Έτσι. Αν αφήσει περιθώριο για συνεργασία με τη ΝΔ, την πάτησε. Στο μέλλον, αν είναι κοινοβουλευτικό κόμμα, μπορεί να συνεργαστεί και να υπερψηφίσει νομοσχέδια.
Αν έχει μυαλό, θα αποκλείσει προεκλογικά κάθε συνεργασία και μόλις βγει θα δεχτεί να γίνει κυβερνητικός εταίρος σε κυβέρνηση ΝΔ. Είναι κυνικό αλλά πολιτικά, είναι η καλύτερη κίνηση
Έτσι κι αλλιώς δεν θα χρειαστεί. Αν ο Μητσοτάκης χρειαστεί στήριξη, θα την δώσει ο Βελόπουλος.
Όχι
Αυτές τις μαλακιες τις διαδιδει το pronews και οι κασιδιαρικοι
panos291 έγραψε: 11 Ιουν 2024, 14:31
Σε αυτες τις εκλογές δεν πηγα λογω δουλειάς, αλλα στις επόμενες θα την ψηφισω σιγουρα (εκτος και αν επιστρεψει σε νδ).
Θα προχωρήσει στην ευρωομάδα της Λεπέν; Είναι ισχυρή ευρωομάδα αυτή και καλό είναι να υπάρχει ένα ελληνικό κόμμα κι εκεί, να κάνει λόμπιγκ υπερ των ελληνικών θεμάτων.
Golden Age έγραψε: 11 Ιουν 2024, 21:04
Θα προχωρήσει στην ευρωομάδα της Λεπέν; Είναι ισχυρή ευρωομάδα αυτή και καλό είναι να υπάρχει ένα ελληνικό κόμμα κι εκεί, να κάνει λόμπιγκ υπερ των ελληνικών θεμάτων.
zteo έγραψε: 11 Ιουν 2024, 21:08
Εγώ πάλι νομίζω ότι πάει για protergia
Η Λατινοπούλου θα είναι σε ευρωομάδα και θα έχει την δυνατότητα πολλών επερωτήσεων, συμμετοχή σε επιτροπές και διάφορα άλλα. Οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ πάλι, αυτοαπομονωμένοι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν μία στο τόσο κάποιες επερωτήσεις.
panos291 έγραψε: 11 Ιουν 2024, 14:31
Σε αυτες τις εκλογές δεν πηγα λογω δουλειάς, αλλα στις επόμενες θα την ψηφισω σιγουρα (εκτος και αν επιστρεψει σε νδ).
Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:27
Στα δάχτυλα πάσχει συγκεκριμένα. Δυστυχώς η φτωχή Ελληνική γλώσσα δεν διακρίνει ανάμεσα σε legs και feet.
Των εκφυλισμένων Νεοελλήνων. Διαφορετικά leg = κνήμη.
Μπράβο που έβαλες και το πιο ντεκαβλε αποδεικτικό υλικό δίπλα στην πιο ντεκαβλε λέξη.
E καλά τώρα, δεν θα ασχολούμαι και με τα φετίχ του καθενός. Τεσπα, περί αγραμματωσιάς ο λόγος. Η μοίρα ενός αγράμματου λαού είναι ο αφανισμός.
zteo έγραψε: 11 Ιουν 2024, 21:08
Εγώ πάλι νομίζω ότι πάει για protergia
Η Λατινοπούλου θα είναι σε ευρωομάδα και θα έχει την δυνατότητα πολλών επερωτήσεων, συμμετοχή σε επιτροπές και διάφορα άλλα. Οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ πάλι, αυτοαπομονωμένοι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν μία στο τόσο κάποιες επερωτήσεις.
Θα προωθεί τα συμφέροντα του σπόνσορα της και οποίο λόμπυ τις τα σκάσει μιας και ψήφισαν όλα τα ελληνικά κόμματα πλην ΚΚΕ την θεσμοθέτηση του λομπινγκ και θα ψηφίζει ότι και η ΝΔ όπως κάναν σε ένα μεγάλο.ποσοστο ΠΑΣΟΚ Σύριζα και Ελληνική Λύση.