!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Καραμελίτσα έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:45
Sid Vicious έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:43
Στρακαστρουκας έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:38

:smt023 Πολυ καλο. Αναποφευκτα η Ρωσια ως η πλεον ισχυρη χωρα της ΕΕ θα επαιζε τον ιδιο ρολο που επαιζε και επι ΕΣΣΔ. Δηλαδη θα εφτανε να ελεγχει την ΕΕ
Δεν κατάλαβες, εγώ μιλάω για μια διαφορετική Ευρώπη και όχι όπως είναι τώρα. Εννοειται και η Βρετανία μέσα. Εννοειται απελευθέρωση της Ευρωπαικής πατρίδας της Μικράς Ασίας και εκδίωξη των τουρανικών φύλλων και βέβαια κατάκτηση και εποικισμός με ευρωπαικους χριστιανικους πληθυσμους ισλαμικών χωρών με πλουτοπαραγωγικές πηγές
Α, και μόλις ήμουν έτοιμη να σου γράψω, ότι πρέπει να εξαφανίσεις τις Βρυξέλλες και την Φρανκφούρτη από το χάρτη.
τη Μογγολομοσχα θα πρεπει να εξαφανισεις/
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Οργισμένος έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:53
Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:28
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:23

Δε μου απαντας ομως.

Ο Πουτιν προσφερει ενα εκατομμυριο σε οποιον του παει ενα F16.

Ο χελωνος μου βαζει ενα αρθρο για καποιον Ρωσο λιποτακτη, ο οποιος ουτε του ζητησε κανεις να φυγει απ'τη Ρωσια, ουτε τον δωροδοκησαν, για να μου πει "κοιτα! το ιδιο πραγμα ειναι".

Για πες μου λοιπον ποια ειναι τα στοιχεια και τα παραδειγματα που εφερε ο χελωνος και ειναι αντιθετα με την κοσμοθεωρια μου.
Λοιπόν, ο τύπος που αναφέρει ο χελώνος ήταν ένας Ρώσος που βρέθηκε δολοφονημένος σε ακριβό προάστιο της Ισπανίας. Δεν πιστεύω να ισχυρίζεσαι ότι λιποτάκτησε αυτοβούλως και απλά πήρε το πορτοφόλι μαζί του.
Ακόμη και αυτή την αστειότητα να ισχυριζόσουν, κάτι τέτοιο θα ερχόταν σε αντίθεση με τον ισχυρισμό της υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας. Οκ, δε μάθαμε πόσα πήρε για να το κάνει αλλά τα σάβανα δεν έχουν τσέπες έτσι και αλλιώς.

Καταλαβαίνεις γιατί ο χελώνος μπροστά σου φαντάζει τέρας επιχειρηματολογίας; Αν δεν κατάλαβες ούτε αυτό, καληνύχτα.
:str8jack: :str8jack: :str8jack:
Kalws τον. Για να μην αναρωτιέται κανείς αν στο ίδρυμα έχουν free WiFi.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Οργισμένος έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:54
Καραμελίτσα έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:45
Δεν κατάλαβες, εγώ μιλάω για μια διαφορετική Ευρώπη και όχι όπως είναι τώρα. Εννοειται και η Βρετανία μέσα. Εννοειται απελευθέρωση της Ευρωπαικής πατρίδας της Μικράς Ασίας και εκδίωξη των τουρανικών φύλλων και βέβαια κατάκτηση και εποικισμός με ευρωπαικους χριστιανικους πληθυσμους ισλαμικών χωρών με πλουτοπαραγωγικές πηγές
Α, και μόλις ήμουν έτοιμη να σου γράψω, ότι πρέπει να εξαφανίσεις τις Βρυξέλλες και την Φρανκφούρτη από το χάρτη.
τη Μογγολομοσχα θα πρεπει να εξαφανισεις/
Η Μόσχα είναι Ευρωπαική πατρίδα επίσης
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Sid Vicious έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:54
Στρακαστρουκας έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:50
Ναι οκ, βρες πρωτα ντοπιους να θελουν να μαζεψουν τις φραουλες στην Μανωλαδα και αφου λυσεις αυτο το προβλημα, στελνουμε και το εξτρα εμψυχο δυναμικο σε αποικιες
Θα μαζευουν τις φραουλες στις χώρες τους οι οποιες θα ειναι Ευρωπαικες αποικιες
:102: Και ποιος θα μαζευει τις φραουλες εδω περα?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Στρακαστρουκας έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:59
Sid Vicious έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:54
Στρακαστρουκας έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:50

Ναι οκ, βρες πρωτα ντοπιους να θελουν να μαζεψουν τις φραουλες στην Μανωλαδα και αφου λυσεις αυτο το προβλημα, στελνουμε και το εξτρα εμψυχο δυναμικο σε αποικιες
Θα μαζευουν τις φραουλες στις χώρες τους οι οποιες θα ειναι Ευρωπαικες αποικιες
:102: Και ποιος θα μαζευει τις φραουλες εδω περα?
Εσύ ως αντιφρονούντας, μην μασάς τα έχω υπολογίσει
Εμπεδοκλής

