!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιός από τους τρεις είχε καλύτερη ζωή;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Οργισμένος
Re: Ποιός από τους τρεις είχε καλύτερη ζωή;
Ποιος απο τους 3 ηταν αρχιπαρτουζιαρης?
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Εσείς που ψηφίζετε το 2, έχετε ιδέα τι σημαίνει Αλτσχαιμερ;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιουν 2024, 15:38Και ας μην ξεχνάμε ότι αν δεν καθόταν η κληρονομιά από το πουθενά στον κυρ Κώστα, ουδείς θα υπήρχε για να είναι δίπλα του όταν έκλεινε γαλήνια τα μάτια του.Spoiler
Εγώ πάλι νομίζω ότι μόνον αν πάθαινε και ο κυρ Κώστας αλτσχάιμερ θα είχε καλύτερη ζωή μετά τα 40κάτι.
Γιατί τα παιδικά τραύματα είναι ερινύες που σε κυνηγούν μέχρι το τέλος.
Spoiler
Με κληρονομιές τέτοιου τύπου, όλοι μπορούν να ζήσουν "συγκλονιστικές" ζωές, και οι κυραλέξηδες και οι κυρκώστηδες, σιγά το δύσκολο.
Δεν έχει και τόση σημασία για τον Κυρ Κώστα το κίνητρο, αλλά η αίσθηση.
Άλλωστε δεν είναι τόσο σπάνιο, η όχι τόσο άδολη αγάπη, να αφορά και τους εξ αίματος συγγενείς, φίλους κλπ.
Το δύσκολο είναι να αποκτηθούν αυτές οι μυθικές κληρονομιές.Με κληρονομιές τέτοιου τύπου, όλοι μπορούν να ζήσουν "συγκλονιστικές" ζωές, και οι κυραλέξηδες και οι κυρκώστηδες, σιγά το δύσκολο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aLiCat την 20 Ιουν 2024, 15:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Εγώ ψήφισα την σύζυγο του 2. Ήρθε, είδε και απήλθε. 
Δεν έχω άμεση εμπειρία αλλά από όσες περιπτώσεις ξέρω, είναι πραγματικό μαρτύριο για το περιβάλλον του πάσχοντος, ο ίδιος δεν υποφέρει.
Ψιλά γράμματα, ξέρω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν έχουμε όμως ιδέα για τη ζωή και το θάνατο της εν λόγω. Οπότε, είναι τελείως αφελής ως προσέγγιση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα κατά τα φαινόμενα, ουδόλως φαίνεται να νοιάζει τους υποστηρικτές του κυρ Κώστα το κατά πόσον ήταν άδολη η αγάπη από το περιβάλλον του, από τη στιγμή που έγινε κληρονόμος.aLiCat έγραψε: 20 Ιουν 2024, 15:50ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιουν 2024, 15:38Και ας μην ξεχνάμε ότι αν δεν καθόταν η κληρονομιά από το πουθενά στον κυρ Κώστα, ουδείς θα υπήρχε για να είναι δίπλα του όταν έκλεινε γαλήνια τα μάτια του.Spoiler
Εγώ πάλι νομίζω ότι μόνον αν πάθαινε και ο κυρ Κώστας αλτσχάιμερ θα είχε καλύτερη ζωή μετά τα 40κάτι.
Γιατί τα παιδικά τραύματα είναι ερινύες που σε κυνηγούν μέχρι το τέλος.
Spoiler
Με κληρονομιές τέτοιου τύπου, όλοι μπορούν να ζήσουν "συγκλονιστικές" ζωές, και οι κυραλέξηδες και οι κυρκώστηδες, σιγά το δύσκολο.
Δεν έχει και τόση σημασία για τον Κυρ Κώστα το κίνητρο, αλλά η αίσθηση.
