!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καθαρισμός οικοπέδου
Re: Καθαρισμός οικοπέδου
Άραγε πρέπει να δηλωθεί και η αυλή του σπιτιού;
Γιατί έτσι μου λένε οι γείτονες αλλά μου φαίνεται παράλογο.
Στη δε εφαρμογή για εύρεση του καεκ δεν μου βγάζει τίποτα επειδή προφανώς είναι η αυλή του σπιτιού κι όχι κάποιο οικόπεδο.
Στη δε εφαρμογή για εύρεση του καεκ δεν μου βγάζει τίποτα επειδή προφανώς είναι η αυλή του σπιτιού κι όχι κάποιο οικόπεδο.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Eν τω μεταξύ στην περιοχή μου μόνο ένα 20% (και πολύ ίσως λέω) πρεπει να ασχολήθηκε με καθαρισμούς των οικοπέδων του, εννοειται επίσης πως ο Δήμος δεν καθάρισε τίποτε δικό του, ενα εγκατελειμένο πάρκο είναι ζούγκλα.
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Δεν ξέρω για την περίπτωση σου πύτε, πάντως και για πολλά οικόπεδα που δηλωθηκαν κτηματολόγιο, δεν βγάζει τίποτα με καεκ και θέλει δήλωση με κλασικές συντεταγμένες1451 έγραψε: 18 Ιουν 2024, 07:35 Άραγε πρέπει να δηλωθεί και η αυλή του σπιτιού;
sure...
(γελώ)
(γελώ)
δυσκολη ερώτηση γιατι αν αποφασίσεις να πας με μια μαρκα εγκλωβίζεσαι νομιζω, αλλα θα σου πω την δική μου εμπειρία. Χορτοκοπτικό εχω μπαταρίας της μακιτα 18 βολτ, ειναι εξαιρετικό, ελαφρύ και δυνατό πολυ, δεν ειμαι σίγουρος τι νοημα εχει ενα βενζίνης. Για να κοβεις κορμους τωρα, εχω ενα πριόνι ηλεκτρικό της μακίτα παλι, κόβει πιο αργά απο αλυσοπρίονο, αλλα κόβει. Και τέλος, πήρα απο το αλι τελευταία ενα αλυσοπρίονο των 20 ευρώ νοναμε, απλα για πλάκα να το δώ γιατί ηταν συμβατό με τις μπαταρίες της μακιτα, πολυ δυνατό, δεν ξερω ποσο θα αντεξει βεβαια. Επομένως, αν πας σε καλες μπαταρίες, θα βρεις ολα τα εργαλεια ακομα και απο αλλη μαρκα πλεον, εχουν βγαλει τα παντα στο αλιεχπρες.ST48410 έγραψε: 18 Ιουν 2024, 03:07 Chilloutbuddy και enaon, εσείς χρησιμοποιείται αρκετά εργαλεία. Αξίζει να πάρω κάποιας συγκεκριμένης μάρκας ώστε να μπορώ να χρησιμοποιώ τις μπαταρίες τους και σε κάτι άλλο μελλοντικά που θα το δουλεύω πιο συχνά; Κάποιο τρυπάνι ή βιδολόγο πχ;
τελος, υπαρχει και η επιλογή εργαλείων ρευματος, ενα fosibot f800 εχει περίπου 200 ευρώ και βγαζει 800βαττ σταθερά στον ινβερτερ του, ισως αυτο ειναι πιο πρακτικό να σου μεινει στο τελος απο καλές μπαταρίες εργαλείων κλπ.
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Link για το χορτοκοπτικό, πυτεenaon έγραψε: 18 Ιουν 2024, 10:29δυσκολη ερώτηση γιατι αν αποφασίσεις να πας με μια μαρκα εγκλωβίζεσαι νομιζω, αλλα θα σου πω την δική μου εμπειρία. Χορτοκοπτικό εχω μπαταρίας της μακιτα 18 βολτ, ειναι εξαιρετικό, ελαφρύ και δυνατό πολυ, δεν ειμαι σίγουρος τι νοημα εχει ενα βενζίνης. Για να κοβεις κορμους τωρα, εχω ενα πριόνι ηλεκτρικό της μακίτα παλι, κόβει πιο αργά απο αλυσοπρίονο, αλλα κόβει. Και τέλος, πήρα απο το αλι τελευταία ενα αλυσοπρίονο των 20 ευρώ νοναμε, απλα για πλάκα να το δώ γιατί ηταν συμβατό με τις μπαταρίες της μακιτα, πολυ δυνατό, δεν ξερω ποσο θα αντεξει βεβαια. Επομένως, αν πας σε καλες μπαταρίες, θα βρεις ολα τα εργαλεια ακομα και απο αλλη μαρκα πλεον, εχουν βγαλει τα παντα στο αλιεχπρες.ST48410 έγραψε: 18 Ιουν 2024, 03:07 Chilloutbuddy και enaon, εσείς χρησιμοποιείται αρκετά εργαλεία. Αξίζει να πάρω κάποιας συγκεκριμένης μάρκας ώστε να μπορώ να χρησιμοποιώ τις μπαταρίες τους και σε κάτι άλλο μελλοντικά που θα το δουλεύω πιο συχνά; Κάποιο τρυπάνι ή βιδολόγο πχ;
τελος, υπαρχει και η επιλογή εργαλείων ρευματος, ενα fosibot f800 εχει περίπου 200 ευρώ και βγαζει 800βαττ σταθερά στον ινβερτερ του, ισως αυτο ειναι πιο πρακτικό να σου μεινει στο τελος απο καλές μπαταρίες εργαλείων κλπ.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
αυτο ειναι το χορτοκοπτικό, αλλα αν ψαξει λιγο θα το βρει με ~80 ευρω θεωρώ περίπου. https://www.amazon.de/-/en/Makita-DUR18 ... B07NSPS9CY
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
- kongrosian
για να κόβει τριφύλλια καλό είναι.enaon έγραψε: 18 Ιουν 2024, 10:40 αυτο ειναι το χορτοκοπτικό, αλλα αν ψαξει λιγο θα το βρει με ~80 ευρω θεωρώ περίπου. https://www.amazon.de/-/en/Makita-DUR18 ... B07NSPS9CY
οχι, ειναι καλό ακομα και να κοβει χόρτα που εχουν γινει 1 μετρο και εχουν ξεραθει, γενικά ειναι παρα πολυ δυνατό, αλλα οκ.