Προσοχή με τα τσιγάρα εκεί στην Τσεχία.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Pillars έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:13
sharp έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:03 Πρέπει να είστε πολύ δυστυχισμένοι όσοι υποστηρίζετε να καταληφθεί η Ουκρανία από τη Ρωσία. Δεν εξηγείται διαφορετικά τέτοια μανία.
Εσύ τι ζόρι τραβάς που θέλεις να γενοκτονήσεις τους Ρώσους και να τους κλέψεις τις περιουσίες τους, τα μνημεία τους, τα πατρογονικά τους εδάφη από την εποχή του Ρούρικ ιστορίας 1150 ετών. Τους ζηλεύεις η απλά ψήνεσαι για πλιάτσικο; :smt017
Το ρωσικό παραμυθάκι που έχεις γράψει κάπου 100 φορές εδώ μέσα δεν είναι η αλήθεια.
sharp

Sid Vicious έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:22 Λήξη πολέμου και είσοδος Ουκρανίας, Ρωσίας και Λευκορωσίας στην Ευρωπαική Ένωση
Δεν έχει κανείς την όρεξη να ταΐζει 250 εκατ. αργόσχολους
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:52
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:36
Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:28
Λοιπόν, ο τύπος που αναφέρει ο χελώνος ήταν ένας Ρώσος που βρέθηκε δολοφονημένος σε ακριβό προάστιο της Ισπανίας. Δεν πιστεύω να ισχυρίζεσαι ότι λιποτάκτησε αυτοβούλως και απλά πήρε το πορτοφόλι μαζί του.
Ακόμη και αυτή την αστειότητα να ισχυριζόσουν, κάτι τέτοιο θα ερχόταν σε αντίθεση με τον ισχυρισμό της υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας. Οκ, δε μάθαμε πόσα πήρε για να το κάνει αλλά τα σάβανα δεν έχουν τσέπες έτσι και αλλιώς.

Καταλαβαίνεις γιατί ο χελώνος μπροστά σου φαντάζει τέρας επιχειρηματολογίας; Αν δεν κατάλαβες ούτε αυτό, καληνύχτα.
Δηλαδη εσυ και ο χελωνος, τα δυο τερατα επιχειρηματολογιας, μας λετε οτι καποια δυτικη χωρα ειπε οτι οποιος λιποτακτησει και φερει και ενα Ρωσικο ελικοπτερο μαζι του, θα του δωσουμε ενα εκατομμυριο. Και το ειπαν και επισημως ως χωρα. Καλα τα λεω?

Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι δεν την κοπανησε αυτοβουλως, ετσι?

Μου θυμιζει και το αλλο το φοβερο που μου ελεγες (στις αρχες της εισβολης) για το ποσο θα πεσει το ζλοτυ και καλυτερα που πληρωνομαι σε ευρω. Τερας επιχειρηματολογιας. Και εσυ και ο χελωνος.
Γράφεις με έναν παραλογισμό που αδυνατώ να παρακολουθήσω. Το πρόβλημα σου ποιο είναι; Τί ακριβώς αρνείσαι; Ότι η μία ή η άλλη πλευρά πληρώνει και προσπαθεί μέσω των μυστικών υπηρεσιών να κάνει τις δυνάμεις του ενός ή του άλλου να λιποτακτήσουν; Πέφτεις από τα σύννεφα με κάτι τέτοιο;

Για κούνησε το κεφάλι σου να δεις αν κάνει γκλιν γκλον και μετά αναρωτιέσαι ποιος τελικά είναι το τέρας επιχειρηματολογίας και ποιος το σκέτο τέρας.
Επειδη δεν εχω αποιρο χρονο ν'ασχοληθω, κανε εναν κοπο να διαβασεις απο την αρχη το τι ακριβως ειπωθηκε. Αν δε καταλαβεις παλι, λυπαμαι αλλα δε μπορω να βοηθησω.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

sharp έγραψε: 17 Ιουν 2024, 17:15
Sid Vicious έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:22 Λήξη πολέμου και είσοδος Ουκρανίας, Ρωσίας και Λευκορωσίας στην Ευρωπαική Ένωση
Δεν είναι πρόβλημα αυτό, θα βάλω στον Στρακαστρουκα παραπανω ώρες στην συγκομιδή φράουλας
sharp

Στρακαστρουκας έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:11
sharp έγραψε: 17 Ιουν 2024, 15:52 Υπάρχει τρόπος για να έχουμε μόνιμη ειρήνη. Αποστρατιωτικοποίηση της Ρωσίας
:smt017 Που θα πουλανε οι Αμερικανοι βομβες μετα? Θελουν τουλαχιστο 2-3 πολεμους διαρκειας για να κανουν "τζιρο"
Εγώ το ξέρω ότι οι Αμερικανοί δεν θέλουνε ειρήνη, δεν χρειάζεται να μού το πεις.

