τη Μογγολομοσχα θα πρεπει να εξαφανισεις/Καραμελίτσα έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:45Α, και μόλις ήμουν έτοιμη να σου γράψω, ότι πρέπει να εξαφανίσεις τις Βρυξέλλες και την Φρανκφούρτη από το χάρτη.Sid Vicious έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:43Δεν κατάλαβες, εγώ μιλάω για μια διαφορετική Ευρώπη και όχι όπως είναι τώρα. Εννοειται και η Βρετανία μέσα. Εννοειται απελευθέρωση της Ευρωπαικής πατρίδας της Μικράς Ασίας και εκδίωξη των τουρανικών φύλλων και βέβαια κατάκτηση και εποικισμός με ευρωπαικους χριστιανικους πληθυσμους ισλαμικών χωρών με πλουτοπαραγωγικές πηγέςΣτρακαστρουκας έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:38
Πολυ καλο. Αναποφευκτα η Ρωσια ως η πλεον ισχυρη χωρα της ΕΕ θα επαιζε τον ιδιο ρολο που επαιζε και επι ΕΣΣΔ. Δηλαδη θα εφτανε να ελεγχει την ΕΕ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
- Οργισμένος
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
Εμπεδοκλής
Kalws τον. Για να μην αναρωτιέται κανείς αν στο ίδρυμα έχουν free WiFi.Οργισμένος έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:53Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:28Λοιπόν, ο τύπος που αναφέρει ο χελώνος ήταν ένας Ρώσος που βρέθηκε δολοφονημένος σε ακριβό προάστιο της Ισπανίας. Δεν πιστεύω να ισχυρίζεσαι ότι λιποτάκτησε αυτοβούλως και απλά πήρε το πορτοφόλι μαζί του.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:23
Δε μου απαντας ομως.
Ο Πουτιν προσφερει ενα εκατομμυριο σε οποιον του παει ενα F16.
Ο χελωνος μου βαζει ενα αρθρο για καποιον Ρωσο λιποτακτη, ο οποιος ουτε του ζητησε κανεις να φυγει απ'τη Ρωσια, ουτε τον δωροδοκησαν, για να μου πει "κοιτα! το ιδιο πραγμα ειναι".
Για πες μου λοιπον ποια ειναι τα στοιχεια και τα παραδειγματα που εφερε ο χελωνος και ειναι αντιθετα με την κοσμοθεωρια μου.
Ακόμη και αυτή την αστειότητα να ισχυριζόσουν, κάτι τέτοιο θα ερχόταν σε αντίθεση με τον ισχυρισμό της υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας. Οκ, δε μάθαμε πόσα πήρε για να το κάνει αλλά τα σάβανα δεν έχουν τσέπες έτσι και αλλιώς.
Καταλαβαίνεις γιατί ο χελώνος μπροστά σου φαντάζει τέρας επιχειρηματολογίας; Αν δεν κατάλαβες ούτε αυτό, καληνύχτα.![]()
![]()
![]()
- Sid Vicious
Η Μόσχα είναι Ευρωπαική πατρίδα επίσηςΟργισμένος έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:54τη Μογγολομοσχα θα πρεπει να εξαφανισεις/Καραμελίτσα έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:45Α, και μόλις ήμουν έτοιμη να σου γράψω, ότι πρέπει να εξαφανίσεις τις Βρυξέλλες και την Φρανκφούρτη από το χάρτη.Sid Vicious έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:43
Δεν κατάλαβες, εγώ μιλάω για μια διαφορετική Ευρώπη και όχι όπως είναι τώρα. Εννοειται και η Βρετανία μέσα. Εννοειται απελευθέρωση της Ευρωπαικής πατρίδας της Μικράς Ασίας και εκδίωξη των τουρανικών φύλλων και βέβαια κατάκτηση και εποικισμός με ευρωπαικους χριστιανικους πληθυσμους ισλαμικών χωρών με πλουτοπαραγωγικές πηγές