Άλλωστε δεν είναι τόσο σπάνιο, η όχι τόσο άδολη αγάπη, να αφορά και τους εξ αίματος συγγενείς, φίλους κλπ.![]()
Το δύσκολο είναι να αποκτηθούν αυτές οι μυθικές κληρονομιές.Με κληρονομιές τέτοιου τύπου, όλοι μπορούν να ζήσουν "συγκλονιστικές" ζωές, και οι κυραλέξηδες και οι κυρκώστηδες, σιγά το δύσκολο![]()
Γιατί είναι σιγουράκι, ότι πριν την κληρονομιά, όλοι τον είχαν γραμμένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν μπορώ να ταυτιστώ με καμία από τις τρεις ζωές. Το ιδανικό μου θα ήταν να έχω μεν χρήματα αλλά τόσα, ώστε να μου επιτρέψουν να αφοσιωθώ σε μια επιστημονική καριέρα ή σε μια καριέρα συγγραφέα, καλλιτέχνη. Δεν με ενθουσιάζουν οι πολυτέλειες.
Έχει πλάκα που χτίζουμε πάνω σε φανταστικά σενάρια με ιδεατά πρόσωπα.
Αρκεί να περιοριστούμε σ'αυτά (επιπέδου πρότασης για μελλοντική σειρά της τηλεόρασης), κι όχι για να βγάζουμε συμπεράσματα για
τους... σεναριογράφους.
Αρκεί να περιοριστούμε σ'αυτά (επιπέδου πρότασης για μελλοντική σειρά της τηλεόρασης), κι όχι για να βγάζουμε συμπεράσματα για
τους... σεναριογράφους.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Και μετά κάποιοι παραπονιούνται ότι στις πανελλαδικές πέφτουν δύσκολα θέματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Communio Sancta
Στα 35 είσαι αρκετά νέος για να ξαναρχίσεις, μια χαρά ο Κωστάκης. Και ο Γιώργος καλύτερος από όλους. Ο μεσαίος δεν είναι καλά.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Ο καλύτερος θα ήταν ένας τέταρτος, του οποίου η ζωή να συνδυάζει όλα τα καλά των προηγούμενων. 
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Καί οι τρεις μετενσαρκώθηκαν οπότε κανένας.
Θα έλεγα τον πρώτο, γιατί με αυτά που ξέρουμε μοιάζει να είχε πλήρη έλεγχο της ζωής του και να ήταν χαρούμενος και ευτυχισμένος με αυτό που ήταν και είχε. Από ένα σημείο και μετά το θέμα της υγείας δεν ελέγχεται, αλλά τουλάχιστον φαίνεται πως πέθανε γεμάτος και αγαπητός από όλους.
Ο δεύτερος ήταν άρχοντας αλλά στο τέλος δεν έμεινε πραγματικά τίποτα, και ακόμα και αν υπήρξε πιο χαρούμενος και ευτυχισμένος από τους άλλους δύο, δεν ήταν σε θέση να το θυμάται. Τραγική φιγούρα.
Ο τρίτος είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση, αλλά μοιάζει περισσότερο θύμα των αποφάσεων του και των περιστάσεων γύρω του. Φαίνεται τουλάχιστον πως βρήκε την Ιθάκη του στο τέλος.
1 > 3 > 2
Ο δεύτερος ήταν άρχοντας αλλά στο τέλος δεν έμεινε πραγματικά τίποτα, και ακόμα και αν υπήρξε πιο χαρούμενος και ευτυχισμένος από τους άλλους δύο, δεν ήταν σε θέση να το θυμάται. Τραγική φιγούρα.
Ο τρίτος είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση, αλλά μοιάζει περισσότερο θύμα των αποφάσεων του και των περιστάσεων γύρω του. Φαίνεται τουλάχιστον πως βρήκε την Ιθάκη του στο τέλος.
1 > 3 > 2
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Λεγεών έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:21 Θα έλεγα τον πρώτο, γιατί με αυτά που ξέρουμε μοιάζει να είχε πλήρη έλεγχο της ζωής του και να ήταν χαρούμενος και ευτυχισμένος με αυτό που ήταν και είχε. Από ένα σημείο και μετά το θέμα της υγείας δεν ελέγχεται, αλλά τουλάχιστον φαίνεται πως πέθανε γεμάτος και αγαπητός από όλους.
1 > 3 > 2

Μου αρέσει που το τεκμηρίωσες σωστά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 591 Προβολές
-