!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καθαρισμός οικοπέδου

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Re: Καθαρισμός οικοπέδου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

stergiosbik έγραψε: 21 Ιουν 2024, 18:51
taliban έγραψε: 21 Ιουν 2024, 18:50
stergiosbik έγραψε: 21 Ιουν 2024, 18:03 Εν τω μεταξυ τι παιζει ρε παιδια με τις τιμες που ζητανε για να καθαρισουν τα οικοπεδα;
Ουτε νευροχειρουργοι να ηταν οι τυποι.
200 μετρα οικοπεδο εχει ενας γνωστος μου και ο πιο φθηνος που βρηκε του ζητησε 3 κατοσταρικα!
Μονο χορτα ειχε μεσα.Σε λιγοτερο απο τεταρτο το κανεις αεροδρομιο γαμω το φελεκι μου!
Ημαρτον.
Ρε μπας και πρεπει να το ριξουμε στην χορτοκοπτικη;
:lol:

3 κατοσταρικα για 200μ ;

Με 350 ευρώ είχα βαλει να καθαρίσω χωράφι με jcb 4.5 στρέμματα.
Ασε τη μελισσοκομια λεμε!
Τα χορτα ειναι θησαυρος!!! :lol:

Ξεγκουρλιάστκα απ τον κουρνιαχτό άσε... :smt005:
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

stergiosbik έγραψε: 21 Ιουν 2024, 18:03 Εν τω μεταξυ τι παιζει ρε παιδια με τις τιμες που ζητανε για να καθαρισουν τα οικοπεδα;
Ουτε νευροχειρουργοι να ηταν οι τυποι.
200 μετρα οικοπεδο εχει ενας γνωστος μου και ο πιο φθηνος που βρηκε του ζητησε 3 κατοσταρικα!
Μονο χορτα ειχε μεσα.Σε λιγοτερο απο τεταρτο το κανεις αεροδρομιο γαμω το φελεκι μου!
Ημαρτον.
Ρε μπας και πρεπει να το ριξουμε στην χορτοκοπτικη;

3 κατοσταρικα για 200μ ;

Μια χαρά είστε ρε. Δώστε τα και πείτε και ευχαριστώ. Έδωσα 300 για οικόπεδο 70τμ σε ορεινό χωριό. Έχει μέσα τοίχους και πέτρες από το παλιό σπίτι. Οι δύο πρώτοι που έφερε ο ξάδερφος μου έριξαν άκυρο.

Η γειτόνισσα θα ήταν η πρώτη που θα έπαιρνε το ρουφιανοτηλέφωνο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

για αυτό ρίχνεις ραουνταπ για να το εισπνεύσει όλο. 17 ευρώ το πήρα, ένα κουπάκι το λίτρο νερό, έχω μπόλικο και μια χαρά κάνει δουλειά στον κήπο.
έχω βάλει γαιόπανο, από πάνω χαλίκι χοντρό και λόγω της αφρικανικής σκόνης, έγινε στρώμα πάνω σε όλα αυτά και βγαίνουν ζιζάνια. χορτοκοπτικό δεν μπορώ να βάλω λογω των χαλικιών πλέον, οπότε δυο φορές τον χρόνο καλώ και μου καθαρίζουν τον κήπο και τον υπόλοιπο καιρό, φαρμάκι.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Ρίχνεις roundup εκεί που βάζεις κήπο;
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

ναι ριχνω. τριανταφυλλιές έχω, διάφορα λουλουδια και δέντρα. δεν ρίχνω πάνω σε αυτά, στους κενούς χώρους ψεκάζω
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Ιουν 2024, 19:13

3 κατοσταρικα για 200μ ;

Μια χαρά είστε ρε. Δώστε τα και πείτε και ευχαριστώ. Έδωσα 300 για οικόπεδο 70τμ σε ορεινό χωριό. Έχει μέσα τοίχους και πέτρες από το παλιό σπίτι. Οι δύο πρώτοι που έφερε ο ξάδερφος μου έριξαν άκυρο.