ότι κάνεις γύρω στα 6 στρέμματα (4 στρέμματα Χ 1.5 φορά) με ένα γέμισμα. Τουλάχιστον με το τετράχρονο που έχω εγώ. Κι αν αδειάσει σε μισό λεπτό είναι πάλι έτοιμο.enaon έγραψε: 18 Ιουν 2024, 10:29
δυσκολη ερώτηση γιατι αν αποφασίσεις να πας με μια μαρκα εγκλωβίζεσαι νομιζω, αλλα θα σου πω την δική μου εμπειρία. Χορτοκοπτικό εχω μπαταρίας της μακιτα 18 βολτ, ειναι εξαιρετικό, ελαφρύ και δυνατό πολυ, δεν ειμαι σίγουρος τι νοημα εχει ενα βενζίνης.
Για πριόνι συμφωνώ ότι είναι ΠΟΛΥ καλύτερα με μπαταρία, συνήθως κάνεις max καμιά τριανταριά κοψίματα όλα κι όλα και μπορεί να είσαι πάνω σε καμία σκάλα ή δέντρο οπότε το να πρέπει να τραβάς μίζα είναι εξαιρετικά άβολο ή ακόμα και επικίνδυνο. Ενώ της μπαταρίας πατάς το κουμπί και παίζει, άνεση, ευτυχία, νιρβάνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 18 Ιουν 2024, 10:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kongrosian
άστο ρε. έχουμε φάει τη ζωή μας με τα χόρτα. υπάρχουν χόρτα και χόρτα. σε κάποια πρέπει να βάλεις και μεταλλικό δίσκο. αυτό παίρνει;enaon έγραψε: 18 Ιουν 2024, 10:44 οχι, ειναι καλό ακομα και να κοβει χόρτα που εχουν γινει 1 μετρο και εχουν ξεραθει, γενικά ειναι παρα πολυ δυνατό, αλλα οκ.
ναι οκ καμια σχεση μετα, αλλο επίπεδο. Η μπαταρία βεβαια γεμίζει στα 40 λεπτά, αν εχεις 2 δεν εχει χρόνο αναμονης, αλλα παλι ναι για 6 στρεμματα ειναι αλλο επίπεδο.foscilis έγραψε: 18 Ιουν 2024, 10:45 ότι κάνεις γύρω στα 6 στρέμματα (4 στρέμματα Χ 1.5 φορά) με ένα γέμισμα. Τουλάχιστον με το τετράχρονο που έχω εγώ. Κι αν αδειάσει σε μισό λεπτό είναι πάλι έτοιμο.
παιρνει νομιζω, αφτερμαρκετ, αλλα η ιδέα ειναι να μην μεινει χωρίς ποδι ο στ γιατι ειμαστε μαγκες εδώ μεσα 42. Το χερι καλα ειναι;kongrosian έγραψε: 18 Ιουν 2024, 10:45 άστο ρε. έχουμε φάει τη ζωή μας με τα χόρτα. υπάρχουν χόρτα και χόρτα. σε κάποια πρέπει να βάλεις και μεταλλικό δίσκο. αυτό παίρνει;
τεσπα στ, δεν ειναι απλο πραγμα το χορτοκοπτικό αν εχεις ξεραμένα χορτα παντως, μην θεωρήσεις οτι πηρες εργαλείο και τα κανει μόνο του, θελει να αποκτήσεις και δεξιοτητα.
- kongrosian
ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥenaon έγραψε: 18 Ιουν 2024, 10:49παιρνει νομιζω, αφτερμαρκετ, αλλα η ιδέα ειναι να μην μεινει χωρίς ποδι ο στ γιατι ειμαστε μαγκες εδώ μεσα 42. Το χερι καλα ειναι;kongrosian έγραψε: 18 Ιουν 2024, 10:45 άστο ρε. έχουμε φάει τη ζωή μας με τα χόρτα. υπάρχουν χόρτα και χόρτα. σε κάποια πρέπει να βάλεις και μεταλλικό δίσκο. αυτό παίρνει;
τεσπα στ, δεν ειναι απλο πραγμα το χορτοκοπτικό αν εχεις ξεραμένα χορτα παντως, μην θεωρήσεις οτι πηρες εργαλείο και τα κανει μόνο του, θελει να αποκτήσεις και δεξιοτητα.
ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ, Ο ST, ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΤΑΒΡΑΝΤΙΣΜΕΝΟ ΑΛΒΑΝΟ ΜΕ HUSQVARNA 4 ΙΠΠΩΝ. 15€/ΩΡΑ
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Ε ρε τι σας κάνει ο Κούλης! 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις