους μετρητές ειχε γενική παροχή και για να μετρήσει κάποιος έπρεπε να πάρει την άδειά σου, ήταν μεσα στο σπίτι. Πεδίο λαμπρό για Ελληνική νοοτροπία, πήγα στο χρωματοπωλείο-ηλεκρολογίο, πήρα τα κατάλληλα και δύο μαύρες σακούλες, έβγαλα τους μετρητές και τους έβαλα μέσα να μην σκονιστούν και πέρασε η χρονιά σαν να ήμασταν στον φούρνο, ο καυστήρας έκαιγε 6 μήνες όλη μέρα.

Υπάρχουν πράγματι μερικές χώρες, που ο κόσμος δεν θεωρεί ότι είναι ξένες και δεν θέλει να τις κλέψει, τις λέει χώρα του.
:lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Chilloutbuddy έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 14:28 Έλα έλα, σου έχω δουλειά στις επόμενες εκλογές. Ένα πρωί και θα χεστείς στο τάληρο :lol:
Τι να πω, πολύ περίεργα μου φαίνονται όλα αυτά.. εκτός και αν η εφορευτική επιτροπή δεν κρατούσε τους τύπους και έκαναν του κεφαλιού τους. Νομίζω πως το όνομα σου κάπου θα το σημείωσαν, δεν γίνεται.
the end
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Chilloutbuddy έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 13:31 Μου λέει μας είπαν ότι συμβαίνει σπάνια, εκ των υστέρων κάνουν διασταύρωση κι αν βρεθεί κανα όνομα που εμφανίστηκε πολλές φορές κάνουν έρευνα :lol:
Αγαθοί άνθρωποι. :D

Εδώ θα ψήφιζαν όλοι όλη μέρα δίνοντας διαφορετικό όνομα κάθε φορά και θα έβγαινε συμμετοχή στις εκλογές 1800%.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Πάνας έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 14:37
Chilloutbuddy έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 14:28 Έλα έλα, σου έχω δουλειά στις επόμενες εκλογές. Ένα πρωί και θα χεστείς στο τάληρο :lol:
Τι να πω, πολύ περίεργα μου φαίνονται όλα αυτά.. εκτός και αν η εφορευτική επιτροπή δεν κρατούσε τους τύπους και έκαναν του κεφαλιού τους. Νομίζω πως το όνομα σου κάπου θα το σημείωσαν, δεν γίνεται.
Όχι το σημείωσε, βρήκε και τη διεύθυνσή μου σε ένα χαρτί. Αλλά δεν είναι το μόνο εκλογικό κέντρο, μπορούσα μετά να πάω σε άλλα 20, γι'αυτό με ρώτησε αν έχω ξαναψηφίσει.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Chainis έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 14:38
Chilloutbuddy έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 13:31 Μου λέει μας είπαν ότι συμβαίνει σπάνια, εκ των υστέρων κάνουν διασταύρωση κι αν βρεθεί κανα όνομα που εμφανίστηκε πολλές φορές κάνουν έρευνα :lol:

Εδώ θα ψήφιζαν όλοι όλη μέρα δίνοντας διαφορετικό όνομα κάθε φορά και θα έβγαινε συμμετοχή στις εκλογές 1800%.
0,60 ο κάθε ψήφος. :lol:
the end
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

τσιλ θα σου φανεί υπερβολή αλλά πολλά βράδια σηκωνόμουν και άνοιγα τα παράθυρα, κοιμόμουν με σεντόνι και έσκαγα. Ήταν απίστευτο πόσο απροστάτευτο είναι το σύστημά τους από κακόβουλη χρήση, απλά θεωρούν ότι δεν το κάνει κανείς ή το αφήνουν να περάσει όσο δεν είναι πρόβλημα, σαν εκεί φαντάζομαι.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Chilloutbuddy έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 14:39
Πάνας έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 14:37
Όχι το σημείωσε, βρήκε και τη διεύθυνσή μου σε ένα χαρτί. Αλλά δεν είναι το μόνο εκλογικό κέντρο, μπορούσα μετά να πάω σε άλλα 20, γι'αυτό με ρώτησε αν έχω ξαναψηφίσει.
Αν κάποιος χρησιμοποιεί το όνομα σου έμπλεξες.
the end
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Δεν είναι πιο αγαθοί,απλά η Ελλάδα τυχαίνει να είναι χώρα με μεγαλύτερη δημοκρατική παράδοση και με πιο διευρυμένο εκλογικό σώμα,όχι τυπικά αλλά εκ των πραγμάτων γιατί σε αυτές τις χώρες συνήθως δεν ενδιαφέρονται όλοι να πάνε να ψηφίσουν. Εδώ ακόμα και τα πιο χαμηλά στρώματα,ακόμα και τα luben στοιχεία αν θες έχουν πολύ καλύτερη σχέση με την ψήφο,ίσως και γιατί επηρεάζει τη θέση τους περισσότερο :D
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

Βλέπω πως εκτός από τα ελληνικά, τις οδηγίες τις δίνουν και στα μακεδονικά. :smt096
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Πάνας έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 14:40

Η, άμα ήταν ο θα ήταν καλός.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Chilloutbuddy έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 13:31 Πρώτη φορά. Βαρέθηκα να πληρώνω το πρόστιμο, ήταν και δίπλα στο σπίτι μου και είπα να πάω να δω πώς είναι.
Πληρώνεις πρόστιμο αν δεν πάς να ψηφίσεις; Πόσο;
Άβαταρ μέλους
Πάνας

sys3x έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 15:01
Πάνας έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 14:40

Η, άμα ήταν ο θα ήταν καλός.
Εμένα είναι αρσενικός, γαμεί. :D
the end
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

sharp έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 15:12
Chilloutbuddy έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 13:31 Πρώτη φορά. Βαρέθηκα να πληρώνω το πρόστιμο, ήταν και δίπλα στο σπίτι μου και είπα να πάω να δω πώς είναι.
Πληρώνεις πρόστιμο αν δεν πάς να ψηφίσεις; Πόσο;
κανα εικοσάρικο, κάπου εκεί
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”