!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποιός από τους τρεις είχε καλύτερη ζωή;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

?

Κος Γιώργος
10
50%
Κος Αλέξης
5
25%
Κος Κώστας
5
25%

Σύνολο ψήφων: 20

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: Ποιός από τους τρεις είχε καλύτερη ζωή;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Ποιος απο τους 3 ηταν αρχιπαρτουζιαρης?
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Εσείς που ψηφίζετε το 2, έχετε ιδέα τι σημαίνει Αλτσχαιμερ;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιουν 2024, 15:38
Spoiler
Εγώ πάλι νομίζω ότι μόνον αν πάθαινε και ο κυρ Κώστας αλτσχάιμερ θα είχε καλύτερη ζωή μετά τα 40κάτι.

Γιατί τα παιδικά τραύματα είναι ερινύες που σε κυνηγούν μέχρι το τέλος.
Και ας μην ξεχνάμε ότι αν δεν καθόταν η κληρονομιά από το πουθενά στον κυρ Κώστα, ουδείς θα υπήρχε για να είναι δίπλα του όταν έκλεινε γαλήνια τα μάτια του.
Spoiler
Με κληρονομιές τέτοιου τύπου, όλοι μπορούν να ζήσουν "συγκλονιστικές" ζωές, και οι κυραλέξηδες και οι κυρκώστηδες, σιγά το δύσκολο. :lol:

Δεν έχει και τόση σημασία για τον Κυρ Κώστα το κίνητρο, αλλά η αίσθηση.
Άλλωστε δεν είναι τόσο σπάνιο, η όχι τόσο άδολη αγάπη, να αφορά και τους εξ αίματος συγγενείς, φίλους κλπ. :102:

Με κληρονομιές τέτοιου τύπου, όλοι μπορούν να ζήσουν "συγκλονιστικές" ζωές, και οι κυραλέξηδες και οι κυρκώστηδες, σιγά το δύσκολο
Το δύσκολο είναι να αποκτηθούν αυτές οι μυθικές κληρονομιές. :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aLiCat την 20 Ιουν 2024, 15:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Εγώ ψήφισα την σύζυγο του 2. Ήρθε, είδε και απήλθε. :)
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Scouser έγραψε: 20 Ιουν 2024, 15:45 Εσείς που ψηφίζετε το 2, έχετε ιδέα τι σημαίνει Αλτσχαιμερ;
Δεν έχω άμεση εμπειρία αλλά από όσες περιπτώσεις ξέρω, είναι πραγματικό μαρτύριο για το περιβάλλον του πάσχοντος, ο ίδιος δεν υποφέρει.

Ψιλά γράμματα, ξέρω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Antares έγραψε: 20 Ιουν 2024, 15:50 Εγώ ψήφισα την σύζυγο του 2. Ήρθε, είδε και απήλθε. :)
Δεν έχουμε όμως ιδέα για τη ζωή και το θάνατο της εν λόγω. Οπότε, είναι τελείως αφελής ως προσέγγιση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

aLiCat έγραψε: 20 Ιουν 2024, 15:50
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιουν 2024, 15:38
Spoiler
Εγώ πάλι νομίζω ότι μόνον αν πάθαινε και ο κυρ Κώστας αλτσχάιμερ θα είχε καλύτερη ζωή μετά τα 40κάτι.

Γιατί τα παιδικά τραύματα είναι ερινύες που σε κυνηγούν μέχρι το τέλος.
Και ας μην ξεχνάμε ότι αν δεν καθόταν η κληρονομιά από το πουθενά στον κυρ Κώστα, ουδείς θα υπήρχε για να είναι δίπλα του όταν έκλεινε γαλήνια τα μάτια του.
Spoiler
Με κληρονομιές τέτοιου τύπου, όλοι μπορούν να ζήσουν "συγκλονιστικές" ζωές, και οι κυραλέξηδες και οι κυρκώστηδες, σιγά το δύσκολο. :lol:

Δεν έχει και τόση σημασία για τον Κυρ Κώστα το κίνητρο, αλλά η αίσθηση.
Άλλωστε δεν είναι τόσο σπάνιο, η όχι τόσο άδολη αγάπη, να αφορά και τους εξ αίματος συγγενείς, φίλους κλπ.
:102:

Με κληρονομιές τέτοιου τύπου, όλοι μπορούν να ζήσουν "συγκλονιστικές" ζωές, και οι κυραλέξηδες και οι κυρκώστηδες, σιγά το δύσκολο
Το δύσκολο είναι να αποκτηθούν αυτές οι μυθικές κληρονομιές. :D
Μα κατά τα φαινόμενα, ουδόλως φαίνεται να νοιάζει τους υποστηρικτές του κυρ Κώστα το κατά πόσον ήταν άδολη η αγάπη από το περιβάλλον του, από τη στιγμή που έγινε κληρονόμος.