Ρε συ για τον κάμπο λέμε σε αστικό οικόπεδο.
Φλαταδουρα όσο δεν πάει χωρίς κανένα αντικείμενο μέσα.
Μόνο χόρτα.
Το χορτοκοπτικό παίζει να μην προλάβει να ζεσταθεί καν!
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

stergiosbik έγραψε: 21 Ιουν 2024, 18:03
:o
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Ιουν 2024, 19:13
:o :o
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Naranjita έγραψε: 21 Ιουν 2024, 19:19 για αυτό ρίχνεις ραουνταπ για να το εισπνεύσει όλο. 17 ευρώ το πήρα, ένα κουπάκι το λίτρο νερό, έχω μπόλικο και μια χαρά κάνει δουλειά στον κήπο.
Ρε παιδια ειναι πολυ δηλητηριο, αν ειναι να νεκρωσεις τελειως το σημειο καλυτερα ριξε τσιμεντο που αφηνει ησυχους τους γυρω και το υπεδαφος.
Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah »

foscilis έγραψε: 21 Ιουν 2024, 23:31
Naranjita έγραψε: 21 Ιουν 2024, 19:19 για αυτό ρίχνεις ραουνταπ για να το εισπνεύσει όλο. 17 ευρώ το πήρα, ένα κουπάκι το λίτρο νερό, έχω μπόλικο και μια χαρά κάνει δουλειά στον κήπο.
Ρε παιδια ειναι πολυ δηλητηριο, αν ειναι να νεκρωσεις τελειως το σημειο καλυτερα ριξε τσιμεντο που αφηνει ησυχους τους γυρω και το υπεδαφος.
Όποιος χρησιμοποιεί roundup, ειδικά σε κατοικημένη περιοχή, είναι λειτουργικά καθυστερημενος και κλινικά ηλίθιος.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Allah έγραψε: 21 Ιουν 2024, 23:57 Όποιος χρησιμοποιεί roundup, ειδικά σε κατοικημένη περιοχή, είναι λειτουργικά καθυστερημενος και κλινικά ηλίθιος.
Δεν ξέρω από ζιζανιοκτόνα. Δεν είχα ποτέ σχέση με αγροτικές εργασίες. Ωστόσο το να γλιτώσουμε από την εξάπλωση της πυρκαγιάς και να καταλήξουμε να δηλητηριάζουμε μαζικά το έδαφος δεν μου φαίνεται καλή ιδέα, ειδικά αφού θα πρέπει να επαναλαμβάνονται οι σχετικές εργασίες σε βάθος χρόνου.
Όπως επίσης δεν μου φαίνεται καλή ιδέα να καλύπτεται το έδαφος με πλαστικά, πανιά κλπ. Δηλαδή σε περίπτωση βροχής τι θα συμβαίνει. Θα έχουμε ολόκληρες εκτάσεις που δεν απορροφούν νερό το οποίο σε επικλινές ανάγλυφο θα σχηματίζει χειμάρρους;

Το μέτρο πάρθηκε στο πόδι. Κάπου κάπως θα έχουν λύσει ανάλογα ζητήματα στο εξωτερικό. Θα πρέπει να το μελετήσουν και να αντιγράψουν καμιά λύση που δεν θα επιβαρύνει τόσο όσους έχουν οικοπεδάκια της πλάκας που δεν μπορούν καν να αξιοποιηθούν.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Ιουν 2024, 19:13 Μια χαρά είστε ρε. Δώστε τα και πείτε και ευχαριστώ. Έδωσα 300 για οικόπεδο 70τμ σε ορεινό χωριό. Έχει μέσα τοίχους και πέτρες από το παλιό σπίτι. Οι δύο πρώτοι που έφερε ο ξάδερφος μου έριξαν άκυρο.

800 μου ζήτησαν φιλικά αλλά θα έπρεπε πρώτα να πάρω άδειες από δασαρχείο που ίσως συνεπάγεται και έξτρα έξοδα για μηχανικό κοκ.

Κι εγώ πιστεύω ότι μπορεί να με ρουφιανέψει κάποιος γείτονας παρόλο που τα σπίτια που βλέπω είναι μέσα σε δασική περιοχή, τουλάχιστον σύμφωνα με τους δημοσιευμένους χάρτες.

