Μια τρύπα είναι το πρώην κλειστό εδώ και 5 χρόνια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηρακλης η ζωντανη ιστορια της πολης.
Re: Ηρακλης η ζωντανη ιστορια της πολης.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Η wild card υπάρχει και με την άνοδο του Μίλωνας διότι οι ομάδες της Basket league είναι 13. Γενικά έχει γίνει " μοδα" τα τελευταία χρόνια ομάδες που έχουν κερδίσει την άνοδο να μην την αποδέχονται λόγω οικονομικών δυσκολιών να συμμετέχουν.Beria έγραψε: 04 Ιουν 2024, 16:01Υπάρχει σοβαρή περίπτωση να μην αποδεχτεί ο Μίλωνας την άνοδο στην πρώτη κατηγορία (γίνονται μαλλιά κουβάρια στο ΔΣ τους)Λίνο Βεντούρα έγραψε: 04 Ιουν 2024, 00:58Τι είναι αυτά; Τι ελίτ και μαλακιες; wild Card για να ανεβεί κατηγορία;zteo έγραψε: 03 Ιουν 2024, 22:29
Στο ποδόσφαιρο παίζει στην SL2 αλλά με τον Μονε ως μεγαλομετοχο πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο.
Στο μπάσκετ είναι στην Ελίτ λιγκ έχασε την άνοδο στον τελευταίο αγώνα με τον Πανιώνιο. Κυνηγάει να παίξει Basket league μέσω wild card.
Οπότε θα ανέβει ο Ηρακλής ως επόμενος
Επειδή η όλη ιστορία με wild card και Μίλωνας θα τραβήξει μέχρι Σεπτέμβρη διότι στην ομοσπονδια ειναι ενα υπεροχο μπουρδελο εμεις κανουμε σχεδιασμο για Ελίτ και βλέπουμε και αισιοδοξουμε.
Τουλάχιστον να υπάρχει ένας κορμός που έχει κάνει προετοιμασία μέχρι τότε και ανάλογα με την απόφαση τελευταία στιγμή να κάνουμε απλά κάποιες προσθήκες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Για τον νιόνιο που έχει κονέ έλεγαν ότι είναι δεδομένο πως θα πάρει wild card αν δεν ανέβει...
Για τον ηρακλή δεν καίγονται κιόλας οι 13, γιατί τα λεφτά του στοιχήματος θα μοιραστούν δια 14 αν ανέβει
Για τον ηρακλή δεν καίγονται κιόλας οι 13, γιατί τα λεφτά του στοιχήματος θα μοιραστούν δια 14 αν ανέβει
https://www.metrosport.gr/iraklis-ston- ... yma-982558
Έρχεται το νέο λεωφορειο του Ηρακλή με το σήμα του Ηρακλή και του Βενετη δείγμα ότι η συμφωνια θα προχωρήσει κανονικά
Επάνω γράφει
Έρχεται το νέο λεωφορειο του Ηρακλή με το σήμα του Ηρακλή και του Βενετη δείγμα ότι η συμφωνια θα προχωρήσει κανονικά
Επάνω γράφει
Είμαστε αυτοί που κάποιοι θέλησαν να μας διαγράψουν από την ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zteo την 05 Ιουν 2024, 18:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Rocco Siffredi
αντε ανεβειτε να αναβιωσει το "ηρακλη ηρακλη δεν γεμιζετε ταξι .. " 
https://www.metrosport.gr/iraklis-symfo ... ioy-986624
Η συμφωνια έκλεισε. Ο Ηρακλής γυρίζει σελίδα και μπαίνει σε νέα εποχή. Τα καλύτερα ερχονται
Η συμφωνια έκλεισε. Ο Ηρακλής γυρίζει σελίδα και μπαίνει σε νέα εποχή. Τα καλύτερα ερχονται
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
κατι για γκαγκατση δεν τσαμπουνουσες; οτι δεν θα σας αφησει λεει να ανεβειτε και αλλες τερατολογιες;:lol:
ειδες λοιπον τι εκανε ο πατηρ γκαγκατσης; σας εσωσε
αντε μπραβο
σηκωστε πανο ΠΑΟΚ τωρα σε καθε παιχνιδι τιμητικα
