Και γιατι δεν εβαλες δισκο;foscilis έγραψε: 21 Ιουν 2024, 12:34Δε μιλάμε για γκαζόν. Είχε 1-1.5 μέτρο πυκνές μαλακιες που τις πιο πολλές θα τις έλεγες θάμνους ή και δεντράκια αν δεν ήταν μονοετή. Αφού έφαγε 2 μεσινέζες.stergiosbik έγραψε: 21 Ιουν 2024, 11:56Ημαρτον ρε.foscilis έγραψε: 19 Ιουν 2024, 15:33 Το οικοπεδακι του πατερα μου (γυρω στα 200τμ) που το καθαρισα Απριλιο ξαναεχει χορτα. Λιγα βεβαια σε σχεση με τοτε που μου εφαγε 2 μεσινεζες και για μια βδομαδα ημουν σα να ειχα φαει ξυλο, αλλα αρκετα για να ειναι καταγγελαμπλ... θα ξαναπαω μαλλον μολις πεσει λιγο η ζεστη.
Ο πατερας μου εννοειται στα παπαρια του.
200 τετραγωνικά και σου φάνηκε βουνό;
Αυτά ούτε για προθέρμανση δεν είναι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καθαρισμός οικοπέδου
-
stergiosbik
Re: Καθαρισμός οικοπέδου
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Το θέμα είναι ότι ξαναφυτρώνουν πάλι ειδικά άμα πέσουν βροχές θα βαρέσουν παλιόχορταρα, αναλόγως βέβαια το έδαφος.Dorian έγραψε: 21 Ιουν 2024, 11:10Για μια παρόμοια κατάσταση σε οικόπεδο μακρυά από μόνιμη κατοικία τελικά η λύση που επέλεξα ήταν τρακτέρ με καταστροφέα. 1 ώρα 50.ευρω 1,5 στρεμμα διελυσε και θαμνακια και δεν χρειάζεται μάζεμα τουλάχιστον βλέποντας το από απόσταση. Να πας κατάκαλοκαιρο με ζεστάρα να κόβεις κλαδιά χορτοκοπτικό , δεν μπορείς να κάψεις υπολείμματα , να είσαι και γκαντεμης να κάνεις σπινθήρα θα βρεθείς μπλεγμένος. Αυτές οι δουλειές είναι για χειμώνα οι άσχετοι που τα έκαναν μέσα στο καλοκαίρι δεν έχουν δουλέψει με τα χέρια τους ποτέtaliban έγραψε: 19 Ιουν 2024, 15:42Έχει πολλά μπάζα μέσα δεν παίζει να μπει χορτοκοπτικό να στρώσει θα πεταει το σχοινι και θα σου βγάλει τα μάτια.
Αρχικά πρέπει να φύγουν τα ξερα κλαδιά και ότι υπάρχει από μπάζα να μαζευτούν με κάποιο τρόπο για να κόψεις τα χορταρια.
Αριστερά στη φώτο τι είναι; Με δίσκο τα πετσοκοβεις χαλαρά.
Επίσης τα δένδρα στο βάθος δεν φαίνονται μεγάλα σε μεγεθος. Και με το κλασσικό πριόνι τα ρίχνεις αν δεν είναι μεγάλα.
Αν θες για πιο οικονομικά...
Σκέψου εγώ εδώ στα Τρίκαλα από άνοιξη μέχρι Φθινόπωρο παίζει να καθαρίζω ότι έχω πάνω απο 10 φορές.
Βροχές, υγρασίες κλπ παλαβώνουν τα χορτάρια.
γιατί δεν έχω. Έχω την κανονική μεσινέζα που είναι σαν το συρματάκι με την επένδυση και τη χοντρή μεσινέζα που είναι διπλό στριφογυριστό πιο χοντρό σύρμα με πιο χοντρή επένδυση, ε, έβαλα τη χοντρή και έφαγε 2.stergiosbik έγραψε: 21 Ιουν 2024, 12:35Και γιατι δεν εβαλες δισκο;foscilis έγραψε: 21 Ιουν 2024, 12:34Δε μιλάμε για γκαζόν. Είχε 1-1.5 μέτρο πυκνές μαλακιες που τις πιο πολλές θα τις έλεγες θάμνους ή και δεντράκια αν δεν ήταν μονοετή. Αφού έφαγε 2 μεσινέζες.stergiosbik έγραψε: 21 Ιουν 2024, 11:56
Ημαρτον ρε.