Με σας που δεν βλέπετε τον Πούτιν που παίζει το παιχνίδι τους και το θεωρείται θύμα το τσαμένο, δεν ξέρω τι θα γίνει.
Στρακαστρουκας

Sid Vicious έγραψε: 17 Ιουν 2024, 17:27
Δεν είναι πρόβλημα αυτό, θα βάλω στον Στρακαστρουκα παραπανω ώρες στην συγκομιδή φράουλας
Ναι οκ, βγες τωρα απο το σπιτακι του που εισαι κλειδαμπαρωμενος. Ο Πακιστανος που κοβει βολτες εκει εξω δεν θα σε φαει. Οοοοο το μωρο
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Στρακαστρουκας έγραψε: 17 Ιουν 2024, 17:48
Sid Vicious έγραψε: 17 Ιουν 2024, 17:27

Ναι οκ, βγες τωρα απο το σπιτακι του που εισαι κλειδαμπαρωμενος. Ο Πακιστανος που κοβει βολτες εκει εξω δεν θα σε φαει. Οοοοο το μωρο
Εγώ κλειδαμπαρωμένος μέσα; Ο κοσμικός μπον βιβέρ της πόλης, πας καλά άνθρωπε μου;
Εμπεδοκλής

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Ιουν 2024, 17:24
Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:52
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:36

Δηλαδη εσυ και ο χελωνος, τα δυο τερατα επιχειρηματολογιας, μας λετε οτι καποια δυτικη χωρα ειπε οτι οποιος λιποτακτησει και φερει και ενα Ρωσικο ελικοπτερο μαζι του, θα του δωσουμε ενα εκατομμυριο. Και το ειπαν και επισημως ως χωρα. Καλα τα λεω?

Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι δεν την κοπανησε αυτοβουλως, ετσι?

Μου θυμιζει και το αλλο το φοβερο που μου ελεγες (στις αρχες της εισβολης) για το ποσο θα πεσει το ζλοτυ και καλυτερα που πληρωνομαι σε ευρω. Τερας επιχειρηματολογιας. Και εσυ και ο χελωνος.
Γράφεις με έναν παραλογισμό που αδυνατώ να παρακολουθήσω. Το πρόβλημα σου ποιο είναι; Τί ακριβώς αρνείσαι; Ότι η μία ή η άλλη πλευρά πληρώνει και προσπαθεί μέσω των μυστικών υπηρεσιών να κάνει τις δυνάμεις του ενός ή του άλλου να λιποτακτήσουν; Πέφτεις από τα σύννεφα με κάτι τέτοιο;

Για κούνησε το κεφάλι σου να δεις αν κάνει γκλιν γκλον και μετά αναρωτιέσαι ποιος τελικά είναι το τέρας επιχειρηματολογίας και ποιος το σκέτο τέρας.
Επειδη δεν εχω αποιρο χρονο ν'ασχοληθω, κανε εναν κοπο να διαβασεις απο την αρχη το τι ακριβως ειπωθηκε. Αν δε καταλαβεις παλι, λυπαμαι αλλα δε μπορω να βοηθησω.
Sorry κιόλας, αλλά παρασχολήθηκα. Είδα τί απάντησες και σε εμένα.
Στρακαστρουκας

sharp έγραψε: 17 Ιουν 2024, 17:43
Στρακαστρουκας έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:11
sharp έγραψε: 17 Ιουν 2024, 15:52 Υπάρχει τρόπος για να έχουμε μόνιμη ειρήνη. Αποστρατιωτικοποίηση της Ρωσίας
:smt017 Που θα πουλανε οι Αμερικανοι βομβες μετα? Θελουν τουλαχιστο 2-3 πολεμους διαρκειας για να κανουν "τζιρο"
Εγώ το ξέρω ότι οι Αμερικανοί δεν θέλουνε ειρήνη, δεν χρειάζεται να μού το πεις.

Με σας που δεν βλέπετε τον Πούτιν που παίζει το παιχνίδι τους και το θεωρείται θύμα το τσαμένο, δεν ξέρω τι θα γίνει.
Oποιοδηποτε ηταν στην θεση του Πουτιν, θα εκανε τα ιδια. Οταν ολοι εσεις οι "ο Πουτιν ο ενα, ο Πουτιν ο αλλο" το καταλαβετε ισως καταλαβετε και γιατι εκαναν την εισβολη οι Ρωσοι. Μεχρι τοτε θα ονειρευεστε να ηταν κανας μεθυστακας Γελτσιν στην εξουσια αλλα δεν ειναι καθε μερα Πασχαλια
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”