!!! DEVELOPMENT MODE !!!

4,20 το τυλίχτο. Η ακρίβεια χτυπά κόκκινο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Re: 4,20 το τυλίχτο. Η ακρίβεια χτυπά κόκκινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Ηλια ριχ το ( τυλίχτο ) . με αλ6 θα μας παρακαλαγαν να φαμε πιτογυρα χαβιαρι και βελουχιωτη αρη . :rtfm:
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Green Dragon έγραψε: 05 Ιουν 2024, 14:47
vantono έγραψε: 05 Ιουν 2024, 09:50 Μια χαρά ειναι και τα efood κτλ, βολευουν για κάτι μακρινό, δεν μπορείς να τα εχεις όλα (και όλα τα καλά μαλιστα) δίπλα σου.
Κι εγω εχω πολυ κοντα μου ενα πολυ καλο και φτηνο (3,10€ η πιτα) σουβλατζίδικο, αλλά δεν μπορω να τρώω συνεχως σουβλάκι. Και πιτσαρία εχω κοντά μου, αλλά ειναι σάπια, αναγκαστικά αν θελω πιτσα καποια στιγμη (που δεν ειμαι και πολυ φαν) θα ψάξω κατι αλλο μεσω efood. Παρομοιως και μπέργκερ κτλ.
Πολλές πιτσαρίες δίνουν μέχρι και 1,5 ευρώ ανά πίτσα έκπτωση αν παραγγείλεις τηλεφωνικά. Κανένας δεν σου είπε να πας μπουσουλώντας να την παραλάβεις.
Αμα τις παραγγείλεις μεσω του δικου τους σάιτ, ξερω οτι εχουν εκπτώσεις. Για τηλεφωνικά δεν μου εχει τυχει καμία.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

vantono έγραψε: 05 Ιουν 2024, 17:39
Green Dragon έγραψε: 05 Ιουν 2024, 14:47
vantono έγραψε: 05 Ιουν 2024, 09:50 Μια χαρά ειναι και τα efood κτλ, βολευουν για κάτι μακρινό, δεν μπορείς να τα εχεις όλα (και όλα τα καλά μαλιστα) δίπλα σου.
Κι εγω εχω πολυ κοντα μου ενα πολυ καλο και φτηνο (3,10€ η πιτα) σουβλατζίδικο, αλλά δεν μπορω να τρώω συνεχως σουβλάκι. Και πιτσαρία εχω κοντά μου, αλλά ειναι σάπια, αναγκαστικά αν θελω πιτσα καποια στιγμη (που δεν ειμαι και πολυ φαν) θα ψάξω κατι αλλο μεσω efood. Παρομοιως και μπέργκερ κτλ.
Πολλές πιτσαρίες δίνουν μέχρι και 1,5 ευρώ ανά πίτσα έκπτωση αν παραγγείλεις τηλεφωνικά. Κανένας δεν σου είπε να πας μπουσουλώντας να την παραλάβεις.
Αμα τις παραγγείλεις μεσω του δικου τους σάιτ, ξερω οτι εχουν εκπτώσεις. Για τηλεφωνικά δεν μου εχει τυχει καμία.
Έχει αρκετά εδώ στην περιοχή, το γράφουν και πάνω στο φυλλάδιο.
Άβαταρ μέλους
Garcia
Phorum.gr user: Garcia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Garcia »

Οσο οι σαπιοκοιλιαδες πληρωνουν 4.20 για ενα τυλιχτο,περαστικα μας,μονο διαρκες μποϋκοταζ και μειωση της ζητησης,αρα και αποτομη πτωση των εσοδων τους θα εκανε κατι.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Garcia έγραψε: 07 Ιουν 2024, 10:43 Οσο οι σαπιοκοιλιαδες πληρωνουν 4.20 για ενα τυλιχτο,περαστικα μας,μονο διαρκες μποϋκοταζ και μειωση της ζητησης,αρα και αποτομη πτωση των εσοδων τους θα εκανε κατι.
Είπαμε, αυτά είναι σε εμπορικά σημεία που τρώει η διερχόμενη πλεμπα, δεν παίζει μποϋκοτάζ, απλά δεν πλησιαζεις. Στις γειτονιές πάνε μέχρι 3.50 το πολύ. Που πάλι ακριβό είναι βέβαια, αλλά τι να κάνεις, όταν τα καθίκια κερδοσκοπουν παγκοσμίως με αφορμή "φήμες" και ανεβαίνει το κόστος των πρώτων υλών. Απλά πλέον θέλει λίγη μελέτη πριν πας να φας σε σουβλατζίδικο, δεν μπουκαρεις όπου βρεις.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Ιουν 2024, 10:49
Garcia έγραψε: 07 Ιουν 2024, 10:43 Οσο οι σαπιοκοιλιαδες πληρωνουν 4.20 για ενα τυλιχτο,περαστικα μας,μονο διαρκες μποϋκοταζ και μειωση της ζητησης,αρα και αποτομη πτωση των εσοδων τους θα εκανε κατι.
Είπαμε, αυτά είναι σε εμπορικά σημεία που τρώει η διερχόμενη πλεμπα, δεν παίζει μποϋκοτάζ, απλά δεν πλησιαζεις. Στις γειτονιές πάνε μέχρι 3.50 το πολύ. Που πάλι ακριβό είναι βέβαια, αλλά τι να κάνεις, όταν τα καθίκια κερδοσκοπουν παγκοσμίως με αφορμή "φήμες" και ανεβαίνει το κόστος των πρώτων υλών. Απλά πλέον θέλει λίγη μελέτη πριν πας να φας σε σουβλατζίδικο, δεν μπουκαρεις όπου βρεις.
Κι εγώ τόσο πληρώνω από εκεί που παίρνω. Βέβαια είναι πολύ ποιοτικότερο από τον μέσο όρο, τουλάχιστον κατά την άποψή μου. Φυσικά έχει και αρκετά φθηνότερα αλλά όσες φορές έχω κάνει το λάθος να δοκιμάσω ήταν όλο λίπος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Garcia