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Sid Vicious έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:54Θα μαζευουν τις φραουλες στις χώρες τους οι οποιες θα ειναι Ευρωπαικες αποικιεςΣτρακαστρουκας έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:50Ναι οκ, βρες πρωτα ντοπιους να θελουν να μαζεψουν τις φραουλες στην Μανωλαδα και αφου λυσεις αυτο το προβλημα, στελνουμε και το εξτρα εμψυχο δυναμικο σε αποικιεςSid Vicious έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:43
Δεν κατάλαβες, εγώ μιλάω για μια διαφορετική Ευρώπη και όχι όπως είναι τώρα. Εννοειται και η Βρετανία μέσα. Εννοειται απελευθέρωση της Ευρωπαικής πατρίδας της Μικράς Ασίας και εκδίωξη των τουρανικών φύλλων και βέβαια κατάκτηση και εποικισμός με ευρωπαικους χριστιανικους πληθυσμους ισλαμικών χωρών με πλουτοπαραγωγικές πηγές
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Sid Vicious
Εσύ ως αντιφρονούντας, μην μασάς τα έχω υπολογίσειΣτρακαστρουκας έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:59Sid Vicious έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:54Θα μαζευουν τις φραουλες στις χώρες τους οι οποιες θα ειναι Ευρωπαικες αποικιεςΣτρακαστρουκας έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:50
Ναι οκ, βρες πρωτα ντοπιους να θελουν να μαζεψουν τις φραουλες στην Μανωλαδα και αφου λυσεις αυτο το προβλημα, στελνουμε και το εξτρα εμψυχο δυναμικο σε αποικιεςΚαι ποιος θα μαζευει τις φραουλες εδω περα?
-
Εμπεδοκλής
Προσοχή με τα τσιγάρα εκεί στην Τσεχία.
Το ρωσικό παραμυθάκι που έχεις γράψει κάπου 100 φορές εδώ μέσα δεν είναι η αλήθεια.Pillars έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:13Εσύ τι ζόρι τραβάς που θέλεις να γενοκτονήσεις τους Ρώσους και να τους κλέψεις τις περιουσίες τους, τα μνημεία τους, τα πατρογονικά τους εδάφη από την εποχή του Ρούρικ ιστορίας 1150 ετών. Τους ζηλεύεις η απλά ψήνεσαι για πλιάτσικο;sharp έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:03 Πρέπει να είστε πολύ δυστυχισμένοι όσοι υποστηρίζετε να καταληφθεί η Ουκρανία από τη Ρωσία. Δεν εξηγείται διαφορετικά τέτοια μανία.![]()
Δεν έχει κανείς την όρεξη να ταΐζει 250 εκατ. αργόσχολουςSid Vicious έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:22 Λήξη πολέμου και είσοδος Ουκρανίας, Ρωσίας και Λευκορωσίας στην Ευρωπαική Ένωση
Επειδη δεν εχω αποιρο χρονο ν'ασχοληθω, κανε εναν κοπο να διαβασεις απο την αρχη το τι ακριβως ειπωθηκε. Αν δε καταλαβεις παλι, λυπαμαι αλλα δε μπορω να βοηθησω.Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:52Γράφεις με έναν παραλογισμό που αδυνατώ να παρακολουθήσω. Το πρόβλημα σου ποιο είναι; Τί ακριβώς αρνείσαι; Ότι η μία ή η άλλη πλευρά πληρώνει και προσπαθεί μέσω των μυστικών υπηρεσιών να κάνει τις δυνάμεις του ενός ή του άλλου να λιποτακτήσουν; Πέφτεις από τα σύννεφα με κάτι τέτοιο;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:36Δηλαδη εσυ και ο χελωνος, τα δυο τερατα επιχειρηματολογιας, μας λετε οτι καποια δυτικη χωρα ειπε οτι οποιος λιποτακτησει και φερει και ενα Ρωσικο ελικοπτερο μαζι του, θα του δωσουμε ενα εκατομμυριο. Και το ειπαν και επισημως ως χωρα. Καλα τα λεω?Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:28
Λοιπόν, ο τύπος που αναφέρει ο χελώνος ήταν ένας Ρώσος που βρέθηκε δολοφονημένος σε ακριβό προάστιο της Ισπανίας. Δεν πιστεύω να ισχυρίζεσαι ότι λιποτάκτησε αυτοβούλως και απλά πήρε το πορτοφόλι μαζί του.