Κωλόχορτα.
Μπορείτε να ψεκάσετε με roundup αφού κόψετε τα χόρτα για να μην ξαναφυτρώσουν τόσο γρήγορα.
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Έχει απαγορευτεί πύτε1451 έγραψε: 21 Ιουν 2024, 14:04 Μπορείτε να ψεκάσετε με roundup αφού κόψετε τα χόρτα για να μην ξαναφυτρώσουν τόσο γρήγορα.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
Μα γιατί το πουλάνε τα μαγαζιά τότε, προφανώς όχι με την ίδια επωνυμία αλλά την ίδια δουλειά κάνει.
foscilis έγραψε: 21 Ιουν 2024, 12:34Δε μιλάμε για γκαζόν. Είχε 1-1.5 μέτρο πυκνές μαλακιες που τις πιο πολλές θα τις έλεγες θάμνους ή και δεντράκια αν δεν ήταν μονοετή. Αφού έφαγε 2 μεσινέζες.stergiosbik έγραψε: 21 Ιουν 2024, 11:56Ημαρτον ρε.foscilis έγραψε: 19 Ιουν 2024, 15:33 Το οικοπεδακι του πατερα μου (γυρω στα 200τμ) που το καθαρισα Απριλιο ξαναεχει χορτα. Λιγα βεβαια σε σχεση με τοτε που μου εφαγε 2 μεσινεζες και για μια βδομαδα ημουν σα να ειχα φαει ξυλο, αλλα αρκετα για να ειναι καταγγελαμπλ... θα ξαναπαω μαλλον μολις πεσει λιγο η ζεστη.
Ο πατερας μου εννοειται στα παπαρια του.
.
Οι αγρότες βάζουν ενα μαύρο πλαστικό στο εδαφος για να μη βγαίνουν τα χόρτα.....
Εδαφοκάλυψης νομίζω λέεται.....
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ την 21 Ιουν 2024, 14:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- taliban
Μήπως έχει κατοχυρώσει κάποια άλλη εταιρεία την δραστική ουσία και το πουλάνε διαφορετικά;1451 έγραψε: 21 Ιουν 2024, 14:10 Μα γιατί το πουλάνε τα μαγαζιά τότε, προφανώς όχι με την ίδια επωνυμία αλλά την ίδια δουλειά κάνει.
Μπορεί, θα πάω να πάρω μετά γιατί μου έχει τελειώσει και θα αναφέρω το όνομα.
Στο μαγαζί που ρώτησα μου είπαν ότι κοστίζει 25 ευρώ για 5 λίτρα.
Θυμάμαι σε μια φάση που το πουλούσαν για 50, λόγω πολέμου από ότι μου είχαν πει.
Στο μαγαζί που ρώτησα μου είπαν ότι κοστίζει 25 ευρώ για 5 λίτρα.
Θυμάμαι σε μια φάση που το πουλούσαν για 50, λόγω πολέμου από ότι μου είχαν πει.
εδώ που ειμαι εχει να βρέξει της προκοπης από τελη Φεβρουαρίου. Από μάρτη ξεκίνησα να ποτίζω φετινές φυτεμένες ελιές. 10 φορές!! δεν αμολάς μερικά πρόβατα να τα τρώνε τζάμπα χωρίς ζωοτροφέςtaliban έγραψε: 21 Ιουν 2024, 13:26Το θέμα είναι ότι ξαναφυτρώνουν πάλι ειδικά άμα πέσουν βροχές θα βαρέσουν παλιόχορταρα, αναλόγως βέβαια το έδαφος.Dorian έγραψε: 21 Ιουν 2024, 11:10Για μια παρόμοια κατάσταση σε οικόπεδο μακρυά από μόνιμη κατοικία τελικά η λύση που επέλεξα ήταν τρακτέρ με καταστροφέα. 1 ώρα 50.ευρω 1,5 στρεμμα διελυσε και θαμνακια και δεν χρειάζεται μάζεμα τουλάχιστον βλέποντας το από απόσταση. Να πας κατάκαλοκαιρο με ζεστάρα να κόβεις κλαδιά χορτοκοπτικό , δεν μπορείς να κάψεις υπολείμματα , να είσαι και γκαντεμης να κάνεις σπινθήρα θα βρεθείς μπλεγμένος. Αυτές οι δουλειές είναι για χειμώνα οι άσχετοι που τα έκαναν μέσα στο καλοκαίρι δεν έχουν δουλέψει με τα χέρια τους ποτέtaliban έγραψε: 19 Ιουν 2024, 15:42
Έχει πολλά μπάζα μέσα δεν παίζει να μπει χορτοκοπτικό να στρώσει θα πεταει το σχοινι και θα σου βγάλει τα μάτια.