Γιατί είναι σιγουράκι, ότι πριν την κληρονομιά, όλοι τον είχαν γραμμένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιουν 2024, 15:53
Antares έγραψε: 20 Ιουν 2024, 15:50 Εγώ ψήφισα την σύζυγο του 2. Ήρθε, είδε και απήλθε. :)
Δεν έχουμε όμως ιδέα για τη ζωή και το θάνατο της εν λόγω. Οπότε, είναι τελείως αφελής ως προσέγγιση.
Δεν μπορώ να ταυτιστώ με καμία από τις τρεις ζωές. Το ιδανικό μου θα ήταν να έχω μεν χρήματα αλλά τόσα, ώστε να μου επιτρέψουν να αφοσιωθώ σε μια επιστημονική καριέρα ή σε μια καριέρα συγγραφέα, καλλιτέχνη. Δεν με ενθουσιάζουν οι πολυτέλειες.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Έχει πλάκα που χτίζουμε πάνω σε φανταστικά σενάρια με ιδεατά πρόσωπα. :)
Αρκεί να περιοριστούμε σ'αυτά (επιπέδου πρότασης για μελλοντική σειρά της τηλεόρασης), κι όχι για να βγάζουμε συμπεράσματα για
τους... σεναριογράφους. :8)
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Και μετά κάποιοι παραπονιούνται ότι στις πανελλαδικές πέφτουν δύσκολα θέματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta »

Στα 35 είσαι αρκετά νέος για να ξαναρχίσεις, μια χαρά ο Κωστάκης. Και ο Γιώργος καλύτερος από όλους. Ο μεσαίος δεν είναι καλά.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Ο καλύτερος θα ήταν ένας τέταρτος, του οποίου η ζωή να συνδυάζει όλα τα καλά των προηγούμενων. :003:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

Καί οι τρεις μετενσαρκώθηκαν οπότε κανένας.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Θα έλεγα τον πρώτο, γιατί με αυτά που ξέρουμε μοιάζει να είχε πλήρη έλεγχο της ζωής του και να ήταν χαρούμενος και ευτυχισμένος με αυτό που ήταν και είχε. Από ένα σημείο και μετά το θέμα της υγείας δεν ελέγχεται, αλλά τουλάχιστον φαίνεται πως πέθανε γεμάτος και αγαπητός από όλους.

Ο δεύτερος ήταν άρχοντας αλλά στο τέλος δεν έμεινε πραγματικά τίποτα, και ακόμα και αν υπήρξε πιο χαρούμενος και ευτυχισμένος από τους άλλους δύο, δεν ήταν σε θέση να το θυμάται. Τραγική φιγούρα.

Ο τρίτος είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση, αλλά μοιάζει περισσότερο θύμα των αποφάσεων του και των περιστάσεων γύρω του. Φαίνεται τουλάχιστον πως βρήκε την Ιθάκη του στο τέλος.

1 > 3 > 2
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Λεγεών έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:21 Θα έλεγα τον πρώτο, γιατί με αυτά που ξέρουμε μοιάζει να είχε πλήρη έλεγχο της ζωής του και να ήταν χαρούμενος και ευτυχισμένος με αυτό που ήταν και είχε. Από ένα σημείο και μετά το θέμα της υγείας δεν ελέγχεται, αλλά τουλάχιστον φαίνεται πως πέθανε γεμάτος και αγαπητός από όλους.

Ο δεύτερος ήταν άρχοντας αλλά στο τέλος δεν έμεινε πραγματικά τίποτα, και ακόμα και αν υπήρξε πιο χαρούμενος και ευτυχισμένος από τους άλλους δύο, δεν ήταν σε θέση να το θυμάται. Τραγική φιγούρα.

Ο τρίτος είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση, αλλά μοιάζει περισσότερο θύμα των αποφάσεων του και των περιστάσεων γύρω του. Φαίνεται τουλάχιστον πως βρήκε την Ιθάκη του στο τέλος.

1 > 3 > 2
:goodpost:

Μου αρέσει που το τεκμηρίωσες σωστά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”