Βλέπω το Hinterland, μια Ουαλέζικη αστυνομική σειρά.
Τώρα το άρχισα, δεν ξέρω τι καπνό φουμάρει.
Το ενδιαφέρον όμως είναι πως διαδραματίζεται στο Aberystwyth -εκεί όπου σπούδαζε/(εργάζεται) ο Αλέξανδρος, aka Pumpkin!
βγήκε η τεταρτη στο νετφλιξ!! Μεξικό. Εν τω μεταξυ διαβασα οτι ενας απο τους παραγωγους δολοφονηθηκε εκει στα γυρισματα η κατι τετοιο.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Λεω να ξεκινησω το Frontier με τον Jason Momoa.
Αξιζει τον κοπο;Φαινεται ενδιαφερουσα.
Γενικα οτι εχει σχεση με βουνα και την εποχη που αναφερεται η σειρα μου αρεσουν υπερβολικα.
stergiosbik έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 14:53
Γενικα οτι εχει σχεση με βουνα και την εποχη που αναφερεται η σειρα μου αρεσουν υπερβολικα.
πολύ δυνατή και η τεταρτη σαιζον του ναρκος. καλη σειρα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
stergiosbik έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 14:53
ήμουνα χθες στη wiki και διαβαζα βιογραφιες. ζει ακομα κι αυτος κι ο γκιγερμο. βιος και πολιτεια. ο τσαπιτο δε κανει μεγαλη καριερρα εκτοτε (το ειχα ψυλιαστει γιατι ειχα ακουσει για παρτη του. απορρώ όμως ποιοι αρρωστοι καθονται και γραφουνε αυτα τα αρθρα στη γουικι. ειναι σαν το φετιχ με τους σηριαλ κιλλερ
Από τους 3 πατέρες του καρτέλ, οι 2 είναι ελεύθεροι(ο Νέτο σε κατοίκον περιορισμό,άλλα από την φυλάκα,καλύτερα).Ο Ράφα ελεύθερος κανονικά και μάλλον πίσω στην παλιά δουλειά(όχι όμως με τα μεγαλεία της νιότης). Μόνο ο κακόμοιρος ο Felix είναι ακόμα στην στενή.
Βγήκε είδα και η συνέχεια του τρομερού deutschland 83, με το 86 στον τίτλο.
(για όσους δεν έχουν ιδέα 1983 ΨΠ ddr, κατάσκοποι, νατοϊκοί, απίστευτη μουσική τρομερό δέσιμο με πλοκή, 5ες φάλαγγες, able archer ταπανταόλα)
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»