Ακόμη και αυτή την αστειότητα να ισχυριζόσουν, κάτι τέτοιο θα ερχόταν σε αντίθεση με τον ισχυρισμό της υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας. Οκ, δε μάθαμε πόσα πήρε για να το κάνει αλλά τα σάβανα δεν έχουν τσέπες έτσι και αλλιώς.
Καταλαβαίνεις γιατί ο χελώνος μπροστά σου φαντάζει τέρας επιχειρηματολογίας; Αν δεν κατάλαβες ούτε αυτό, καληνύχτα.
Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι δεν την κοπανησε αυτοβουλως, ετσι?
Μου θυμιζει και το αλλο το φοβερο που μου ελεγες (στις αρχες της εισβολης) για το ποσο θα πεσει το ζλοτυ και καλυτερα που πληρωνομαι σε ευρω. Τερας επιχειρηματολογιας. Και εσυ και ο χελωνος.
Για κούνησε το κεφάλι σου να δεις αν κάνει γκλιν γκλον και μετά αναρωτιέσαι ποιος τελικά είναι το τέρας επιχειρηματολογίας και ποιος το σκέτο τέρας.
- Sid Vicious
Δεν είναι πρόβλημα αυτό, θα βάλω στον Στρακαστρουκα παραπανω ώρες στην συγκομιδή φράουλαςsharp έγραψε: 17 Ιουν 2024, 17:15Δεν έχει κανείς την όρεξη να ταΐζει 250 εκατ. αργόσχολουςSid Vicious έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:22 Λήξη πολέμου και είσοδος Ουκρανίας, Ρωσίας και Λευκορωσίας στην Ευρωπαική Ένωση
Εγώ το ξέρω ότι οι Αμερικανοί δεν θέλουνε ειρήνη, δεν χρειάζεται να μού το πεις.Στρακαστρουκας έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:11sharp έγραψε: 17 Ιουν 2024, 15:52 Υπάρχει τρόπος για να έχουμε μόνιμη ειρήνη. Αποστρατιωτικοποίηση της ΡωσίαςΠου θα πουλανε οι Αμερικανοι βομβες μετα? Θελουν τουλαχιστο 2-3 πολεμους διαρκειας για να κανουν "τζιρο"
Με σας που δεν βλέπετε τον Πούτιν που παίζει το παιχνίδι τους και το θεωρείται θύμα το τσαμένο, δεν ξέρω τι θα γίνει.