ΣΕ ΚΑΘΕ ομως.jason δωρεαν τατου δικεφαλο απο ποιο μαγαζι προμηθευονται; στου μαυριδη ειναι καλος; κανε τις συνεννοησεις να εχει εκπτωση
ειδες λοιπον τι εκανε ο πατηρ γκαγκατσης; σας εσωσε
αντε μπραβο
ΣΕ ΚΑΘΕ ομως.jason δωρεαν τατου δικεφαλο απο ποιο μαγαζι προμηθευονται; στου μαυριδη ειναι καλος; κανε τις συνεννοησεις να εχει εκπτωση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 12 Ιουν 2024, 20:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Τίποτα δεν έκανε ο πατήρ Γκαγκατσης. Το μόνο που έκανε ο γιος Γκαγκάτση να πει ότι θα εφαρμόσει την ηλικία πρόταση του ΜπεουΚόκκορας έγραψε: 12 Ιουν 2024, 20:16 ειδατε τι κανει ο πατηρ γκαγκατσης; σας εσωσε
αντε μπραβο
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
zteo έγραψε: 12 Ιουν 2024, 20:21Τίποτα δεν έκανε ο πατήρ Γκαγκατσης. Το μόνο που έκανε ο γιος Γκαγκάτση να πει ότι θα εφαρμόσει την ηλικία πρόταση του ΜπεουΚόκκορας έγραψε: 12 Ιουν 2024, 20:16 ειδατε τι κανει ο πατηρ γκαγκατσης; σας εσωσε
αντε μπραβο
εκπροσωπος νομικος του κ.μονεμβασιωτη,υπευθυνος για τις διαπραγματευσεις και δεν εκανε τιποτα;
τοση αχαριστια;
το πανο το περιμενω εγω
Ρε.φιλε τα 2500000 πότε θα τα πάρει ο Ευγένιου Είναι τα λεφτά που του εταξε ο ΓΣ.ηρακλης για να χρησιποιειται την Τρίγλια αλλά δεν τα δώσατε ποτέ και βρεθήκε να προσπαθεί να σας κάνει ομάδα γιατί δεν τον πληρώνατε Ο Μονέ θέλει να τα γλιτώσει αλλά ο Ευγένιου δεν νομίζω να κάνει πίσω όσες απειλές και να φάει .Είστε και αγνώμονες γιατί αν δεν δέχονταν τότε δεν θα παίζατε πουθενα από το 21zteo έγραψε: 12 Ιουν 2024, 19:45 https://www.metrosport.gr/iraklis-symfo ... ioy-986624
Η συμφωνια έκλεισε. Ο Ηρακλής γυρίζει σελίδα και μπαίνει σε νέα εποχή. Τα καλύτερα ερχονται![]()
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
https://www.metrosport.gr/iraklis-apome ... nne-988198
Από ότι φαίνεται η νέα διοίκηση φέρνει νέο αέρα στην ομάδα.
Κατά πάσα πιθανότητα κλείνουμε τον Τεννε που είναι μετρ στις άνοδος στην SL
Και συζητάμε ένα πολλή καλό όνομα για την επίθεση. Επειδή όμως είναι αρκετά δύσκολη περίπτωση δεν ανακοινώνω το όνομα ακόμα.
Και συζητάμε ένα πολλή καλό όνομα για την επίθεση. Επειδή όμως είναι αρκετά δύσκολη περίπτωση δεν ανακοινώνω το όνομα ακόμα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
O Bέλλιος έιναι τι δεν το λεςzteo έγραψε: 16 Ιουν 2024, 23:52 https://www.metrosport.gr/iraklis-apome ... nne-988198
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Eθνικοκοινωνιστης
θα σας κανει ανθρωπους ημιπρολεταριοι της 10zteo έγραψε: 12 Ιουν 2024, 19:45 https://www.metrosport.gr/iraklis-symfo ... ioy-986624
Η συμφωνια έκλεισε. Ο Ηρακλής γυρίζει σελίδα και μπαίνει σε νέα εποχή. Τα καλύτερα ερχονται![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ΕΡΧΟΜΑCΤΕ
Θα καούν οι οίκοι ευγηριας
Θα καούν οι οίκοι ευγηριας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 184 Απαντήσεις
- 3606 Προβολές
-