Ταραξτε τους στις αρνητικες κριτικες σε ολο το 'ντερνετ,κατι ειναι και αυτο.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Στη Ροδοδαφνη Αιγίου το τυλιχτο έχει 3,30 και η πανσετα 7,50. Πλήρωσα 83 και φάγαμε 5 άτομα.
Πασιφάη kongrosian
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

hellegennes έγραψε: 07 Ιουν 2024, 11:48
Κι εγώ τόσο πληρώνω από εκεί που παίρνω. Βέβαια είναι πολύ ποιοτικότερο από τον μέσο όρο, τουλάχιστον κατά την άποψή μου. Φυσικά έχει και αρκετά φθηνότερα αλλά όσες φορές έχω κάνει το λάθος να δοκιμάσω ήταν όλο λίπος.
για πες μαγαζι,ποιον λες;(Εννοω για καλο)
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Κόκκορας έγραψε: 14 Ιουν 2024, 02:37
hellegennes έγραψε: 07 Ιουν 2024, 11:48
για πες μαγαζι,ποιον λες;(Εννοω για καλο)
Χρήστο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

southern έγραψε: 14 Ιουν 2024, 01:50 Στη Ροδοδαφνη Αιγίου το τυλιχτο έχει 3,30 και η πανσετα 7,50. Πλήρωσα 83 και φάγαμε 5 άτομα.
Πασιφάη kongrosian
Τί φάγατε ρε μαν μου; :lol:
Νομίζω πως οι τιμές είναι καλές σχετικά. Κάπου εκεί κυμαίνονται και στην Πάτρα. Ίσως και λίιιγο πιο ακριβά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Πασιφάη έγραψε: 14 Ιουν 2024, 09:21
southern έγραψε: 14 Ιουν 2024, 01:50 Στη Ροδοδαφνη Αιγίου το τυλιχτο έχει 3,30 και η πανσετα 7,50. Πλήρωσα 83 και φάγαμε 5 άτομα.
Πασιφάη kongrosian
Νομίζω πως οι τιμές είναι καλές σχετικά. Κάπου εκεί κυμαίνονται και στην Πάτρα. Ίσως και λίιιγο πιο ακριβά.
3 μερίδες μπιφτέκια φούρνου, 1 μακαρόνια 4 τυριών, εγώ πανσετες, 1 χωριάτικη, 2 μπύρες, 1 ποτήρι κρασί, 2 κόκα κολες, 1 τζατζίκι, 1 χόρτα, τυροπιτες και κολοκυθοκεφτεδες. 16 ευρω το άτομο μας πήγε. Βρίσκω πολύ πιο φτηνά το φαγητό στο Αίγιο από ότι στην Αθήνα.
Σελιανιτικα, ακολη και λογγο πας το καλοκαίρι;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Garcia

Γιατι μονο η φτωχομανα σαλονικη εχει το πιο ακριβο τυλιχτο?
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

southern έγραψε: 14 Ιουν 2024, 12:00
Πασιφάη kongrosian
3 μερίδες μπιφτέκια φούρνου, 1 μακαρόνια 4 τυριών, εγώ πανσετες, 1 χωριάτικη, 2 μπύρες, 1 ποτήρι κρασί, 2 κόκα κολες, 1 τζατζίκι, 1 χόρτα, τυροπιτες και κολοκυθοκεφτεδες. 16 ευρω το άτομο μας πήγε. Βρίσκω πολύ πιο φτηνά το φαγητό στο Αίγιο από ότι στην Αθήνα.
Τίμιο το ρεζουμέ για πέντε. :lol:

Σπάνια πηγαίνω Σελιανίτικα και στα πέριξ πλέον. Φτάνουμε μέχρι Ψαθόπυργο για μπανάκι και ψαράκι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ιδεολόγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδεολόγος »

Πασιφάη έγραψε: 14 Ιουν 2024, 22:19
southern έγραψε: 14 Ιουν 2024, 12:00

Τίμιο το ρεζουμέ για πέντε. :lol:

Σπάνια πηγαίνω Σελιανίτικα και στα πέριξ πλέον. Φτάνουμε μέχρι Ψαθόπυργο για μπανάκι και ψαράκι.
Ε όσο γερνάει ο άνθρωπος βγαίνει όλο και πιο σπάνια. Το κατανοώ. :roll:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”