Πέρα από αυτά όμως, η απαίτηση να καθαρίζει κάποιος το χώρο του είναι λογική. Λογικό δεν είναι να πρέπει να πληρώνω από την τσέπη μου να απομακρύνω σκουπίδια που πετάνε οι άλλοι στο χώρο μου επειδή απλά ξέρουν ότι δεν ζω εκεί. Και δεν ξέρω τι θα γίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Ας πούμε ότι το καθαρίζω και το φωτογραφίζω και μερικές μέρες μετά κάποιος που καθαρίζει κάποιο άλλο οικόπεδο, πετάει τα κλαδιά του στο δικό μου. Και στο καπάκι τραβάει και κάποιος ντόπιος μια καταγγελία. Πως αποδεικνύεται ότι δεν είσαι υπεύθυνος; Θα αρκούν οι φωτογραφίες που το δείχνουν καθαρισμένο; Ποιος θα μπορεί να πιστοποιήσει πότε τραβήχθηκαν;
Άβαταρ μέλους
ST48410

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Ιουν 2024, 19:13 Μια χαρά είστε ρε. Δώστε τα και πείτε και ευχαριστώ. Έδωσα 300 για οικόπεδο 70τμ σε ορεινό χωριό. Έχει μέσα τοίχους και πέτρες από το παλιό σπίτι. Οι δύο πρώτοι που έφερε ο ξάδερφος μου έριξαν άκυρο.

800 μου ζήτησαν φιλικά αλλά θα έπρεπε πρώτα να πάρω άδειες από δασαρχείο που ίσως συνεπάγεται και έξτρα έξοδα για μηχανικό κοκ.

Κι εγώ πιστεύω ότι μπορεί να με ρουφιανέψει κάποιος γείτονας παρόλο που τα σπίτια που βλέπω είναι μέσα σε δασική περιοχή, τουλάχιστον σύμφωνα με τους δημοσιευμένους χάρτες.

Πέρα από αυτά όμως, η απαίτηση να καθαρίζει κάποιος το χώρο του είναι λογική. Λογικό δεν είναι να πρέπει να πληρώνω από την τσέπη μου να απομακρύνω σκουπίδια που πετάνε οι άλλοι στο χώρο μου επειδή απλά ξέρουν ότι δεν ζω εκεί. Και δεν ξέρω τι θα γίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Ας πούμε ότι το καθαρίζω και το φωτογραφίζω και μερικές μέρες μετά κάποιος που καθαρίζει κάποιο άλλο οικόπεδο, πετάει τα κλαδιά του στο δικό μου. Και στο καπάκι τραβάει και κάποιος ντόπιος μια καταγγελία. Πως αποδεικνύεται ότι δεν είσαι υπεύθυνος; Θα αρκούν οι φωτογραφίες που το δείχνουν καθαρισμένο; Ποιος θα μπορεί να πιστοποιήσει πότε τραβήχθηκαν;
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

ST48410 έγραψε: 22 Ιουν 2024, 01:09
Το μέτρο πάρθηκε στο πόδι. Κάπου κάπως θα έχουν λύσει ανάλογα ζητήματα στο εξωτερικό. Θα πρέπει να το μελετήσουν και να αντιγράψουν καμιά λύση που δεν θα επιβαρύνει τόσο όσους έχουν οικοπεδάκια της πλάκας που δεν μπορούν καν να αξιοποιηθούν.
χμμ..θα διαφωνίσω μάλλον. Αν δεν έχουν καμία αξία ας πουληθούν. Και αν δεν τα αγοράζει κανένας ας χαριστούν. Αλλιώς οι ιδιοκτήτες πρέπει να είναι υπεύθυνοι για τον καθαρισμό.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

foscilis έγραψε: 21 Ιουν 2024, 23:31
Μετά τα 300 που έσκασα και ddt να ρίξει εγώ είμαι μέσα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
ST48410

mao mao έγραψε: 22 Ιουν 2024, 01:16 Αλλιώς οι ιδιοκτήτες πρέπει να είναι υπεύθυνοι για τον καθαρισμό.
Δεν υπάρχει αντίρρηση σε αυτό. Το να εξωθείσαι όμως να χαρίσεις ένα περιουσιακό στοιχείο επειδή εσύ είσαι νομοταγής και δεν θα έκτιζες αυθαίρετο για να το πάρει για ψίχουλα και να το χτίσει αυτός που έχει άκρες και είναι υπεράνω νόμων και ελέγχου, σου φαίνεται λογικό;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχιτεκτονική”