!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2024
Re: Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2024
Το ΚΙΕΦ μου έκανε εντύπωση φέτος, δεν υπάρχει νομός της επικράτειας που να μην πήρε κάποιους ψήφους (καμιά 30ριά κατά μ.ο.) σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκλογές που ήταν σχεδόν αποκλειστικά οι ψήφοι του από τις μειονοτικές περιοχές..
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Τεραστιος πολιτικος ηγετης. Επιπεδου Μπογδανου και Μπαμπη
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Ναι, ναι. Θα αρχίσουν να μασάνε πιο γρήγορα για να προλάβουν.talaipwros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 23:19
δεν σου ειχα πει τοτε οτι λογω του ελτζιμπιντι δεν θα ψηφισω στις ευρωεκλογες; στο ειχα πει.
απο κει και περα εννοειται οτι θα τους ψηφισω στις εθνικες και οτι δεν υπαρχει κατι καλυτερο με τεραστια διαφορα, αλλα επρεπε να δωθει ενα σημα για μια διορθωση πορειας στο συγκεκριμενο
Καταλαβαίνεις ότι με τέτοια ΕΕ, ή θα αρχίσουν οι απελάσεις (άρα χάνουν δεξαμενή ψηφοφόρων και δυσαρεστούν τα δικά τους παιδιά που βγάζουν λεφτά από τη διαχείριση των λαθρομεταναστών) ή θα μας τους φορτώσουν όλους εδώ (άρα χάνουν Έλληνες ψηφοφόρους).
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
μπορεί σε προηγούμενες εκλογές να μην υπήρχαν ψηφοδέλτια τους αλλουJapetus έγραψε: 09 Ιουν 2024, 23:21 Το ΚΙΕΦ μου έκανε εντύπωση φέτος, δεν υπάρχει νομός της επικράτειας που να μην πήρε κάποιους ψήφους (καμιά 30ριά κατά μ.ο.) σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκλογές που ήταν σχεδόν αποκλειστικά οι ψήφοι του από τις μειονοτικές περιοχές..
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Δυσαρεστημένοι του σύριζα που το έχει πάει πιο light στο θέμα προδοσιαςJapetus έγραψε: 09 Ιουν 2024, 23:21 Το ΚΙΕΦ μου έκανε εντύπωση φέτος, δεν υπάρχει νομός της επικράτειας που να μην πήρε κάποιους ψήφους (καμιά 30ριά κατά μ.ο.) σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκλογές που ήταν σχεδόν αποκλειστικά οι ψήφοι του από τις μειονοτικές περιοχές..
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
9.52 - 9.30 είναι τώρα βέλο ΚΚΕ αλλά μένει μόνο 6% αμέτρητα
λογικά θα την πάρει την έδρα ο βελο
λογικά θα την πάρει την έδρα ο βελο
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Οι λαθρομετανάστες του Αλέξη και του Κούλη. Τους δίνουν δικαιώματα περιμένοντας να πάρουν τις ψηφ...χαχαχα!Japetus έγραψε: 09 Ιουν 2024, 23:21 Το ΚΙΕΦ μου έκανε εντύπωση φέτος, δεν υπάρχει νομός της επικράτειας που να μην πήρε κάποιους ψήφους (καμιά 30ριά κατά μ.ο.) σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκλογές που ήταν σχεδόν αποκλειστικά οι ψήφοι του από τις μειονοτικές περιοχές..