-
Στρακαστρουκας
Ναι οκ, βγες τωρα απο το σπιτακι του που εισαι κλειδαμπαρωμενος. Ο Πακιστανος που κοβει βολτες εκει εξω δεν θα σε φαει. Οοοοο το μωροSid Vicious έγραψε: 17 Ιουν 2024, 17:27Δεν είναι πρόβλημα αυτό, θα βάλω στον Στρακαστρουκα παραπανω ώρες στην συγκομιδή φράουλαςsharp έγραψε: 17 Ιουν 2024, 17:15Δεν έχει κανείς την όρεξη να ταΐζει 250 εκατ. αργόσχολουςSid Vicious έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:22 Λήξη πολέμου και είσοδος Ουκρανίας, Ρωσίας και Λευκορωσίας στην Ευρωπαική Ένωση
- Sid Vicious
Εγώ κλειδαμπαρωμένος μέσα; Ο κοσμικός μπον βιβέρ της πόλης, πας καλά άνθρωπε μου;Στρακαστρουκας έγραψε: 17 Ιουν 2024, 17:48Ναι οκ, βγες τωρα απο το σπιτακι του που εισαι κλειδαμπαρωμενος. Ο Πακιστανος που κοβει βολτες εκει εξω δεν θα σε φαει. Οοοοο το μωροSid Vicious έγραψε: 17 Ιουν 2024, 17:27Δεν είναι πρόβλημα αυτό, θα βάλω στον Στρακαστρουκα παραπανω ώρες στην συγκομιδή φράουλας
-
Εμπεδοκλής
Sorry κιόλας, αλλά παρασχολήθηκα. Είδα τί απάντησες και σε εμένα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Ιουν 2024, 17:24Επειδη δεν εχω αποιρο χρονο ν'ασχοληθω, κανε εναν κοπο να διαβασεις απο την αρχη το τι ακριβως ειπωθηκε. Αν δε καταλαβεις παλι, λυπαμαι αλλα δε μπορω να βοηθησω.Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:52Γράφεις με έναν παραλογισμό που αδυνατώ να παρακολουθήσω. Το πρόβλημα σου ποιο είναι; Τί ακριβώς αρνείσαι; Ότι η μία ή η άλλη πλευρά πληρώνει και προσπαθεί μέσω των μυστικών υπηρεσιών να κάνει τις δυνάμεις του ενός ή του άλλου να λιποτακτήσουν; Πέφτεις από τα σύννεφα με κάτι τέτοιο;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:36
Δηλαδη εσυ και ο χελωνος, τα δυο τερατα επιχειρηματολογιας, μας λετε οτι καποια δυτικη χωρα ειπε οτι οποιος λιποτακτησει και φερει και ενα Ρωσικο ελικοπτερο μαζι του, θα του δωσουμε ενα εκατομμυριο. Και το ειπαν και επισημως ως χωρα. Καλα τα λεω?
Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι δεν την κοπανησε αυτοβουλως, ετσι?
Μου θυμιζει και το αλλο το φοβερο που μου ελεγες (στις αρχες της εισβολης) για το ποσο θα πεσει το ζλοτυ και καλυτερα που πληρωνομαι σε ευρω. Τερας επιχειρηματολογιας. Και εσυ και ο χελωνος.
Για κούνησε το κεφάλι σου να δεις αν κάνει γκλιν γκλον και μετά αναρωτιέσαι ποιος τελικά είναι το τέρας επιχειρηματολογίας και ποιος το σκέτο τέρας.
-
Στρακαστρουκας
Oποιοδηποτε ηταν στην θεση του Πουτιν, θα εκανε τα ιδια. Οταν ολοι εσεις οι "ο Πουτιν ο ενα, ο Πουτιν ο αλλο" το καταλαβετε ισως καταλαβετε και γιατι εκαναν την εισβολη οι Ρωσοι. Μεχρι τοτε θα ονειρευεστε να ηταν κανας μεθυστακας Γελτσιν στην εξουσια αλλα δεν ειναι καθε μερα Πασχαλιαsharp έγραψε: 17 Ιουν 2024, 17:43Εγώ το ξέρω ότι οι Αμερικανοί δεν θέλουνε ειρήνη, δεν χρειάζεται να μού το πεις.Στρακαστρουκας έγραψε: 17 Ιουν 2024, 16:11sharp έγραψε: 17 Ιουν 2024, 15:52 Υπάρχει τρόπος για να έχουμε μόνιμη ειρήνη. Αποστρατιωτικοποίηση της ΡωσίαςΠου θα πουλανε οι Αμερικανοι βομβες μετα? Θελουν τουλαχιστο 2-3 πολεμους διαρκειας για να κανουν "τζιρο"
Με σας που δεν βλέπετε τον Πούτιν που παίζει το παιχνίδι τους και το θεωρείται θύμα το τσαμένο, δεν ξέρω τι θα γίνει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1710 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-