Κόψτε τις άκρες από τις δυο πλευρές και στη συνέχεια σύρετε το κουτάλι κάτω από τη φλούδα και γύρω από το ακτινίδιο.

akispetretzikis.com

Ναι. Και απ΄ότι κατάλαβα είναι άσχημη. Αλλά όσοι δοκίμασαν μου είπαν ότι δεν χάνω πολλά.
Green Dragon έγραψε: 31 Μάιος 2024, 19:40 Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ο κόσμος τρώει αυτήν την ξυνή αηδία
Από το αβοκάντο καλύτερο είναι πάντως.
χόρτα πικρά τρως πύτε;Green Dragon έγραψε: 22 Ιουν 2024, 07:21 Το λεμόνι είναι ωραίο, το ξύδι δεν είναι καν ξυνό, δεν ξέρω πως θα έπρεπε να χαρακτηριστεί η γεύση του. Το ακτινίδιο είναι μάπα φρούτο και γενικά τα φρούτα τα θέλω γλυκά, π.χ. πορτοκάλια τρώω από Ιανουάριο και μετά γιατί θέλω να είναι μέλι. Η μόνη περίπτωση που μου αρέσει το γλυκόξυνο είναι ο ανανάς. Ακόμα και τις φράουλες τις θέλω όσο πιο ώριμες γίνεται (δεν έχουν και άρωμα όταν δεν είναι ώριμες).
Δεν έχω πρόβλημα πάντως με την ξυνή γεύση, απλά δεν μου αρέσει στα φρούτα. Ξυνά φαγητά μια χαρά μου αρέσουν. Η γεύση που δεν χωνεύω σε καμία περίπτωση και δεν τρώω ποτέ κάτι που την έχει είναι η πικρή.
Το έχεις δοκιμάσει ο ίδιος ; Διαπίστωσες ότι δουλεύει;AlienWay έγραψε: 31 Μάιος 2024, 19:38 Χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι για να ξεφλουδίσετε το ακτινίδιο από μέσα προς τα έξω.
Κόψτε τις άκρες από τις δυο πλευρές και στη συνέχεια σύρετε το κουτάλι κάτω από τη φλούδα και γύρω από το ακτινίδιο.
akispetretzikis.com