Μπα!Ερμής έγραψε: 09 Ιουν 2024, 23:23Δυσαρεστημένοι του σύριζα που το έχει πάει πιο light στο θέμα προδοσιαςJapetus έγραψε: 09 Ιουν 2024, 23:21 Το ΚΙΕΦ μου έκανε εντύπωση φέτος, δεν υπάρχει νομός της επικράτειας που να μην πήρε κάποιους ψήφους (καμιά 30ριά κατά μ.ο.) σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκλογές που ήταν σχεδόν αποκλειστικά οι ψήφοι του από τις μειονοτικές περιοχές..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 09 Ιουν 2024, 23:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Τοξοβόλος_UK
2% μπροστά και με 2 διασπάσεις ο ΣΥΡΙΖΑ μωρή. Και έχοντας διαλύσει τη νεαρΔημοκράτης έγραψε: 09 Ιουν 2024, 23:21
Θα σηκώσω καλύτερα το χεράκι μου και θα ανοίξω τα δάχτυλα μου καραγκιοζακο πούμε 1.5% πάνω από το πασοκ πουλάς τρελιτσα
Πυθία του γεμιστου πατου
-
talaipwros
μη ψαχνω, για του λογου το αληθες οριστεLugozzi έγραψε: 09 Ιουν 2024, 23:21Δεν το θυμάμαι ειλικρινά.talaipwros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 23:19δεν σου ειχα πει τοτε οτι λογω του ελτζιμπιντι δεν θα ψηφισω στις ευρωεκλογες; στο ειχα πει.
απο κει και περα εννοειται οτι θα τους ψηφισω στις εθνικες και οτι δεν υπαρχει κατι καλυτερο με τεραστια διαφορα, αλλα επρεπε να δωθει ενα σημα για μια διορθωση πορειας στο συγκεκριμενο
Άλλοι κάνουμε αντίσταση στην πασοκοποταμιαση του κόμματος εδώ μέσα, την ώρα που άλλοι ακούν κυριακος και χυνουν

εννοειται οτι λυσεις τυπου λατινοπουλου κλπ δεν ειναι σοβαρες, δεν πηγαινε το χερι μου να ριξω κατι απο τα υπολοιπα ( δεν υπαρχει σοβαρη αντιπολιτευση , μονο αποχρωσεις του ψεκασμου), οποτε αποχη φετο και φυσικα το καθηκον το ΄27
Επίσης, για το συγκεκριμένο έπρεπε να το ρίξεις Αφρό.talaipwros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 23:19δεν σου ειχα πει τοτε οτι λογω του ελτζιμπιντι δεν θα ψηφισω στις ευρωεκλογες; στο ειχα πει.Lugozzi έγραψε: 09 Ιουν 2024, 23:16Δεν θυμάμαι να εξεφραζες δυσαρέσκεια εδώ μέσα.talaipwros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 23:06
ουτε και γω.
Ειπαμε, η αποχη ειναι ΝΔτες που εκφρασαμε δυσαρεσκεια για τους ομο και το μεταναστευτικο
το 2027 προφανως και θα πραξουμε το καθηκον μας
Τώρα σε τσουβαλιαζουν γενικά στην αποχη και το μεταφράζουν όπως θέλουν.
Αν ήθελες πραγματικά να στείλεις μήνυμα για το συγκεκριμένο, έπρεπε Afro Latin
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Το τεστ iq των νεοδημοκρατών πάντως ήταν συντριπτικό. Πρώτος ο Αυτιάς. Με τη βούλα iq μπιφτεκιού. Βάλε και Μελέτη μέσα (σε αυτό δικαιολογούνται λίγο έχει ωραία ζιαβυ
)
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
κομοτηνη ιδιο ποσοστο με 2019 το ΚΙΕΦ,αλλα δεκα χιλιαδες ψηφοι λιγοτερες
δωδεκανησα δεν πηραν ουτε 50!
δωδεκανησα δεν πηραν ουτε 50!
Όσοι την έχουν κάνει λάστιχο για πάρτη της
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Και εγώ εισερχομουν αλλά δε θα την ψήφιζα κιολα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πάντως οι δημοσκοπικές πήγαν κουβά και πάλι. Δεν έπιασαν την πτώση ούτε του πρώτου ούτε του δεύτερου κόμματος. Άχρηστοι κρατικοδίαιτοι απατεώνες.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-
- 10 Απαντήσεις