Αρχικά πρέπει να φύγουν τα ξερα κλαδιά και ότι υπάρχει από μπάζα να μαζευτούν με κάποιο τρόπο για να κόψεις τα χορταρια.
Αριστερά στη φώτο τι είναι; Με δίσκο τα πετσοκοβεις χαλαρά.
Επίσης τα δένδρα στο βάθος δεν φαίνονται μεγάλα σε μεγεθος. Και με το κλασσικό πριόνι τα ρίχνεις αν δεν είναι μεγάλα.
Αν θες για πιο οικονομικά...
Σκέψου εγώ εδώ στα Τρίκαλα από άνοιξη μέχρι Φθινόπωρο παίζει να καθαρίζω ότι έχω πάνω απο 10 φορές.
Βροχές, υγρασίες κλπ παλαβώνουν τα χορτάρια.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
-
stergiosbik
Εν τω μεταξυ τι παιζει ρε παιδια με τις τιμες που ζητανε για να καθαρισουν τα οικοπεδα;
Ουτε νευροχειρουργοι να ηταν οι τυποι.
200 μετρα οικοπεδο εχει ενας γνωστος μου και ο πιο φθηνος που βρηκε του ζητησε 3 κατοσταρικα!
Μονο χορτα ειχε μεσα.Σε λιγοτερο απο τεταρτο το κανεις αεροδρομιο γαμω το φελεκι μου!
Ημαρτον.
Ρε μπας και πρεπει να το ριξουμε στην χορτοκοπτικη;
200 μετρα οικοπεδο εχει ενας γνωστος μου και ο πιο φθηνος που βρηκε του ζητησε 3 κατοσταρικα!
Μονο χορτα ειχε μεσα.Σε λιγοτερο απο τεταρτο το κανεις αεροδρομιο γαμω το φελεκι μου!
Ημαρτον.
enaon έγραψε: 18 Ιουν 2024, 11:10 ναι βρε οκ, τετοια εποχή κιολας δεν μιλαμε για χόρτα πλεον, μερικα θα εχουν γίνει βεργες. Αλλα, αυτα νεος χρήστης που δεν εχει εξοικίωση δεν κανει να παρει μηχανημα να τα κοψει, ας φερει ανθρωπο νομιζω. Για να υπαρχει ασφάλεια πρέπει να μπορει να τα κόψει η μπετονια, αλλα αν ειναι πολυ χοντρα κλπ θα του σπασουν τα νευρα, αν και οκ το μακιτα φορτώνει μπετονια μονο του. Αν ομως παει να βαλει μεταλο, εγω λεω οχι.
Υπάρχει και η επιλογή καταστροφέα
Edit : δεν εννοώ καταστροφέα τρακτερ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aitwlos την 21 Ιουν 2024, 18:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
stergiosbik έγραψε: 21 Ιουν 2024, 18:03 Εν τω μεταξυ τι παιζει ρε παιδια με τις τιμες που ζητανε για να καθαρισουν τα οικοπεδα;
Ημαρτον.
Απλα υπάρχει τρελή ζήτηση.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- taliban
stergiosbik έγραψε: 21 Ιουν 2024, 18:03 Εν τω μεταξυ τι παιζει ρε παιδια με τις τιμες που ζητανε για να καθαρισουν τα οικοπεδα;
Ημαρτον.
3 κατοσταρικα για 200μ ;
Με 350 ευρώ είχα βαλει να καθαρίσω χωράφι με jcb 4.5 στρέμματα.
-
stergiosbik
Ασε τη μελισσοκομια λεμε!taliban έγραψε: 21 Ιουν 2024, 18:50stergiosbik έγραψε: 21 Ιουν 2024, 18:03 Εν τω μεταξυ τι παιζει ρε παιδια με τις τιμες που ζητανε για να καθαρισουν τα οικοπεδα;
Ημαρτον.
Ρε μπας και πρεπει να το ριξουμε στην χορτοκοπτικη;![]()
3 κατοσταρικα για 200μ ;
Με 350 ευρώ είχα βαλει να καθαρίσω χωράφι με jcb 4.5 στρέμματα.
Τα χορτα ειναι θησαυρος!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 681 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-